Hemels

Een zalig zwevend gevoel dat zich vertaald in een heerlijke nachtrust.

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Uitstekend
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn

Duidelijk uitleg en goede dienst

Duidelijk uitleg en goede dienst

Comfortabeler slapen

Als rugpatiënt met bovendien artrose is mijn slaapcomfort aanzienlijk verbeterd. Het bed past zich telkens aan aan mijn slaaphouding.

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Veel beter
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Evenveel rugpijn

de beste keuze !

Wij hebben veel te lang op een oud bed en matras geslapen. Op aanraden van de kinesist van mijn man zijn wij bij Dorsoo langs geweest. Ik was na de eerste nacht al overtuigd dat dit de goeie keuze was. Bij mijn man heeft het iets langer geduurd maar ook hij is nu overtuigd en heeft minder klachten.

Een fantastisch bed

Het bed biedt goeie ondersteuning. We hebben 2 aparte matrassen die in 1 hoes zitten, dat is zeer comfortabel.

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Veel beter
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: N.v.t.
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: N.v.t.

Rust een herwonnen gevoel dankzij Dorsoo

Wegens rugproblemen sliep mijn ega zeer moeizaam waardoor mijn nachtrust eveneens herhaaldelijk in het gedrang kwam, desondanks een zeer aangenaam bed met aangepaste bodem en matras het mocht niet baten. Sedert een paar weken slapen wij nu in een Dorsoo bed tja een investering is het wel, alvast een duurzame want mijn vrouw slaapt nu hemels soms zelfs de nacht door, haar pijn is met op z'n minst met 90% afgenomen. Door dit alles heb ikzelf dus eveneens de rust herwonnen. Dit alles door een zeer doordacht systeem, onvoorstelbaar. Mijn persoonlijke rugklachten zijn verwaarloosbaar t.o.z. van mijn vrouw doch zit eveneens met allergieën die soms astma veroorzaken rechtop slapen is dan de boodschap dit is nu eveneens opgelost, zalig! Bedankt Dorsoo!!!!

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Geel
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Kan weer liggen en draaien zonder wakker te worden van de pijn

Het heeft voor mij 1.5 maand geduurd om te wennen aan het bed maar volharding wint. Ik kan weer draaien zonder wakker te worden van de pijn in mijn onderrug en hoef 's nachts niet meer te stretchen. Mijn man was meteen overtuigd. Geen tintelingen in de vingers meer en meer uitgerust opstaan.

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Geel

Perfect product en service

Dorso slaapsysteem is voor ons, mijn vrouw en ikzelf, veruit het beste bed wat wij tot nog toe hebben ervaren. Dit is ons Vierde bedsysteem en ben overtuigd dat er geen Vijfde zal worden gekocht, zelfs met rugklachten geeft dit bed perfecte steun en is ons bezoek aan chiropractor gedaald Ook wil ik benadrukken dat de service even perfect is als het bed In de winkel voor aankoop kregen wij een zeer professionele begeleiding van een verkoper, fysiotherapeut, war zeker helpt bij de keuze De service nadien , levering en na service, verwisselen van medium matras naar Soft, dit na 2 weken proefslapen, was even perfect Bedankt aan het Dorso team

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Al vanaf dag 1 slaap ik veel beter. Ik heb minder uren slaap nodig en ben volledig uitgerust bij het opstaan. En bovendien heb ik geen rugpijn meer s nachts en bij het opstaan. Deze keuze van slaapsysteem hadden we al veel vroeger moeten nemen.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Gevoelig minder pijnen bij het opstaan

Zeer goede slaap, aangename verbetering na pakweg anderhalve maand Dus geen klachten super content Eddy

Top service

Ondertussen ons 2e dorsoo matras. Dienst na verkoop ook super tevreden. Wij zijn dorsoo fan!

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Vriendelijke mevrouw in st niklaas ,zeer deskundige uitleg gekregen,een heel goed bed ook als je rugproblemen hebt,de levering verliept prima,een aanrader

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Dorsoo doet wat het beloofd :garantie voor goede nachtrust!

Onze tweede aankoop na meer dan 25 jaar. Bij verkoop villa ons bed overgelaten aan de nieuwe eigenaar. Opnieuw gekozen voor Dorsoo in onze nieuwe woonst omdat we overtuigd zijn van goede nachtrust, uitgerust wakker worden en opstaan zonder rugpijn . Perfecte klantenservice door de heer Marc Bernaerts in Ninove bij de aankoop. Vriendelijk onthaal in Oostende voor de aanschaf van de hoofdkussens

zeer goed

zeer tevreden van de uitleg in de winkel. Ook de lakens in Egyptisch katoen een aanrader. Kortweg een dikke aanrader, bed, lakens.

zalig!!

ik ben een rugslaper en met dit systeem slaap ik gewoon in een kuipje ik leg mijn benen wat hoger en dan de rug staat ook redelijk hoog hier is alles netjes ondersteund dat voel je werkelijk zelfs met momenten dat ik zo op mijn zijn ga liggen en je voelt werkelijk hoe je bed je helemaal volgt om je te ondersteunen ik heb altijd een tempur gehad waar ik heel tevreden over was maar als ik nu van mijn dorsoo bed naar mijn ander bed ga voel ik werkelijk een groot verschil is gewoon een zalig bed en heb ook minder rugpijn minder stijf ook bij het opstaan (artrose in onderrug)

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Mijn reflux problemen werden verbeterd door achteraan pootjes van 6 cm en vooraan 18 cm. Na 4 weken gebruik slaap ik s'morgens al langer zonder rugpijn.

Slapen op een wolkje

Zalige matras en bedbodem. Het lijkt alsof je zweeft. De matras is ook volledig beslaapbaar. De rand zakt niet naar beneden. Het is dus alsof je bed groter is dan met een andere matras. Zeker een aanrader.

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Uitstekend
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: N.v.t.
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: N.v.t.

Er worden steeds tips en ervaring doorgespeeld. Zo worden veel problemen vermeden.

Fantastisch

Slaap veel beter. Hadden we het geweten hadden we onze dorsoo eerder aangekocht

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Nu ga ik met plezier gaan slapen !

Na even wat aanpassen vind ik mijn dorsoo een zalig bed...mijn slaap is niet meer onderbroken door pijn en s morgens sta ik meestal uitgerust op.

Tevreden

Tevreden,dat wij Dorsoo,zijn geweest.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Heel vriendelijk en goede service

We kregen een degelijke uitleg, geen vraag was te veel. Heel vriendelijke medewerkers.

Zachte Ondersteuning

Het verschil in ondersteuning was in de winkel duidelijk te voelen tussen het slaapsysteem en de andere "gewone" matras. Thuis voelt het als juist aan met andere woorden, in balans.

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Even goed

Heel goed meegevallen

goede begeleinding in mijn keuze

Ik slaap weer goed.

Kan me terug draaien in bed zonder pijn.

Ten Beukeboom 13

9400 Ninove

+32 54 31 97 21

Over Dorsoo

Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder