5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Sinds ik slaap op Dorsoo heb ik veel minder rugpijn bij opstaan. Bij het wakker worden in de nacht sliep ik vroeger niet meer in maar op mn dorsoo geniet ik achteraf wel nog terug van een verdere slaap. De service achteraf is ook uitstekend. Ik zou het iedereen aanraden om zo n bed en matras aan te kopen bij rug problemen. De prijs hield ons eerst wat tegen maar in vergelijking met de uren die je in bed doorbrengt ben ik super tevreden met onze aankoop.👌

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: veel beter
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: minder rugpijn

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Klantvriendelijk en professioneel geholpen in de winkel. Er is echt gelet op de ligging op het matras. Daarbij is gesignaleerd dat er nog op een bepaalde hoogte meer- en minder ondersteuning nodig was. Deze ondersteuning is volgens afspraak thuis op orde gebracht. Super tevreden. Met dank aan Kris van Beckhoven (Dorsoo Geel).

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Geel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ik ga met rugpijn slapen en 's morgens sta ik op zonder.

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Oostende

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Geel

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: uitstekend
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: geen rugpijn meer

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

heel tevreden over de ondersteuning van Dorsoo voor de rug

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb sedert 2005 fibromyalgie. Ik sliep tot en met midden februari 2019 op een latexmatras eerst van een goed merk van een beddenspeciaalzaak en nadien de beste kwaliteitsmatras van Ikea en toen ik opstond was ik kreupel en had hevige pijnen over gans mijn rug en ledematen. Sedert ik in de 2de helft van februari ‘19 op een Dorsoomatras slaap is dit een weldaad voor mijn rug en ledematen. Absoluut een aanrader voor mij! Ik zou zeggen - doen! - als men last heeft van pijnen e.a.

Een echte aanrader !

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij kochten een Dorsoo matras + lattenbodem in Ninove. Die werd op een correcte manier geleverd en geplaatst. Sinds wij deze matras hebben slapen mijn vrouw en ik veel beter. Mijn vrouw, die rugpijnen heeft, slaapt sindsdien veel beter en staat 's morgens op met bijna geen tot veel minder pijn. Dus zeker een goede tot deze aankoop

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nu weten we weer waarom we graag terugkomen van vakantie...

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Communicatie, Levering, Plaatsing Uitstekend en vooral GEEN RUGPIJN MEER! BEDANKT!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Iets als dorsoo is super eens je er aan gewoon bent is het heel moeilijk slapen in een niet dorsoo bed en een bed kopen in Oostende is super want een mooie en verzorgde winkel en een verkoper als de Luk dat kan je een super winkel noemen de Luk staat altijd voor je klaar dus dorsoo Oostende tip top !!!!

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Oostende

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel tevreden met aankoop, had dit eerder moeten doen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

goede ondersteuning van het lichaam met een zalige nachtrust tot gevolg.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel tevreden over Dorsoo. Hoge kwaliteit, heel goede service en heel goed slaapcomfort. Krijgt over gans de lijn een 10/10

4 sterren: goede service, goed behandeld

een nieuw bed aangekocht, in 2 delen, breder en langer! zalig! ( extra plaats voor de poezen :-)))) ). Allebei slapen we beter. Ik heb het gevoel dat we ook minder draaien in bed. het hoofdkussen moet je wel wat gewoon worden, maar zeker oke! Verstelbaar bed is ook een aangename meerwaarde! Kortom, heel tevreden!!! Eerlijk, te lang gewacht om dit bed aan te schaffen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hadden we het geweten, zouden we al langer op een Dorsoo geslapen hebben ! De schouderzone is fantastisch een echte aanrader voor mensen met nekpijn. Weg nekpijn en hoofdpijn ! Familiebedrijf met een hart voor mensen.

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Aartselaar

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Van winkel tot levering, zeer professioneel!

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Aartselaar

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij onze aankoop zijn we vriendelijk ontvangen en kregen deskundige uitleg. Wij zijn heel tevreden met onze Dorsoo en het is zalig slapen en ontwaken met een goed gevoel en zonder pijn. De klantvriendelijke opvolging na de aankoop en levering krijgt ook onze waardering!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel vriendelijke bediening in de winkel waarbij alles heel goed wordt uitgelegd. De plaatsing van de bedden gebeurt stipt op de afgesproken dag en uur en gebeurt door vriendelijke en ervaren mensen. Het verwisselen van een matras ( van medium naar soft ) wordt ook gedaan op een afgesproken datum en uur. Enkele tijd na de levering wordt er door de winkelverantwoordelijke contact opgenomen om te informeren of alles ok is en of er nog zaken moeten veranderen. Dus service en personeel: in 1 woord: top !!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn overlaatst naar Disneyland geweest en blijven slapen in een disneyhotel en miste ons dorsoo bedje zo! Bij de levering bleek de eerste matras toch niet zo gemakkelijk te liggen en toen hebben ze er alles aan gedaan zodat ik toch weer goed kon slapen.

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Sint-Niklaas

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

geweldige ervaring zowel de verkoop als de service na levering!!!!

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Sint-Niklaas

Ten Beukeboom 13

9400 Ninove

+32 54 31 97 21

Over Dorsoo

Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder