Medische klachten blijkbaar zelfs niet met Dorsoo te verhelpen. Jammer.
Beste Jaak, de klacht op zich kunnen we niet altijd wegnemen. Echter, door er voor te zorgen dat de klant zich meer uitgerust voelt, zal deze doorgaans ook beter met zijn klachten kunnen omgaan en dat is wat jij hopelijk ook kunt ondervinden. Aan de score die je geeft zo te zien wel :-). Hartelijk dank daarvoor. Groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Robert, Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Altijd welkom bij Dorsoo Sint-Niklaas voor een kopje koffie.
Zelfs na 2 jaar nog steeds super tevreden
Beste Nancy, Dat stemt ons blij :-). Bedankt!
De slaap is beter maar neemt de oorzaak niet weg van de rugpijn
Beste Maria, Heel erg bedankt voor de positieve beoordeling. Leuk te lezen dat u beter slaapt. Misschien kan u nog andere ergonomische verbeteringen aanbrengen die uw klachten verminderen. Altijd welkom voor advies bij Dorsoo Ninove. Groetjes, het Dorsoo-team.
Beste klant, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Philip, Super bedankt voor de mooie beoordeling! Groetjes, het Dorsoo team.
Het enige waarover we spijt hebben bij deze aankoop is dat we dit veel vroeger hadden moeten doen. Eindelijk met plezier naar bed toe om 'ochtens fit op te staan! Wat een weelde, dank u DORSOO.
Beste Danny, Beste Heidi, Hartelijk dank voor de complimenten en nog vele mooie nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Heel tevreden over de matras maar het kussen kan ik spijtig en dit ondanks de dure aankoop niet gebruiken wegens teveel nekpijn ! Volgens mijzelf en mijn echtgenoot is de keuze van het kussen niet goed in combinatie met de Dorsoo matras ? Hebben wij een kussen gekozen bij Dorsoo die geen voldoening geeft is voor ons een vraag ? Maar kunnen wij hiervoor terug bij Dorsoo ?????
Beste Griet, Leuk dat u alvast de matras heel goed vindt. Wat betreft de hoofdkussens. Dat is altijd heel persoonlijk. De meeste mensen vinden ze goed ondersteunend maar het is geen 100% regel. Weet dat we ten allen tijde voor u klaarstaan bij vragen, ook na de aankoop. We nemen vandaag nog contact met u. Groetjes en bedankt, het Dorsoo-team.
100% tevredenheid voor matras en bed. Absoluut niet tevreden voor aanschaf van fluwijnen voor bijgeleverde kussens 3D latex 60/40 achteraf: 1.fluwijnen enkel rechthoekig verkrijgbaar, zonder aangepaste schouderuitsparing. 2.voor een rechthoekig stukje stof 50/70 is de prijs veel te hoog. € 45 voor percale katoen, en nog meer voor satijn, vind ik buitensporig. Ik vind trouwens, als men buitenmaatse kussens aanbiedt, men ook aangepaste fluwijnen moet aanbieden (met schouderuithaling), en dan is een wat hogere prijs gerechtvaardigd. Het oog wil ook wat! Ook wat de levering betreft ben ik niet blij. Ik plaatste een bestelling (uit armoe) op 21 december, en heb tot heden, 22 januari geen enkele reactie gezien. Kunnen er in elke Dorsoo-winkel niet een enkele fluwijnen met basiskleuren voor de buitenmaatse kussens ter beschikking zijn? Dat zou fijne service zijn. Graag reactie op mijn schrijven. Met dank, R. Hendriks
Beste René, Bedankt voor de complimenten. Wat betreft de kussenslopen. Deze van 45 EUR zijn er met linnen :-). Luxe perkaal kan al voor 20 EUR/stuk en satijn is maar een fractie duurder. U heeft idd bestelling geplaats. De slopen zullen deze week in de winkel aankomen, u krijgt dan een telefoontje. Groetjes, het Dorsoo-team.
Het is de beste koop ooit die ik heb gedaan!
Beste Hilde, een betere beoordeling kunnen we ons niet wensen. Waarvoor dank !! Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Anne-Marie, dankjewel voor deze zeer mooie score. Groetjes, het Dorsoo-team
Beste Koen, Bedankt voor uw beoordeling. We contacteren ivm de dienst na verkoop, dat is geen score waar we tevreden mee kunnen zijn. Groetjes, het Dorsoo-team.
Zeer tevreden over de levering en het wisselen nadien van de matrassen: zeer vlot en volgens afspraak. De uitleg in de winkel was prima, maar volgens de tijdlijn had de verkoper ons regelmatig moeten contacteren i.v.m. onze ervaring en zou hij zelfs eens langskomen, maar dat is niet gebeurd. Wij hebben ook zelf het probleem met de soft matras met schouderzone op elektrisch verstelbaar bed moeten aankaarten. Vermits het probleem toen blijkbaar al bekend was hadden wij het fijn gevonden als de winkel ons zelf had gecontacteerd. Voor de prijs die wij betaald hebben hadden wij toch een betere, persoonlijkere service verwacht.
Beste Veerle, Bedankt voor de gefundeerde feedback. We nemen uw opmerkingen zeker mee naar de toekomst. Groetjes, het Dorsoo-team.
Dorsoo is voor iedereen aan te raden. Men slaapt veel rustiger.
Beste Yvo, Bedankt voor de mooie review! Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Jork, Bedankt voor de positieve beoordeling. Groetjes, het Dorsoo-team.
wij moesten dit al veel eerder gekocht hebben, het is gewoon SUPER en raden het iedereen aan.
Beste Julienne, Bedankt voor de complimenten! Nog veel slaapplezier gewenst. groetjes van het Dorsoo-team
Voorheen sliep ik maar een paar uur per nacht en sinds ik mijn Dorsoo bed heb slaap ik toch al 6 uur aan één stuk door. Als ik dan even iets ga drinken kan ik gemakkelijk verder slapen. De pijn 's nachts is effectief veel minder. Mensen zoals ikzelf met zware rugproblemen hebben hier zeker baat bij.
Beste Dirk, Bedankt voor de mooie reactie. Blij dat we u van dienst kunnen zijn. Groetjes, het Dorsoo-team.
Goed.
Beste Leonie, Bedankt voor de mooie beoordeling. We hebben ondertussen contact gehad en begrijpen uw score op uitleg in de winkel. We trachten er op te letten :-). Groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Johan, Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn weekend straks, Het Dorsoo-team.
Voor mijn specifiek probleem beantwoord het systeem niet aan mijn nood: mijn been vanaf de voet hoger dan mijn hart plaatsen, kan niet... En de prijs is naar mijn mening wel een 'beetje' veel aan de hoge kant... Ik weet niet of u mij nog kan helpen voor mijn specifieke nood..? Bedankt voor de aandacht...en een Gelukkig Nieuwjaar... Gilbert Vermoesen
Beste Gilbert, Bedankt voor uw beoordeling en feedback. We kijken wat er mogelijk is! Groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Rebecca, hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Het allerbeste gewenst in dit nieuwe jaar. Groetjes, het Dorsoo-team.
Beste David, dankjewel voor je mooie score. Geniet nog van je Dorsoo-bed en vooral geniet van het nieuwe jaar. Groetjes, het Dorsoo-team.
Vlotte uitleg, prima levering en en goed slaapresultaa
Beste Danny, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Fijne kerstdagen en gezond 2018! Het Dorsoo-team
Beste Christian, Dank voor de mooie beoordeling. Fijne kerstdagen, en een goede gezondheid in 2018 vanwege het Dorsoo-team!
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder