Er is een lichte verbetering voor de rug merkbaar maar onze nekklachten blijven hetzelfde of worden zelfs slechter ondanks de kussens die we ook kochten bij dorsoo.
Beste Kris, hartelijk bedankt voor de positieve feedback. De winkelverantwoordelijk neemt contact met jullie op ivm de nekklachten. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
perfect
Beste Ludo, fijn dat jullie over gans de lijn zo tevreden zijn. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Hubert, hartelijk dank voor de zeer positieve beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
slechts 1 minpunt : de matrassenhoes: de rits loopt zeer schuin,waardoor je erop ligt en doordat de hoes doorstikt is,voelt ze veel te ruw aan, dit is nog voor verbetering vatbaar
Beste Eveline, dankjewel voor de positieve beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Dorsoo is voor mij onmisbaar, daarom hebben wij nu een tweede bed gekocht voor in ons huisje in de Ardennen. Bedankt, Dorsoo nu kan ik terug zonder rugpijn slapen.
Beste Chantal, super om te lezen dat jullie nu zowel thuis als in het buitenverblijf kunnen genieten van jullie Dorsoo. Hartelijk bedankt voor de zeer positieve reactie. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Wij hadden een tempur matras, zijn nu heel tevreden....
Beste Iliane, hartelijk bedankt voor de positieve reactie. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
het was even wennen maar ik ben een tevreden klant slapen is nu slapen stap s'morgens uitgeslapen en fris mijn bed uit
Beste Danny, leuk te lezen dat je zoveel voordelen hebt kunnen ondervinden. Hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Mijn partner voelt minder rugpijn en slaapt veel beter op een Dorsoo. Hij is dus super-tevreden. Ik heb wat aanpassingsproblemen... Ik heb het gevoel te diep weg te zakken in mijn 'soft'-matras. Krijg het in de loop van de nacht vreselijk warm (alsof ik in een heet 'schuimbad' lig) en word wakker van pijn in de rug tijdens het omdraaien. Ik heb ook al enige nachten geslapen op de 'medium'-matras van mijn partner, maar dan krijg ik zere schouders, dus dat is ook geen optie... Ik probeer een oplossing te zoeken door de zachte,warme moltonovertrek en het onderlaken te vervangen door een katoenen versie...
Beste Chris, Onze adviseur zal contact opnemen met u. We zullen zeker een oplossing vinden. Groetjes, Dorsoo-klantendienst
wij zijn heel te vreden
Beste Paul, hartelijk bedankt voor de positieve feedback. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Nog maar van 23/6 een dorsoo bed steeds allebei schouderpijn bij opstaan veel wakker tijdens de nacht door de schouderpijn en niet uitgeslapen wat kunnen daar aan doen?
Beste Christine, U mag snel een telefoontje verwachten van ons om een oplossing te vinden. Bedankt voor uw reactie. Groeten, Dorsoo-klantendienst
Wij zijn zeer tevreden, zoals U kunt zien. We hebben heel veel geld gespendeerd aan andere systemen alvorens bij dorsoo te komen. Nu moeten we eindelijk niet meer verder blijven zoeken!
Beste Lea, hartelijk bedankt voor de superpositieve beoordeling. Ook al duurde het even, het is leuk dat jullie uiteindelijk toch bij ons terecht kwamen en super tevreden zijn. Is fijn om te lezen ! Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Slaap rustig met ook een heel goed hoofdkussen.Al de opgegeven zijn ook geldig voor mijn echtgenote.
Beste, fijn te lezen dat jullie beiden zo tevreden zijn. Bedankt voor de positieve reactie. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Wij zijn tevreden over ons bed. Wel ondervinden we nu reeds, na een half jaar, dat er een put ontstaat in het midden tussen de 2 matrassen.
Beste Mieke, We denken te weten wat er aan de hand is. Het kan normaal vlot opgelost worden. We nemen contact met u op voor een interventie. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst
Beste Patrick, dankjewel voor de zeer positieve beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
SPIJTIG DAT WIJ ONS DORSOO BED NIET KUNNEN MEENEMEN OP REIS, WANT DAN BESEF JE TOCH WEER HET VERSCHIL MET EEN GEWONE LATTENBODEM OF EEN BOXSPRING...
Beste Hugo, hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling. Het voordeel is dat je na thuiskomst van een reis, wel extra geniet van je bedje :-). Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Dany, dankjewel voor je positieve beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Jean-Claude, fijn te lezen dat je zo tevreden bent. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Aangezien mijn dochter Nel Spitaels Dorsoo bedden verkocht heb ik ze dan ook geprobeerd, temeer omdat ik steeds lage rugpijn had bij het opstaan en last van mijn schouders in bed . Wanneer ik op een Dorsoo bed slaap heb ik tijdens het slapen en bij het opstaan geen last meer van pijn . Wanneer ik echter door omstandigheden in een ander bed slaap is het verschil enorm groot, de vroegere pijn bij het slapen en opstaan manifesteert zich weer . Dus de keuze is niet moeilijk, geef mij maar een Dorsoo bed (ook al is het vrij duur) .
Beste Yvette, hartelijk bedankt voor je positieve en leuke beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Een heel goed bed,is ook wat prijzig maar over het algemeen is het wel een bijzonder goed bed.
Beste Leo, dankjewel voor je positieve reactie. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Wij zijn zeer tevreden. Enige probleem is als we op verlof gaan dat we onze dorst missen....
Beste Kristel, hartelijk bedankt voor jullie positieve feedback. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Wendy, fijn te lezen dat je zo tevreden bent. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Robby, hartelijk dank voor je fijne beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Ik wil geen ander merk meer. Dorsoo is mijn merk!
Beste Rita, heel fijn dat je zo tevreden bent. Hartelijk dank voor je positieve reactie. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Mijn vrouw en ik zijn einde 30 en begonnen de laatste jaren meer rugklachten te krijgen. Mijn vrouw ging zo een 3x per jaar naar de osteopaat. We hebben ons dorsoo bed nu ongeveer 1 jaar en merken een duidelijk verschil. Mijn vrouw is niet meer naar de ostepaat gemoeten en ook ik heb totaal geen rugklachten meer gehad.
Beste Bart, leuk te lezen dat jullie dergelijke verbetering hebben kunnen ervaren. Hartelijk dank voor de fijne beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste, hartelijk bedankt voor de positieve feedback. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder