zalig!

Vanaf het eerste moment heb ik een zalig gevoel gehad in ons Dorsoo bed. Je voelt gewoon dat je goed ligt en de ondersteuning er is waar nodig.

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Veel beter
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn

Super comfortabel slaapsysteem!!

Op het aanraden van onze osteopaat zijn wij informatie gaan inwinnen in de winkel te Sint-Niklaas. Wij hebben daar van de verantwoordelijke een heel deskundige uitleg gekregen over de verschillende slaapsystemen. Wij hebben geopteerd voor het volledig elektrisch systeem, tot hier toe hebben wij het nog niet moeten gebruiken, maar het zal ongetwijfeld zijn nut bewijzen in de toekomst, zeker als we een dagje ouder geworden zijn :-) Na het gratis 2 maanden getest te hebben, zijn we overgegaan tot de aankoop van het systeem. De levering is heel professioneel en vlot verlopen. Na de verkoop zijn er op onze vraag nog enkele aanpassingen uitgevoerd. Het systeem staat nu volledig naar onze wensen ingesteld. Daisy en Noël

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Veel beter
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

eindelijk mijn slaap en rust terug

in een woord wauw. met pijn in de rug gaan slapen zonder pijn wakker worden . geweldig toch !!!! ik kan terug genieten van mijn nachtrust .

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Blij om 's ochtends op te staan zonder pijn.

We willen graag een mobiel Dorsoo bed, zo kunnen we ook op vakantie goed slapen ... Tevreden met onze nachtrust, dankzij ons Dorsoobed.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Evenveel rugpijn

super content,kan het iedereen aanbevelen

Goede uitleg,vriendelijk ontvangen,heel tevreden

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Evenveel rugpijn

Ik had dit al veel eerder moeten doen.

Als zware rug patiënt met verschillende hernia’s en ’s nachts wakker te worden van de pijn en dagelijks op te staan als een gebroken mens. Had ik reeds na enkele weken een serieus verschil met mijn rugklachten. Na 2.5 maand neem ik praktisch geen pijnstillers meer en ben bijna pijnvrij.

Boven het verwachte

Stiptheid van levering. Op de minuut na. Verzorgd en opgeruimd achtergelaten. Dank voor het meenemen van de geteisterde "Impulse" bodem. Vriendelijke mensen die de nieuwe bodem hebben geplaatst. Bedrijf : Een aanrader qua onthaal in de winkel, prima uitleg : voor en nadelen,

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: N.v.t.

zalig slapen vanaf de eerste nacht en pijnloos ontwaken vanaf de eerste ochtend !

Beste investering ooit ! Na een hernia operatie 20 jaar geleden, osteopythose aan beide heupen, kraakbeenloze knieën en verkalkte schouders begint de sleet op mijn lichaam zich te wreken... Toch maar gegaan voor de korte pijn en het voelt werkelijk fantastisch ! na drie dagen zelfs niet meer met verkrampte spieren opgestaan... Hartelijk dank voor de prima service en kwaliteitsvolle beleving Dorsoo !

Ik slaap veel beter ,heb minder rugpijn in s'morgens Heel goede service ,

zalig bed

terug een goede nachtrust. beter uitgeslapen.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Super goed bed om mijn rugklachten te bestrijden !

Sinds drie weken slaap ik in een Dorsoo bed en ho wat een verschil met mijn vroeger bed. Spijt dat ik mijn wens naar een Dorsoo bed niet al vijftien jaar geleden kon waarmaken …. maar nu zeer tevreden met dit geschenk … Ja ik zie het als een geschenk om mijn rugpijn te verzachten...

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Geen spijt van mijn nieuw bed.

Ik ben zeer tevreden en heb geen spijt van mijn nieuw bed van dorsoo. Het bed zet je zelf in de standen die je wil wat ik vroeger niet kon.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Het gevoel dat het bed zich helemaal aanpast aan mijn lichaam.

Vroeger hadden we een zachte Dorsoo. Het middenrif viel tegen, vandaar onze omschakeling en het is veel beter.

zalig om in te slapen

slapen veel vaster, langer en beter.

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Leuven

Super goed bed!

Sinds ik op een Dorsoo bed slaap voel ik me veel beter.Je slaap veel rustiger,zachter en vaster.En smorgens ben je vit en ontspannen. Je kan het bed ook aankleden naar eigen wens met tal van mogelijkheden,wat heel mooi is.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Uitstekend slaapcomfort

De Dorsoo matrassen zijn een echte aanrader! Het grote voordeel is dat je 2 verschillende matrassen (soft en medium) kan integreren in één geheel. Heel comfortabel, een echte topper!

2 maal ondersteuning

De perfecte investering om de pijn bij het slapen tot een absoluut minimum te krijgen. Ondersteuning 1: het slaapsysteem ondersteunt het volledige lichaam helemaal. Dit zowel bij slapen op de rug als op de zij. Ik gebruik het systeem nu enkele weken, de resultaten zijn heel goed! Ik voel me 's morgens veel fitter en de aantal uren slaap zijn veel gestegen. Ondersteuning 2 is deze die ik mocht ondervinden van de mensen van Dorsoo. Dikke chapeau aan de mensen van de winkel in Roeselare. Bedankt!

Het is zeer comfortabel

eender op welke manier je in je bed ligt, het is altijd comfortabel

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Wakker worden van de wekker, niet meer van rugpijn.

Ik had vooral last van mijn onderrug (hernia) en werd telkens, wanneer ik langer dan 6 uur in bed gelegen had, wakker met en door rugpijn. Nu word ik wakker wanneer ik uitgeslapen ben zonder rugpijn of van mijn wekker. Een wereld van verschil. Toen we na 4 maanden op vakantie gingen naar Frankrijk merkte ik het grote verschil de eerste nacht al terug op. Opnieuw werd ik wakker door en met rugpijn. Wij zijn zeer tevreden en raden een Dorsoo bed zeker aan.

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Geel
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Ingenieus systeem dat zeer goed werkt

Toen we deze zomer terug uit vakantie kwamen waren we heel blij dat we terug op onze Dorsoo konden slapen...

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Smorgens geen rugpijn meer en slaap veel beter nu

De beste koop die ik ooit heb gedaan geen rugpijn meer beter slapen ook de service van Luc in Oostende is zeer goed op de service van Dorsoo zelf is uitstekend ik zou iedereen Dorsoo aanbevelen om een lekkere nachtrust te krijgen

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Oostende

TOP

Had al 2.5 jaar last in heup met ontstekingen en rugpijn. Toen na vele behandelingen en onderzoeken de artsen spraken van operaties, ging ik toch nog op advies bij een rug ervaringsdeskundige. Er werd mij aangeraden om naar Dorsoo te gaan alvorens de volgende stap te nemen. Met succes. Ik kan het iedereen aanbevelen. Het was de investering waard.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Onze ervaring beantwoordt aan onze verwachtingen: we slapen echt wel beter.

Onze oude matras was op en dat voelden we aan de rug en aan de benen. Onze nieuwe Dorsoo-matras en -lattenbodem geven voelbare ondersteuning op de juiste plaatsen, waardoor die specifieke pijnen verdwenen zijn.

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Geel
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: N.v.t.

• Uitleg in de winkel N.v.t.

uitstekend

slapen zonder pijn, en beter uitgerust bij het opstaan

Ten Beukeboom 13

9400 Ninove

+32 54 31 97 21

Over Dorsoo

Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder