Net terug van op reis en blij dat ik terug op mijn Dorsoo bed kan slapen, dat heb ik enorm gemist! Ik herstel s' nachts duidelijk veel beter na een vermoeiende dag.
Beste Laura, Dat doet ons veel plezier! Bedankt voor de beoordeling. Het Dorsoo-team.
Wij zijn al van bijna dag 1 zeer tevreden gebruikers van Dorsoo en hebben er nog geen seconde spijt van. Waarom waren jullie niet vroeger op de markt?!
Beste Luc, Bedankt om dit met ons te delen. We konden niet vroeger maar nu blijven we hier. :-) Groetjes, het Dorsoo-team.
Meer dan 10 jaar geleden kochten we onze Dorsoo, toen nog enkel verkrijgbaar rechtstreeks in de Fabriek. Wij hebben er altijd graag op geslapen en het bed voelt goed aan. De laatste tijd heb ik echter rugpijn als ik opsta.Gisteren, constateerde ik een lekkage aan één van de oliepistons. Vermoedelijk komt de rugpijn hiervan. Kan ik zo'n piston bekomen, uit de dienst naverkoop, aub? Ik kan hem zelf plaatsen als U me uitlegt hoe ik er nieuwe olie op kan doen. Alvast bedankt.
Beste William, Onze service aan huis geldt enkel in de Benelux. Voor klanten verder weg kunnen we u een duidelijke instructie bezorgen. We contacteren u hierover en bezorgen u de instructies hoe u zelf iets kan vervangen. Vriendelijke groeten, het Dorsoo-team.
Werkt het best als je alleen slaapt. Als je samen met je partner slaapt, dan volgt het lichtgewicht het zwaargewicht als je tegen elkaar aanligt.
Beste Sonja, hartelijk dank voor jouw beoordeling. Mag ik jouw opmerking enigszins nuanceren? Wat je omschrijft, is namelijk net zoals alle andere effecten die ons bed kan hebben, een persoonlijk aanvoelen. De ene persoon voelt dit sterker - of net niet - als de andere. Ter voorbeeld: mijn echtgenoot en ik schelen 76 kg in lichaamsgewicht en wij hebben dat gevoel helemaal niet. Wat we vooral onthouden is dat jullie veel beter slapen en minder rugpijn hebben! Geniet er nog lang van. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Luc, hartelijk dank voor deze super beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Lien, wat fijn te zien dat je zoveel verbetering voelt. Je score is dan ook navenant, waarvoor dank! Groetjes van het Dorsoo-team.
MEDIUM MATRAS WAS NIET IDEAAL VOOR MIJ. SINDS IK EEN TOPPER HEB IS MIJN NACHTRUST VEEL BETER EN SLAAP IK GOED DOOR 'S NACHTS;
Beste Martine, Leuk dat je ons maatwerk kan appreciëren. Bedankt voor de goede beoordeling. Groetjes, het Dorsoo-team.
sinds ik mijn Dorsoo heb slaap ik dieper en vaster, ik draai minder ' s nachts en heb duidelijk minder rugpijn.
Beste Kathleen, wat leuk dat je op zoveel verschillende vlakken verbetering voelt. Kunnen we alleen maar blij om zijn. Hartelijk voor de positieve beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Vermits onze vorige matras versleten was, is het contrast uiteraard groot. De unieke lattenbodem geeft duidelijk een betere ondersteuning. Wij houden er een positieve ervaring aan over.
Beste Walter, dankjewel voor deze mooie woorden en dito score. Het verschil zal inderdaad groot zijn geweest. Door onze unieke werking van de lattenbodem is dat sowieso wel het geval. Groetjes van ons Dorsoo team.
Op vakantie mis ik mijn dorsoo, dat zegt genoeg denk ik.
Beste Sabine, als het ooit haalbaar is, zorgen we voor een meeneem-versie van ons bed :-). Voorlopig zal je er enkel thuis kunnen van genieten en dat je dat nog lang mag doen! Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Ria, hartelijk bedankt voor jouw 10/10. Een leuke manier om de week te beginnen :-). Groetjes van het Dorsoo-team.
Ik zou iedereen een dorsoo bed aanraden! Ben er super tevreden van! Slechts 1 probleem, als ik ergens anders slaap mis ik mijn dorsoo bed!
Beste Sabine, dankjewel voor jouw mooie beoordeling. We hopen dat je nog heel lang van je Dorsoo-bedje kan genieten. Groetjes van het Dorsoo-team.
Super tevreden van de Dorsoo matras. Ik zou deze zeker aan iedereen aanbevelen. Zalig zacht en onspannen gevoel. Echte luxe voor betaalbare prijs. Ook fantastische service van de winkel.
Beste Lena, we zijn heel tevreden met deze schitterende beoordeling. We delen jouw positieve woorden ook zonder fout met onze adviseur in Deine. Ook hij zal blij zijn dit te lezen. Groetjes van het Dorsoo-team.
Heb reeds meerdere matrassen gehad, deze van dorso is de beste. Ik vind het een zeer goede matras en sta 's morgens veel beter uitgerust op .
Beste Rita, hartelijk voor je mooie commentaar. Het doet plezier dat we kunnen bijdragen aan jouw uitgerust gevoel. Groeten van het Dorsoo-team.
Is m’n tweede aankoop en ben zeer tevreden Rede verandering, heb nu verstelbaar bed.
Beste Corry, hartelijk dank voor het vertrouwen in ons. Je zal met je verstelbaar bed net nog dat tikkeltje meer kunnen genieten. Groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Guy, dankjewel voor deze top beoordeling. Groeten van het Dorsoo-team.
begin nu de voordelen te ondervinden. ik ben een buikslaper en doe dit nog altijd maar niet meer zoals vroeger is nu 50-50% geworden,dus buik en zijligging
Beste Pierre, dankjewel voor je positieve beoordeling. Je bent niet de eerste klant wiens slaappatroon na een tijdje verandert. Jouw lichaam voelt in je onderbewustzijn aan dat het ook in een andere positie comfortabel of zelfs beter ligt. Geniet er nog van. Groeten van het Dorsoo-team.
gewoonweg ZALIG SLAPEN !
Beste Erwin, hartelijk dank voor deze topscore. Groetjes van het Dorsoo-team.
Als chronisch ruglijder(3 maand thuisgezeten)besloot ik om Dorsoo eens gratis 2 maanden te testen.Sindsdien geen nachtelijke rugpijn meer.Ben nu,na 10 jaar Dorsoo slapen, nog steeds zeer tevreden en raad Dorsoo aan iedereen aan.
Beste Paul, wat fijn te lezen dat we voor jou zo'n grote verandering konden teweeg brengen en dat al sinds ettelijke jaren. Hopelijk kan je er nog lang van genieten. Groetjes van het Dorsoo-team.
tevreden
Beste Herman, Bedankt voor de goede beoordeling. Als u tevreden bent zijn wij dat ook! Groetjes van het Dorsoo-team
Zeer aangenaam, comfortabel slapen
Beste Adriana, Hartelijk dank voor uw mooie reactie. Groetjes, het Dorsoo-team.
Duur,maar waar voor je geld
Beste Daniël, We zijn zeker niet de goedkoopste. We willen vooral inhoudelijk waarde bieden. En het doet plezier dat u het apprecieert. Bedankt, het Dorsoo-team.
Beste Roland, Bedankt voor de mooie beoordeling. Groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Christel, dankjewel voor je positieve beoordeling. Fijn weekend gewenst van het Dorsoo-team.
Topprodukt, zéér tevreden
Beste Katrien, topscore! Dus ook wij zéér tevreden! Waarvoor dank :-). Geniet nog lang van jullie bedje. Groetjes van het Dorsoo-team.
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder