Ik ben een zeer tevreden klant, de mensen van Dorsoo zetten zich 200%. Wij hadden een dorsoosysteem voor onze zoon besteld en het was voor hem zeer belangrijk dat deze tijdens de vakantie geleverd werd, men heeft er alles aan gedaan om deze levering tijdig bij ons te krijgen, waarvoor mijn oprechte dank!
Beste Sabine, heel erg bedankt voor de score en de lovende woorden. We doen inderdaad ons uiterste best om aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen. Blij dat we dat ook voor jullie zoon konden doen. Hopelijk geniet hij met volle teugen van zijn Dorsoo-bed? ;-) ... Groetjes, het Dorsoo-team.
Eerst had ik ivm hardheid een medium. Ik kreeg het gevoel van naar de kanten af te rollen. Omgeruild met een zachte matras wat veel beter was. Ik heb een zalig gevoel dat heel mijn lichaam ondersteund wordt. Vroeger had ik een bed van 1 meter breed. Ik moest wel wennen aan een smaller bed. Heel tevreden nu.
Beste Maria, hartelijk dank voor de mooie score en dito ervaring die je met ons deelt. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Het hydrolische bedsysteem hebben wij reeds een 15 jaar. Helaas hebben wij eerst andere matrassen gekocht, omdat wij Dorsoo niet kenden. Via internet hebben wij Dorsoo leren kennen.
Beste Marinus, hartelijk voor de positieve score. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Patrice, fijn te lezen dat je zoveel verbetering ervaart. Geniet er nog van!
Beste Niels, dankjewel voor de mooie score. Groetjes, het Dorsoo-team.
Betere nachtrust met géén of minder lage rugpijn
Beste Paul, Bedankt voor de feedback en het compliment. Een goede start van 2017 gewenst!
Beste Marc, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Geniet nog van het eindejaar EN je Dorsoo-bed. Groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Frans, hartelijk dank voor deze topscore. Geniet nog van je Dorsoo-bed. Fijn eindejaar gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team.
Een heel goede service en goed contact met de verkoper Steve van de winkel in Ekeren. Ook goede nazorg.
Beste Ria, dankjewel voor deze super beoordeling en de lovende woorden voor Steve. Dan kunnen we jou enkel nog een fijn eindejaar wensen en nog veel genot van jouw Dorsoo-bed. Groetjes, het Dorsoo-team.
Ben super tevreden kan het ieder aanraden
Beste Laura, hartelijk dank voor deze topscore. Daar sluiten we het jaar graag mee af. Fijne feesten nog. Groetjes, het Dorsoo-team.
Ik heb last van een chronische lumbago, soms ga ik overdag in mijn bed liggen om de pijn te verlichten , en dat doet zalig deugd.
Beste Erwin, dankjewel om jouw positieve ervaring met ons te delen. Een beter resultaat kunnen we niet wensen. Geniet er nog van! Groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Hendrik, hartelijk dank voor deze mooie score. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Enkel positief. Goede begeleiding en goed resultaat
Beste Dirk, hartelijk dank voor de positieve beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Na de uitleg en vooral de prijs, had ik er toch meer van verwacht. Ik slaap goed maar de rugpijn is erger geworden door een dubbele hernia weliswaar. Mijn vrouw zegt dat ze wel beter slaapt en minder last van haar schouders heeft. De kussen was ze evenwel niet tevreden over. De pijpjes maken ook lawaai als je op de rand van het bed zir en beweegt.
Beste Gert, het is jammer te lezen dat je - nog niet - het verhoopte resultaat hebt kunnen voelen. Afgaand op jouw klantenhistoriek zie ik echter dat je na levering geen contact met ons hebt genomen om eventueel samen te kijken voor een oplossing? Ik geef opdracht aan de adviseur van Dorsoo Leuven om jullie te contacteren. Groetjes, het Dorsoo-team.
Een echte aanrader voor jong en oud
Beste Ruben, het is fijn te lezen dat je zo tevreden bent. Groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Lies, dankjewel voor deze mooie beoordeling. Groetjes en fijne feestdagen gewenst, het Dorsoo-team.
Professionele ,vriendelijke en correcte uitleg in de winkel in Oostende. De levering was zoals afgesproken en een halfuur voordien nogmaals verwittigd ook de bijkomende uitleg werd ons gegeven. Ik slaap veel beter en heb geen last meer van rugpijn niet s nacht of smorgens bij het opstaan. Ook de tintelingen in mijn linkerhand die ik had tijdens de nacht zijn verdwenen. Ik raad dan ook de mensen met rug en hals problemen Dorsoo aan. Met dank aan Luc van Dorsoo Oostende
Beste Guy, hartelijk bedankt voor deze superscore en dito ervaring die je met ons deelt. Dergelijke tevredenheid, daar kunnen we alleen maar blij om zijn. Groetjes en prettige feestdagen, de Dorsoo-klantendienst.
Mijn echtgenote slaapt uiteraard ook op een Dorsoo veer en matras maar is minder tevreden. Had liever de vorige lattenbodem.
Beste Johan, hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Ik laat de adviseur even contact met jullie nemen om af te stemmen wat de ervaring van je echtgenote precies is. Misschien kunnen we toch nog een oplossing bieden en we leren altijd graag iets bij uit de feedback van onze klanten. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Toch een probleem: De matras blijft niet op zijn plaats en moet toch 3 maal per week terug op de juiste plaats worden gelegd.
Beste Jozef, hartelijk voor je beoordeling. Doet plezier dat je zowel op gebied van slapen als op vlak van pijnervaring de nodige verbetering kan voelen. Het probleem dat je aankaart met de matras, speel ik door aan onze adviseur te Deinze. Hij zal hieromtrent contact met je opnemen. Groetjes, het Dorsoo-team.
Beste, Tijdens de aankoop heb de naam doorgegeven van persoon die me DORSO aangeraden heeft. Na mijn aankoop zou die persoon een waardebon ontvangen als blijk van waardering ( niets van gehoord) De verkoopster beloofde een periodieke opvolging van de toestand ivm rugpijn.Heb op 02/08 aankoop gedaan, niets van gehoord.Kan nu reageren. had het liever anders gezien. Hoe kan ik de aankoop van DORSOO motiveren na dit voorval?DORSOO is wel degelijk een goed produkt! Graag u feedback. Mvg, Selis Patrick
Beste Patrick, het doet alvast plezier om te lezen dat je heel tevreden bent over ons product. Wat de beloning betreft, deze werd wel degelijk uitgereikt, meer bepaald een drietal weken geleden. Misschien was er wat verwarring over de timing? Deze beloningen worden namelijk nooit uitgereikt meteen na bestelling. Voor wat de opvolging na levering betreft, stemmen we voor jou even af met de persoon die jou bij aankoop heeft geholpen. Daar komen we zeker nog op terug. Verder wensen we jullie nog zalige Dorsoo-nachten. Groetjes, het Dorsoo-team.
Ik ben een zware ruglijder. Door het toedoen van iemand die zo'n bed fenomenaal vond, heb ik de stap na lang aarzelen gewaagd ... De uitleg in de winkel leek veelbelovend. Jammer genoeg kan ik niet zeggen dat de rugpijn minder is. Bovendien had ik problemen met de matras. Tot 2x toe heb ik een nieuwe matras moeten vragen, beiden waren precies 'doorlegen'. Uiteindelijk heb ik nu wel een goede matras, maar jammer genoeg kan ik s morgens niet zeggen dat ik minder rugpijn heb... ontgoocheld (want het is uiteindelijk wel een dure aangelegenheid)
Beste Tine, voor een zeer gering aantal mensen zijn de klachten van die mate dat ons bed niet de verhoopte oplossing kan bieden. Toch bestaat de kans dat je na een tijdje zal voelen dat je slaapkwaliteit alsnog verbetert. Dat neemt soms wat tijd in beslag. Hopelijk zal jij dat binnenkort ook kunnen waarnemen. Met vriendelijke groeten, het Dorsoo-team.
Tot grote tevredenheid van mijn echtgenote en ikzelf is ons slaapprofiel sinds de aankoop van ons bed heel wat verbeterd en ook de rugpijn van ons beiden is sindsdien afgenomen. Dus een zeer positieve evaluatie, waarvoor dank.
Beste Luc, wat fijn dat jullie beiden zoveel verbetering kunnen ervaren. Dankjewel voor de mooie score. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Als ik voeger opstond had ik het gevoel dat mijn rug boos was en ging breken. Sinds ik op een Dorsoo slaap heb ik dat gevoel niet meer.
Beste Dirk, dankjewel voor deze mooie beoordeling. Dat je nog lang mag genieten van de verbetering die je duidelijk voelt. Groetjes, het Dorsoo-team.
Voordien was ik een buikslaper maar door zware rugproblemen mocht dit niet meer. Ik geraakte niet in slaap in mijn vorig bed en was erg moe s'morgens. Nu kan ik zonder problemen op mijn zij slapen , ook dankzij het dordoo kussen. Ik slaap veel beter en heb geen rugpijn in bed. Ook het opstaan gaat beter.klein minpuntje van het hoofdkussen: de extra lagen die er bij zijn om hoger te slapen blijven slecht zitten en frommelen dikwijls samen.
Beste Karin, het doet plezier te lezen dat je zo tevreden bent en de nodige verbetering voelt. Daar kunnen we alleen maar blij om zijn. We nemen ook nota van je opmerking in verband het kussen. Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Het aankopen van een Dorsoo is de beste investering die ik in jaren heb gedaan. Elke avond zien m'n vrouw en ik ernaar uit om terug op onze Dorsoo te kunnen slapen.
Beste Jeroen, prachtscore en dito ervaring. Wat kunnen we nog meer wensen behalve dat jullie nog vele jaren verder mogen genieten van jullie bedje. Hartelijk dank voor de fijne feedback. Groetjes, het Dorsoo-team.
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder