Beste Johan, dankjewel voor jouw positieve beoordeling. We wensen jou het allerbeste toe voor dit nieuwe jaar. Groetjes van het Dorsoo-team.
Omwille van het Dorsoo-bed -slaap ik beter -voel ik mij 's morgens meer uitgerust -zijn mijn rugpijnen erg veel verbeterd.
Beste Wilfried, Hartelijk voor deze mooie beoordeling. Dat je op zoveel punten dergelijke verbetering voelt, daar worden wij alleen maar blij van. Onze allerbeste wensen ook voor dit nieuwe jaar. Groetjes van het Dorsoo-team.
Buitengewoon uitstekend product en dito dienstverlening. Kom je zelden tegen tegenwoordig. Knap werk !
Beste Tom, Hartelijk dank voor de mooie woorden. Een heel goed en gezond 2019 gewenst van het Dorsoo-team.
Beste Jochen, Hartelijk voor de mooie beoordeling. En de beste wensen voor 2019 van het Dorsoo-team!
Beste Laura, Bedankt voor de mooie beoordeling. En de beste wensen van het Dorsoo-team!
Een hele verbetering, zonder enige twijfel. Ik ben evenwel voorzichtig en neem een iets meer afwachtende houding aan m.b.t. de termijn, want toen ik de voorbije 2 keer een "normale" nieuwe matras aankocht had ik de eerste 2-3 jaar ook veel minder tot geen klachten. Even afwachten dus.
Beste Geert, We begrijpen uw voorzichtigheid. Hou ons zeker op de hoogte in de komende jaren. Het is heel belangrijk voor ons dat u tevreden bent en blijft. Beste wensen voor 2019! Het Dorsoo-team
Ons eerste contact in de winkel was wel interessant, maar vooral de uitleg bij het tweede contact was duidelijker, vollediger. Blijkbaar was de persoon waarbij we eerst terechtkwamen een vervanger. Ook de latere contacten verliepen telkens op een aangename manier. Ook nog eens bedankt voor de leuke attenties (o.a. bij aanbrengen nieuwe klant)
Beste Patrick, Bedankt voor de feedback. Jullie hebben jullie onderzoek grondig gedaan en voor ons gekozen. Daar zijn we uiteraard heel blij om :-). Bedankt voor de goede beoordeling en beste wensen voor 2019! Het Dorsoo-team
Ik bezocht een dorsoo winkel nav nek-en schouderklachten (heb geen rugklachten). De aangekochte dorsoo matras met speciaal schouderdeel is helend voor mijn schouderklacht. In combinatie met het speciaal ingesneden viscose hoofdkussen dat mij een goede neksteun biedt, heb ik terug een goede nachtrust opgebouwd.
Beste Katleen, Bedankt voor de goede beoordeling. We zijn even blij dat we jou op deze manier konden helpen. Beste Wensen voor het nieuwe jaar ook! Het Dorsoo-team.
Ik slaap op een wolkje, zalig. Het kussen in latex is ook super. Mijn pijn in de nek is zoveel beter geworden. Zou het niet meer willen missen.
Beste Cindy, Superleuk om te lezen. Bedankt om voor de goede beoordeling. Het Dorsoo-team.
Hadden dit gewoon eerder moeten doen. Niet twijfelen! Top bed
Beste Aaron, Dank voor de mooie beoordeling. Beste wensen voor het nieuwe jaar ook! Het Dorsoo-team.
Ik had vroeger 's morgens bij het ontwaken altijd lage rugpijn. Sinds ik op Dorsoo slaap heb ik daar helemaal geen last meer van. Mijn slaap is hierdoor dieper en voel me 's morgens fitter. Ik kan Dorsoo zeker aan iedereen aanbevelen en zeker voor personen die last hebben van rugpijn.
Beste Ghislain, Bedankt voor de goede beoordeling. Nog veel mooie nachten gewenst! Het Dorsoo-team.
Beste Sandrien, Bedankt voor de mooie beoordeling van Dorsoo. Fijn eindejaar en goede gezondheid in 2019. Het Dorsoo-team.
Wij slapen sedert 13 jaar op een dorsoo bed. Het is nu onze tweede matras. Ik ben kinesiste en raad een goed bed aan aan elke patiënt. Een goede nachtrust is van optimaal belang om overdag goed te kunnen functioneren. Maar vooral jonge mensen geven liever geld uit aan een mooie salon...jammer. Ik alvast, maak heel veel reclame. Hartelijk dank! Mvg Hilde
Beste Hilde, Hartelijk dank voor de beoordeling en de goeie tips! :-) We wensen jullie veel geluk en een goede gezondheid in 2019. Het Dorsoo-team.
Bij Dorsoo Ninove een heel goede uitleg gekregen ondanks het late uur. Bedankt hiervoor. De opvolging, levering..... alles is perfect verlopen en ik kan eindelijk terug een nachtje doorslapen wat niet meer het geval was met mijn vorig bed. Bijgevolg begin ik de dag met veel meer energie. Gedaan met het gewoel om toch maar een houding te vinden om te kunnen slapen dankzij dit zalig bed. Wat mij betreft : Een echte aanrader !!!
Beste Chantal, Hartelijk dank voor jouw mooie beoordeling. Doet plezier. Fijne feesten een gezond 2019 gewenst van de Dorsoo medewerkers.
Het is uiteindelijk een groot bedrag dat je betaalt, maar ik heb er nog geen spijt van! Een betere nachtrust betekent veel...
Beste Walter, Blij te lezen dat u tevreden bent. Iets goeds heeft vaak ook een hogere prijs. Een gezond 2019 gewenst van het Dorsoo-team.
Beste Daniel, Blijkbaar was de uitleg in de winkel niet zo goed als we hoopten. Bedankt om ons dat te melden. En bedankt voor de andere positieve punten. Een gezond 2019 gewenst van de Dorsoo medewerkers.
Beste John, Bedankt voor positieve beoordeling. Fijn eindejaar van het Dorsoo-team.
Slapen op een dorsoobed is heerlijk. Het comfort is uitzonderlijk goed. Wij willen niet meer ruilen.
Beste Rudi, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn eindejaar, Het Dorsoo-team
Geen seconde spijt van deze aankoop . Val heel snel in slaap wat vroeger een ramp was . Het voelt gewoon direct goed aan als ik ga liggen en voel nergens geen druk, gewoon ik voel mijn lichaam direct ontspannen zalig . Dank u wel En ook de uitleg vooraf super .
Dankjewel Sandra! Fijn eindejaar gewenst. Het Dorsoo-team.
Vooraf twijfelde ik over de aankoop. Je denkt dat het 'praatjes' zijn, en dat het allemaal opgeklopt is. Nu heb ik spijt dat ik mijn bed niet vroeger heb gekocht.
Beste Didier, dankjewel voor deze mooie getuigenis en bijhorende score. Super dat je aan de lijve kunt ondervinden dat het systeem doet wat we beloven. Dat neemt niet weg dat we geen wonderen kunnen verrichten natuurlijk, maar verbetering van pijn en/of slaap is altijd beter dan geen verbetering, toch? Het doet plezier te lezen dat ook jij zo tevreden bent. Geniet ook met volle teugen van de feestdagen! Groetjes van het Dorsoo-team.
De deskundige uitleg in de winkel, de levering en de service nadien is uitstekend. De kwaliteit om van ernstige rugpijn naar geen rugpijn en het goed slapen is een fantastisch gevoel. Bedankt Dorsoo en personeel die ons van dienst waren en nog altijd zijn na 14 jaar op Dorsoo te slapen!
Dag Inge, wat leuk om dit te lezen. Dankjewel daarvoor! We streven al van bij het begin naar uitstekende service, naast de kwaliteit van ons product. Fijn dat jij dat ook zo hebt mogen ervaren. Heel fijne feestdagen gewenst van het Dorsoo-team.
schouderzone/nek is voor mij de lastigste kortere pinnen zijn een verbetering in combinatie met zachte matras heb niet de indruk dat die zone helemaal in ontwerp opgevangen is
Beste Kris, hartelijk dank voor je positieve beoordeling en de ervaring die je met ons deelt. Daar kunnen we alleen maar uit leren. We wensen jou ook nog fijne feesten toe. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Emiel, dankjewel voor je positieve beoordeling. We wensen jullie ook fijne feestdagen toe. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Joeri, dankjewel voor de zeer positieve beoordeling. Fijne feesten gewenst van het Dorsoo-team.
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder