Na jarenlang moe en met rugpijn op te staan s'morgens, wist ik niet meer hoe leuk het was om uitgerust en zonder eerst een halfuur op de bedrand te zitten,op te staan..... tot Luc Delange me voorstelde een Dorsoo bed te proberen!! Ik ben hem voor altijd heel dankbaar hiervoor!! Ik weet zeker dat mensen met rugpijn, na slechts 3 nachten, het Dorsoo bed niet meer zouden willen missen. Is er een min-punt van een Dorsoo bed? jazeker!! Hij kan niet mee op reis! Dan pas merk je wat een Dorsoo-bed in stilte doet!!
Beste Francine, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Groetjes, het Dorsoo-team.
Supper te vreden een aanrader
Beste Carlo, Bedankt voor de mooie beoordeling. Groetjes, het Dorsoo-team.
Luc, de verantwoordelijke voor de winkel in Oostende heeft ons heel goed geholpen, zowel vwb advies bij aankoop als bij de nazorg. Vooral de nazorg is belangrijk voor ons.
Beste Danny, dankjewel voor de zeer positieve beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Luc, de verantwoordelijke van Oostende, legt alles duidelijk uit bij de aankoop en besteed voldoende tijd. Ook bij de nazorg (dienst na verkoop) zijn we supertevreden van Luc. Alles wordt altijd héél snel en correct afgehandeld. Dit is wel een aangenaam.
Beste Claudine, dankjewel voor de zeer positieve beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
hoge graad van klantvriendelijkheid. accurate antwoorden en snelle repliek.
Beste Alfons, dankjewel voor de positieve beoordeling. We dragen de service naar onze klanten toe - voor, tijdens en na verkoop - hoog in het vaandel. Fijn dat jij dat ook zo ervaren hebt. Dat doet ons plezier. Groetjes van het Dorsoo-team.
Ik kan alleen maar positief zijn
Beste Veerle, dankjewel voor de zeer mooie score. Groetjes van het Dorsoo-team.
Bed ligt heel prettig en gezellig. Enige nadeel is doordat de 2 afzonderlijke lattenbodems afzonderlijk functioneren, is de functionaliteit minder wanneer je schuin ligt/dicht bij je partner op 1helft. Maar blijft wel een aangename ervaring
Beste Katie, dankjewel voor jouw zeer positieve score en de ervaring die je hier met ons deelt. Voor een optimale werking moeten de bodems inderdaad afzonderlijk functioneren, dus als je graag een volledige nacht heel dicht bij elkaar kruipt, dan benut je ze misschien niet ten volle, dat klopt. Maar jullie voelen duidelijk verbetering, dus dat is meer dan ok. Geniet er nog van. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Kim, hartelijk dank voor deze top beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Marleen, dankjewel voor de positieve score. Groetjes van het Dorsoo-team.
Vanaf de eerste nacht verslaafd aan ons Dorsoo bedje. Het enige probleem is er 's morgens uit geraken. Je wil echt niet meer opstaan.
Beste Erika, hartelijk dank voor jouw positieve en leuke beoordeling. En laat ons eerlijk zijn: er zijn ergere dingen in het leven dan moeilijk uit bed geraken omdat het zo zalig ligt, nietwaar? :-) .... groetjes van het Dorsoo-team.
Wij zijn super tevreden met onze aankoop. Wij raden het iedereen met rugklachten zeker aan om het uit te proberen. We hebben van Werner een heel gedetailleerde uitleg gekregen en als verkoper was hij helemaal niet opdringerig. Chapeau daarvoor en daarom maken wij heel graag promotie voor Dorsoo! Bedankt om mij voor 95% van mijn rugklachten te verlossen!!!!!
Beste André, dankjewel voor de top beoordeling en ervaring die je hier deelt. Ook Werner zal hier heel tevreden mee zijn. Geniet nog van jullie Dorsoo-bedje. Groetjes van het Dorsoo-team.
Goede ondersteuning van rug door pompensysteem. zeker als je buikslaper bent.
goede ondersteuning van rug. Ben buikslaper en krijg via pompensysteem goede ondersteuning.
Beste Jan, dankjewel voor je positieve beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Toen ik na een reis in Spanje, waar ik sliep op een goede maar vrij harde matras, vond ik het zalig om me weer in mijn Dorsoo matras te vleien. Een zacht gevoel en toch een goede ondersteuning van de rug. Ook het hydraulisch systeem waarmee ik hoofd- en voetsteun kan aanpassen vind ik prima.
Beste Chris, de combinatie van ons slaapsysteem zorgt inderdaad enerzijds voor de correcte ondersteuning, maar anderzijds voor dat "ik slaap op een wolkje"-gevoel. Voor velen is dit soms een beetje wennen omdat men automatisch denkt dat "zacht liggen" gelijk staat aan minder steun. Jij weet onderhand beter, nietwaar :-). Hartelijk dank trouwens voor de mooie score. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Ann, hartelijk voor deze mooie score. Groetjes van het Dorsoo-team.
Het is de investering meer dan waard
Beste Christel, dankjewel voor jouw positieve beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
In het begin was het even zoeken voor een geschikt hoofdkussen...Zijlig en ruglig vragen andere dikte...De eerste weken hadden we soms hoofdpijn 's ochtends. Een kleine aanpassing in hoogte (kortere staafjes) aan hoofdzijde, loste dit probleem op....Fijn en handig dat iemand dan ter plekke komt en kijkt hoe je ligt en welk hoofdkussen het best bij je past. Bij ons was het hoofdkussen ok; ons lichaam had gewoon ook even tijd nodig om te wennen... Ik zou geen ander bed meer willen....'s ochtends ben ik meer uitgeslapen en ook de rugpijn is weg
Beste Inge, dankjewel voor de positieve ervaring die je hier deelt. Je stelt een mooi voorbeeld dat de ideale slaap- en/of lighouding soms een kwestie van een beetje geduld of een kleine aanpassing hier of daar. Fijn dat je onze persoonlijke aanpak weet te appreciëren. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Nico, dankjewel voor jouw positieve beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Michiel ( 14 jaar) : " Nu is het nog moeilijker om 's morgens wakker te worden."
Beste Michiel, als je binnenkort na een avondje uit moeilijk uit bed kan, heb je het perfecte excuus ... "het ligt aan mijn Dorsoo-bed" ;-). Dat je daar nog veel plezier mag van hebben. Hartelijk dank voor jouw leuke beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Hugo, zowel naar pijnervaring als het slapen doe voel je verbetering. Daar kunnen wij alleen maar tevreden om zijn. Dankjewel voor deze mooie beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Peter, hartelijk dank voor jouw beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
We zijn heel tevreden van de zaakvoerder dhr. Luc van Dorsoo Oostende. Vriendelijke en eerlijk man die leeft voor zijn zaak.Blijft een vriendelijk man ook na verkoop.Proficiat Luc!We komen zeker nog terug in je zaak! Geert Vandewaetere Kokelaarstraat roeselare
Beste Geert, hartelijk dank voor je lovende woorden ivm onze advieswinkel te Oostende. Leuk te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Tim, een betere score kunnen we niet wensen. Hartelijk dank daarvoor. Groetjes van het Dorsoo-team.
Sliep sinds 1991 op waterbed kon moeilijker uit mijn bed sinds ik op mijn dorsoo slaap kan ik mij beter verleggen in mijn bed en kan er ook gemakkelijker uit
Beste Annie, hartelijk dank voor de zeer mooie score. Groetjes van het Dorsoo-team.
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder