Opstaan met minder rugpijn

Uitstekende en vriendelijke service. Een zeer goede opvolging!

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Veel beter
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Gewoon prima !

De kennismaking met Dorsoo Leuven (Werner) was eigenlijk meer dan gewoon maar goed. Ik ben gekomen op tijdstip dat de winkel nog niet open was en toch ben ik gelijk te woord gestaan. Dat kon omdat Werner me aangaf dat het paste in zijn schema maar toch een pluim voor deze dienstverlening. Ik heb uiteindelijk dezelfde dag nog gekocht en het is bed is toch wel sneller geleverd dan voorzien omdat rekening werd gehouden dat mijn eigen bed op dat moment stuk was. Ik kende Dorsoo al en heb er ettelijke jaren plezier van gehad dus een verrassing was het voor mij niet echt meer maar toch lig ik beter dan ooit tevoren. Gewoon een aanrader en wat mij betreft zal ik niet snel veranderen. De mensen die leverden waren ook fantastisch goed ! De draaitrap op met een groot bed van +90kg en dit zonder het minste te beschadigen is een huzarenstuk. Well done !

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Uitstekend
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Zeer goede service na aankoop ! Heel vriendelijk en begripvol personeel

Er worden kosten noch moeite gespaard om de klant tevreden te stellen, prima service !!!

Gewoonweg top

Naast een topproduct is de service (voor en na) ook geweldig. We slapen nu met een gerust gemoed ;-)

Viendelijk personeel

Goede serivice, kwaliteitsvol bedrijf

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: N.v.t.

De kennismaking met dorsoo was aangenaam, je kwam binnen en was welkom. Verkoop liep vlot en levering ook.

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Even goed
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

aangename winkelervaring en uitstekend bedsysteem

Zeer vriendelijk ontvangen in de winkel, deskundige uitleg gekregen (en lekkere koffie :-)) en de verschillende matrassen kunnen uitproberen. We kregen ruim de tijd en er werd ons niets opgedrongen. Vlotte plaatsing. Ondertussen slapen we reeds een tijdje op onze Dorsoo en we zijn echt tevreden! Jammer dat hij niet in onze valies past...

Veel mer da

Hoewel Dorsoo inzet op het verlagen van rugpijn, gaat het hier om veel meer. Ik heb al vaker gezegd dat een Dorsoo bed op voorschrift zou moeten te krijgen zijn met tegemoetkoming, bij aandoeningen zoals bijvoorbeeld Ehlers-Danlos Syndroom. De rug wordt inderdaad op de allerbeste manier ondersteund, maar ook de slaapkwaliteit verbetert enorm wanneer dit bedsysteem gebruikt wordt. Daarnaast is de persoonlijke aanpak, het altijd vriendelijk en correct advies, het geduldig zoeken naar oplossingen zowel voor als na verkoop subliem.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Deskundig advies van vriendelijke experts die goed kunnen luisteren

Zowel in de winkel tijdens het verkoopproces als in de uitvoering en de nazorg, is het een verademing om zaken te doen met deze organisatie. Complimenten aan Nadja en alle overige collegae.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

heel fijne interacties en een geweldig product

Eenvoud siert: het “eenvoudige” concept zorgde ervoor dat het product en de keuzes waren direct zeer duidelijk waren. De verkoop, levering en het krediet werden zeer vlot afgehandeld en ook de ruil van de matrassen verliep zonder enig probleem.

goede service en kwaliteitsproducten

Zeer goed product - correcte service - - professionele levering - goede opvolging

Prima service en bed!

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Even goed
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Heel vriendelijk en duidelijke uitleg , goede service

Hele mooie duidelijke uitleg , vriendelijke en goede service . Perfect bed ,

voortreffelijk!

Prima!

Vriendelijk personeel, goede uitleg, goede service en dienst na verkoop.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Effectief slapen zonder rugpijn of andere pijn.

Bekwaam personeel met aandacht voor de klant. Zeer veelzijdig slaapsysteem door wetenschap onderbouwd. Zeer flexibel bedrijf, ook al mocht het product alsnog niks voor jou zijn. Kortom een aanrader voor iedereen!

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Vriendelijke correcte ontvangst met voldoende info. Slaapsysteem voldoet volledig aan de verwachting.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Heel vriendelijk personeel.Spijtig voor het electriciteitscontact:bed te ver L.

Zeer goede en klantvriendelijk service. Uitleg 10/10. Waren op verlof in buitenland.Eenmaal in ons Dorsobed : wat een gunstig verschil: veel diepere slaap wegens de pijnloosheid van bed en matras----dus gunstigere slaap : betere bloeddruk en polsslag. (geen apnoesymptomatologie). Nog eens bedankt voor de goede en uitgebreidde raad. E.Gilissen

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Top service en zeer vriendelijk personeel

Een Dorsoo-bed is zijn prijs dubbel en dik waard. Het comfort is gewoon fenomenaal. Hun slogan "slapen zonder rugpijn" is effectief een feit.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Goede uitleg gekregen. Vriendelijk en vlotte service!

Duidelijke uitleg gekregen in de winkel in Sint -Niklaas. Snelle levering en een goede plaatsing.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: N.v.t.

Zeer goede service en een fantastisch produkt

Bij een eerste kennismaking hebben we een duidelijke uitleg gekregen over het produkt, de werkwijze en de service. De plaatsing verliep vlot. Door omstandigheden liep de opvolging vertraging op. Maar de proefperiode werd gewoon verlengd. Op basis van onze feedback werd er thuis een aanpassing gedaan en zijn wij super tevreden !!!

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Afspraken bij de verkoop werden ook nageleefd bij de levering. Algemeen zeer tevreden. Top.

Alle nodige tijd en uitleg in de winkel gekregen. Alsook de afspraken die werden gemaakt bij de aankoop. Strikt nageleefd en zeker alles op afgesproken tijdstip geleverd. Vakkundige montage met nodige uitleg. Er was een onregelmatigheid met een motor voor verstelling kopstuk. Dit werd direct gemeld en binnen de 7 dagen werd dit opgelost. Afspraken worden zeker nageleefd. Ook het opvolgen en contact na verkoop en levering, zeer tevreden. Algemeen dikke proficiat aan alle personen, kennen hun vak en weten waarover ze praten. Dank u voor de betere nachtrusten.

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Roeselare
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Zeer tevreden! Na een moeilijke start......

Onze keuze was een dorsoo bed van 1,60m... daar we die breedte zo gewoon waren....We hadden pech...het liggen is anders door de hydraulische pompjes... ons bestaande bed was 1,60m met een vlakke lattenbodem en matras in één deel...Bij dorsoo is het systeem heel anders...en dat was het probleem, we hadden geen plaats genoeg in bed en verstoren mekaar in onze slaap...we zijn naar de winkel bij Nele geweest, ze was heel bezorgd met ons, en gaf ons de tijd... Terug contact genomen met Nele of we het bed mochten omwisselen voor een bed van 1,80m, dat was geen probleem, alles verliep perfect! Ongelooflijk, nu is het comfortabel slapen, in één woord...ZALIG! Met heel veel dank, in het bijzonder aan Nele, super service... en ook aan het hele team! Slapen in een dorsoo bed is een aanrader!

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Roeselare
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Prima materiaal , perfect slaapresultaat . Top service.

goede sercice

goede uitleg gekregen en vriendelijk onthaal zeer vriendelijk voor ,,service na aankoop

Ten Beukeboom 13

9400 Ninove

+32 54 31 97 21

Over Dorsoo

Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder