mijn eerste electrisch verstelbare bed is stukgegaan en was onherstelbaar. Te vroeg vond ik, maar daar is niets aan te doen. Een tegemoetkoming door een korting was een mooie compensatie bij de aankoop van een nieuw bed
Beste Christa, dankjewel voor de positieve beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Een zeer correcte na-dienst na 10 jaar gebruik van dorsoo-bed .
Beste Georges, dankjewel voor deze mooie beoordeling en lovende woorden. Inderdaad, al onze klanten - nieuw of oud - kunnen altijd op onze service rekenen. Fijn dat je dat even in de verf hebt gezet. Groetjes, het Dorsoo-team.
De beste investering in jaren. Nachtrust en geen rugpijn zijn enorm belangrijk. Wij hebben al meerdere mensen een dorsoo bed aangeraden
Beste Katleen, hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling en vooral ook om ons zo aan te prijzen in je omgeving :-). Doet plezier. Groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Hanne, dankjewel voor de positieve beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Tom, dankjewel voor de positieve beoordeling. Groeten, het Dorsoo-team.
Beste Christian, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Gert, dankjewel voor de positieve beoordeling. Groeten, de Dorsoo-klantendienst.
Goed aangenaam
Beste Johan, fijn te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Hartelijk dank voor de mooie score. Groetjes, het Dorsoo-team.
Mijn bed en matras waren aan vervanging toe. Rugpijn was niet het echte probleem. Sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik een uur meer nachtrust.
Beste Nicole, dankjewel voor de mooie score. Fijn dat ook jij aan de lijve kan ondervinden dat slapen op een Dorsoo voor velen ook een verlengde nachtrust betekent. Geniet er nog van! Groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Sonja, hartelijk dank voor deze top beoordeling! Fijn dat we dergelijk effect kunnen teweegbrengen. Geniet er nog van! Groeten, de Dorsoo-klantendienst.
Samen met het memory kussen slaap ik echt heerlijk. Tijdelijk een ander kussen gebruikt: dat beviel niet!
Beste Ini, dankjewel voor deze super beoordeling! Doet plezier! Geniet nog van je bedje. Groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Etienne, dankjewel voor de positieve beoordeling. Groeten, de Dorsoo-klantendienst.
Bij ons is het niet het resultaat dat we voor ogen hadden.
Beste Luc, hartelijk dank voor je beoordeling. Het is jammer te lezen dat je nog niet het verhoopte resultaat hebt kunnen bekomen. Uit jouw klantenhistoriek blijkt dat je sinds de levering van jullie slaapsysteem geen contact met ons nam om jouw klacht te uiten. We doen steeds wat we kunnen om voor de klant toch een oplossing te kunnen bieden. Indien gewenst, mag je ons altijd contacteren om te zien wat we nog kunnen betekenen voor jou. Groetjes, het Dorsoo-team.
professionele uitleg uitstekende service
Beste Herman, ... een topscore en dito ervaring ... wat kunnen we nog meer wensen? Hartelijk dank hiervoor. Groetjes, het Dorsoo-team.
Goed.
Beste André, dankjewel voor de positieve beoordeling. Groeten, de Dorsoo-klantendienst.
Ik ben tevreden over het bed maar in vergelijking met andere vergelijkbare producten is dorso een stuk duurder, gelukkig verkoopt u een goed product .Er werden de mensen die ons dorso hebben aangeraden een geschenk beloofd maar die mensen hebben tot op heden niks ontvangen .
Beste Danny, dankjewel voor je beoordeling. Fijn te lezen dat je tevreden bent over het slaapcomfort. Het verschil in prijs met de vergelijkbare producten zal te maken hebben met de duurzaamheid van ons product. Het is een zeer goede investering voor een lange termijn. De beloning voor jullie vrienden staat inderdaad genoteerd op onze lijst. Deze worden begin volgende maand uitgereikt en werd dus zeker niet vergeten. Geniet nog van jullie bedje. Groetjes, het Dorsoo-team.
Dorsoo levert zeker goede bedden maar prijs -kwaliteit vind ik het niet interessant. De zachtheid van de matras die ik getest heb was veel anders dan de matras die ik geleverd kreeg (deze was dunner naar mijn mening). Qua slaap merk ik wel dat ik dieper slaap, maar qua rugpijn is er weinig veranderd. Ik ben geen rugpatient, maar ervaar nog dezelfde stramheid wanneer ik opsta. Tijdens het slapen ervaar ik wel geen pijn, dus dat is alvast een pluspunt. De prijs zou gerust wel iets lager mogen zijn, ik had er misschien te veel van verwacht.
Beste Jonas, hartelijk dank voor je beoordeling. Het anders "aanvoelen" van de matras kan eenvoudig te maken hebben met het feit dat je er bij het testen in de winkel slechts kortstondig op ligt. Qua hoogte kan er normaal gesproken geen verschil zijn, want al onze matrassen zijn even hoog, ongeacht het soort hardheid. Indien gewenst, mag je ons altijd contacteren om eventueel een andere vulling uit te proberen. Groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Joyce, een betere beoordeling kunnen we ons niet wensen, waarvoor onze dank ! Groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Bart, fijn dat je de nodige verbetering kan voelen, zowel qua slaapervaring als op gebied van pijn. Geniet er nog van! Groetjes, het Dorsoo-team.
Had het oude systeem maar wegens geen vervangstukken nu het Dorsoo systeem laten plaatsen. Wegens een aantal problemen na een ongeval geeft dit systeem wel goede ondersteuning van de rug.
Beste Paulus, het doet plezier te lezen dat je na jouw ongeval dankzij ons bed de nodige ondersteuning kan ervaren. Dankjewel voor de positieve score. Groeten, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Bie, hartelijk dank voor de positieve beoordeling. Groetjes, het Dorsoo-team.
Alles ok
Beste Jozef, fijn te lezen dat je zo tevreden bent! Geniet er nog van. Groetjes, het Dorsoo-team.
Uitstekend. De voorganger van Dorsoo, die ik 10 jaar geleden had gekocht, was stuk (lekkage aan pomp). Toen bleek dat deze niet meer bestond. Maar toen vond ik Dorsoo, de opvolger van mijn vorig model. Het Dorsoo-bed dat ik +/- 1 jaar geleden kocht, is nog beter dan zijn voorganger.
Beste Guy, dankjewel voor de lovende woorden en positieve score. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Best Iris, dankjewel voor de positieve beoordeling. Groetjes, het Dorsoo-team.
geen slapende ledematen meer alleen als je met twee in het bed ligt (met mijn dochtertje) dan wel. Voor de rest zeer tevreden.
Beste Ann, hartelijk dank voor de positieve beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder