Het is nu mijn 2 de matras. Na 12 jaar is jullie matras wel veranderd. Ik was niet goed met een nieuwe zachte matras omdat ik daar teveel in doorlag. Misschien omdat ik ook neig naar ietwat hyperlaxiteit. Daarmee heb ik die verwisseld met de harde matras. Voor mijn gewrichten is het beter, maar iets tussenin zou misschien nog iets comfortabeler zijn. Ik slaap wel terug goed. Dus alles ok. Zeker super qua service!!! grtjs Nele
Beste Nele, blij te lezen dat je toch het nodige comfort hebt kunnen terugvinden. Dankjewel voor jouw mooie beoordeling en dito ervaring die je hier met ons deelt. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Lies, dankjewel voor jouw positieve beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Had ik dit eerder geweten ik had mijn dorsoo vroeger aangeknoopt dit is een bed naar mijn hart. Proficiat aan Nadia zij heeft ons hier een goede uitleg gegeven . Ook een dank aan de leveranciers deze zijn puntlig met hun afspraken
Beste Rita, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en jouw lof wat betreft de adviseur en het installatieteam. Dit doet plezier! Groetjes van het Dorsoo-team.
fantastisch bed, alleen piepend geluid vh systeem. zijn ze al een komen vervangen. Heeft een tijdje geholpen maar is toch niet geheel piepvrij
Beste Rudi, Fijn te lezen dat u alvast goed slaapt. Piepen zou echt niet mogen(tegen de regels van de goede nachtrust ;-)). U wordt gecontacteerd voor een permanente oplossing. Groetjes, het Dorsoo-team.
Beste mevrouw, Dank voor de beoordeling. Groeten van het Dorsoo-team.
Heel tevreden over mijn dorsoo slaapsysteem vroeger veel last van rugpijn en stijve spieren. sedert ik een dorsoo slaapsysteem heb is dit volledig verdwenen. Moest dit al veel vroeger gekocht hebben.
Beste Kristof, Hartelijk dank voor uw puike beoordeling van Dorsoo. Groetjes en fijne werkweek.
Beste Christel, Bedankt voor de goede beoordeling. Groeten van het Dorsoo-team.
Beste Annick, Bedankt! Het Dorsoo-team.
Sinds wij een Dorsoo-systeem hebben, slaap ik met veel minder rugpijn. Ook het hoofdkussen is geweldig, het beste dat ik ooit gehad heb.Dus wij zijn er alvast heel tevreden mee! Het advies dat we in de winkel kregen was uitstekend . Dus Dorsoo kunnen wij aanraden .
Beste Eddy, Dank voor de lovende woorden. Groeten van het Dorsoo-team.
Beste Carine, Hartelijk voor de 10/10. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Johny, bedankt voor de 10/10. Groetejs, het Dorsoo-team.
Beste Marijke, Bedankt voor de beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Marc, Hartelijk dank! Groetjes, het Dorsoo-team.
Ik had erg veel last van mijn heup bij het slapen op mijn zij en werd hierdoor verschillende keren wakker. Met de nieuwe matras slaap ik ononderbroken door tot de ochtend.
Bedankt voor de reactie en de goede beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team
Ik ben steeds een goede slaper geweest. Maar vroeger kwam ik soms nog moe uit mijn bed, nu ben ik 's morgens beter uitgeslapen.
Beste Martine, Bedankt voor goede beoordeling en leuke reactie. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Mario, Hartelijk dank voor de 10/10! Groetjes, het Dorsoo team.
Zeker en vast een aanrader! Geen rugpijn meer bij het opstaan, overdag en ‘s nachts. Betere nachtrust en ‘s morgens uitgeslapen opstaan dit in tegenstelling tot het slapen op een niet Dorsoo-bed. Correcte afspraken en plaatsing. Zeer klantvriendelijk en een juiste prijs-kwaliteit verhouding.
Beste Lynn, Tof te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Bedankt! Het Dorsoo-team.
superzalig bed !!!
Superbedankt voor de recensie Ellen! Groetjes van het Dorsoo-team.
Sinds we ons Dorsoo-bed hebben slapen mijn vriend en ik beter. En mijn hernia is enorm verbeterd. Ik raad het iedereen aan!
Beste Jolien, Supertof te lezen! Bedankt, het Dorsoo-team.
Beste Karen, Dank voor de positieve beoordeling. Groeten, het Dorsoo-team.
De kwaliteit van onze nachtrust is fel verbeterd met ons nieuwe bed. Geen nachtelijke rug- en nekpijn meer. Een echte aanrader !
Beste Lode, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Griet, Bedankt voor de beoordeling en altijd welkom bij Dorsoo Geel. Het Dorsoo-team.
Hartelijk dank Koen! Groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Piet, hartelijk dank voor jouw positieve score. We wensen jou het allerbeste toe voor het nieuwe jaar. Groetjes van het Dorsoo-team.
Al jaren heel goede ervaring met ons Dorsoo bed. Werd jaren geleden aanbevolen door Gino dat toentertijd bij Hand-move werkzaam was.
Beste Anne, wat fijn dat jullie na al die jaren nog steeds zo tevreden zijn. Dat jullie er nog lang mogen van genieten. Onze beste wensen ook voor het nieuwe jaar. Groetjes van het Dorsoo-team.
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder