goede ondersteuning van het lichaam met een zalige nachtrust tot gevolg.
Beste Liliane, Dankjewel voor de mooie review! Groetjes van het Dorsoo-team.
Heel tevreden over Dorsoo. Hoge kwaliteit, heel goede service en heel goed slaapcomfort. Krijgt over gans de lijn een 10/10
Beste Gratienne, Dankjewel voor de 10 op 10! Groetjes van het Dorsoo-team.
een nieuw bed aangekocht, in 2 delen, breder en langer! zalig! ( extra plaats voor de poezen :-)))) ). Allebei slapen we beter. Ik heb het gevoel dat we ook minder draaien in bed. het hoofdkussen moet je wel wat gewoon worden, maar zeker oke! Verstelbaar bed is ook een aangename meerwaarde! Kortom, heel tevreden!!! Eerlijk, te lang gewacht om dit bed aan te schaffen!
Beste Saskia, Bedankt voor de mooie review! Groetjes van het Dorsoo-team.
Hadden we het geweten, zouden we al langer op een Dorsoo geslapen hebben ! De schouderzone is fantastisch een echte aanrader voor mensen met nekpijn. Weg nekpijn en hoofdpijn ! Familiebedrijf met een hart voor mensen.
Beste Rita, Dank voor de toffe review!!! Groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Silvie, Bedankt voor jouw mooie beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Van winkel tot levering, zeer professioneel!
Beste Dirk, Hartelijk dank voor de top beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Bij onze aankoop zijn we vriendelijk ontvangen en kregen deskundige uitleg. Wij zijn heel tevreden met onze Dorsoo en het is zalig slapen en ontwaken met een goed gevoel en zonder pijn. De klantvriendelijke opvolging na de aankoop en levering krijgt ook onze waardering!
Beste Marc, Hartelijk dan voor de mooie beoordeling. Veel groeten, het Dorsoo-team.
Heel vriendelijke bediening in de winkel waarbij alles heel goed wordt uitgelegd. De plaatsing van de bedden gebeurt stipt op de afgesproken dag en uur en gebeurt door vriendelijke en ervaren mensen. Het verwisselen van een matras ( van medium naar soft ) wordt ook gedaan op een afgesproken datum en uur. Enkele tijd na de levering wordt er door de winkelverantwoordelijke contact opgenomen om te informeren of alles ok is en of er nog zaken moeten veranderen. Dus service en personeel: in 1 woord: top !!!
Beste Veva, Dankjewel voor de mooie beoordeling. Groetjes, het Dorsoo-team.
Wij zijn overlaatst naar Disneyland geweest en blijven slapen in een disneyhotel en miste ons dorsoo bedje zo! Bij de levering bleek de eerste matras toch niet zo gemakkelijk te liggen en toen hebben ze er alles aan gedaan zodat ik toch weer goed kon slapen.
Beste Kelly, Hartelijk dank voor de mooie getuigenis. Groetjes van het Dorsoo-team.
geweldige ervaring zowel de verkoop als de service na levering!!!!
Beste Heidi, Bedankt!!! Groetjes van het Dorsoo-team.
Mijn Dorsoo kan ik zo afstellen dat ik minder nek- en rugpijn heb tijdens het slapen en 's morgens zo goed als pijnvrij aan de dag kan beginnen. Ik wil mijn Dorsoo niet meer kwijt.
Beste Gina, Super bedankt voor de mooie beoordeling. Groetjes, het Dorsoo-team.
goede uitleg, zeer vriendelijk ben op alle gebied zeer tevreden
Beste Patricia, Bedankt voor de positieve beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Top!
Beste Willem, Bedankt voor de fijne reactie. Groetjes, het Dorsoo-team.
Ben tevreden over mijn nieuwe Dorsoo aankoop
Beste Stef, Dankjewel voor jouw positieve beoordeling. Groetjes, het Dorsoo-team.
Het is zalig liggen op een Dorsoo, de rug wordt zeer goed ondersteund.
Beste Liliane, Bedankt voor de positieve beoordeling. Nog veel plezier met het Dorsoo-bed. Groetjes van het Dorsoo-team.
vroeger kon ik heel met pijn in de rug opstaan. Met de het bed van Dorsoo merk ik ook dat ik beter doorslaap. Ik slaap rustiger
Beste Lucas, wat fijn dat je zoveel verbetering voelt. Daar zijn we oprecht blij om. Dankjewel voor jouw positieve beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Noch ik noch mijn zoon willen nog een ander bed Daarom hebben we zowel thuis als in ons buitenverblijf dorsoo Een gezonde nachtrust geeft een gezond lichaam en een perfecte werking van je dag
Beste Regina, we zouden jouw conclusie niet beter kunnen verwoorden. Hartelijk dank daarvoor en uiteraard voor de score die je ons geeft. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Marc, dankjewel voor de topscore. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste meneer Peeters, dankjewel voor de positieve score. Groeten van het Dorsoo-team.
Zeer goede service, prima bed, het slapen is sterk verbeterd.
Beste Guy, hartelijk dank voor de positieve beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Spijtig dat we deze aankoop niet vroeger hebben gedaan.
Beste Willy, dankjewel voor de positieve beoordeling. En wat de aankoop betreft, beter later dan helemaal niet :-). Geniet nog van jullie Dorsoo-slaap. Groetjes van het Dorsoo-team.
Mijn vrouw heeft geen nekpijn meer.
Beste Alex, Hartelijk dank voor de zeer mooie score. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste heer, beste mevrouw, Bedankt voor de positieve beoordeling. Groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Eddy, Bedankt voor de mooie beoordeling! Groetjes van het Dorsoo-team.
In het begin was het wennen maar de last is mijn onderrug was al gauw helemaal verdwenen. Mijn slaapcyclus lijkt veel effectiever want ik voel me 's morgens beter uitgerust.
Beste Wim, Bedankt voor de mooie beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder