Beste Benny, Hartelijk dank voor de positieve beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Cris, Dankjewel voor de positieve score. Groetjes van het Dorsoo-team.
Spijtig dat bij de aankoop van nieuwe matrassen er foute geleverd zijn en dat de personen die ze komen leveren en plaatsen het niet gezien hebben, te kort enz en daardoor dan toch enkele maanden slechte evaring met de matrassen. Na melding hebben ze komen kijken en nieuwe geleverd van het juiste formaat, super opgelost.
Beste Freddy, een terechte opmerking. Dat had niet mogen gebeuren. Het spreekt voor zich dat we onze klanten zo snel als mogelijk proberen te helpen na melding van een probleem. Het doet ons plezier te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Groetjes van het Dorsoo-team.
met het dorsoo slaapsysteem ben ik veel beter uitgerust , veel betere slaaphouding en ondersteuning van de rug
Beste Greet, hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Het Dorsoo systeem doet wat ze beloven! " Een goeie nachtrust en geen rugklachten meer! " Voor ons geen ander bed meer!! Wij raden Dorsoo aan iedereen aan!!!
Beste Martine, je bent duidelijk héél tevreden dus wij ook :-) !! Geniet nog lang van jullie bedje. Groetjes van het Dorsoo-team.
Wij zijn zeer tevreden van onze aankoop, de rugpijn is zeker verminderd. genezen kan niet maar de pijn is wel verminderd, alle beetjes helpen het draaglijker te maken.
Beste Luc, hartelijk dank voor jouw mooie beoordeling. Wat jij hier aangeeft, is zo'n belangrijk argument waar velen niet bij stilstaan. Een bed is inderdaad geen mirakelmiddel. Wij kunnen geen genezing garanderen, noch het volledig verdwijnen van alle klachten, maar zoals jij zegt ... Verbetering, hoe gering die ook moge zijn, is altijd beter dan helemaal geen verbetering. Fijn dat je dat even onder de aandacht brengt. Dankjewel daarvoor. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Yasmine, fijn te lezen dat je zowel beter slaapt als geen rugpijn meer ervaart. Top resultaat! Dankjewel voor jouw beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Evelien, hartelijk dank voor deze topscore. Dat maakt ons blij! Groetjes van het Dorsoo-team.
Superzalig bed! We zijn heel tevreden met onze aankoop en slapen als roosjes.
Beste Evelien, dankjewel voor de mooie score. Groetjes van het Dorsoo-team.
De Dorsoo laat je werkelijk voelen waar je ondersteund wordt. Dit geeft gemakkelijker een ontspannen gevoel zonder te draaien en keren om je gemak te vinden. Het bijpassende hoofdkussen zorgt voor een goede ondersteuning van de nek en houdt het hoofd in een positie, die snurken enigszins onderdrukt. Het bijpassend donsdeken neemt snel je lichaamswarmte aan en onderhoudt deze, ongeacht de omgevingstemperatuur. Gedaan dus met extra dekens en zwetend wakker worden. Dorsoo is zijn geld waard wegens het bevorderen van een goede ononderbroken slaap. Ook zonder echte rugproblemen, ben ik overtuigd dat Dorsoo deze helpt te voorkomen. Immers na een zware fysieke inspanning met rugmoeheid is deze 's morgens gegarandeerd verdwenen.
Beste Noel, wat een mooie getuigenis! Het klopt dat ons slaapsysteem ook aan te raden is wanneer er nog geen rugklachten zijn. Voorkomen is beter dan genezen, toch? Dat jullie nog lang van jullie bedje mogen genieten. Vriendelijke groeten, het Dorsoo-team.
Beste Christian en Cecile, jullie zijn duidelijk héél tevreden. Daar kunnen ook wij alleen maar blij om zijn. Groetjes van het Dorsoo-team.
Duidelijke en goeie begeleiding in de winkel, stipte levering en zalige nachtrust!
Beste Jens, hartelijk voor de positieve beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Zeer goede ondersteuning voor goede nachtrust; ook aangepast kussen is belangrijk!
Beste Hans, hartelijk voor je super beoordeling. Doet plezier! Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Eddy, dankjewel voor je positieve score. Groetjes van het Dorsoo-team.
Ik sliep vroeger ook snel in, maar heb chronisch last van zenuw-spierpijnen en daardoor heb ik een Dorsoo-systeem aangeschaft in de hoop dat het hierin wat ondersteuning zou bieden. Door de goede opvolging en aanpassingen is mijn doel bereikt, en heb ik bij het opstaan minder last. Bedankt Werner!
Beste Evi, het doet ons plezier te lezen dat we jou, mist kleine aanpassingen, toch de nodige verbetering hebben kunnen bezorgen. Hopelijk mag je daar nog lang van genieten. Groetjes van het Dorsoo-team.
Zeer tevreden, vooral ook de dienst na verkoop: zelfs 1,5 jaar na aankoop nog gratis omruiling van een matras, en extra 2 nieuwe matrashoezen!!!
Beste Catherine, heel fijn dat je onze service zo in de bloemetjes zet. Dankjewel ook voor de topscore! Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Kristof, Hartelijk dank voor de positieve beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Matthew, Dankjewel voor de positieve beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Dorsoo , wat een uitstekend slaapsysteem!!! Telkens weer zorgt Dorsoo dat we elke morgen ontspannen en goed uitgerust de dag kunnen starten. Het Dorsoo systeem brengt evenwicht in ons lichaam. Na 8 jaar intense ervaring kunnen wij ook bevestigen dat naservice uitstekend loopt! Aan het volledige Dorsoo team : doe zo verder! Sabine en Daniel
Beste Sabine en Daniel, wat fijn dat jullie nog steeds zo tevreden zijn. Daar proberen we elke dag naar te streven. Jullie commentaar en score doen heel veel plezier. Dankjewel daarvoor. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Nathalie, top dat je zo tevreden bent! Dat maakt ons ook blij! Dankjewel voor de superscore. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Niel, hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Guy, dankjewel voor je positieve beoordeling. Je scoort ons wel lager op dienst-na-verkoop dan op de andere onderdelen. We nemen hiervoor nog contact met je op. Groetjes van het Dorsoo-team.
Ik ben al 25 rugpatient en al 18 jaar heb ik een pijnpomp (morfine). Sedert een 6-tal jaar bezitten we nu een Dorsoo slaapsysteem. Ik kan enkel zeggen dat wij daar super tevreden over zijn en dat het een héél goede hulp is bij mijn rugprobleem. Bedankt aan het Dorsoo-team en vooral ook dank aan Nele van de Dorsoo winkel te Roeselare.
Beste Geert, dankjewel voor deze mooie ervaring die je deelt en dito score. Wij kunnen alleen maar tevreden zijn als jij zo tevreden bent :-). Dat je er nog lang mag van genieten. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Marijke, fijn te lezen dat je de nodige verbetering voelt. We contacteren jou nog omtrent de lage score die je geeft voor dienst-na-verkoop. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Dirk, dankjewel voor de mooie score. Groetjes van het Dorsoo-team.
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder