Beste Annie, hartelijk dank voor de zeer mooie score. Groetjes van het Dorsoo-team.
Goede uitleg, correcte service.
Beste Ronny, dankjewel voor de positieve beoordeling. Groeten van het Dorsoo-team.
slechte rug hersteld niet met een nieuwe matras maar geeft toch een betere nachtrust en een zalig gevoel de samenstelling van het product is aan te bevelen voor een betere nachtrust.
Beste Eric, hartelijk dank voor jouw eerlijke getuigenis. Je vat het mooi samen. Wij kunnen inderdaad (helaas) niet alle klachten volledig doen verdwijnen. Dit is heel erg afhankelijk van het type klacht en de intensiteit ervan. We mikken er wel altijd op om enige verbetering te bewerkstelligen en gelukkig kunnen we dat wel op verschillende vlakken. Het is leuk te lezen dat jij toch kan genieten van een betere nachtrust. We zijn er van overtuigd dat dit helpt om dan door de dag beter met je rugklachten om te kunnen. Geniet nog van je Dorsoo-rust. Groetjes van het Dorsoo-team.
Het voelt steeds fijn om in mijn dorsoo bed te stappen, helemaal klaar voor een verkwikkende slaap!
Beste Leen, dankjewel voor de zeer positieve beoordeling. Beter uitgerust zijn is inderdaad één van de voordelen van een Dorsoo-bed. Leuk dat jij dat ook zo ervaart. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Niels, Hartelijk dank voor deze zeer mooie beoordeling. Groeten van het Dorsoo-team.
Beste Sam, Dankjewel voor de positieve score. Groetjes van het Dorsoo-team.
Goede uitleg, service en uitstekende opvolging.
Beste Patrick, Dankjewel voor jouw zeer positieve beoordeling. Groeten van het Dorsoo-team.
Mijn partner en ik slapen nu reeds bijna 5 jaar op een dorsoosysteem/bed. Zelfs na 5 jaar gebruik geeft de matras een gevoel alsof deze nog nieuw is. Dit overtreft alle verwachtingen die ik op voorhand stelde. De verkoper was heel eerlijk en uiterst professioneel bij de keuze die we toen maakten. Ook de dienst naverkoop (na jaren) is top. Kortom, de beste investering 'ever' in huis. PS: mijn partner heeft jaren gezocht naar een degelijk hoofdkussen. Sedert 1 jaar deze van Dorsoo in gebruik en een tevredenheid van 110% (hadden vroeger moeten aankopen)
Beste Geert, Hartelijk dank voor deze geweldige input. Het is zo leuk als we onze klanten dermate gelukkig kunnen maken. Dat jullie er nog lang plezier mogen van hebben! Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Dany, Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Sederd wij onlangs daar onze aankoop hebben gedaan zijn wij heel tevreden kwa uitleg met raad en daad ! niets is te veel gevraagt, ook kwa plaatsing zijn het mensen met ervaring, ook alles wat oud is mede genomen,zodat wij het ieder die overweegt een nieuw bed aan te kopen zeker daar eens binen te springen! een telefoon, en ze zijn tot uwe dienst zowel voor uitleg enz..
Beste Johny, dergelijke beoordeling, dat kan ons alleen maar plezier doen! Dankjewel daarvoor. Blij dat we er nog een tevreden klant bij hebben. Groetjes van het Dorsoo-team.
ik ben ondertussen 3 keer geopereerd aan mijn rug en op een gewoon bed slapen gaat niet meer. stijf en veel rugpijn. sinds ik terug op een dorsoo slaap voel ik mij veel meer ontlast en heb ik bij het opstaan opvallend minder pijn.
Beste Evelyne, dankjewel voor deze mooie getuigenis en dito score. De mate waarin we invloed hebben op pijnervaring is sterk afhankelijk van de klacht op zich dus het doet ons veel plezier te lezen dat je nu minder pijn ervaart. Groetjes van het Dorsoo-team.
Wij hebben een fantastische uitleg gekregen in de winkel in Aartselaar. Er werd in de eerste plaats naar ons geluisterd en naar onze rugproblemen en nekklachten. Daarop hebben we een heel duidelijke uitleg gekregen op welke vlakken het bed ons kon helpen en op welke vlakken niet. Dat vonden we zelf super belangrijk, want iedereen kan zeggen dat zijn product de beste is, maar niet iedereen durft te zeggen dat er bepaalde klachten niet volledig opgelost kunnen geraken. Zo hadden we een realistisch beeld en nu slapen we echt super. De opvolging nadat het bed was geleverd is eveneens fantastisch. We hebben er een zeer goed gevoel aan over gehouden en we hebben na jaren sukkelen met andere merken, eindelijk door DORSOO onze goede nachtrust gevonden.
Beste Regine, dankjewel voor deze oprechte beoordeling die je met ons deelt. Als bedrijf zijn er uiteraard heel wat waarden die we hoog in het vaandel dragen, maar een transparante communicatie met onze klanten behoort toch wel tot één van de belangrijkste en het is leuk dat jij dat ook zo hebt ervaren. Tevreden klanten daar worden wij ook tevreden van. Groetjes van het Dorsoo-team.
Deskundige uitleg, geduldig, perfecte service na verkoop
Beste Ellen, dankjewel voor de zeer mooie score. Doet plezier! Groetjes van het Dorsoo-team.
Dorsoo is in Nederland niet zo bekend, maar in België is het een beroemd merk. Toen ik vanuit Utrecht naar Gent verhuisde raadde mijn vriendin me aan om ook naar een Dorsoo bed te kijken. Het wordt daar door rugdokters en fysiotherapeuten sterk aangeraden. Ik kan niet anders zeggen dat mijn vriendin gelijk had. Het slaapt fantastisch – het lijkt alsof je zweeft. Sinds ik het bed heb, heb ik geen last meer van mijn rug gehad. Er zijn twee soorten matrassen; medium en soft. In het bed dat ik gekozen heb, heb ik gekozen twee matrassen van 90 bij 200, van beide soorten één. De persoonlijke voorkeur is een kwestie van smaak, maar ik gebruik meestal de medium, soms de soft als mijn vriendin er niet is. Het is niet goedkoop, maar het is een fantastisch bed. De vraag die je je als koper moet stellen is: wat is je rug je waard?
Beste Paul, heel mooie ervaring die je hier deelt. We zouden het niet beter kunnen verwoorden. Bedankt daarvoor! Het doet plezier dat je zo tevreden bent en als je jouw Nederlandse roots warm wil maken voor Dorsoo, vinden wij dat helemaal top :-). Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Lynn, hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Groeten van het Dorsoo-team.
Na een moeilijke start is de Dorsoo-matras nu onmisbaar geworden voor een goeie nachtrust.
Beste Veerle, dankjewel voor je positieve beoordeling. Een nieuw bed is altijd wat wennen, en helaas is dat voor de ene persoon soms wat meer dan voor de andere. Maar zo zie je maar dat je geduld werd beloond :-). Geniet er nog maar van! Groeten van het Dorsoo-team.
Beste Koen, dankjewel voor de zeer positieve score. Groeten van het Dorsoo-team.
super om op te slapen , maar na een paar maanden blijkt de matrasovertrek (de overtrek waarin de matrassen zitten)reeds pluisjes van slijtage af te geven. Is dit normaal ?
Beste Micheline, eerst en vooral hartelijk dank voor de topscore. Wat de matrasovertrek betreft, kunnen we jou geruststellen dat dit niet met werkelijke slijtage te maken heeft. De wrijving tussen het hoeslaken en de matrasovertrek (soms in combinatie met de mate van transpiratie) kan er voor zorgen dat de overtrek wat pluisjes vertoont. Deze kunnen normaal gesproken eenvoudig afgenomen worden. Moest je hier nog vragen over hebben, mag je ons altijd contacteren. Groetjes van het Dorsoo-team.
Matras voelt lekker warm aan, en bed maakt geen krakend geluid.
Beste Luc, hartelijk voor jouw positieve beoordeling. Fijn dat je de nodige verbetering voelt. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Willy, dankjewel voor de positieve beoordeling. Groeten van het Dorsoo-team.
Beste Guy, hartelijk dank voor deze mooie score. Groetjes van het Dorsoo-team.
Zeer positief over slaapcomfort, geen rugpijn meer
Beste Dieter, dankjewel voor jouw positieve beoordeling. Groeten van het Dorsoo-team.
Het was even wennen aan het Dorsoo bed. Het is niet echt vergelijkbaar met eender welk bed of matras. Daarom voelt het in het begin onwennig aan. Maar na enkele weken had ik 's ochtends een veel beter uitgeslapen gevoel. De follow up en service na verkoop van Dorsoo is echt wel een groot pluspunt. Zij zijn begaan met je slaap en met je aankoop. Kreeg regelmatig een telefoontje hoe het ging met het nieuwe bed. Of de matras niet te hard of te zacht was, of er andere klachten waren... Ze doen er dan ook alles aan om je een goede nachtrust te geven.
Beste Gerd, eerst en vooral hartelijk dank voor deze fijne beoordeling, maar ook om onze service even in de verf te zetten. Dat dit door onze klanten zo fel geapprecieerd wordt, daar zijn we heel blij om. Groetjes van het Dorsoo-team.
Een beetje schrik na aankoop omdat deze matras toch wel merkelijk zachter dan onze voorgaande (ook van een bekend merk). Na een 2-tal weken aanpassen, verloopt het slaappatroon beter dan voordien.
Beste Luc, we snappen jouw initiële bekommernis. Een Dorsoo is vaak een beetje wennen, omdat onze matrassen heel erg op het aspect van het comfort inspelen, doordat onze bodem voor de nodige ondersteuning zorgt. Daardoor kan men soms denken dat men teveel gaat inzakken, maar zoals jij zelf hebt kunnen ondervinden, is dat niet het geval. Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling. Groeten van het Dorsoo-team.
goede matras, reeds verschillende jaren zijn we tevreden
Beste Bernard, fijn te lezen dat jullie nog steeds zo tevreden zijn. Geniet er nog lang van! Groetjes van het Dorsoo-team.
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder