Mijn man had veel klachten aan zijn rug. Die zijn natuurlijk niet allemaal weg maar het is alleszins veel verbeterd. Hij slaapt beter en is ook minder stram 's morgens. Een goede investering!
Beste Lien, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Blij te lezen dat we konden bijdragen. Groetjes van het Dorsoo-team.
het Geadviseerde matras voldoet helemaal aan onze verwachtingen. De rugpijn van mijn vrouw is veel minder en het slaapgenot is veel beter
Beste Marc, Bedankt voor de fijne reactie. Leuk te lezen dat jullie goed slapen. Groetjes van het Dorsoo-team.
Na een uitstekend advies en na aankoop een proefperiode die lang genoeg was om de juiste matrassen te zoeken zijn wij veel tevreden met onze aankoop. Goed uitgerust wakker worden en zonder rugpijn, dit is wat wij zochten.
Beste Guido, Bedankt voor uw positieve review. Doet veel plezier om uw reactie te lezen. Groetjes van het Dorsoo-team.
Heel jammer dat we er niet vroeger over nagedacht hebben om een DORSO bed aan te kopen. Het is een aanrader voor iedereen , ,geen pijnlijk rug meer bij het ontwaken ,uitgerust opstaan. We vinden het echt zeker de moeite ,ondanks het prijzig kaartje... We hadden dit veel vroeger moeten aanschaffen.
Beste Jan, Bedankt voor uw fijne reactie en review. Blij u eindelijk als klant te mogen hebben. ;-) Groetjes, het Dorsoo-team.
Ik had altijd last van lage rugpijn maar sinds ik Dorsoo slaap ben ik hier helemaal van verlost.
Beste Peter, Wat fijn te lezen! Bedankt voor uw positieve beoordeling! Groetjes van het Dorsoo-team.
Na constant rugpijn te hebben gehad bij het opstaan, kan ik nu zeggen dat ik 's ochtends pijnvrij kan opstaan. Het systeem van Dorsoo werkt.
Beste Johanna, Bedankt voor jouw fijne reactie! Gezonde groeten, het Dorsoo-team.
Ze hebben tijd voor jou, goede uitleg, geven tips ivm met punten waar je zelf niet aan denkt. Vlotte omruiling
Beste Monique, Bedankt voor de mooie woorden en dito beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team
's Morgens uitgeslapen wakker worden met een pijnvrije rug. Je voelt echt het verschil met andere, eveneens degelijke slaapsystemen. Heel tevreden met mijn aankoop!
Beste Jan, Bedankt voor de fijne beoordeling! Groetjes van het Dorsoo-team.
Bij het opstaan uit ons oud bed hadden wij het gevoel nog even moe te zijn als bij het slapen gaan .Nu na een nachtje slapen in ons Dorsoo bed ,hoe ge ook wakker wordt ,op uw rug ,linker-of rechterzijde altijd dat zalig gevoel en spijt dat ge er uit moet.Ge krijgt voor de kosten van het bed zeker de verwachte kwaliteit terug.Wij zijn zeer tevreden .
Beste Albert, Bedankt voor jouw positieve review! Groetjes van het Dorsoo-team.
Door het gebruik van de harde matras lig ik veel vaster in bed. Het inslapen verloopt even vlot als vroeger. De rugpijn bij het opstaan is veel minder dan vroeger. Het voelt eerder aan als wat stijfheid maar die stijfheid verdwijnt heel vlug eenmaal ik in beweging ben.
Beste Antoon, Hartelijk dank voor uw fijne reactie! Groetjes van het Dorsoo-team.
Ik had van kenissen al goede ervaringen vernomen. En inderdaad ik slaap nu reeds drie maand op het systeem en ben heel tevreden. Betere nachtrust en minder rugpijn .
Beste Marianne, Fijn te lezen dat we u goed konden helpen! Bedankt voor uw beoordeling. Groetjes, het Dorsoo-team.
Goede ervaring in zijn totaliteit.
Beste Eddy, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Groetjes van het Dorsoo-team.
Grote verbetering van mijn rugklachten, met kwalitatieve slaap.
Beste Vicky, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Doet plezier. Groetjes van het Dorsoo-team.
Na jarenlang met rugpijn wakker worden, hebben we eindelijk het perfecte slaapsysteem ontdekt
Beste Ann, Hartelijk dank voor uw positieve review van ons slaapsysteem. Warme groeten van het Dorsoo-team.
een perfecte slaaphouding voor mijn echtgenote, die rugpatiënte, is en voor mezelf. Halfzachte matras geeft duidelijk beter slaapcomfort dan onze vroeger hard exemplaar.
Beste Rufin, Hartelijk dank voor uw positieve review! Gezonde groeten van het Dorsoo-team.
Ik ben heel tevreden over het onthaal in de Dorsoo-winkel in Roeselare. De verschillende mogelijkheden (zoals matras, kussen, enz.) werden perfect toegelicht en mochten ook even uitgetest worden. Hierdoor kon ik meteen de juiste keuze maken, wat mijn nachtrust echt ten goede komt! Slaapwel :)
Degelijk en duidelijke uitleg over het bed en matras. De verkoopster laat voldoende tijd om na te denken en te beslissen. Tevens hebben we het bed en de matras uitgeprobeerd.
slaap beter en heb bij het opstaan geen last Een aanrader voor mensen met rugproblemen
DORSOO voelt het lichaam aan. Heerlijk wakker worden zonder rug- of nekpijn.
Sinds de aankoop van een Dorsoo matras met hoofdkussen slaap ik beter en vooral mijn rijgpijn is verdwenen.
Ik ben heel tevreden over de aankoop van onze matras. Zeer aangenaam om op te slapen, geeft onmiddellijk een goed gevoel.
Wij zijn heel tevreden van ons Dorsoo bed, we hebben minder rugpijn en slapen beter.
Wij zijn een koppel en slapen in hetzelfde bed. Maar ondanks dat hebben we 2 afzonderlijke matrassen gekocht. Dit slaapt super en ge hebt geen last meer van elkaar, want ik ben iemand die zich dikwijls draait per nacht. Voor onze rug is dit een super uitvinding. Wij staan 's morgens zonder pijn op en kunnen er weer voor een hele tijd tegen.
Goede ondersteuning voor de rug
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder