Beste Sabine, hartelijk bedankt voor je positieve feedback. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Betere nachtrust.
Beste Laurent, blij te lezen dat je nu kan genieten van een betere nachtrust. Dankjewel voor je positieve beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
veel betere ondersteuning, prima bed.
Beste Hilde, zo te lezen, alweer een tevreden klant rijker. Dat doet ons veel plezier. Dankjewel! Groetjes, de Dorsoo klantendienst.
Beste Willy, zeer positieve scores, waarvoor dank uiteraard. Geniet nog van je Dorsoo-slaap. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Ik heb een soft matras gekozen en het heeft even geduurd voordat ik daaraan gewend was. Ik slaap dikwijls op de zij en dan was het net of ik de latjes van de bodem kon tellen. Na de aanpassingsperiode vormt dit geen probleem meer.
Beste Rudi, dankjewel voor je positieve beoordeling. Inderdaad, sommige mensen hebben wat aanpassing nodig, maar zoals je zelf hebt kunnen ondervinden komt dat altijd goed. Blij dat je tevreden bent! Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Hendrik, dankjewel voor je positieve feedback. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Dirk, blij te lezen dat je op gebied van slaapcomfort en pijnervaring een positieve verbetering voelt. Wat de mindere scores in jouw beoordeling betreft, nemen we zeker nog contact met je op. We kunnen veel leren uit de ervaringen van onze klanten. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Marc, zo te zien ben je heel tevreden wat resulteert in een mooie score, waarvoor dank uiteraard. Geniet er nog van ! Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Wij zijn heel tevreden over het lig comfort. Prima ondersteuning van het lichaam. Heerlijk bed. Opmerkingen: De matrashoes "kruipt". De matrashoes kruipt na enkele nachten omhoog waardoor de zij-naad van de hoes tot op het lig vlak komt. Dit geeft geen hinder voor het liggen maar de hoes zou toch netjes op zijn plaats moeten blijven. Ook hebben wij voor wielen onder de pootjes gekozen om bij het schoonmaken het bed gemakkelijk te kunnen verplaatsen. De rem van deze wielen springt constant los bij het instappen en gedurende de nacht. Verder zeer tevreden
Beste Jos, fijn te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het slaapcomfort. Dankjewel voor de positieve beoordeling. Wat jouw opmerkingen betreft, nemen we nog contact met je op. We zorgen zo snel mogelijk voor een oplossing. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Super bed !
Beste Ivo, dankjewel voor je topscore. Doet plezier te lezen dat je zo tevreden bent. Geniet er nog van. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Wij staan 's morgens volledig uitgerust en ontspannen op. Ook als ik overdag even ga liggen na intensief sporten, dan voel ik de vermoeidheid snel uit mijn lichaam trekken. Wij hebben voor elektrisch verstelbaar gekozen om de benen af en toe hoger te kunnen leggen en om in bed een boek te kunnen lezen. Dat zit zeer comfortabel!
Beste Folkert en Sonja, een topscore ... meer kunnen we niet wensen. Het bijkomende comfort van het verstelbare bed zorgt voor een extra zalig gevoel, niet? :-). Geniet nog van jullie zalige Dorsoo-slaap. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Daisy, dankjewel voor de heel positieve feedback. Fijn te lezen dat je zoveel verbetering kan voelen. Geniet er nog van ! Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Slaapt prima, onderrugpijn is weg, medium matras in combinatie met een Dorsoo 3D latex kussen Echte aanrader als je heerlijk wilt slapen en fris wakker worden zonder rugpijn
Beste Ruurd, hartelijk dank voor deze zeer positieve beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
ronduit fantastisch !
Beste Roland: deze beoordeling: ronduit fantastisch ! :-) Geniet nog van je Dorsoo-bed. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Jan, hartelijk bedankt voor jouw beoordeling. Fijn te lezen dat je zowel op vlak van slapen als pijnervaring de nodige verbetering voelt. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Heel tevreden
Beste Christiane, een top-score op alle vlakken. Beter kunnen we ons uiteraard niet wensen. Hartelijk dank hiervoor. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Jan, hartelijke dank voor je zeer positieve score. Doet plezier om te lezen. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Marlies, fijn te lezen dat je zo tevreden bent. We zullen onze installateurs zeker op de hoogte brengen van jouw hoge score voor wat betreft hun inspanning. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Bart, dankjewel voor jouw positieve beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Danny, beter slapen èn geen rugpijn meer! Betere resultaten kunnen we niet wensen. Dankjewel voor deze zeer positieve beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Sedert mei op de sukkel met rug en nek. Ook mijn echtgenoot is al jaren chronisch ziek en kampt met rugproblemen. Sedert eind september hebben we een Dorsoo bed (elektrisch) en ik moet zeggen wat een verschil met ons oud bed. s' Morgens sta je uitgerust op en je hebt minder slaapuren nodig om tot die rust te komen. Echt een verademing. We waren begonnen met een soft en een medium en na 2 maanden proberen hebben we gekozen voor 2 mediums. Echt super dat je eerst 2 maanden mag uittesten. Het is een serieuze investering maar wel zijn geld waard. Het is een investering in je gezondheid. Via de rugschool heb ik nu ook kussens kunnen testen en pas een 3D latex aangekocht. Ik raad iedereen een dorsoo bed aan!!!
Beste Sofie, Betere feedback kunnen we ons niet wensen! Het doet ons keer op keer heel veel plezier als we lezen dat klanten dergelijke verbetering kunnen ervaren. Jullie kunnen nu extra uitgerust de feestdagen tegemoet :-). Geniet er nog van! Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Wat betreft lattenbodem - matras en hoofdkussen zijn wij tevreden. Wat betreft het bij aangeschafte bedlinnen is het zo dat na twee wasbeurten de naden (aan de sierstroken) ervan beginnen uit te rafelen
Beste Guido, Dankjewel voor de zeer positieve beoordeling van ons slaapsysteem. Fijn dat je zoveel verbetering voelt. Wat de opmerking betreft ivm het bedlinnen, dit zou inderdaad niet het geval mogen zijn. We gaan hier zeker een oplossing voor bieden en contacteren jou hieromtrent nog. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Lotte, dergelijke beoordeling doet altijd plezier! Geniet nog van je zalige Dorsoo-nachtrust. Groetjes, De Dorsoo klantendienst.
Sinds wij op Dorsoo slapen sukkelen we beide met nek en rugproblemen. Na een wissel van matras is het iets beter voor mijn vrouw, voor mij zelf blijft het pijnlijk voor schouders en nek. Ook het ligcomfort is beneden peil.
Beste Yvo, ik zie in jullie klantendossier dat er inderdaad vrij recent nieuwe vullingen werden geleverd om uit te proberen. Wij geven de klant steeds de kans om deze ook goed uit te testen en volgen dit na een 2 à 3-tal weken op. Jullie mogen dus sowieso in de komende dagen een telefoontje verwachten om verder te kijken hoe we voor jullie beiden het verhoopte effect kunnen bewerkstelligen. Met vriendelijke groeten, de Dorsoo-klantendienst.
dorsoo-bed aangekocht wegens artrose op facetgewrichten, artrose is er natuurlijk nog, maar de pijn is opmerkelijk minder. Indien ik in de tuin werk voel ik mijn rug weer opspelen, maar na een goede nachtrust is deze weer verdwenen.
Beste Pascal, dergelijke top score doet uiteraard plezier ! Het is leuk te lezen dat je kan genieten van het tuinieren in de wetenschap dat je bed 's nachts voor de nodige recuperatie zal zorgen. Hartelijk dank voor deze fijne beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder