Zeer tevreden met mijn Dorsoo-Bed. Rugpijn is volledig verdwenen. EEN aanrader
Beste Charles, Dankjewel voor de mooie beoordeling!! :-) Vele groetjes, het Dorsoo-team.
Fijn dat je de keuze hebt om je matras eerst voor enige tijd te testen met de mogelijkheid om nog te wisselen. Wij slapen beter en met minder pijn!
Beste Stefanie, Dankjewel voor de mooie beoordeling!! :-) Vele groetjes en fijn weekend, het Dorsoo-team
de rugpijn die ik ervaarde bij het wakker worden is volledig verdwenen.
Beste Yolande, Dat is super te lezen. Dankjewel voor de mooie review! Fijn weekend en groetjes, het Dorsoo-team.
Uitstekende slaapkwaliteit, zonder rugpijn bij het ontwaken. Dorsoo advies essentieel voor het kiezen van de juiste ondersteuning. Vriendelijke klantenservice.
Beste Genny, Bedankt voor de mooie beoordeling en het compliment :-). Vele groetjes, en fijn weekend, het Dorsoo-team.
Het dorsoo bed is een topbed. Nooit meer stijf opstaan, geen rugpijn, zalig slapen.
Beste Ria, Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling!! Vele groetjes, en fijn weekend, het Dorsoo-team.
Na een weekje wennen, was er een merkwaardige verbetering. Niet meer wakker worden van de rugpijn. Ook een top advies en opvolging gehad. Alvast bedankt aan het ganse Dorsoo team.
Beste Rita, U bent ook bedankt voor de mooie review! :-) Vele groetjes en fijn weekend, het Dorsoo-team.
Ik val nu elke avond gelijk in slaap, en ik word wakker in dezelfde positie…normaal lig ik altijd te draaien en te keren en word wel 10 keer wakker in de nacht…
Beste Hessel, Hartelijk dank voor de mooie review!! :-) Vele groetjes, en fijn weekend, het Dorsoo-team.
Na heel veel jaren slechte nachtrust kan ik eindelijk weer goed slapen, zonder verschillende keren wakker te worden en niet meer de slaap kunnen vatten.
Beste Herman, Super bedankt om dit te delen. We wensen u een deugddoende nachtrust! Vele groetjes, het Dorsoo-team.
Ik kan echt herstellen terwijl ik slaap en word uitgerust wakker.
Beste Thydric, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Vele groetjes en fijn weekend, het Dorsoo-team.
Zowel bij het kiezen van het bed tot de levering verliep alles vlekkeloos.
Beste Magda, Dat is fijn te lezen. Hartelijk dank daarvoor! Groetjes van het Dorsoo-team
Ik kan niet uiten hoe tevreden ik ben over dit slaapsysteem. Ik heb altijd op een degelijk standaard bed geslapen tot ik dit Dorsoo via familie heb leren kennen. Het bed kraakt of piept niet, is super comfortabel, geen pijn meer aan de schouders of heupen door op de zijkant te slapen ezv. Het is de investering zeker waard. De opvolging en dienst na verkoop is ook niet te onderschatten, ik had een paar opmerkingen waarbij oplossingen snel zijn gevonden. Een echte aanrader
Beste Thomas, Bedankt voor de volledige review!!! Fijn weekend en groetjes, het Dorsoo-team.
wanneer je uitgerust opsta, is dit zeer goed
Beste René, Dat kunnen we niet beter zeggen :-). Dankjewel voor de mooie beoordeling, het Dorsoo-team.
Zeer tevreden van het systeem en daarnaast ook de service van Dorsoo.
Beste Anna, Bedankt voor de mooie beoordeling! :-) Vele groetjes, het Dorsoo-team.
Om medische redenen waren we op zoek naar nieuwe matrassen, hoofdkussens, lakens, eigenlijk alles van A tot Z... na verschillende winkels te hebben bezocht kwamen we terecht bij Dorsoo in Geel... een godsgeschenk dat uit de hemel viel! Onze verkoper Steve luisterde naar ons verhaal en onze noden, gaf ons veel informatie, mochten matrassen testen zoveel we wilde en deed opzoekingswerk om ons te helpen zoeken naar de dingen die we nodig hadden. Nog nooit zo goed, vriendelijk en geduldig verder geholpen als bij Dorsoo in Geel. We kregen de tijd om erover te praten en na te denken en hebben de stap gezet om te bestellen. De levering heeft niet lang op zich laten wachten, ook de leveranciers waren heel vriendelijk, behulpzaam en gaven nog een woordje uitleg! Ben je opzoek naar goede service, uitstekend materiaal voor een correcte prijs, begripvolle en niet opdringerige service? Dan ben je bij Dorsoo Geel op de juiste plaats! Één echte aanrader om zeker eens binnen te springen!
Beste Tessa, Super bedankt voor de mooie, volledige beoordeling! :-) Vele groetjes en fijn weekend gewenst, het Dorsoo-team.
Zeer goede klantenservice. Voor mensen met ruglast of andere problemen.
Beste Talia, Dankjewel voor de mooie beoordeling! :-) Alvast een fijn weekend en groetjes, het Dorsoo-team.
Het slaapcomfort is uitstekend. We hebben geen last meer van rugpijn. We zouden Dorsoo zeker aanbevelen.
Beste Karolien, Leuk :-), dankjewel voor de mooie beoordeling. Alvast een fijn weekend gewenst, het Dorsoo-team.
ik ben over de ganse lijn heel tevreden
Beste Roeland, Dankjewel voor de mooie beoordeling! Alvast een fijn weekend, Groetjes, het Dorsoo-team.
Het is mijn 2de Dorsoo matras na een andere te hebben geprobeerd. Na de eerste nacht voelde ik al een verschil, nu zijn we een paar weken verder en wat een verschil, beter uitgerust, geen rugpijn meer bij het opstaan, ik kijk er zelfs nr uit om te gaan slapen, zo een goed en zalig gevoel. Ik kan het de twijfelaars zeker aanraden, een Dorsoo matras is de beste ! En ook de verkoper in Oostende, Jean Marie waar ik mij zeer welkom voelde was een aangename man.
Beste Marina, Bedankt voor deze wondermooie aanbeveling! :-) Vele groetjes, het Dorsoo-team.
We waren aan het twijfelen tussen een bed van ergo sleep en dorsoo. We waren echter snel overtuigd van het duidelijk superieure systeem van dorso met de lattenbodem. We slapen nu ook erg goed, beter dan ervoor. Het is een investering, maar ik vond ze het waard.
Beste Tom, Leuk te lezen, bedankt voor de mooie review! We wensen jullie een deugddoende, herstellende nachtrust :-)! Vele groetjes, het Dorsoo-team.
Vlotte levering en plaatsing. Ook de aangename en vlugge wijze waarop werd ingegaan op onze vraag voor een aangepaste matras en de verhoging van onze dorsoo - bodems mag worden vernoemd. Tevens een pluim voor de ophaling van onze oude matras, lattenbodems en bijhorende onderdelen van onze vroegere slaapkamer.
Beste Danny, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! We doen ons best :-)! Vele groetjes, het Dorsoo-team.
Al jarenlang bijzonder tevreden met ons Dorsoo bed. Enthousiast aangeraden aan verschillende vrienden en kennissen, die net als ons unaniem tevreden zijn over het Dorsoo bed. Recent een matras moeten vervangen owv een productiefout. 1 telefoontje volstond om ons vriendelijk en snel te helpen. Wat een uitstekende service van het Dorsoo team uit Aarstelaar! Dank je!
Beste Karel, Dankjewel voor de mooie beoordeling en de complimenten! :-) Vele groetjes, het Dorsoo-team
Matras en het active systeem volgen het lichaam, dit geeft een zalig gevoel en wij worden uitgerust wakker.
Beste Adelheid, Dankjewel voor de mooie beoordeling. :-) We wensen u deugddoende nachtrust! Groejtes, het Dorsoo-team.
Sinds we in een Dorsoobed slapen vele minder rugklachten . Niet goedkoop maar voor kwaliteit hebben we dat er voor over.
Beste Hugo, Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling! :-) Altijd welkom en groetjes, het Dorsoo-team.
Eerst en vooral een goede uitleg van de verkoper zeer correcte , Geweest met de levering nadien contact op genomen voor een lijm plekje daar is een datum afgesproken die ze ook gerespecteerd hebben super na verkoop een zalig bed slaapt super zeker aan te raden .
Beste Frans, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! :-) Vele groetjes, het Dorsoo-team.
ondersteuning van de rug - aangenaam gevoel van de matras - minder last van rugpijn
Beste Rita, Dankjewel voor de mooie review! Vele groetjes, het Dorsoo-team.
Ten Beukenboom 13
9400 Oost-vlaanderen
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder