Omwille van rugklachten heb ik mij een Dorsoo bed aangeschaft. Het is een ontzettend comfortabel bed en ik ben sindsdien geen enkele keer met rugpijn opgestaan in de ochtend. Ik ben zeer goed geholpen geweest in de winkel. Hele goede uitleg en informatie gekregen! Bij de levering van mijn bed was er een probleem maar daar was heel snel een goede oplossing voor gevonden en ik heb bovendien een fles wijn gekregen als verontschuldiging. Heel attent! :)
Beste Jennifer, Dankuwel voor de mooie woorden en beoordeling! Nog vele mooie nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Dorsoo bed al bijna twee maanden in ons bezit en nog geen seconde spijt van. Je slaapt er zeer comfotabel en de volgende dag perfect uitgerust. Geen nek of rugpijn meer wat de bedoeling was aangezien ik een rugpatiënt ben. Ik raad het aan alle mensen die deze problemen ondervinden. Het is zeker zijn prijs waard. Wij hebben ook gekozen voor de kader die een extra meerwaarde geeft aan de totaliteit
Beste Stephan, Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling. Doet ons veel plezier. Wij wensen u een goede nachtrust toe! Groetjes, het Dorsoo-team
Op advies van chiropracter naar Dorsoo geweest. Heel vriendelijk onthaald en goede deskundige uitleg van zowel matras als volledig slaapsysteem. Alles kunnen uitproberen en geen gepuch om aan te kopen. Ondanks corona en lock down vlotte en correcte levering. Meerwaarde is ook dat er na levering opgevolgd word of je tevreden bent en of er al dan niet nog advies/hulp nodig is. Heel blij met ons nieuwe bed, na jaren terug comfortabel slapen, veel minder pijn bij opstaan en gedurende de dag. Nu gaan we weer met plezier slapen.
Beste familie Crombez, Fijn te lezen dat we jullie goed konden helpen. Bedankt voor de mooie beoordeling! Nog vele goede nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Nogal prijzig in aankoop,wel tevreden over slaapresultaat
Beste Lambert, Bedankt voor uw eerlijke reactie. Nog vele fijne nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Na bijna 2 maanden proef slapen en nog een aanpassing tussendoor bleek het dorsoo bed tot mijn spijt toch niet het gehoopte comfort te bieden. Gelukkig kan ik het teruggeven en het aankoopbedrag recupereren, mits een (huur)kost, zo werd mij verteld bij aankoop. Tot nu blijkt dat dat bedrag wordt verdubbeld omdat het blijkbaar per bedbodem wordt gerekend! Dit bedrag werd ons dus niet correct meegedeeld in de winkel en ik betreur deze gang van zaken. Onderaan de bestelbon stond dit wel onopvallend vermeld, maar dit heb ik over het hoofd gezien. Aanvankelijk had ik zeker niet te klagen over de service, maar dit voorval heeft mijn vertrouwen in dorsoo geschaad. Heel spijtig...
Beste Mieke, We vinden het spijtig dat modaliteiten rond de tevredenheidsgarantie bij u niet duidelijk zijn overgekomen. Echter werken we reeds sinds het jaar 2000 op deze manier en onze adviseur is zeker dat hij steeds op dezelfde manier informeert. Daarom kunnen we voor u moeilijk een uitzondering maken. We hopen dat u heel binnenkort toch van een deugddoende nachtrust kan genieten. Vriendelijke groeten, Paul Zaakvoerder
Professioneel
Beste Gerd, Hartelijk dank voor de positieve beoordeling! Nog veel mooie nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Goede service, goede levering.
Beste Tracy, Bedankt om ons aan te bevelen en ons te beoordelen. Nog vele goede nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Zeer goed ontvangen in het filiaal te sint Niklaas. Veel uitleg gekregen en alles goed mogen uittesten. De plaatsing was op 10 minuten gedaan.
Beste Emmanuel, Wat fijn te lezen! Bedankt voor uw positieve beoordeling! Nog vele fijne nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Als rugpatiënt terecht gekomen bij Dorsoo. Ons bezoek aan de showroom was rustig, eenrom geïnformeerd en je kreeg het gevoel dat je begrepen bent. Duidelijke uitleg en advies en geen druk gevoeld om meteen te bestellen. Het gaat om een serieuze investering wat de mensen ook begrijpen. De investering is het driedubbel waard. Niet enkel meer slaapcomfort maar ook een gerust hart bij de dienst na verkoop. Zeker in deze tijden ook fijn dat je nog lokaal in België koopt. Ik raad iedereen aan om de investering te doen!
Beste Marie, Heel erg bedankt voor de mooie woorden! Het doet ons veel plezier dit te mogen lezen. Wij wensen u nog een goede nachtrust toe. Groetjes, het Dorsoo-team
Nieuwe matras op zeer korte tijd geleverd en geplaatst. Nieuwe matras is een verbetering tegenover de oude.
Beste Vincent, Hartelijk dank voor uw fijne reactie en beoordeling. Nog vele mooie nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Hebben maar een winkel bezocht om een nieuwe matras te kopen, hebben hem nu bijna 3 weken en alles is ok.
Beste Emiel, Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij wensen u een goede nachtrust toe! Groetjes, het Dorsoo-team
Duidelijk en professioneel advies bij eerste gesprek Zeer correcte levering Slaapervaring is top vanaf de eerste dag al, geen aanpassingsmoeilijkheden.
Beste Michele, Wat fijn te lezen dat jullie over zoveel zaken tevreden zijn. Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Groetjes, het Dorsoo-team
Ik heb fibromyalgie en sliep slecht vanwege pijn in de schouders, nek en rug. Met het Dorsoo slaapsysteem heb ik een betere nachtrust en minder pijn. Na 7 jaar had ik een probleem met het matras en heb ik tegen een kleine vergoeding een nieuw matras ontvangen. Super service dus! Heb door wat leveringsproblemen op mijn logeerbed geslapen, wat was ik blij dat ik mijn Dorsoo matras terug had
Beste Diana, Dankuwel voor de eerlijke reactie. Leuk om te horen dat ons Dorsoo slaapsysteem u goed verder helpt. Nog vele fijne nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Goede ervaringen van anderen, zijn de beste reviews. Op aanraden zijn we zelf ook overgeschakeld op een Dorsoo-bed en de hele ervaring was uitstekend - van het bezoek aan de winkel, over de levering en montage, tot de betere nachtrust en afgenomen rugpijn - super!
Beste Matthias, Dat is zeker waar! Heel erg bedankt voor de mooie woorden en dito beoordeling. Nog vele goede nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Zalig om zonder rugpijn te kunnen opstaan!
Beste Luc, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Nog vele mooie nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
We slapen weer normaal.
Beste Jef, Fijn te lezen dat we jou goed konden helpen. Nog vele fijne nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
De omschakeling van een waterbed naar een Dorsoo slaapsysteem vergt een periode van aanpassing
Beste Johan, Hartelijk dank voor de positieve beoordeling! Nog vele goede nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Voor we Dorsoo leerden kennen, kwamen we zonder energie uit ons bed en hadden we te kampen met lage rugpijn. Dit had niet te maken met een medische factor. We hadden een boxspring van 8 jaar oud. Deze was, ondanks men beweerd dat men gemakkelijk tien jaar hiermee doet zonder problemen, de oorzaak van ons probleem. We hebben dan even prospectie gedaan omdat we niet meer geloofden dat er ander en beter bestond. Doch, het tegendeel is waar. Wij waren aangenaam verrast met het Dorsoo slaapsysteem. Het is een investering maar zeker de moeite waard. Zeker als je weet dat je veel vitaler uit je bed komt en terug de energie hebt om de dag door te komen. Ook de rugpijn verdween. We slapen veel dieper in en komen uitgerust uit ons bed. We hadden dit al veel eerder moeten doen. De levertijd werd gerespecteerd. Het is een echte aanrader. Van bestelling tot levering verliep alles prima. Top Belgisch product!!
Beste Sabine en Erwin, Bedankt voor dit mooie verhaal! Doet ons veel plezier dit te mogen lezen. Nog vele mooie nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Beste Mathias, Bedankt om de tijd te nemen om ons te beoordelen en aan te bevelen! Nog vele fijne nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Sinds de dorsoo matras heb ik minder rugpiijn. De matrassen eerst te mogen uitproberen, en daarna de omruiling was geen probleem en ging snel. Zou het iedereen aanbevelen voor een goeie nachtrust
Beste Anneke, Wat fijn te lezen! Bedankt voor uw positieve beoordeling! Nog vele goede nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Geen rugpijn meer
Beste Danny, Van harte bedankt voor uw review. Nog vele mooie nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
geadviseerd door familie enthousiast geïnformeerd door Sofie W. Dorsoo Ninove zonder aandringen. eerlijk en betrouwbaar topservice bij levering klantvriendelijk.
Beste Lien, Bedankt voor uw mooie woorden en dito beoordeling. Doet ons veel plezier om uw reactie te lezen. Nog vele fijne nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
na 20 jaar (eerst Impuls dan dorsoo)... was de linkse pomplijn kapot en niet meer te vervangen. We kennen dus dorsoo al heel erg lang.
Beste Fried, Bedankt voor uw fijne reactie en review. Nog vele goede nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Mijn bed van Dorsoo dat ik intussen 14 jaar heb, is elke cent waard. Als ruglijder lang op zoek geweest naar een goed bed. Ben blij dat ik bij Dorsoo ben terecht gekomen. Eens je dit gewoon bent, wil je niets anders. Door hun vernuftig systeem waar je zelf niets voor hoeft in te stellen, krijgt je lichaam automatisch steeds de beste ondersteuning. Ook voor ergonomische kussens staan ze jou te woord met professionele uitleg.
Beste Geert, Bedankt voor dit mooie verhaal. Doet ons veel plezier dit te mogen lezen. Nog vele fijne nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Mijn man slaapt niet echt veel beter maar dit heeft niets te maken met ons bed. Ik slaap wel beter want heb bijna geen last meer met mijn nek, schouders en handen. Dus zeer goed gekozen en tevreden.
Beste Nikolaas, Hartelijk dank voor de positieve beoordeling! Nog vele goede nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder