Helemaal tevreden!
Beste Emmy, een maximumscore over de ganse lijn. Top! Hartelijk dank daarvoor. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Inge, hartelijk dank voor de positieve beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Jill, dankjewel voor de zeer mooie score. Groetjes van het Dorsoo-team.
Sinds wij een dorsoo bed hebben (twee aparte matrassen) Is er voor ieder van ons een betere nachtrust en gevoel van uitgeslapen zijn ;-) lichaamsondersteuning voor elk lichaamsdeel (en persoon) op maat ondersteund....een echte aanrader :-) GenD
Beste Bernadette, dankjewel voor de positieve beoordeling. Aparte matrassen of een monomatras ... de aangepaste vulling zorgen er inderdaad voor dat ieder kan genieten van zijn persoonlijk comfort en de juiste ondersteuning. We zijn er zeker van dat jullie hier nog lang zullen van genieten. Groetjes van het Dorsoo-team.
Met een dorsoo slapen we pijnvrij. Dus beter, en heb je meer energie om de dag te starten. Dorsoo maakt zijn belofte waar.
Beste Peter, het is leuk te lezen dat je de verandering dermate sterk aanvoelt. Dat je er nog lang mag van genieten! Groetjes van het Dorsoo-team.
Dit effect had ik niet verwacht. Dorsoo is efficiënter dan een zeer dure matras van een bekend merk. Het verbazende is dat de rugpijn niet alleen 's morgens beter is, maar ook overdag minder pijnlijk is.
Beste Rob, hartelijk dank voor je positieve beoordeling en de ervaring die je met ons deelt. Jij voelt aan den lijve dat het effect dat ons bed heeft tijdens de nacht ook voelbaar kan zijn tijdens de dag. Leuk dat je dat even vermeldt! Groetjes van het Dorsoo-team.
totale tevredenheid !!!
Beste Christiaan, Topscore op alle onderdelen. Meer mogen we niet wensen. Dankjewel hiervoor. Groetjes van het Dorsoo-team.
zeer goede investering
Beste Louis, het doet plezier te lezen dat je zo tevreden bent van je investering. Dankjewel voor de mooie score. Groetjes, het Dorsoo-team.
We zijn heel blij dat we die beslissing genomen hebben en geïnvesteerd hebben in een degelijk bed van Dorssoo. Sedertdien slapen we uitstekend, beter dan vroeger. We komen 's nachts minder wakker,we zijn meer uitgeslapen. Minder pijn tijdens het slapen en bij het opstaan. Ook het 3D hoofdkussen biedt ons veel slaapcomfort. We zouden het iedereen aanraden ...
Beste Jozef en Marleen, hartelijk bedankt voor de zeer positieve beoordeling. Altijd leuk om dergelijke ervaring te mogen lezen. Groetjes van het Dorsoo-team.
Het Dorsoo bed en matras blijken tot op heden een goede keuze te zijn geweest.
Beste Johny, dankjewel voor de zeer mooie score en dito ervaring die je met ons deelt. Dankjewel om voor Dorsoo te kiezen. Groetjes van het Dorsoo-team.
De eerste maand was wel een aanpassing. Het was heel positief dat we de matrassen thuis konden testen. Uiteindelijk beslisten we om allebei een medium matras te nemen. We hadden nooit eerder zo'n zalig bed!
Beste Willem, dankjewel voor de uiterst positieve score. Een nieuw slaapsysteem vergt soms wat aanpassing, dat klopt. Maar het volstaat vaak om het lichaam gewoon wat te laten wennen, en zoniet hebben wij inderdaad onze tevredenheidsgarantie waar onze klanten gebruik kunnen van maken om de nodige aanpassingen te doen die er voor zorgen dat ze tot een optimaal resultaat komen. Dat jullie nog lang mogen genieten van dat zalig bed :-)! Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Nadia, hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Pieter, hartelijk dank voor je beoordeling. Wij contacteren jou nog omtrent de lage score die je geeft voor uitleg in de winkel. Groetjes en tot snel, het Dorsoo-team.
Positieve ervaring sedert 2008
Beste Hugo, hartelijk dank voor deze zeer mooie score. Groetjes van het Dorsoo-team.
Zeer tevreden na dubbele hernia terug slapen zonder pijn, dankjewel dorsoo
Beste Hans, het is fijn dat je ook even aankaart wat jouw rugproblematiek precies inhoudt, want inderdaad we hebben al bij veel klanten die met hernia te maken hebben, voor verbetering kunnen zorgen. Leuk dat jij het ook ervaart! Groetjes van het Dorsoo-team.
De pijn aan beide heupen en rug zijn voor 80 % minder kan op mijn beide zijden liggen wat daarvoor onmogelijk was dus ben ik heel tevreden over Dorsoo
Beste Christine, we zijn heel blij voor jou dat je een verbetering kan voelen nu die gedurende lange tijd ondenkbaar is. Dankjewel voor je positieve woorden. Groetjes van het Dorsoo-team.
Uitstekende uitleg, informatie, klantendienst en levering. Wat het slapen zelf betreft, ben ik er nog niet helemaal uit. Er moet misschien een sachter matras komen, al had ik dat in het begin niet gedacht. Wij hebben het bed vooral wegens de klachten van mijn vrouw gekocht, en voor haar is het een grote verbetering. Ook dat het bed veel hoger is heeft het comfort doen stijgen.
Beste Brian, hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve beoordeling. Je kan indien gewenst, inderdaad gebruik maken van onze tevredenheidsgarantie om je matras om te ruilen. Als dat nodig zou blijken, neem dan gerust contact met winkel in Leuven. Onze adviseur regelt dan het nodige voor jou. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Kevin, dankjewel voor de positieve beoordeling. Groetjes van de Dorsoo-klantendienst.
Door ontstoken pezen en gewrichten moest ok constant keren om de druk te verminderen . Nu val ik in slaap als een blok en wordt nietmeer wakker Perfect .
Beste Christine, je verwoordt hier mooi één van de (vele) voordelen van ons slaapsysteem. De gelijke drukverdeling zorgt er voor dat je meer ontspannen ligt, waardoor je ook dieper slaapt en bijgevolg minder draait en keert. Hartelijk dank voor je beoordeling. Geniet nog lang van de verbetering die je voelt en veel groetjes van ons team.
Rugpijn echt verbetert met dorsoo
Beste Eva, heel leuk te lezen dat je heel wat verbetering voelt. Dat je er nog lang mag van genieten !! Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Kathleen, dankjewel voor de mooie score. Groetjes van het Dorsoo-team.
Deze mensen weten beslist waarover ze praten en kunnen 100% achter dit unieke slaapsysteem staan door de ondersteunende werking. Puike klantenservice!
Beste Carine, wat een mooie woorden! Heel fijn dat je ons zo in de bloemetjes zet. Groetjes van het Dorsoo-team.
Dorsoo heeft resultaat vanaf de eerste nacht voor mij. Uitgerust ontwaken en minder rugpijn plus minder woelen tijdens de nacht.
Beste Pierrot, dankjewel voor deze lovende woorden en dito score. Wat kunnen we meer wensen? Groetjes van het Dorsoo-team.
gebruik al 17 jaar dorsoo, nu matras vervangen: wat een verbetering! moest al vroeger vervangen geweest zijn!
Beste Marc, 17 jaar ... dat kan al tellen! Je bent een mooi voorbeeld dat onze lattenbodem heel wat jaren dienst doet en enkel de matras dient vervangen te worden. Doorgaans is dit na een tiental jaren, sommigen doen het zelfs wat vroeger, maar er zijn evengoed klanten die inderdaad langer (soms wat te lang :-) misschien) wachten. Je zal in ieder geval toch weer een stuk comfortabeler liggen nu. Geniet er maar van! Groetjes van het Dorsoo-team.
wij zijn zeer tevreden over Dorsoo. Is een aanrader.
Beste Natasja, hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder