Er zou contact opgenomen worden in verband met ons opmerking tot op heden nog niet gebeurd
Beste Jean-Pierre, We contacteren u morgen. Alvast fijne kerstdagen gewenst vanwege het Dorsoo-team.
voor mijn rug is het veel beter, nadeel bij het uit bed stappen zakt de zijkant in en zit je op de rand, misschien is de matras iets te zacht!!!
Beste Maria, hartelijk dank voor je beoordeling. Zo te zien voel je verbetering zowel op gebied van slaapkwaliteit als pijnervaring en daar kunnen we alleen maar blij om zijn. Met betrekking tot wat je schrijft over de matras kan ik jou nog volgende informatie meegeven. Onze matrassen mogen sowieso niet te hard zijn zodat ze optimaal kunnen samenwerken met de bodem. Het is dus niet vreemd dat je bij het opstaan voelt dat, daar waar je neerzit, de matras even wordt samengedrukt. Zolang je geen hinder ondervindt tijdens het slapen, hoef je je geen zorgen te maken. Geniet nog van je Dorsoo-slaap. Groetjes, het Dorsoo-team.
Luxe bed en matras. Een plezier om in te liggen.
Ben heel blij met de dorsoo-bedden. Ik merk wel wanneer je op de buik slaapt je rugpijn krijgt. Ideaal dus om het af te leren. Daarom ben ik ook overgegaan van de zachte matras naar de medium
Beste Sofie, Voor buikslapers raden wij altijd de medium matras zoals jij terecht aanvoelde. Dat is wellicht in de winkel niet voldoende naar voor gekomen. Gelukkig heb je vlot kunnen omruilen. Voor je nek is het helemaal afleren nog beter natuurlijk! Erg bedankt voor de mooie beoordeling. Groetjes van jouw Dorsoo-team.
We hebben nu onze tweede matras na 12 jaar tevredenheid over de vorige. Het zuigersysteem werd door Dorsoo vervangen na een lek.
Beste Roland, Bedankt voor de mooie beoordeling. We zijn ook heel blij met jou als klant :-). Je bent terug klaar voor duizenden goede nachten. Groetjes, het Dorsoo-team.
goed, duurt wel enkele maanden om het gewoon te worden om te slapen op een dorsoo matras, enkel op staan is nu nog steeds moeilijk,alsof je over een berg moet om op te staan
Beste Erno, het is fijn te lezen dat je minder pijn ervaart. Het kan inderdaad zo zijn dat wat aanpassing nodig en bij de ene persoon gaat dat wat sneller dan bij de andere. Maar je ziet, het komt sowieso goed. Met betrekking tot het gevoel bij het opstaan, zal onze adviseur jou contacteren en proberen voor een oplossing te zorgen. Je hoort nog van ons. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Alles perfect
Beste Jozef, Dankjewel voor de zeer positieve beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Zachte matras werd korter (15cm) Dorsoo heeft dit gekend probleem zeer professioneel aangepakt (communicatie en vervanging) Nieuwe zachte matras slaapt wel (nog?) iets minder goed dan de vorige (rug)
Beste Peter, Bedankt voor uw genuanceerde reactie. We houden er rekening mee. We nemen wellicht contact na intern overleg. Met vriendelijke groet, Dorsoo-klantendienst
paar maand geleden na 9 jaar nieuwe matrassen gekocht. sindsdien slapen we beiden slechter en hebben meer nek/rugpijn dan met oude matrassen. verantwoordelijke van winkel is vandaag langs geweest om aanpassingen aan bedden te doen en een testkussen. kussens worden vanaf vanavond getest. wordt verder opgevolgd door verantwoordelijke
Beste Koen, We gaan dat zeker in orde brengen, er wordt al werk van gemaakt. Groetjes, het Dorsoo-team.
Hartelijk dank Beste Sofie, doet ons veel plezier. Groetjes
100% overtuigd van deze investering! Ik had het zelfs veel eerder moeten doen :) Eindelijk slaap ik nu de ganse nacht door.
Hartelijk dank Diederik voor de mooie reactie! Groetjes, het Dorsoo-team.
. Voor mezelf de bovenlaag te hard....voel alle pjijin in mijn billen boven dijen. .........heb er nu zelf een zachter laagje opgelegd en is iets beter voor mij.. Jammer dat ik deze niet kreeg van jullie laagje mous volstaat van 1 a 2cm..... Hopelijk dat voor volgende klanten dat wel wordt aangeboden...... .. Vraag jullie advies nog te horen...... Heb dit bed eigenlijk behouden omdat mijn echtgenoot tevreden was ......maar ik zelf eigenlijk ni😰
Beste Rita, Bedankt voor uw beoordeling. Ondertussen heeft onze adviseur reeds contact genomen om jouw comfort te verbeteren. Hopelijk maken we jou even tevreden als je wederhelft. Groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Magali, veel dank voor deze geweldige score. Doet plezier! Groetjes, het Dorsoo-team.
100 % tevreden, slaap vaster,,beter, langer enheb minder rugpijn
Beste Liliane, dankjewel voor de topscore. Groetjes van het Dorsoo-team.
Wij zijn nu 12 jaar klant en beveel Dorsoo aan andere rugpatiënten aan.
Beste Anouk, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. We vinden het fijn dat je na al die tijd nog steeds zo tevreden bent. Dat je nog lang mag genieten van je bed! Groetjes vanwege het Dorsoo-team.
Nadat ik mijn mening gegeven had werd ik onmiddellijk gecontacteerd om te horen wat juist het probleem was. Dorsoo Ninove heeft er werkelijk alles aan gedaan om van mij ook een tevreden klant te maken (twee maal omruiling van de matras, aanpassing van het pompsysteem aan mijn kant en omruiling van mijn te zachte kussen). Ook ik heb nu iedere morgen spijt dat ik moet opstaan en ik zou mijn dorsoo matras niet meer kunnen missen. Nog eens bedankt voor jullie uitstekende dienst na verkoop !
Beste Els, het doet veel plezier dat je de kwaliteit van onze service zo benadrukt. Wij vinden het namelijk heel belangrijk, om naast een kwalitatief product ook een service te bieden die navenant is. Fijn dat jij dat zo hebt kunnen ervaren. Groetjes van het Dorsoo-team.
Goede info gekregen, goede opvolging, perfecte omruiling. Mijn verwachtingen van resultaat lagen misschien te hoog doch persoonlijk slaap ik niet beter en is rugpijn niet uitgesproken verbeterd (daarom is op de vraag van aanbeveling "nee" geantwoord).
Beste Dirk, hartelijk dank voor je oprechte en positieve beoordeling. Groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Ilse, hartelijk bedankt voor deze super beoordeling. Groetjes, het Dorsoo-team.
Ik had graag het eerste cijfer veel hoger gegeven, achteraf bleek dat de informatie die we daar hebben gehad niet juist was wat betreft de hardheid van het matras. Ze waren al snel doorgelegen en na contact te hebben gehad met filiaal eindhoven bleek dat de hardheid gebaseerd moet worden op lichaamsgewicht. Het is nu goed opgelost en hebben nieuwe matrassen gekregen waar we erg blij mee zijn en weer goed kunnen slapen 😃
Beste Hans, dankjewel voor je oprechte input. We onthouden vooral dat jullie met een positief gevoel op jullie bed liggen. Nog vele zalige Dorsoo nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team.
Zeer tevreden en een zeer goede service en opvolging nadat er een probleem was .
Beste Marc, Bedankt voor de mooie woorden. Groetjes, het Dorsoo-team.
Beste, Hartelijk dank voor de beoordeling. Groetjes, het Dorsoo-team
Ik was geen rugpatient, ik wou gewoon een goed bed. De 2 vragen over rugpijn zijn suggestief: ze gaan er beiden keer van uit dat ik ervoor rugpijn had.
Beste Jan, Bedankt voor de waardevolle reactie en de goede beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Jan, Bedankt voor de mooie beoordeling.
een aanrader voor iedereen die zijn nachtrust wil verbeteren , zeker zijn geld waard ook naar later toe als de matras na een tiental jaar aan vervanging toe is zal de kost meevallen omdat niet volledig moet vervangen worden (alleen de matras )
Beste Ronny, hartelijk voor deze mooie beoordeling. Leuk dat je onze aanpak naar "investering voor lange termijn" even in de verf zet. Geniet nog met volle teugen van jullie Dorsoo-slaap. Groetjes, het Dorsoo-team.
Het is meer dan 12 jaar dat wij op dorsoo slapen ,wij kochten ons bed nog in het industriepark Roeselare ,er was toen nog geen winkel,en kregen de uitleg van een kinesiste,een toffe madame ! wij kochten een 4 tal jaar terug nieuwe matrassen in Oostende,maar daar in de winkel waren we niet zo tevreden om eerlijk te zijn. Wij zijn super tevreden van ons bed en zijn steeds blij na een reisje terug in ons dorsoo bedje te kunnen slapen. Van de dienst na verkoop zijn wij zeer tevreden,ook toen ze het probleem niet opgelost kregen is er mij een fantastische oplossing gegeven met dank aan mh Vanraemdock jullie hebben niet alleen super bedden maar ook een super service bedankt om te kunnen genieten van jullie bed
Beste Bibiane, dankjewel voor deze spontane en zeer positieve beoordeling. Doet plezier! Groetjes van het voltallige Dorsoo-team.
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder