Eindelijk!

De vrouw vond na 15 jaar matras dat het tijd was voor iets anders. Ik sliep nochtans goed erop. Toch toe gegeven en zo terecht gekomen via de kinesist bij Dorsoo. Niet goedkoop... Maar moet uiteindelijk toegeven dat dit toch iets anders, speciaal is. Na een matras wissel voor de vrouw van midden naar zacht is ook zij overtuigd...

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Uitstekend
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

dubbel gevoel

Rugklachten van mijn vrouw zijn beter sinds Dorsoo, Maar voor mij persoonlijk is dit niet het geval, ik sta vaak op met pijn in onderrug met uitstraling naar benen. Heb geen verklaring waar dit aan zou kunnen liggen. Sinds ik hardere matras heb is het wel iets gebeterd.

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Even goed
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Evenveel rugpijn
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Evenveel rugpijn

Door het uitblijven van naservice, uiteindelijk besloten om het systeem niet te houden.

We keken lang uit naar Dorsoo, en uiteindelijk hebben we dan ook zonder morren beslist voor het systeem. Na plaatsing was het slapen voor ons (nog) niet ideaal en langs één zijde vielen we bijna uit het bed. We hebben tot 3 maal toe ons verhaal gaan vertellen in de winkel, en enkel wanneer we aangaven dat we het systeem wensten terug te sturen, kwam er actie. Dit was echter te laat voor ons. Van de ene moment op de andere was plots ook de 'klantvriendelijkheid' weg, en kregen we enkel onvriendelijke en norse telefoons. We kregen hierdoor nog een slecht gevoel er bovenop, wat helemaal de deur dicht deed natuurlijk. Ook de afwerking was voor ons niet optimaal gezien de toch wel stevige prijs.

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Geel
  • Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: N.v.t.
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: N.v.t.

Is zeer comfortabel

Voel de ondersteuning op alle punten, past zich goed aan aan al je bewegingen.

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Leuven
  • Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: N.v.t.
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: N.v.t.

Het slaapsysteem doet wat het belooft.

Duidelijke uitleg, top levering, goede nachtrust !

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Evenveel rugpijn

Zeer positief

Zeer positieve ervaring met het Dorsoo slaapsysteem! Als fibromyalgie- en lage rugpijn patiënt krijgt mijn lichaam de ondersteuning waar nodig, wat zorgt voor een betere ontspanning van mijn lichaam en de daaraan gekoppelde, nodige rust.

Deskundig advies en topservice

Het Dorsoo-slaapsysteem is de investering zeker waard. De leveringsopvolging en dienst na verkoop verliepen perfect. De omruiling naar een andere hardheid van matras, werden zonder discussie uitgevoerd (zelfs toen ik na mijn omruiling wegens opnieuw meer rugpijn terug wou naar mijn initiële keuze). De verkoopster is heel begripvol en kwam zelfs aan huis om te bekijken wat voor mij het beste was. Dorsoo gaat echt voor 100% tevredenheid. Slapen zonder rugpijn zijn hier geen loze woorden. Het hoofdbord, omranding en bijpassende nachtkastjes zijn zeer kwaliteitsvol afgewerkt. We zijn ook zeer tevreden van de ergonomische latex kussens en het donsdekbed dat ons een echt luxegevoel bezorgt.

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Veel beter
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Zeer goed bed om pijnvrij te slapen

Ik heb een basismodel. Geen poespas, maar ik slaap pijnvrij sinds de aankoop. Het doet wat het moet doen.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Na een periode van gewenning bied Dorsoo ook met een zwaar rugletsel een betere en aangenamere naca

DORSOO Sint-Niklaas = Deskundig advies en professionele opvolging. Na een periode van gewenning bied Dorsoo ook met een zwaar rugletsel een betere en aangenamere nachtrust ... In combinatie met het Dorsoo 3D-hoofdkussen bied het Dorsoo slaapsysteem een nog beter en optimaler comfort !!!

Doet wat het belooft!

Na 2 rugoperaties opnieuw quasi pijnloos slapen en opstaan. In het begin is slapen in een Dorsoobed toch een aanpassing. Maar nu is slapen in een niet-dorsoo-bed een aanpassing. Genieten van een goede nachtrust en uitgerust wakker worden.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Topervaring, geen pijn meer in de rug!

Ik had al enkele jaren rugpijn tijdens het slapen door mijn scoliose. Ik slaap nu al een halfjaar in mijn nieuw bed en mijn rugpijn blijft weg snachts! Ik zou niet meer zonder kunnen! :)

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Geweldig bed met een geweldige service

Wij mogen al meer dan 15 jaar genieten van het comfort dat de dorsoo bedden ons bieden. Mijn vrouw en ik zijn allebei rugpatienten. Als het al eens moeilijk gaat vinden we in ons bed de nodige ondersteuning en rust. Wat ik ongelooflijk vindt, is de naservice die ze bieden. Ongezien.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Één van de beste aankopen van mijn leven!

Mijn ervaringsomschrijving slaat op het Dorsoo systeem in het algemeen èn op de bijhorend matrassen. Mijn Dorsoo is nu 20 jaar nieuw en leidt nog steeds, zoals in het begin, tot ‘verzachting’ van het minder leuke gevoel van terug uit vakantie komen. “Eindelijk weer in mijn lekker bedje, al is de vakantietijd voorbij....”. Om de 10 jaar nieuwe matrassen is weliswaar een ‘must’ en doet je weer 100% genieten van het zalige systeem. Je rug is je elke dag weer dankbaar. Als net gepensioneerde Acupuncturist heb ik in mijn loopbaan ontelbare patiënten geadviseerd om een Dorsoo aan te schaffen, als basis van een efficiënte behandeling. Dit niet enkel voor rugklachten maar als onmisbare ondersteuning voor elke therapie. Genezen doe je immers via je (parasympatische) nachtrust en dit kan enkel in een correcte houding!! Ongeacht welke therapie wordt toegepast. Ik noem mezelf een ‘Dorsoo’-ervaringsdeskundige sinds mijn aankoop!

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Het bed doet wat het beloofd te doen nl: Slapen zonder rugpijn.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Wij slapen supergoe door..... Dorsoo !!.

Wij hadden geen van beide rugproblemen maar hoorden zoveel goeds over Dorsoo matrassen en idd we genieten al bijna 2 maand van fantastische nachtrust!! Zowel Nadja in de winkel te St Niklaas als de jongen voor de levering danken we van harte voor de uitstekende vriendelijke service !!

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Veel beter
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: N.v.t.
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: N.v.t.

We zijn heel tevreden met ons bed.

Professioneel

Alleen maar een positieve ervaring .. professionele uitleg .. zeer vriendelijk en zeer luisterend oor .. ben geholpen door Ingrid

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Fantastisch slaapcomfort, zalig !

Spijt dat we deze niet vroeger aankochten! Een uitstekende matras die door de twee afzonderlijke helften aan ieders noden en comfort tegemoet komt.

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Ninove

De begeleiding is prima.

Alles zeer correct en professioneel.

Alles perfect in orde.

Alles perfect in orde.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Goede service, geen opdringerige verkoper, zalig bed!

Je zorgen glijden van je af van zodra je in bed ligt.

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Ninove

Belofte maakt schuld?

Voor mij was de matras van Dorsoo geen verbetering van nachtrust. Gelukkig mocht ik de matras omruilen naar een andere hardheid .. De aanvraag voor omruil was ruim binnen de omruilperiode. Jammer genoeg kon deze door corona maatregelen slechts later uitgevoerd worden. De nieuwe matras was een verslechtering in plaats van verbetering. We hebben dit ASAP gemeld aan Dorsoo met de vraag om terug te gaan naar vorige versie. Een 2de omruil kon niet. Dan maar gebruik maken van de tevredenheidsgarantie en geld terug vragen?? Geen reactie meer .... ondertussen een maand .... Benieuwd of we ze nog gaan horen ...

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Minder goed
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Meer rugpijn
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Meer rugpijn

Verbetering van slaapkwaliteit en minder nekpijn

Sinds ik op een matras en kussen van Dorsoo slaap heb ik minder nekpijn. Zowel bij het neerliggen in bed als opstaan voel/heb ik minder pijn/last. Ook heb ik het idee dat ik uitgeruster ben of een betere slaapkwaliteit heb.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

het dorsoo bed voldeed aan de verwachtingen

We waren aangenaam verrast dat we beide een betere nachtrust hadden ook ondervonden we minder last van onze rug.

Betere slaapkwaliteit

Ik ben fibromyalgiepatiënt en ik ondervind dat de matras mij comfort en een perfecte slaaphouding geeft. Ik voel s ' nachts geen pijnlijke drukpunten meer en mijn spieren zijn ook meer ontspannen bij het ontwaken . Fijn gevoel om de dag zo te starten .

Ten Beukeboom 13

9400 Ninove

+32 54 31 97 21

Over Dorsoo

Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder