Uitgebalanceerde ondersteuning van het hele lichaam waardoor ik geen spierpijn en vooral geen rugpijn meer heb 's nachts en ook veel minder overdag.
Beste Greet, Fijn om dit te vernemen! Bedankt voor deze positieve review! Groetjes, Het Dorsoo-team
Wij slapen in een bed van Dosoo sinds 2006. Positieve ervaring ! Dus op ons tweede verblijf aan zee wilde ik ook een Dorsoo...
Beste Hilde, Dankjewel voor het blijvend vertrouwen, en de mooie beoordeling. We zijn blij dat we opnieuw mochten bijdragen aan jullie slaapkwaliteit! Groetjes, Het Dorsoo-team
Vanaf de eerste nacht hadden wij een goed gevoel bij het ligcomfort. Dagelijks werden onze pijntjes van rug, schouder en benen verminderd. We hebben ook de hoofdkussens van Dorsoo en deze hebben we wel tot het laagste niveau gebracht en zo slapen we zalig en worden we wakker volledig uitgerust en zonder pijntjes
Beste Ludwig en Linda, Fijn om dit te vernemen! Van harte bedankt om deze mooie review te delen. We wensen jullie nog vele zalige nachten en uitgeruste ochtenden toe! Groetjes, Het Dorsoo-team
positief verrast
Beste Annelies, Leuk om te lezen dat u positief verrast bent :-) Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Groetjes, Het Dorsoo-team
We slapen de ganse nacht door. Uitstekende service, mogelijkheid om kussens en matras te testen.
Beste Filip, Bedankt voor deze positieve review! We wensen u een fantastische nachtrust toe. Groetjes, Het Dorsoo-team
Sinds ik mijn Dorsoo-bed heb aangeschaft ben ik 's morgens terug fit om de dag te beginnen. Vooral die vervelende rugpijn die zich in de loop van de dag opstapelt verdwijnt 's nachts dank zij Dorsoo-bed. Door de perfecte samenstelling van het bed komt uw lichaam volledig tot rust. Heb je rugpijn, raad ik ten stelligste aan om zonder twijfel een Dorsoo-bed te kopen. Ik ben heel tevreden van mijn bed. EN de service van firma Dorsoo is uistekend.
Beste Hedwige, Dit vinden we heel fijn om te lezen! Super bedankt voor deze zeer mooie beoordeling. We wensen u nog een deugddoende nachtrust toe! Groetjes, Het Dorsoo-team
Ligt heel goed en je lichaam krijgt de onderstuining waar het nodig is,dit al van dag één ,beter deze beslissing iets sneller genomen om een Dorsoo bed te kopen
Beste Luc, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! We wensen u een zalige nachtrust toe. Groetjes, Het Dorsoo-team
Goede service en opvolging. En ik slaap echt wel comfortabeler met mijn nieuwe bed.
Beste Tim, We vinden het fijn om te vernemen dat u comfortabeler slaapt en tevreden bent over onze service. Bedankt voor deze beoordeling! Groetjes, Het Dorsoo-team
had nooit gedacht dat er zo een verschil kan zijn in bedden raad ik iedereen aan echt topie
Beste Rudiger, Super bedankt voor deze mooie review! Groetjes, Het Dorsoo-team
Sinds de aankoop van een Dorsoo slaapsysteem merk ik een duidelijke verbetering in mijn slaapcomfort. Het systeem biedt een uitstekende ondersteuning vooral in de onderrug. Ook merk ik dat ik minder vaak wakker wordt 's nachts. Na 13 jaar op een waterbed te hebben geslapen heb ik een zeer positieve ervaring bij de overstap naar een Dorsoo systeem.
Beste Dirk, Fijn om dit te vernemen! Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling. Groetjes, Het Dorsoo-team
Na bijna de helft van mijn leven te hebben geslapen in een waterbed, besloten we over te schakelen op een Dorsoo bed. Onze ervaring is geweldig, we kozen voor een medium hard matras. De stabiliteit en ondersteuning heeft alvast bijgedragen aan een betere slaapkwaliteit. Het bed is niet bombastisch gelijk sommige andere systemen, de matrasjes zijn licht maar met voldoende ondersteuning, het bed voelt zeer comfortable aan en esthetisch mooi uitgevoerd. We zijn ook zeer tevreden van de professionaliteit en follow up van de afgevaardigde in het Oostends verkooppunt. Ook de plaatsing was snel, professioneel, proper en degelijk. Overall, een super ervaring! Danny
Beste Danny, Wat fijn te lezen! Dankjewel voor de mooie beoordeling. We wensen u een zalige nachtrust toe : ) Groetjes, het Dorsoo-team.
Ik ben zeer tevreden ! Slaap zeer goed op de nieuwe matras
Beste Luc, Daar zijn we blij voor :-). Bedankt voor de mooie beoordeling! Groetjes, het Dorsoo-team.
Vlotte en betrouwbare communicatie, stipte levering op afspraak, winkel gemakkelijk te bereiken met parkeerplaats. Fijne matras en slaapsysteem om in te slapen.
Beste Christel, Dankjewel voor de fijne beoordeling! Mooie complimenten :-) Groetjes van het Dorsoo-team.
Goede service, van info tot aankoop en plaatsing. Personeel vriendelijk en professioneel. Aanrader. Ik slaap lekker.
Dag Marc, Dankjewel voor de mooie review! Een totale ervaring :-). Groetjes, het Dorsoo-team.
Heel goed slaapsysteem alsook de mediummatras,moest dit al veel eerder gehad hebben.
Beste Eric, Dank voor de mooie beoordeling! Groetjes van het Dorsoo-team.
Eerste overnachting op een Dorsoo bed was bij vrienden. Toen ik wakker werd was ik zo uitgerust dat ik het gevoel had de Mont Ventoux te kunnen beklimmen. Inmiddels heb ik zelf een Dorsoo bed aangeschaft en ben er blij mee, uisttekende kwaliteit, zowel matras als bodem.
Beste Ellen, Die vergelijking hadden we nog niet gehoord. :-D We wensen u dat soort energie na het slapen! :-) Dankjewel voor de mooie beoordeling. Groetjes, het Dorsoo-team.
Het systeem is duidelijk. Past zich altijd aan aan je lichaam Super vriendelijk Snelle en correcte levering
Beste Hans, Fijn te vernemen hoe u er over denkt. Dankuwel voor de mooie beoordeling! Groetjes, het Dorsoo-team.
Na een lange zoektocht naar een nieuw bed zijn we bij Dorsoo terecht gekomen. Daar hadden mijn man en ik onmiddellijk hetzelfde gevoel dat we goed zaten om daar onze aankoop te doen. Klantvriendelijk wil hier zeggen dat men tijd neemt voor de klant en eerlijk antwoorden geeft op je vragen. Je stapt niet met valse verwachtingen de deur uit. Er was vertrouwen. We zijn blij met onze aankoop. De rugklacht is niet verdwenen maar ik word nu wel heel uitgerust wakker wat een heel verschil maakt.
Beste Marti, Bedankt voor het mooie relaas. En voor de puike beoordeling! :-) We wensen jullie een deugddoende nachtrust toe! Groetjes, het Dorsoo-team.
Als je wat op leeftijd komt en de rug je af en toe of vaker parten speelt kunnen we je voor een perfecte nachtrust Dorsoo volmondig aanbevelen.We hebben al vele bedden/matrassen versleten, maar Dorsoo is onovertroffen. De matras past zich aan aan je lighouding in plaats van omgekeerd. Ook de Verkoper in Oostende is een charmante persoon die zijn tijd neemt om alles piekfijn uit te leggen.
Beste Guido, Leuk te lezen en een fijn compliment aan Jean-Marie. :-) Bedankt voor de positieve beoordeling! Groetjes van het Dorsoo-team.
Professioneel advies en vriendelijke ontvangst Uitstekende service, levering en dienst na verkoop Maar vooral kwaliteit voor een beter uitgerust lichaam
Beste Patrick, Hartelijk bedankt voor de mooie reactie!! Vele groetjes van het Dorsoo-team.
Het is zalig slapen en zeer goed voor je rug Een aanrader en is een Belgisch product. Vriendelijke service en levering zoals afgesproken
Beste Willy, Bedankt voor de mooie reactie en review! Groetjes van het Dorsoo-team.
Ok tevreden
Beste Herman, Hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling :-)! Groetjes van het Dorsoo-team.
Tijdens winkelbezoek goede uitleg Nadien een vlotte levering
Beste Noël, Dankjewel voor de mooie beoordeling! We wensen u deugddoende nachtrust toe. Groetjes, het Dorsoo-team.
Tevreden dat ik ooit de stap gezet heb voor een Dordogne bed, matras
Beste Marie Claire, Dankjewel voor de mooie beoordeling! We zijn ook blij met u als klant :-). Groetjes, Het Dorsoo-team.
Een acute hernia bracht me in een uiterst penibele situatie. Na ziekenhuisopname, epidurale injecties, en vele slapeloze nachten leek een operatie onafwendbaar. Ik wist al van het bestaan van dorsoo af, belde hun op, en kwam in contact met vertegenwoordiger Jean-marie. Hij was het die mijn noodzaak zag, en een ondenkbaar snelle levering forceerde. In een ultieme poging operatieloos te herstellen zou ik thuis in mijn nieuwe bed revalideren. Nu 10 dagen verder ben ik waarlijk een andere mens. Dag na dag sliep ik meer, en de rug heelde eerst met kleine stapjes, en na een week al met reuzenstappen. Ik ben nog niet de oude, maar ik ben goed op weg. Of hoe een bed een mens redden kan.
Beste Kristof, Superfijn om uw relaas te lezen. Hartelijk bedankt daarvoor! We wensen u een voorspoedig herstel! Groetjes, het Dorsoo-team.
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder