Ik heb fibromyalgie en sliep slecht vanwege pijn in de schouders, nek en rug. Met het Dorsoo slaapsysteem heb ik een betere nachtrust en minder pijn. Na 7 jaar had ik een probleem met het matras en heb ik tegen een kleine vergoeding een nieuw matras ontvangen. Super service dus! Heb door wat leveringsproblemen op mijn logeerbed geslapen, wat was ik blij dat ik mijn Dorsoo matras terug had
Beste Diana, Dankuwel voor de eerlijke reactie. Leuk om te horen dat ons Dorsoo slaapsysteem u goed verder helpt. Nog vele fijne nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Goede ervaringen van anderen, zijn de beste reviews. Op aanraden zijn we zelf ook overgeschakeld op een Dorsoo-bed en de hele ervaring was uitstekend - van het bezoek aan de winkel, over de levering en montage, tot de betere nachtrust en afgenomen rugpijn - super!
Beste Matthias, Dat is zeker waar! Heel erg bedankt voor de mooie woorden en dito beoordeling. Nog vele goede nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Zalig om zonder rugpijn te kunnen opstaan!
Beste Luc, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Nog vele mooie nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
We slapen weer normaal.
Beste Jef, Fijn te lezen dat we jou goed konden helpen. Nog vele fijne nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
De omschakeling van een waterbed naar een Dorsoo slaapsysteem vergt een periode van aanpassing
Beste Johan, Hartelijk dank voor de positieve beoordeling! Nog vele goede nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Voor we Dorsoo leerden kennen, kwamen we zonder energie uit ons bed en hadden we te kampen met lage rugpijn. Dit had niet te maken met een medische factor. We hadden een boxspring van 8 jaar oud. Deze was, ondanks men beweerd dat men gemakkelijk tien jaar hiermee doet zonder problemen, de oorzaak van ons probleem. We hebben dan even prospectie gedaan omdat we niet meer geloofden dat er ander en beter bestond. Doch, het tegendeel is waar. Wij waren aangenaam verrast met het Dorsoo slaapsysteem. Het is een investering maar zeker de moeite waard. Zeker als je weet dat je veel vitaler uit je bed komt en terug de energie hebt om de dag door te komen. Ook de rugpijn verdween. We slapen veel dieper in en komen uitgerust uit ons bed. We hadden dit al veel eerder moeten doen. De levertijd werd gerespecteerd. Het is een echte aanrader. Van bestelling tot levering verliep alles prima. Top Belgisch product!!
Beste Sabine en Erwin, Bedankt voor dit mooie verhaal! Doet ons veel plezier dit te mogen lezen. Nog vele mooie nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Beste Mathias, Bedankt om de tijd te nemen om ons te beoordelen en aan te bevelen! Nog vele fijne nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Sinds de dorsoo matras heb ik minder rugpiijn. De matrassen eerst te mogen uitproberen, en daarna de omruiling was geen probleem en ging snel. Zou het iedereen aanbevelen voor een goeie nachtrust
Beste Anneke, Wat fijn te lezen! Bedankt voor uw positieve beoordeling! Nog vele goede nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Geen rugpijn meer
Beste Danny, Van harte bedankt voor uw review. Nog vele mooie nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
geadviseerd door familie enthousiast geïnformeerd door Sofie W. Dorsoo Ninove zonder aandringen. eerlijk en betrouwbaar topservice bij levering klantvriendelijk.
Beste Lien, Bedankt voor uw mooie woorden en dito beoordeling. Doet ons veel plezier om uw reactie te lezen. Nog vele fijne nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
na 20 jaar (eerst Impuls dan dorsoo)... was de linkse pomplijn kapot en niet meer te vervangen. We kennen dus dorsoo al heel erg lang.
Beste Fried, Bedankt voor uw fijne reactie en review. Nog vele goede nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Mijn bed van Dorsoo dat ik intussen 14 jaar heb, is elke cent waard. Als ruglijder lang op zoek geweest naar een goed bed. Ben blij dat ik bij Dorsoo ben terecht gekomen. Eens je dit gewoon bent, wil je niets anders. Door hun vernuftig systeem waar je zelf niets voor hoeft in te stellen, krijgt je lichaam automatisch steeds de beste ondersteuning. Ook voor ergonomische kussens staan ze jou te woord met professionele uitleg.
Beste Geert, Bedankt voor dit mooie verhaal. Doet ons veel plezier dit te mogen lezen. Nog vele fijne nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Mijn man slaapt niet echt veel beter maar dit heeft niets te maken met ons bed. Ik slaap wel beter want heb bijna geen last meer met mijn nek, schouders en handen. Dus zeer goed gekozen en tevreden.
Beste Nikolaas, Hartelijk dank voor de positieve beoordeling! Nog vele goede nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Na een prima uitleg in de winkel kochten we een Dorsoo-system, dat na een drietal weken geleverd werd. Prima installatiedienst. Sindsdien slapen we prima, zonder noemenswaardige aanpassingsproblemen.
Beste Jan, Leuk te lezen dat jullie tevreden zijn! Nog vele mooie nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Ben zeer tevreden, voornamelijk van de service na verkoop: na een tijdje merkten we dat één van de matrassen toch niet zo geschikt bleek te zijn en heb slechts 1 telefoontje moeten doen waarna deze onmiddellijk vervangen werd. Qua slaapcomfort merk ik geen grote verandering met vroeger, maar dus ook zeker geen negatieve evolutie op dat vlak.
Beste Matthias, Bedankt om jouw verhaal te delen en de tijd te nemen om ons te beoordelen. Nog vele fijne nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Zoals verwacht liggen wij perfect op dit Dorsoo bed en worden wij in elke lighouding perfect ondersteund!
Beste Rudiger, Hartelijk dank voor uw fijne woorden en mooie beoordeling! Nog vele goede nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Bedankt voor de fijne samenwerking en vlotte afhandeling en levering van de nieuwe slaapkamer!
Beste Luc, Wat fijn te lezen! Bedankt voor uw positieve beoordeling! Geniet nog van de nieuwe slaapkamer. Groetjes, het Dorsoo-team
Ben tevreden van mijn aankoop. Een weldaad voor de rug.
Beste Martinne, Bedankt om de tijd te nemen om ons te beoordelen en aan te bevelen. Nog vele mooie nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Na eerste nachten al een duidelijke verbetering van lage en hoge rugklachten. En ja, ook nog geweldig slapen op de koop toe. Om met plezier naar bed te gaan.
Beste Claudia, Bedankt voor uw fijne reactie en review. Nog vele goede nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
op een gewoon bed met een goede matras had ik rugpijn bij het opstaan, nu niet meer
Beste Rosette, Fijn te lezen dat we jou goed konden helpen. Bedankt voor de mooie beoordeling! Nog vele fijne nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
voel me veel beter 's morgens ,voel me beter uitgerust en heb ook minder uitstralingspijn
Beste Guy, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Blij te lezen dat we konden bijdragen. Nog vele goede nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Men doet wat men beloofd :-)
Beste Sarah, Hartelijk dank voor uw fijne reactie en mooie beoordeling! Nog vele mooie nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Goede begeleiding in de winkel te Aartselaar. Correcte levering op voorgestelde datum en tijdslot zelfs vriendelijk telefoontje een 1/2 uur voor de levering. Het oude impuls bed en verpakking werden meegenomen. Zeer vriendelijk en professioneel personeel die de levering gedaan hebben.
Beste Jan, Bedankt voor de mooie woorden en beoordeling! We maken het over aan onze mensen. Nog vele fijne nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Hoe langer we op dit systeem slapen hoe beter we aangepast geraken aan dit comfort.
Beste Myriam, Wat fijn te lezen! Bedankt voor uw positieve beoordeling! Groetjes, het Dorsoo-team
De nachtrust is veel beter, minder wakker gedurende de nacht. En 's morgens geen rugpijn meer bij het opstaan. Je begint de dag ontspannen
Beste Ivo, Bedankt voor de mooie woorden en dito beoordeling. Nog vele goede nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder