Beste Ronny, hartelijk dank voor je beoordeling. Ik zie dat je beter slaapt en minder rugpijn hebt. Top! Geniet er nog van! Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
IK HEB WAARSCHIJNLIJK EEN RUGLETSEL DIE NIET OP TE LOSSEN IS MET EEN DORSOO BED. Ik lig zalig op mijn bed de eerste uren daarna begint de pijn.
Beste Arsène, het is inderdaad zo dat bij sommige mensen de klacht van dien aard is dat er geen immense verbetering mogelijk is. Maar als ik de ervaring lees die je met ons deelt haal ik er toch uit dat je enige verbetering voelt en dat doet plezier. Dankjewel trouwens voor de mooie score. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Lut, fijn te lezen dat je zoveel beter slaapt EN minder rugpijn hebt. Geniet er nog van! Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Dany, dankjewel voor de fijne beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Hans, wat een fijne score! Doet plezier te lezen dat je zoveel verbetering voelt. Geniet er nog van! Groetjes, de Dorsoo klantendienst.
Beste Victor, dankjewel voor deze mooie beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Jammer dat onze bon van 500€ verlopen is wij die dachten dat hij 6 maand geldig was NIET dus !!!!!
Beste Nico, hartelijk dank voor het invullen van de enquête. Voor wat de geldigheidsduur van de waardebon betreft, heb ik je een afzonderlijke mail gestuurd. Hier is sprake van een misverstand. Je geeft ook aan nog niet de nodige verbetering te voelen op gebied van rugpijn. Neem gerust contact op met de adviseur in Ekeren om dit verder op te volgen. Misschien kunnen we nog een aanpassing doen die alsnog voor verbetering zorgt? Vriendelijke groeten, de Dorsoo-klantendienst.
Ik heb voor Dorsoo gekozen omdat mijn Partner een hernia operatie heeft ondergaan , zelf heb ik geen rugklachten , maar sinds ik met Dorsoo slaap voel ,ik me meer uitgerust !
Beste Claude, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. De ervaring die je met ons deelt, geeft mooi weer dat slapen op een Dorsoo-bed voordelen kan hebben voor iedereen en dus niet louter voor mensen met rugklachten. Dankjewel daarvoor! Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Enkel aan de schouders heb ik wat twijfels. Ik zal een vertegenwoordiger contacteren en laten nakijken of alles wel goed geregeld staat.
Beste Johan, dankjewel voor de positieve score. Het is fijn te lezen dat je minder rugpijn ervaart. Geef zeker een seintje als het voor jou uitkomt om dat puntje aan te pakken wat je schouders betreft. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Prima kwaliteit, een bed dat werkelijk effectief doet wat wordt beloofd: verminderen van rugklachten.
Beste Katelijne, dankjewel voor deze positieve beoordeling. Het doet plezier te lezen dat je minder rugpijn ervaart. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Jan, verbetering zowel wat de slaapervaring betreft als op gebied van pijn ... Daar doen we het voor! Geniet er nog van! Vriendelijke groeten, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Eric, wat fijn te lezen dat je geen rugpijn meer ervaart. Dankjewel voor de positieve beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Ik heb nog nooit zo'n lekker bed gehad. Wil het voor geen geld niet meer missen. Mvg
Beste Rita, dankjewel voor deze topscore en om jouw positieve ervaring met ons te delen. Doet plezier! Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Ik ben te vreden
Beste Julia, we kunnen ons geen betere score wensen. Blij dat je zo tevreden bent! Geniet er nog van! Met vriendelijke groeten, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Pieter, hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Sinds ik op mijn Dorso bed slaap ben ik zelf overdag niet meer moe. een fantastisch bed dat ik nooit meer wil missen.
Beste Tanja, dankjewel voor deze mooie score. Onze adviseur zal wel nog met je opvolgen voor wat het punt "levering en plaatsing" betreft. Fijn te lezen dat je je Dorsoo slaapsysteem niet meer zou kunnen missen. Geniet er nog van. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Voor ik een Dorsoo bed had aangeschaft, had ik zeer veel last van lage rugpijn. Geregeld stond ik op met een geblokkeerde rug. Met het dorsoo bed zijn deze klachten zeer veel verminderd en bijna volledig weg. Ik ben aldus zeer tevreden en zou het iedereen willen aanraden. Het bed is dan ook zijn stevige prijs meer dan waard! Ook ben ik zeer tevreden over de bijgekochte hoofdkussens.
Beste Peter, hartelijk dank voor deze uiterst positieve beoordeling en de ervaring die je met ons deelt. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
We twijfelden tussen boxspring en Dorsoo (wel groot prijsverschil), was een investering van meer dan €800 voor Dorsoo, maar wel tevreden.
Beste Rita, hartelijk dank voor je beoordeling. Dankjewel ook om uiteindelijk toch voor Dorsoo te kiezen. Er is inderdaad een prijsverschil, maar de kwaliteit en vooral de aanpak naar de rug toe, valt niet te vergelijken. Het doet plezier te lezen dat ook jij minder rugpijnt ervaart nu. Geniet er nog van ! Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste, u bent zichtbaar héél tevreden, dus dat doet ons plezier. Hartelijk dank voor deze top beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Luc, dankjewel voor de positieve score. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Prima service; door verbouwingswerkzaamheden is 2x het bed geplaatst bij ons, zonder kosten. Geweldig!
Beste Ineke, dankjewel voor de topscore en fijne ervaring die je deelt. Het doet plezier dat je onze service wat extra aandacht geeft, want we doen dagelijks ons uiterste best om dergelijke service te leveren. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Ik ben parkinsonpatiënt, wat veelal (oa) betekent "slecht slapen, wakker komen van pijn ad rug. Ik slaap ik "beter" (niet veel beter zoals aangeduid in keuzevakje, maar gewoon "beter" stond er niet.
Beste Luc, dankjewel voor deze positieve beoordeling. Het doet plezier te lezen dat je verbetering voelt in de slaapkwaliteit. Bij de ene persoon uit zich dat sterker dan bij de andere. Heeft vaak ook te maken met het soort van klacht waar men mee te kampen heeft. Geniet er zeker nog van! Vriendelijke groeten, de Dorsoo-klantendienst.
goed maar veel te duur Is onze tweede Dorsoo. Heb er al èèn sinds ongeveer 1995
Beste Jaak, hartelijk dank voor je beoordeling. Het feit dat je een tweede Dorsoo-bed kocht, toont aan dat je toch wel tevreden bent over het slaapcomfort, dus zijn wij ook tevreden. We behoren qua prijsklasse tot de betere slaapsystemen, maar je krijgt er dan ook wel topkwaliteit voor in de plaats. Het doet plezier te lezen dat je geen rugpijn meer hebt. Met vriendelijke groeten, de Dorsoo-klantendienst.
Ligt altijd perfect, Ideaal voor mij. Op verplaatsing slapen voelt niet zoals thuis slapen. Rugpijn,... allemaal niet van toepassing voor mij gezien mijn jonge leeftijd van 30 jaar. Tot nu toe geen klachten, maar ja, na 8 maanden zou snel zijn! Persoonlijk zou ik het opnieuw durven kopen. Is ook mijn enigste "dure" object in huis.
Beste Karin, hartelijk dank voor het invullen van de enquête. Top dat je beter slaapt en minder pijn ervaart. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder