Een echte aanrader. Sinds we dit gekocht hebben , heeft mijn man geen last meer van zijn rug en ikzelf wordt nu 's morgens veel later wakker. Ben ook meer uitgerust. Dus raden we dit aan iedereen aan.
Beste, fijn dat jullie beiden zo tevreden zijn ! Hartelijk dank voor de positieve feedback. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst
Ik slaap veel beter en ben minder vermoeid als ik op sta.
Beste Mark, hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
wij zijn wel tevreden maar hadden het nog iets beter verwacht. de matras is niet helemaal naar wens,ze is nog te hard. (wel beter dan de vorige die we hadden) bij het opmaken van het bed moet je steeds voorzichtig zijn want het onderstel komt vaak mee en dan moet je het er terug op plaatsen. thuis hebben we een 'impulse' bed en vinden dit toch iets beter.
Beste Lut, Bedankt voor uw reactie. Voor het technisch probleem contacteren we u, dit mag niet. Wat betreft de hardheid van de matras. U koos voor medium, de soft is de zachtere variant. U kan binnen de 2 maanden na levering een omruiling aanvragen. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Een aanrader ,moest dit al eerder gekocht hebben,heel belangrijk een goed bed te hebben
Beste Martine, hartelijk dank voor je zeer positieve feedback. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Dorsoo is een zeer duur slaapsysteem. Hoewel ik tevreden ben over het slaapsysteem vind ik het misschien toch wel te duur. Ik stel prijs - kwaliteit dan ook in vraag.
Beste An, leuk te lezen dat je op vlak van pijnervaring al verbetering hebt kunnen voelen. De prijs van een Dorsoo slaapsysteem heeft alles te maken met de kwaliteit van de materialen waarmee we werken. Onze lattenbodem gaat gemiddeld veel langer mee dan eerder welk ander slaapsysteem. Enkel de matras dient om de 10 jaar vervangen te worden. Op lange termijn is het zonder twijfel een goede investering. Hartelijk dank voor je beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Sandra, fijn te lezen dat je zo tevreden bent. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Ondanks het feit dat ik na een aantal rugoperaties geen verbetering meer moet verwachten, kan ik wel met overtuiging zeggen dat ik sinds ik een dorsoo heb veel beter slaap en nu zelfs een ganse nacht in mijn bed kan blijven liggen zonder al te veel pijn en dat was iets waar ik voordien enkel kon van dromen dus het is de investering zeker waard geweest en een aanbeveling voor de vele mensen met rugklachten.
Beste Rudi en Christiane, super dat jullie zo tevreden zijn ! Hartelijk bedankt voor jullie leuke en heel positieve beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
veel minder pijn tijdens slapen waarbij minder wakker worden en fitter opstaan. Het dorsoo slaapsysteem kan een rugpatient niet genezen maar zijn leven aangenamer maken. Ik heb het al aan enkele mensen aanbeveeld
Beste Eric, heel leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. Dankjewel voor je positieve beoordeling en om jouw ervaringen te delen met jouw omgeving. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Goede ervaringen. Logisch systeem. Niet goedkoop.
Beste Patrick, hartelijk bedankt voor je beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
het niet hebben van rugpijn ligt ook aan mijn gezondere leefstijl: meer bewegen en gezonder eten...
Beste An, het is inderdaad vaak een combinatie van een aantal factoren die voor een optimaal resultaat gaat zorgen. Fijn dat wij daar ook toe bijdragen. Hartelijk dank voor de zeer positieve reactie. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Ben, hartelijk dank voor je beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Luc, hartelijk bedankt voor je positieve beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
ben zelf manueel therapeut van daar dat ik het product heb leren kennen via de kinesitherapeut die in de winkel in Hasselt werkt of gewerkt heeft
Beste René, hartelijk dank voor je beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Na mijn rugoperatie slaap ik beter en kom veel fitter uit mijn bed ( wat mijn rug betreft ). Alleen blijf ik al maanden last hebben van vermoeide benen. Verkoper heeft hier het mogelijke voor gedaan om probleem te verhelpen. Maar is niet gelukt. Mijn man is tevreden en slaapt veel beter. Ik had er toch iets meer van verwacht.
Beste Ann, fijn te lezen dat jullie zo tevreden zijn. We doen inderdaad steeds ons uiterste best om de problematiek van de klant tot een maximum op te lossen. Leuk dat je dat even aankaart. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Ik heb eigenlijk een vraagje. Ik dacht dat een matras normaliter 10 jaar mee gaat. Nu vraag ik me af hoeveel de prijs van, uitsluitende de matras, bedraagt. Alvast bedankt voor het reageren op deze vraag.
Beste Anne-Marie, We zullen u richtprijzen bezorgen voor de aankoop van een nieuwe matras. Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. De Dorsoo-klantendienst
Fantastisch slaapsysteem als je alles correct combineert. In de winkel werden we zeer professioneel bijgestaan. Er werd ook tijd voor ons gemaakt. Kortom: Twee tevreden klanten erbij!
Beste Pieter, super dat jullie over de ganse lijn zo tevreden zijn. Hartelijk bedankt voor de positieve en leuke beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Rudi, hartelijk bedankt voor de positieve feedback. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Dorsoo werd ons aanbevolen via Handymove en het is tot nog toe een zeer aangename ervaring
Beste Yvan, dankjewel voor de fijne beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
ons mama is 82 j en ze had nog nooit zo een goed bed als dat van Dorsoo
Beste, heel fijn om dat te lezen. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Koenraad, fijn te lezen dat je op gebied van pijn verbetering hebt kunnen voelen. Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Het is wat wij er van verwacht hadden.
Beste Gilbert, fijn te lezen dat Dorsoo aan jullie verwachten voldoet. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Omwille van een scoliose heb ik meer last van rugpijnen. De reden waarom ik een 8 geef op algemene tevredenheid heeft te maken met een toch wel hoog kostenplaatje.
Beste Sylvain, hartelijk dank voor de positieve beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
nog steeds pijn in mijn schouders , misschien moet ik de latten eens laten aanpassen ?
Beste Maurice, Bedankt voor uw reactie, we contacteren u zo snel mogelijk. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Wegens ernstige rugproblemen op reeds jonge leeftijd hebben we beslist om een Dorsoo aan te schaffen. We ervaren niet de grote verschillen die we hadden verwacht. Het bed ligt ok, maar snurken is niet verminderd en rugpijn is slechts een klein beetje beter geworden.
Beste Lotte, De verbetering van het snurken is een bijverschijnsel door een betere houding bij het slapen. Dit heeft geen effect op alle vormen van snurken. Wat betreft de rugpijn zullen we u contacteren, dat moet nog beter kunnen. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Wim, fijn dat je zo'n verbetering merkt ! Hartelijk dank voor de zeer positieve beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder