Sinds ik op die Dorsoo matras slaap heb ik geen rugpijn meer. Ook op mijn schouders kon ik door artrose moeilijk liggen. Dat gaat nu heel goed. Ik kan het aan iedereen aanraden. Super tevreden. Ook van het hoofdkussen uit viscose ben ik heel tevreden.
Beste MT, Fijn te lezen dat we jou goed konden helpen! Bedankt voor de positieve review. Nog vele mooie nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Zeer aangename koopervaring, met zeer degelijke uitleg over het systeem, de voordelen en beperkingen. Stipte opvolging, levering en montage door een top team. Zeer ontspannende slaapervaring en perfecte ondersteuning (wij hebben de M matrassen). We worden minder wakker, en draaien ook minder om tijdens de nacht. Fysieke ongemakken (heup/rug) die er wél nog waren met ons vorig slaapsysteem, zijn na een paar weken op de Dorsoo volledig verdwenen. Zeer fijn dat er ook na levering nog een goede opvolging is ivm ons slaapcomfort.
Beste Koen, Dank u wel voor de eerlijke reactie. Leuk om te horen dat ons Dorsoo-slaapsysteem jullie zo goed bevalt, geniet er maar elke nacht met volle teugen van! Wij blijven steeds tot jullie dienst. Groetjes, het Dorsoo-team
Zie hierboven
Beste Agnes, Bedankt voor de mooie woorden en dito beoordeling! Groetjes, het Dorsoo-team
Uitstekende uitleg in de winkel. Na 2 weken toch beslist om over te schakelen van 'soft' naar 'medium' matras. Binnen de week was alles geregeld èn geen rugklachten meer sindsdien!!! Uitstekende dienstverlening na verkoop.
Beste Toni, Hartelijk dank voor uw fijne reactie en positieve beoordeling! Nog vele goede nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Als rugpatiënte (Mara) is dit het "beste bed ever" om in te slapen. Maar ook zonder rugklachten (Steven) is slapen in een Dorsoo echt wel zalig! Ook de afwerking van het slaapsysteem is top. En we spreken uit ervaring: onze oude matrassen waren zogenaamde "medische matrassen". Vandaag hebben we voor ongeveer dezelfde prijs een nieuwe inventieve lattenbodem, een nieuwe matras en nieuw bed, mét "niet tevreden, geld terug garantie". Wat wij nog belangrijker vinden, is de persoonlijke aanpak van het Dorsoo-team. Men nam meer dan ruimschoots de tijd voor ons en er werden zelfs 2 hoofdkussens aangeboden om te testen. Topservice!! Bedankt, Dorsoo team!
Beste Steven & Mara, Heel erg bedankt voor de mooie woorden! Het doet ons veel plezier uw reactie te lezen. We gaan verder op die weg! Groetjes, het Dorsoo-team
Wij sliepen 20 jaar op een waterbed, de Dorsoo leunt hier zeer dicht bij aan maar is toch dat beetje meer … al na een dikke maand geen rugpijn meer bij het opstaan.
Beste Marcus, Hartelijk dank voor uw mooie reactie en beoordeling! Nog vele fijne nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Slaap goed
Beste Monique, Wat fijn te lezen! Bedankt voor uw positieve review! Nog vele mooie nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Het enthousiasme van mijn echtgenoot wanneer het slaaptijd is en hij besefte dat hij in het nieuwe Dorsoo-bed kon gaan liggen, was vanaf dag 1 enorm! Ook ik sliep, hoogzwanger, weer als een roos. Absoluut de investering waard!
Beste Eva, Heel erg bedankt voor het delen van jullie mooie verhaal. Geniet er maar met volle teugen van! Wij blijven steeds tot uw dienst. Groetjes, het Dorsoo-team
Afspraak kon vlot geregeld worden ( zelfs met een aantal aanpassingen van mijnentwege) . op de dag van de afspraak was de levering op het afgesproken tijdstip.
Beste Frank, Bedankt voor het delen van jouw verhaal en voor de positieve beoordeling! Nog vele goede nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Nu ga ik met meer zin mijn bed in.
Beste Marina, Dank u wel om de tijd te nemen om ons te beoordelen! Aarzel zeker niet om ons te contacteren bij vragen, wij blijven steeds tot uw dienst. Nog vele fijne nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Mijn ervaring is nog maar kort maar ik voelde onmiddellijk verbetering. Minder pijn aan de schouder en minder stijf bij het opstaan.
Beste Céline, Fijn te lezen dat we jou goed konden helpen. Bedankt voor de fijne beoordeling! Nog vele mooie nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Mijn man en ik hebben allebei rugproblemen, vroeger hadden wij een waterbed, nu overgestapt naar een bed met het systeem van Dorsoo wat nog veel beter is. Geen rugklachten meer, slaapt veel dieper, waardoor je, je s’morgens veel meer uitgerust voelt. Kortom een aanrader! Ook de levering en service zijn top. Je krijgt een professionele uitleg in de winkel hoe het systeem in elkaar wat heel belangrijk is.
Beste Christine, Heel erg bedankt voor de mooie woorden! Het doet ons veel plezier. Nog vele goede nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Sinds ik op mijn dorsoo slaap heb ik beduidend minder rugpijn, toen ik boven op ook een dorsoo hoofdkussen aankocht ben ik ook verlost van pijn in de arm(door geknelde zenuw in de nek) tijdens de nacht, hiervan werd ik vroeger verschillende keren per nacht wakker.
Beste Ludo, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Blij te lezen dat we konden bijdragen. Nog vele fijne nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Beste Aurélie, Dank u wel om de tijd te nemen om ons te beoordelen! Nog vele mooie nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Goede uitleg, vlotte plaatsing, heel vriendelijk
Beste Julie, Bedankt voor de mooie woorden en beoordeling! Wij wensen u een goede nachtrust toe! Groetjes, het Dorsoo-team
Is zalig om in te liggen en werkt heel goed tegen de rugpijn
Beste David, Wat fijn te lezen. Bedankt voor uw positieve beoordeling! Nog vele fijne nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Het comfort van het bed straalt zich uit over het lichaam. 's Ochtends wakker worden en opstaan zonder een pijnlijke rug is heerlijk. Wij zijn zeer tevreden!
Beste Rudi, Merci voor de mooie woorden en beoordeling! Nog vele goede nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Na een lange zoektocht heb ik het bed gevonden dat voldoet aan mijn wensen.
Beste Jef, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Blij te lezen dat we konden bijdragen. Nog vele mooie nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Sinds het Dorsoo bed is het terug mogelijk om op één van mijn zijden te slapen. De houding van mij rug, zorgt ervoor dat de pijn veroorzaakt door mijn lage discus hernia zo goed als verdwijnt en 's morgens ervoor zorgt dat de pijn voor 80 % verdwenen is. Een echte aanrader.
Beste Mike, Fijn te lezen dat we jou goed konden helpen. Bedankt voor de mooie beoordeling! Nog vele fijne nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Verbetering wordt langzaam opgebouwd (een paar weken). Daarna steeds beter slapen en minder rugpijn.
Beste Joseph, Dank u wel voor de mooie reactie! Nog vele goede nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Uitleg in de winkel te Oostende was zeer professioneel. Man met liefde voor het vak. De levering verliep rimpelloos. en de Heren waren zo vriendelijk om de ouwe brol mee te nemen.
Beste Koen, Hartelijk dank voor uw fijne reactie en review! Nog vele mooie nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Jullie zorgen voor een zeer kwalitatief product op zeer hoog niveau. De service en is top. Ik ben zeer tevrededen dat ik heb gekozen voor Dorsoo
Beste Marc, Bedankt voor de mooie woorden en dito beoordeling! Nog vele fijne nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Vriendelijk onthaal en deskundige uitleg in de winkel . Stipte levering . Vriendelijk personeel die nog een paar tips geven bij de levering. Na de verkoop nog contact van de winkelverantwoordelijke om te weten wat je ervaringen zijn . Dit hebben wij nog niet eerder meegemaakt! Meestal stopt de interesse na de verkoop . Super tevreden over de hele lijn !!
Beste Christiane, Heel erg bedankt voor de mooie woorden! Het doet ons veel plezier. We gaan verder op die weg! Nog vele goede nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
- heel duidelijke informatie in de winkel - correcte levering - nauwgezette opvolging - zalige nachtrust (terug do (rso)orslapen) - minder nek- en rugklachten
Beste Wannes, Wat fijn te lezen dat jullie over zoveel zaken tevreden zijn. Hartelijk dank voor de mooie woorden en beoordeling! Groetjes, het Dorsoo-team
Zeker aan te raden al veel dingen geprobeerd maar dorsoo is toch net iets anders. Slapen nu veel ontspanner ook het dekbed in kamelenhaar is voor ons een topper. Ook de de uitleg en de nazorg is een dikke 5 waard wij zijn in de dorsoo winkel in sint niklaas geweest en die verdient ook een dikke 5 Raden het iedereen aan. ivo
Beste Ivo, Dank u wel voor uw fijne reactie en review! Nog vele mooie nachten gewenst. Groetjes, het Dorsoo-team
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder