Mijn echtgenoot heeft een hernia en slaapt nu eindelijk weer vaker door. Ook overdag zijn zijn klachten sterk afgenomen. Zijn hernia is uiteraard niet verdwenen, maar toch beter te verdragen. Zelf heb ik geen rugproblemen, maar toch slaap ik beter en neem ik overdag een betere zithouding aan.
Veel minder rugpijn en een heerlijk gevoel. Ligt heel comfortabel.
Dank u wel voor de eerlijke reactie, beste Desiree. Leuk om te horen dat ons Dorsoo-slaapsysteem u zo goed bevalt, geniet er maar elke nacht met volle teugen van! Het DORSOO-Team
Zowel qua materiaal, als de gevolgen ervan (slaap, rug, ..) als de service zeer goede ervaring. Investeringskost is natuurlijk hoog, maar we zijn overtuigd van het uiteindelijke positief resultaat ervan op onze gezondheid.
Beste Marc, Een optimale nachtrust is inderdaad onmisbaar voor productieve dagen. Goed dat wij u hiermee verder hebben kunnen helpen. Dank voor de fijne reactie! Het DORSOO-Team
Heel vriendelijke en deskundig uitleg gekregen, en een matras die doet wat ze belooft
Beste Tom, Fijn om te horen dat ons DORSOO-slaapsysteem aan al uw wensen voldoet. Geniet er maar met volle teugen van! Wij blijven steeds tot uw dienst. Het DORSOO-Team
Nooit beter geslapen, geen schouderpijnen meer....
Dank u wel, beste Willy. Het doet steeds deugd om zo een fijne reactie te mogen lezen. Wij wensen u zalige nachten toe! Het DORSOO-Team
Zeer goed bed, en uitstekende service.
Fijn om te horen dat ons DORSOO-slaapsysteem uw rug 's nachts optimaal ondersteunt, zodat de rugpijn veel minder is. Dank voor deze topscore, Michiel! Het DORSOO-Team
Ik stond een beetje sceptisch tegenover dit product. Maar gezien de 100% garantie niet tevreden /geld terug ook daadwerkelijk op papier stond, had ik niets te verliezen. Niettegenstaande ons vorig bedsysteem ook niet echt goedkoop was te noemen en zeker niet versleten was, stond ik s'morgens steevast met rugpijn op. Die ochtendlijke rugpijn was van meet af aan met Dorsoo verdwenen, wat weliswaar niet het hele rugpijn - probleem wegneemt maar wel sterk verminderd heeft. De belofte dat ook van hardheid van matras mocht worden veranderd, werd keurig nagekomen. Daarom dank U wel aan Dorsoo voor de rugge-steun :-)
mijn rugklachten bij het slapen is redelijk goed verbeterd,ik slaap beter en bij het opstaan voel ik ook minder pijn.
Beste Caroline, Hartelijk dank voor jouw mooie reactie. Groetjes van het Dorsoo-team
Super service, heel vriendelijk en proffesioneel...zoeken naar de juiste oplossing voor u
Beste Betsy, Het doet ons plezier te vernemen dat vooral de rugpijn verminderd is. Hoe beter ons lichaam 's nachts herstelt, hoe meer energie we tijdens de dag hebben. Dank voor uw reactie! Het DORSOO-Team
Een ware ervaring! Een zalige nachtrust gegarandeerd. Je slaapt sneller beter, vaster. Bij het wakker worden ben je frisser, heb je meer energie is de stijfheid (als die er al was) volledig weg. Je schaft je niet alleen een bed aan, ook rust, energie, herstel, ontspanning. Je favoriete kamer wordt gegarandeerd de kamer waar je Dorsoo staat! Dit lijkt wel een verkoopspraatje, alleen is het allemaal waar! Dit fantastisch product wordt dan ook nog eens aan de man gebracht door gepassioneerde medewerkers. De verkopers, de mensen van de planning, zij die komen leveren en installeren, de dienst na verkoop... Het leek wel 1 persoon! Dit kan alleen als ook zij 100% staan achter wat ze doen en dat is het verspreiden van zalige nachtrust.
Hier werden we zelf allemaal even stil van.... Dank u wel! Meer kunnen we niet zeggen... Het voltallige DORSOO-Team
Na jarenlang aarzelen toch voor Dorsoo gekozen, de beste investering ooit genomen! Reizen, gaan eten enz was voor ons belangrijk. Na vele rugproblemen toch voor de investering van een Dorsoo bed gekozen. Zowel mijn echtgenoot als ik nog nooit zo goed geslapen en dit volledig uitgerust. Jarenlang vroeg wakker, sinds ons nieuw bed uitslapen tot 9 uur en later terug mogelijk! Dorsoo boodt ons ook de mogelijkheid om gedeeltelijk zonder interest een afbetalingsplan. Nie5 aarzelen en voor jullie gezondheid en nachtrust kiezen. B & K
Deze beoordeling stemt ons uitermate tevreden, beste mensen Hier doen wij het dag in, dag uit, voor Geniet er maar met volle teugen van! Het DORSOO-Team
Pijn in de rug is verdwenen. Schouderpijn blijft af en toe maar dat is te wijten aan het kussen. Het is nog zoeken naar het perfecte kussen.
Onze oprechte dank voor deze eerlijke analyse Indien wij u kunnen helpen in de zoektocht naar een beter kussen, steeds tot uw dienst Het DORSOO-Team
Goed uitleg. Levering volgens afspraak.
Geniet van de betere nachtrust, dank voor de fijne reactie Het DORSOO-Team
Je betaalt wel een stevige duit maar, uiteindelijk kun je niet beknibbelen op je Rug of Schouders. Je zakt er niet in weg en dat vind ik wel jammer maar je hebt wel het gevoel dat je volledig ondersteunt wordt. Samengevat: Een dorsoo bed is het helemaal waard.
Beste Gary Dank u wel voor deze mooie beoordeling Fijne nachten gewenst Het DORSOO-Team
In mijn vorig (oud) bed werd ik 's ochtends wakker van lage rugpijn, waardoor het onmogelijk was om nog langer in bed te blijven liggen. Via via bij Dorsoo terechtgekomen en best lang getwijfeld om deze investering te maken. Maar na een paar nachten in mijn Dorsoo bed was de rugpijn verdwenen. Ik heb dus niet alleen een bed, maar ook wat levenskwaliteit gekocht. Nog geen seconde spijt gehad van deze aankoop.
Hoe mooi gezegd, beste Koen Dank u wel voor deze fijne reactie Het DORSOO-Team
De aankoop van een Dorsoo bed is een serieuze investering, maar door de kwaliteit van het bed en van de service is deze uitgave zeker verantwoord.
Beste Jef Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Groetjes van het Dorsoo-team.
Mijn rugpijn is quasi volledig verdwenen en ik geniet van de elektrische verstelbare stand waardoor ik met meer comfort kan lezen en mezelf een quality-momentje bezorg vóór het inslapen.
Beste Filip Dank u wel voor deze fijne reactie Tevreden dat de rugpijn minder is en het slaapcomfort veel beter Het DORSOO-Team
Naast een kwalitatief heel sterk produkt, zijn wij ook heel tevreden over de uitleg, de levering en service na verkoop. Een aanrader voor al wie twijfelt bij de aanschaf van een bed of matras. Deze aankoop moesten we al veel eerder gedaan hebben!
Sinds ik op mijn dorsoo slaap heb ik minder rugpijn bij het opstaan.
Diepere slaap, minder rugpijn en meer energie bij het opstaan...tevreden dat het Dorsoo-bed dit voor u heeft verbeterd, beste Jeroen Dank u wel voor deze leuke reactie! Het DORSOO-Team
Vroeger werd ik regelmatig wakker door rugpijn en slaap ik de hele nacht door.
Dat de rustige nachten teruggekeerd zijn, is één van onze doelen Wij zijn heel blij voor u, beste Wim Geniet er maar van! Het DORSOO-Team
Veel minder last van rugpijn
Wat maakt u onze ploeg tevreden met zo een topscore, beste heer Charly Dank u wel hiervoor! Het DORSOO-Team
Als nek en rugpatiënte had ik na een hernia operatie en de plaatsing van een wervelprothese dringend een nieuw bed nodig. Ons nieuwe bed slaapt heerlijk en mijn klachten zijn verminderd.
Veel beter dan vroeger
Beste Patrick, Super! Geniet maar elke nacht telkens weer van je DORSOO-bed Het DORSOO-teal
Het was bij Dorsoo best gezellig met een koffie en een koekje. Wim gaf ons meteen een eerlijke, niet opdringerige uitleg. We houden niet van 'verkoperij' en dat gevoel kregen we nooit. De nazorg was ook prima. Men maakte er geen enkel probleem van om de matras tijdelijk te wisselen na een ziekenhuisopname. De medewerkers waren professioneel en zeer vriendelijk. De prijs is natuurlijk aanzienlijk en we hopen dan ook dat het dorsoo systeem nog lang onze gevoelige rug kan ondersteunen.
Beste Pieter, Dit is een hele toffe reactie naar de hele DORSOO-ploeg, vanaf het eerste gesprek tot de oplevering en zelfs omruiling Dank u wel hiervoor En geniet maar volop van jullie DORSOO-bed! Het DORSOO-Team
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder