Dorsoo , wat een uitstekend slaapsysteem!!! Telkens weer zorgt Dorsoo dat we elke morgen ontspannen en goed uitgerust de dag kunnen starten. Het Dorsoo systeem brengt evenwicht in ons lichaam. Na 8 jaar intense ervaring kunnen wij ook bevestigen dat naservice uitstekend loopt! Aan het volledige Dorsoo team : doe zo verder! Sabine en Daniel
Beste Sabine en Daniel, wat fijn dat jullie nog steeds zo tevreden zijn. Daar proberen we elke dag naar te streven. Jullie commentaar en score doen heel veel plezier. Dankjewel daarvoor. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Nathalie, top dat je zo tevreden bent! Dat maakt ons ook blij! Dankjewel voor de superscore. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Niel, hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Guy, dankjewel voor je positieve beoordeling. Je scoort ons wel lager op dienst-na-verkoop dan op de andere onderdelen. We nemen hiervoor nog contact met je op. Groetjes van het Dorsoo-team.
Ik ben al 25 rugpatient en al 18 jaar heb ik een pijnpomp (morfine). Sedert een 6-tal jaar bezitten we nu een Dorsoo slaapsysteem. Ik kan enkel zeggen dat wij daar super tevreden over zijn en dat het een héél goede hulp is bij mijn rugprobleem. Bedankt aan het Dorsoo-team en vooral ook dank aan Nele van de Dorsoo winkel te Roeselare.
Beste Geert, dankjewel voor deze mooie ervaring die je deelt en dito score. Wij kunnen alleen maar tevreden zijn als jij zo tevreden bent :-). Dat je er nog lang mag van genieten. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Marijke, fijn te lezen dat je de nodige verbetering voelt. We contacteren jou nog omtrent de lage score die je geeft voor dienst-na-verkoop. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Dirk, dankjewel voor de mooie score. Groetjes van het Dorsoo-team.
zeer tevreden
Beste Dorien, hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Thomas, hartelijk dank voor de positieve beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste, dankjewel voor de positieve score. Groetjes van het Dorsoo-team.
Een droombed. Puur comfort.
Beste Leslie, Dankjewel voor de mooie beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
zijn tevreden na 6 maanden aankoop, ook het hoofdkussen met schouderondersteuning is uitstekend, neem zeker ook verstelbare matras
Beste Dirk, hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Best Lisbet, hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Brecht, dankjewel voor de zeer positieve score. Groetjes van het Dorsoo-team.
Uitleg en verkoop perfect verlopen ook wat betreft de afspraak voor levering-plaatsing. Vriendelijke gedienstige mensen, kennen hun job, je voelt je direct op je "gemak" zoals ze zeggen. Ook aangenaam te horen na de verkoop of alles naar wens is
Beste Hedwige, hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling en de ervaring die je hier deelt. Doet plezier! Groetjes van het Dorsoo-team.
Bedankt voor de goede service!
Beste Hannelore, die service bieden we met veel plezier aan! Jij bedankt voor de mooie beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Bedankt voor de service !
Beste Bruno, jij bedankt om voor Dorsoo te kiezen! Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Luc, dankjewel voor de positieve score. Groetjes, het Dorsoo-team.
heel degelijke uitleg gehad zonder opdringerig te zijn. bijzonder comfortabel bed goed gesteund zowel bij ruglig als zijlig kan iedereen echt aanbevelen!!!
Beste Johan, hartelijk dank voor deze mooie aanbeveling! Groetjes van het Dorsoo-team.
het beste bed ooit!
Beste Marleen, hartelijk dank voor jouw zeer positieve beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Ik sta uitgeslapen en zonder pijn op.
Beste Claudine, dankjewel voor de zeer positieve feedback. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste André, dankjewel voor de positieve score. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Marcel, dankjewel voor de positieve beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Ik werd 's nachts altijd wakker van heup- en rugpijn en vanaf de eerste nacht op mijn matras van Dorsoo is dat niet meer. Marcel heeft het een beetje moeilijk omdat de matras zachter is en hij meer naar het midden glijdt en moeilijker uit bed raakt.
Beste Armande, Hartelijk dank voor de zeer positieve beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Goede matras en lattenbodem die het lichaam volgt bij elke beweging.
Beste Walter, dankjewel voor de mooie score. Groetjes van het Dorsoo-team.
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder