Beste Tine, dankjewel voor deze uiterst positieve score. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Het enige nadeel is dat de matrassen niet blijven liggen te weinig versteviging aan de zijkanten dit komt mss omdat het matras zo licht is ????
Beste Bert, hartelijk dank voor je beoordeling. Je werd in tussentijd al gecontacteerd om tegemoet te komen aan je opmerking ivm de matrassen. Volgens ik begrepen heb ben je heel tevreden over ons slaapsysteem en voel je de nodige verbetering zowel op vlak van slapen als pijnervaring. Dat vinden we uiteraard leuk om te horen. Groetjes, het Dorsoo-team
Ik kijk er elke avond naar uit om op mijn dorso te kunnen gaan slapen, lekker zacht en heel aangenaam om op te liggen!
Beste Viviane, hartelijk dank voor deze topscore. Leuk hè ... om iedere avond met dat zalige gevoel in bed te kunnen stappen? Geniet er nog van! Groetjes, het Dorsoo-team.
Tot hiertoe zijn wij dus tevreden over ons Dorsoo-matras. Het ingevulde 'veel beter bij 'slapen'' is wat overdreven : ik zou willen nuanceren tot 'beter' (maar dat staat niet bij de mogelijkheden) Het is vooral het feit dat bij het opstaan de partner nu niet meer gestoord wordt (vroeger een waterbed zonder compartiment, dus partner bewoog mee bij in- & uitstappen van ander, met als gevolg dat die ook wakker werd) maar dat heeft dus niet echt te maken met een Dorsoo-matras, wel met 2 gescheiden matrassen. Wij appreciëren dat de heer....... naar ons huis gekomen is de dag van de levering en ons hielp bij het uitbreken van ons waterbed.
Beste Carlos en Bernadette, dankjewel voor deze positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn en ook de service die we graag bieden even in de kijker zetten. Geniet nog van jullie Dorsoo-slaap. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Als je in de winkel zelfs maar even op een Dorsoo matras gaat liggen zou je er direct inslaap op vallen. Ik denk als de rugspecialist begint te praten over chirurgie begin jij te praten over een Dorsoo matras. Die matras geeft je geen nieuwe rug maar ze neemt heel veel rugpijnen weg
Beste Ariane, een betere beoordeling kunnen we niet vragen. Hartelijk dank ook voor de leuke ervaring die je met ons deelt. Groetjes, het Dorsoo-team.
Mijn man geopereerd in nek en rug ,wat blijvende klachten,maar betere machtrust.de nek blijft een probleem.
Beste Germaine, dankjewel voor deze uiterst positieve score. Een aangepast hoofdkussen zou voor jouw echtgenoot misschien nog wat extra verlichting kunnen brengen. Anderzijds, gezien de operatie die hij reeds nodig had, is het ook mogelijk dat dit een moeilijk op te lossen klacht zou kunnen zijn. De verbeterde slaapkwaliteit zal sowieso ook al wat helpen. Geniet er nog van! Groetjes, het Dorsoo-team.
Kan nog steeds niet op mijn zij slapen(kom wakker van pijn)enkele staafjes zijn aangepast.Wat mij betreft is er geen verandering dan bij mijn vorige martras.Heb eerst wat getwijfeld kwestie gewoon worden maar na 5 maanden is er geen verbetering.Verloren investering.
Beste Gerrit, het is jammer te lezen dat je de nodige verbetering nog niet hebt kunnen ervaren, ondanks de tussenkomst die er al plaatsvond. Jouw ervaring werd intussen reeds gecommuniceerd aan de persoon die jou hieromtrent zal contacteren. We proberen sowieso voor een oplossing te zorgen. Met vriendelijke groeten, de Dorsoo-klantendienst.
Ben zeer tevreden over mijn Dorsoo-bed. Lig heel aangenaam en confortabel. Heb minder rugklachten dan voorheen.
Beste Huguette, zo te zien ben jij een uiterst tevreden Dorsoo-slaper geworden ... Dat vinden wij uiteraard fantastisch. Geniet er nog van! Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Prima bed ik zou niet meer zonder kunnen. Aan iedereen aan te raden.
Beste Bernard, dankjewel voor de fijne beoordeling. Groetjes, het Dorsoo-team.
Er was een kadobon belooft voor de persoon die me had aangebracht. Minelle Foucart uit het leiepark te deurle. Ze heeft na 6 maanden nog niets ontvangen. Ik rekenen erop dat dit in orde komt Mvg
Beste Bruno, dankjewel voor de positieve beoordeling. Mevrouw Foucart staat inderdaad bij ons genoteerd als persoon die jou heeft aangeraden naar Dorsoo te komen. De bedanking waar zij recht op heeft wordt binnenkort uitgereikt. Groetjes, het Dorsoo-team
ik ben er zeer content over . het is niet het mirakel middel dat mij verteld geweest is aan mij in de winkel maar het is een zeer goed bed en het helpt mij zeer zeker !
Beste Kevin, Hartelijk dank voor de positieve beoordeling. De positieve impact van een Dorsoo-slaapsysteem is voor iedereen zeer persoonlijk en uiteraard sterk afhankelijk van de aard van de klacht(en). De verbetering die sommige mensen voelen kan soms zeer ingrijpend zijn, maar we kunnen inderdaad helaas (nog niet) voor mirakels zorgen :-). Toch blij te lezen dat je beter slaapt en minder pijn voelt. Geniet er nog van! Groetjes, het Dorsoo-team.
Ik weet het niet goed! Ben tevreden maar ben nog gebroken als ik op sta? Is het omdat we er maar om de 14 dagen opslagen? Maar thuis op lattenbodem en gewoon matras heb ik het niet? Is de matras te hard? Mijn man heeft minder problemen? Het is al verlengt omdat we maar om de 14 dagen 3 nachten slapen daar? Mocht terug bellen maar heb het er moeilijk mee om lastig te zijn? Aangekocht eind mei 2016 denk ik?of juni? Mvg Martine
Beste Martine, aanpassing aan een nieuw bed is zeker niet ongewoon. En doordat jullie er het grootste deel van jullie tijd niet op slapen, zal dat bij jou wat langer in beslag nemen, dan wanneer je er dagelijks zou op slapen. Ik laat onze adviseur zeker nog contact met jou nemen om naar een oplossing te zoeken. We volgen dit verder op voor jou. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Petra, hartelijk dank voor de mooie score. Geniet nog van je Dorsoo-slaap. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Jean, dankjewel voor deze uiterst mooie beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
we hadden al veel eerder een dorsoo bed moeten aanschaffen!
Beste Ann, hartelijk dank voor deze topscore. Eens men de "Dorsoo-slaap" kent, denkt men vaak "had ik maar eerder ...", maar beter van nu kunnen genieten dan nooit, nietwaar? :-) ..... Nog vele zalige nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team.
De uitleg over het systeem was zeer goed. Echter voor de keuze van het juiste kussen werd er te weinig aandacht gegeven aan de juiste hoogte. Gelukkig hadden we de uitleg bij de concurrent gekregen en konden we zo proberen te zien of de hoogte van het kussen goed was. Hier had ik graag meer begeleiding bij gekregen. Het kussen is voor mij nog steeds iets te dik en ik kan er geen onderdelen meer uithalen.
Beste Peggy, dankjewel voor de waardevolle feedback ivm het hoofdkussen. Met dergelijke feedback kunnen we zeker aan de slag. Fijn om te lezen ook dat je slaapkwaliteit is verbeterd en je ook minder rugpijn ervaart. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Naomi, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Nog veel fijne nachten gewenst. Groetjes van ons Dorsoo-team.
Dorsoo slapen is goed voor lichaam en geest !
Beste Jos, Wat fijn dat u het zo beschrijft : ). Bedankt voor uw beoordeling en een leuk weekend gewenst!
Zeer tevreden-voldoet volledig aan de verwachtingen--wij bevelen iedereen aan dorsoo te kopen
Beste Bertrand, Hartelijk dank voor de positieve reactie. Prettig weekend!
veel diepere slaap en 'smorgens uitgeslapen
Dag Wim, Tof te lezen dat we onze beloftes kunnen inlossen. Bedankt voor de positieve beoordeling en een leuk weekend gewenst! Het Dorsoo-team.
Zeertevreden
Beste Emiel, Dan wij ook, bedankt! Fijn weekend van het Dorsoo-team.
Beste Katrien, Super, bedankt voor de 10en! Hartelijke groeten
Heel goede info en raad gekregen in de winkel in Ninove. Het resultaat is ook fantastisch. Na een nachtje slapen op mijn Dorsoobed voel ik dat mijn rug echt ontlast wordt. Dit bed had ik al veel langer moeten aanschaffen.
Beste Katrien, dankjewel voor de positieve beoordeling. Het is leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Geniet er nog van! Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
wij kozen voor een matras uit 2delen, Medium voor mijn man, Soft voor. Bij de levering werden 2 mediums geleverd klein foutje, geen probleem...na een 2 tal weken werd mijn Soft geleverd. Perfect dus!!! Achteraf had ik toch liever de Medium gehouden...
Beste An, hartelijk dank voor deze uiterst positieve reactie. Een foutje kan helaas nooit vermeden worden maar we doen in dat geval uiteraard ons best om het zo snel mogelijk op te lossen. We contacteren jou nog in verband met jouw opmerking aangaande een eventuele kernwissel. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder