prima product zeer tevreden
Beste Ronny, Bedankt voor de mooie beoordeling! Groetjes, het Dorsoo-team
Flexibiliteit rekening houdend met mijn specifieke situatie (uitstel testperiode wegens verblijf buitenland)
Beste Thierry, Bedankt!
aanpassingen werden gedaan, nieuwe matras, schouderzone aangepast met kortere ijzertjes. Niets helpt. op mijn andere slaapplaatsen sta ik veel frisser op met minder pijn.
Beste Filip, het spijt ons te moeten vaststellen dat je ondanks de aanpassingen nog niet het verhoopte resultaat hebt. We contacteren jou nog. Groeten, het Dorsoo-team.
Wij hebben 9.000 euro geïnvesteerd om goed te slapen en worden elke nacht minstens 23 keer wakker, hebben nog nooit zo slecht geslapen. De matrassen gaan uit elkaar en dan lig je met je ledematen vlak op de houten latten van de bodem, pijnlijk en vervelend! De verkoper stelt alles in het werk om dit op te lossen, heeft zelf persoonlijk de pinnen komen verplaatsen maar het probleem is nog even groot. Het systeem met de beugels deugd niet en de matrassen schuiven daar gewoon over.
Beste An, Onze kwaliteitsverantwoordelijke neemt met u contact op. We begrijpen niet helemaal hoe u zo tussen de matrassen kan terechtkomen. Bij een dubbel elektrisch verstelbaar bed leveren wordt meestal met 2 afzonderlijke matrassen geleverd. Mensen die graag in het midden van het bed slapen kunnen dit als hinderlijk ervaren. Als er effectief een probleem is met onze matrassen lossen we dit graag op voor u. Vriendelijke groeten.
Beste Monique, Hartelijk dank voor de positieve beoordeling. Een goede nachtrust gewenst van het Dorsoo-team.
Op 08-06-2017 hebben wij een review op deze site geplaatst als beoordeling op onze aankoop begin februari. Onze algemene tevredenheid was niet zo goed toen. Ondertussen werden wij gecontacteerd door de verantwoordelijke van de Dorsoo-winkel in Hasselt en werd alles in het werkgesteld om het euvel te verhelpen; wat ook gelukt is. Wij slapen nu nog steeds heerlijk dicht bij elkaar maar zakken niet meer naar elkaar toe. De rugpijn is ook veel beter onder controle nu. Hartelijk dank voor de genomen moeite. Wij zijn nu héél tevreden.
Beste Peter en Yvette, Leuk dat alles is goed gekomen. Bedankt om ons opnieuw positief te beoordelen! Groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Jan, Bedankt voor de mooie beoordeling. Altijd welkom bij Dorsoo voor kopje koffie. Groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Ilse, Bedankt voor de mooie beoordeling. Groetjes, het Dorsoo-team.
Voor mij is het dorsoo bed beter. Voor mijn echtgenote die ook veel rugproblemen heeft is het hetzelfde. Ze heeft niet meer maar ook niet minder last en slaapt ook niet beter.
Beste Dirk, Bedankt voor de eerlijke reactie. We gaan toch kijken wat voor uw vrouw kunnen verbeteren. U wordt gecontacteerd. Groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Annelies, Dank voor de puike punten :-). Veel mooie nachten gewenst. Het Dorsoo-team.
Dienst na verkoop was super, aanpassingen en vervangingen gedaan tot alles in orde was...
Beste Stijn, Hartelijk dank voor de complimenten en mooie beoordeling. Nog veel slaapplezier. Het Dorsoo-team
Zeer zachte matras. Voelt vreemd aan als je harde matras gewoon bent.Maar tot nu toe geen rugklachten.
Beste Rita, Bedankt voor de positieve beoordeling. U heeft voor onze soft matras gekozen die heel comfortabel is natuurlijk. We zijn blij dat het resultaat er is. Groetjes van het voltallige Dorsoo-team.
ik heb nog een tweede bed in oostduinkerke omdat er het weekend geen goed bed was. mijn collega heeft ook komen kijken vorige week wij ervaarden het zelfde en dit is dat de korting kan gebruikt worden voor aankoop linnen en wij onze linnen al hebben gr Erwin
Beste Erwin, Bedankt voor de positieve beoordeling en de waardevolle feedback. We houden er rekening mee! Groetjes van het Dorsoo-team.
Belangrijk om te kunnen wisselen van matras...had eerst een medium en heb dan omgeruild voor een soft.
Beste Ria, Bedankt voor de positieve beoordeling. Blij te horen dat de matraswissel gunstig was. Warme groeten van ons team.
Beste Veerle, Hartelijk dank voor de positieve beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team
de eerste weken na slapen op dorsoo bed geen rugpijn meer bij het ontwaken , sedert kort terug enige rugpijn 's morgens - ik vermoed dat de zachte matras hiervoor iets tussen zit na enkele maanden gebruik .
Beste Ronny, Bedankt voor de goede beoordeling. Het zou niet mogen dat er kwaliteitsverlies is na 4 maanden. Onze adviseur neemt met u contact voor overleg. Dankzij onze productgaranties mag u beide oren slapen. Groetjes Het Dorsoo-team
Beste Nadia, Bedankt voor de positieve beoordeling. Nog veel mooie nachten gewenst! Het Dorsoo team.
Beste Alfons, Hartelijk dank voor de positieve beoordeling. Groetjes, Het Dorsoo-team
Beste Jan, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Nog veel slaapgenot gewenst! Het Dorsoo-team
Ik heb 2 matrassen mogen uitproberen. Ik heb de soft genomen. Je zakt licht in de matras maar wordt heel goed ondersteunt. Het hoofdkussen iets harden en daardoor mijn nek en hoofd is stabiel. Ik zou geen ander bed meer willen.
Beste Walter, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Prettig weekend Het Dorsoo-team
Beste Mark, dankjewel voor de positieve beoordeling. Groetjes, het Dorsoo-team.
geen opmerkingen
Beste Gerrit, hartelijk dank voor je beoordeling. Groetjes, het Dorsoo-team.
ik had minder rugpijn verwacht met mijn Dorsoo. Nu heb ik misschien iets minder rugpijn, maar toch te weinig beterschap om enthousiast te zijn. Ik zal Dorsoo niet afraden, maar ook niet echt aanraden.
Beste Hendrik, hartelijk dank voor je beoordeling. Afgaand op je klantendossier merk ik op dat je eerste indruk wel zeer positief was. Misschien kunnen we er toch voor zorgen dat je nog wat extra verbetering voelt? Ik laat onze adviseur contact met je nemen. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Ik slaap sinds januari 2002 in een Dorsoo-bed. De waarde van een Dorsoo-matras/bed laat zich voelen als ik met vakantie ben. In vele gevallen heb ik een pijnlijke rug bij het opstaan na een nachtje in een vreemd bed. Conclusie: Dorsoo = kwaliteit!
Beste Antoine, dankjewel voor je zeer positieve beoordeling en dito woorden. En wie weet .... mss bedenken we ooit wel een slaapsysteem dat je gewoon kan meenemen op reis :-). Groetjes, het Dorsoo-team.
Zeer goede ervaring. Een aanrader!
Beste Brigitte, hartelijk voor de positieve score! Groetjes van het Dorsoo-team.
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder