Beste Nancy, topscore op alle items :-). Leuk te zien dat je zo tevreden bent. Dankjewel voor je positieve beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Ben smorgens beter uitgeslapen rugpijn niet helemaal verdwenen kan toch 4 a5 uur goed slapen zonder wakker worden das al heel wat beter tegenover vroeger
Beste Freddy, hartelijk dank voor je positieve score. Blij te lezen dat je toch de nodige verbetering ervaart. Het bestrijden van de pijn op zich is naar iedere klant toe zeer persoonlijk en afhankelijk van de specifieke klacht. Het feit dat je op vlak van slaapkwaliteit al veel verbetering voelt, zal ook al voor de nodige verlichting zorgen. Doet plezier om te lezen. Geniet er nog van. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Goede en vriendelijke bediening in de winkel. enkel de openingsuren zijn wat beperkt. fijn dat er een tevredenheidsgarantie. Dit zorgt ervoor dat je over de streep getrokken wordt. EN met een gerust gemoed naar buiten stapt. Alleen jammer dat de prijs wat aan de hoge kant is. Het is een investering echter waarvan we geen spijt hebben dat wij deze gedaan hebben.
Best Tim, dankjewel voor jouw positieve beoordeling en omschrijving van je Dorsoo-ervaring. Zoals je zelf aangeeft, het is een investering die het zeker waard is. Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Niet alleen rugpijn is minder, ook de nek voelt veel beter en het "rusteloze benen" gevoel bij mijn echtgenote is verdwenen. Bedankt!
Beste Frank, jij bedankt voor deze fijne beoordeling. Blij dat we voor dergelijk resultaat kunnen zorgen. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Knus en comfortabel gevoel bij het in bed gaan liggen. Veel vlugger in slaap kunnen vallen en langer kunnen slapen.
Beste Rina, een topscore voor alle onderdelen ... Heel leuk om te zien! Dankjewel daarvoor. Geniet er nog van. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Ontspannen opstaan, minder pijnstillers!!!!
Beste Frans, hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Voor wie met hevige rugpijn geplaagd wordt is Dorsoo matrassen en hoofdkussens een aanrader
Beste Mirek, dankjewel voor deze positieve score. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Bij ons vorig bed had ik steeds last van ochtendstijfheid en dit is volledig verdwenen door op een dorsoo te slapen. Je volledige lichaam krijgt de nodige ondersteuning.
Beste Ingrid, dankjewel voor je positieve beoordeling. Het is fijn te lezen dat je zo aan den lijve kunt ondervinden dat de volledige ondersteuning ook zorgt voor een meer ontspannen lichaam met als gevolg minder ochtendstijfheid. Geniet er nog van! Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Marc, hartelijk bedankt voor je positieve feedback. Het doet plezier te lezen dat je zo tevreden bent. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Wij zijn heel tevreden'we moesten dat al langer gehad hebben
Beste Joris, dankjwel voor deze zeer positieve beoordeling. Geniet nog van jullie Dorsoo-slaap. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Lien, een topscore over gans de lijn! Dat zien we uiteraard heel graag. Fijn dat je zo tevreden bent. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Ruggegraat krijgt voelbaar rust door pompsysteem van Dorsoo
Beste Bruno, dankjewel voor de positieve beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Sinds we op een dorso bed slapen voel ik me meer uitgerust en heb ik beduidend minder rugpijn. Het testen van de matrassen gedurende 2 maand vind ik ontzettend goed want met de aankoop van de matrassen kunnen we deze eens uitproberen maar dat duurt een 15 a 30 minuten en de gemiddelde duur dat een mens per nacht slaapt is een 8 -tal uren.
Beste Danny, dankjewel voor deze positieve beoordeling. Het is leuk te lezen dat jullie zowel op vlak van slapen als wat de pijnervaring betreft, de nodige verbetering kunnen voelen. Wij zijn er ons inderdaad heel bewust van dat een nieuwe matras wat aanpassing vergt en men soms niet meteen voelt wat de beste keuze is. Daarom is onze tevredenheidsgarantie van twee maanden ook zo belangrijk. Fijn dat je dat zelf even aankaart. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Els, hartelijk dank voor het invullen van de enquête. Dat je geen rugpijn meer ervaart is uiteraard super! Geniet er nog van. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Hank, dankjewel voor je positieve score. Het doet plezier te lezen dat je zowel op slaapgebied als op het vlak van pijnervaring de nodige verbetering voelt. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Martinus, hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
dit is voor mij de beste aankoop . een zeer goede beslissing
Beste Marcella, hartelijk bedankt voor deze topscore! Doet plezier! Dat we voor dergelijke resultaten kunnen zorgen is altijd fijn om te lezen. Geniet er nog van. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
heel yevreden
Beste André, fijn te lezen dat je geen rugpijn meer hebt sinds je op je Dorsoo slaapt. Dankjewel voor de positieve beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Ik heb een operatie aan de rug gehad en had 's morgens veel last van stijfheid in de onderrug. Dit is nu volledig verdwenen, ook al ben ik voor het moment 8 maand zwanger! Ook wanneer ik overdag last heb door een te zware inspanning en de stijfheid 's avonds terugkomt als ik in de zetel zit, is deze na een paar uurtjes in bed verdwenen. Ben echt super tevreden!
Beste Sofie, een top resultaat met als gevolg een top score ! Meer kunnen we niet wensen. Veel succes nog in de laatste weekjes zwangerschap ... het aftellen kan beginnen ... en dan genieten !! Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Linda, dankjewel voor deze positieve beoordeling. Geniet nog van je Dorsoo-slaap. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Yves, wat een uitstekende score! Dankjewel daarvoor. Geniet nog van jullie Dorsoo-slaap. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Ann, dankjewel voor deze positieve beoordeling. Leuk dat je zoveel verbetering ervaart. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Dorsoo raadt ik niet aan voor fybromylagiepatienten.
Beste Carine, we vinden het jammer dat we voor jou nog niet het verhoopte resultaat hebben kunnen bewerkstelligen. Zo zie je maar dat alles ook sterk afhangt van de klachten die specifiek op de klant van toepassing zijn want één van onze meest tevreden klanten is namelijk ook fybromyalgie-patiënte. De huidige weersomstandigheden spelen waarschijnlijk ook een rol in het feit dat jouw lichaam meer aanpassing nodig heeft. We vernemen graag of je verandering voelt wanneer het binnenkort wat warmer wordt, want het zijn net de ervaringen van onze klanten waardoor we dagelijks nog nieuwe dingen leren. Hartelijk bedankt voor het invullen van de enquête. Met vriendelijke groeten, de Dorsoo-klantendienst.
Ik slaap beter, m'n vrouw blijft nog steeds last hebben aan haar rug als ze in ruglig ligt, dus voor haar maakt het minder verschil uit.
Beste Guido, hartelijk dank voor deze fijne score. We contacteren jullie nog ivm de aanhoudende pijnklacht van jouw echtgenote. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Jan, dankjewel voor de positieve score. Fijn dat je hier even de tijd voor nam. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder