Alles tiptop in orde en waar voor ons geld. De levering verliep vlekkeloos. Het bed is kwalitatief en biedt een goede ondersteuning aan de rug.
Beste Thomas, Hartelijk dank voor uw fijne reactie en beoordeling! Nog vele mooie nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Van het slaapsysteem (bed, bodem, matras) zijn we al 5 jaar overtuigd maar de recente ervaring op vlak van service maakt ons fans voor het leven. Bedankt team Dorsoo!
Beste Dirk, Bedankt voor uw mooie woorden en beoordeling. Doet ons veel plezier dit te mogen lezen. Nog vele fijne nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Ik slaap eindelijk “vast”
Beste Greg, Wat fijn te lezen, dan zijn we geslaagd in ons doel! Nog vele goede nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Het was al jaren mijn droom geweest een dorsoobed aan te kopen. Slaap er nu al een half jaar op en ben zeer tevreden.
Beste Danny, Bedankt voor uw fijne reactie en review! Nog vele mooie nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Totale make-over wat mijn slaaprust betreft! Dankjewel.
Beste Siegfried, Leuk te lezen dat u tevreden bent! Nog vele fijne nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
We zijn zeer tevreden van ons bed!
Beste Sofie en Kris, Wat fijn te lezen! Nog vele goede nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Zowel de service als de kwaliteit van bed en matras zijn uitstekend.
Beste Geert, Hartelijk dank voor de lovende woorden! Groetjes en een fijn weekend gewenst. het Dorsoo-team.
Mijn man en ik kochten vier jaar geleden een bed bij Dorsoo. Gisteren belde mijn man de winkel in Geel op, omdat onze matrassen niet meer goed lagen. Een paar uur later stond de medewerker bij ons in de slaapkamer en volgende week krijgen we volledig gratis twee nieuwe matrassen. Wij zijn allebei heel erg onder de indruk en zijn blij dat deze service nog bestaat!
Beste Famke, Een goede naam moet men verdienen. Het ons plezier om jullie terug te helpen. Bedankt om deze mooie review te maken. Groetjes, het Dorsoo-team.
Na ongeveer een maand op het bed van Dorsoo te hebben geslapen zijn mijn pijnstillers van 4 naar 1 gegaan. Hopelijk in toekomst nog beter effect.
Beste Ria, We hopen met u mee! Bedankt voor de mooie recensie te schrijven Groetjes en fijn weekend, het Dorsoo-team.
Super bed
Beste Tom, Hartelijk dank voor de mooie review! Groetjes en fijn weekend, het Dorsoo-team.
Wakker worden zonder rugpijn ... Waarom hebben we dit systeem niet eerder aangeschaft?
Beste Hilde, We zijn blij dat je uiteindelijk voor ons gekozen hebt. :-) Bedankt voor de mooie review! Groetjes en fijn weekend, het Dorsoo-team.
De aankoop van een volledig Dorsoo systeem is heel vlot verlopen. De verkoper heeft alles zeer goed uitgelegd, bestelling en levering verliepen zeer vlot. Achteraf nog 1 matras veranderd qua stevigheid, ook allemaal zonder problemen. We slapen als een roos.
Beste Inge, Wat fijn te lezen! Hartelijk dank voor de mooie review. Groetjes van het Dorsoo-team.
Na enkele winkels te hebben bezocht en verschillende matrassen en bedden te hebben getest, hebben wij uiteindelijk gekozen voor het slaapsysteem van Dorsoo omdat dit systeem flexibel is en zich altijd aanpast aan uw lichaam en lighouding.
Beste Karl, Zo is het. We kunnen het niet beter verwoorden. :-) Bedankt voor de mooie review! Groetjes van het Dorsoo-team.
Producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dus aan het hoge verwachtingspatroon van de klant. Dit gekoppeld aan een professioneel en zeer dienstverlenend team Dorsoo-medewerkers geeft finaal een uiterst bevredigende klantervaring.
Beste Jempi, Hartelijk bedankt voor complimenten evenals de mooie recensie! Groetjes, en fijn weekend, het Dorsoo-team.
Terug een veel diepere slaap, geen stijfheid bij het opstaan.
Beste Patrick, beste Christine, Bedankt voor de mooie review! Groetjes en fijn weekend, het Dorsoo-team.
Subliem
Beste Gilbert, Hartelijk dank voor uw mooie review! Groetjes en fijn weekend, het Dorsoo-team.
Wanneer ik in mijn bed kruip, duurt het wel even vooraleer ik de juiste slaappositie gevonden heb. We hebben een Dorsoo geplaatst in onze nieuwe woning, waar we voorlopig nog niet wonen maar af en toe eens overnachten. Daar moet ik niet zoeken tot mijn schouder of mijn rug de juiste positie gevonden heeft, den Dorsoo zoekt mijn lichaam en past zich aan. Ik val dan onmiddellijk in slaap!
Beste Mia en Mark, Bedankt om jullie verhaal te delen! We zijn blij om te lezen dat je onmiddellijk in slaap valt op ons bed. Nog vele fijne nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
we zijn blij met onze aankoop
Beste Cindy, Hartelijk dank voor uw fijne reactie en beoordeling! Nog vele mooie nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Wegens positieve ervaringen na eerste aankoop, ook met dienst na verkoop.
Beste Dirk, Heel erg bedankt voor uw mooie woorden en dito beoordeling! Nog vele goede nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Vanaf dag 1 al een wereld van verschil in slaapkwaliteit!
Beste Max, Wat fijn te lezen. Bedankt voor uw positieve beoordeling! Nog vele mooie nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Vroeger had ik iedere ochtend last in mijn rug en kon ik geen goede pijnloze positie meer vinden. Sinds Dorsoo is dit probleem volledig van de baan!
Beste Kris, Dankuwel voor de mooie woorden en dito beoordeling! Nog vele fijne nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Degelijke uitleg, goede service levering en prima bed. Eindelijk geen pijn meer bij opstaan.
Beste Katleen, Bedankt voor uw fijne reactie en review! Nog vele goede nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Ik was 49 jaar en elke keer ik uit bed kwam liep ik als quasimodo. Mijn vrouw moest regelmatig naar een kraker voor haar rug en daar in de wachtkamer zag ze een folder van dorso liggen,vroeg wat uitleg en zo zijn we in Roeselare in de winkel van dorso beland. We zijn daar met open armen ontvangen geweest en na een goede uitleg hebben we besloten om de aankoop te doen. Nu zijn we 5 jaar later en ik voel mijn rug nog nauwelijks. (Echt waar) Mijn vrouw gaat nu VEEL minder naar de kraker en we zijn zeer tevreden over ons bed. We zijn laatst nog 2 nieuwe hoofdkussen gaan kopen en na 5 jaar herkenden ze ons nog in de winkel(vond ik tof). Besluit: het is zeker niet het goedkoopste bed MAAR WIJ ZIJN ER ZEER TEVREDEN OVER
Beste Bart, Fijn om te lezen dat we jou en jouw vrouw goed hebben kunnen helpen. Doet ons veel plezier om uw reactie te lezen! Wij blijven steeds tot uw dienst. Nog vele mooie nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Ongelooflijk vriendelijk onthaal Zeer degelijke uiteenzetting vh systeem en mogelijkheden. Perfecte opvolging en communicatie Ik ben 100% tevreden klant en slaap heerlijk.
Beste Sigrid, Bedankt voor de mooie woorden en dito beoordeling! Nog vele fijne nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Spijtig genoeg was het Dorsoo-slaapsysteem geen oplossing voor mijn rugprobleem. We waren wel zeer tevreden over de gegeven informatie (uitgezonderd retourinfo) en de prima service. Er is ons bij aankoop gewezen op de “niet-tevreden-geld-terug-garantie” maar dit voor een bedrag van €***. Tot onze verbazing werd er voor het ophalen van het slaapsysteem €*** aangerekend hoewel er slechts één maal moet langs gekomen worden. De communicatie bij verkoop hieromtrent is NIET correct en misleidend want er is nooit sprake geweest van €***. Als er een tweepersoonsbed aangekocht wordt, is het toch vanzelfsprekend dat, indien het slaapsysteem niet aan de verwachtingen voldoet, dit volledig teruggenomen dient te worden. Al bij al dus veel geld voor een "niet tevreden-geld-terug-garantie"!
"Beste Marleen, Jammer te lezen dat dit verkeerd is overgekomen. We werken al meer dan 20 jaar op deze manier. Maar we gaan er extra op letten dat het duidelijk wordt uitgelegd bij de verkoop. We hebben koppels gekend waarbij we een iemand heel goed slaapt en de andere persoon helaas niet het gewenste resultaat bereikt. Bedankt voor de mooie review en het goede contact met onze medewerkers. En we staan steeds klaar als we voor u nog iets kunnen betekenen. Groetjes, Paul Van Raemdonck Zaakvoerder
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder