Goede uitleg bij het testen over de verschillende systemen en.matrassen zou het iedereen aanbevelen
Beste Franky, Super! Dankjewel voor deze mooie beoordeling. :-) Groetjes van het Dorsoo-team.
eindelijk nachtrust
Beste Rudy, Dankjewel voor de mooie review! Groetjes, het Dorsoo-team.
Nog geen seconde gehad van de aankoop van de Dorsoo matras. Het was de investering zeker waard. Ik slaap veel dieper op de matras en sta minder stijf op ‘s morgens. Na een vakantie op een andere matras ben ik blij terug op mijn Dorsoo matras te kunnen slapen.
Beste Bianca, Dankjewel voor de mooie beoordeling. Het doet ons plezier dat u liever thuis slaapt in het Dorsoo-bed :-) Groetjes van het Dorsoo-team.
Heel tevreden van de service. Heel tevreden van het bed en de matras Heel mooi bedkader Kortom uitgerust en tevreden
Beste Barbara, Daar zijn we heel blij om. Dankjewel voor de mooie beoordeling! :-) Alvast een fijn weekend, het Dorsoo-team.
Ik heb al vele jaren last van rugpijnen en onderging al talloze behandelingen (inspuitingen, infiltraties, kraker, osteopaat, acupunctuur, kinesitherapie, ... ). Via familie kwamen wij bij Dorsoo terecht. Wij lieten ons grondig informeren en kochten een bed. Ik zeg niet dat al mijn rugproblemen opgelost zijn maar ik slaap nu tenminste pijnvrij. Dat is al een hele verbetering in mijn situatie. Het is een serieuze financiële investering, maar ik kan het Dorsoo-bed aan iedereen aanbevelen!
Beste Olaf, Bedankt om dit te delen en de puike beoordeling. Mensen als u aan een betere nachtrust helpen is heel belangrijk voor ons. Alvast een fijn weekend gewenst, het Dorsoo-team.
Professionele uitleg in de winkel . Aankoop 3 D hoofdkussen was aanpassen , na 3 weken zeer goed !
Beste Dirk, Super, dankjewel voor de mooie beoordeling en het compliment voor de uitleg van Wim. :-) Veel groetjes, het Dorsoo-team.
Na meerdere boxsprings en matrassen geprobeerd te hebben, met Dorsoo wakker worden zonder pijn in mijn schouder na operatie van 3 jaar geleden.
Beste Geert, Uw reactie doet ons heel veel plezier. Dank voor de mooie beoordeling! Groetjes van het Dorsoo-team.
op voorspraak van mijn osteopaat Mortier naar dorsoo Deinze. zeer goede ontvangst zeer goede hulp bij keuze mogelijkheid tot testen van drie soorten matrassen hardheid zeer veel uitleg uitstekende koop dus.
Beste Jacques, Super bedankt om uw ervaring te delen! We gaan zo verder doen ;-). Veel groetjes van het Dorsoo-team.
ik ben al meer dan 30 jaar rugpatient dit ten gevolge van een zwaar auto ongeval waardoor ik veel slapeloze nachten had ik ben door de huisarts in contact gekomen met het slaapsysteem van dorsoo in 2000 dit was mijn beste aankoop ooit ik kon terug genieten van mijn slaaprust uiteraard bestond er in die tijd maar één bedmaat nl 1,40 m na 23 jaar zonder ook maar een probleem met dit bed hebben we besloten dat we aan vernieuwing toewaren uiteraard terug een dorsoo slaap systeembed maar één van 1,80 m en weer super tevreden van zeer goede kwaliteit een super service zowel door de verkoper in dorsoowinkel te deinze als ook de levering en plaatsing ik zou dit aan iedereen aanbevelen en zeker rugpatienten ik ben al jaren een zeer tevreden klant zou niets anders meer willen dan mijn dorsoo bed
Beste Darline, Dankjewel voor de mooie beoordeling. We blijven graag jouw huisleverancier ;-). Het is altijd superfijn om klanten van het eerste uur terug te mogen ontvangen. Veel groetjes, het Dorsoo-team.
Prima info gekregen, stipte levering, zeer goede service. Het bed ligt heel comfortabel, ik slaap beter dan vroeger. Had veel vroeger moeten overgaan tot de aankoop van een Dorsoo bed. Echt heel tevreden
Beste Liesbeth, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Uw tevredenheid lezen doet ons heel veel plezier : ). Alvast een fijn weekend! het Dorsoo-team.
Beste Hilde, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Groetjes, het Dorsoo-team.
Uitstekende service
Beste Kathleen, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Groetjes van het Dorsoo-team.
Sinds mijn Dorsoo bed slaap ik terug goed en voel ik mij smorgens weer 5 jaar jonger. Vooral voor sporters met rugklachten een echte aanrader.
Beste Wim, Das fijn. Hartelijk dank voor de mooie review! Groetjes, het Dorsoo-team.
Bij bezoek aan onze kine werd de flyer van Dorsoo opgemerkt. Na twee bezoeken aan Dorsoo Deinze werden we overtuigd om twee eenpersoons matrassen aan te kopen. We zijn verheugd met onze beslissing. Daarom wordt Dorsoo Deinze warm aanbevolen.
Beste Roger, Hartelijk dank voor de positieve beoordeling! We wensen jullie een uitstekende nachtrust toe. Groetjes, het Dorsoo-team.
We zijn heel vriendelijk en professioneel geholpen bij Dorsoo in Deinze. Onze oude Impulse is omgezet naar een nieuwe Dorsoo met tijdelijk behoud van onze matrassen. Coördinatie van onze bestelling en levering is prima. We zijn tevreden en slapen heerlijk!
Beste Katie, Bedankt voor de mooie reactie. :-) Fijn weekend en groetjes, het Dorsoo-team.
We hebben beide rugproblemen en de aankoop van een bed van Dorsoo is de beste aankoop die we gedaan hebben. En er bovenop de vriendelijkheid van het personeel en de persoonlijke terugkoppeling en opvolging van de winkel. Een aanrader voor iedereen die last heeft van de rug.
Beste Els, Jouw reactie geeft ons een ruggensteuntje :-). Dank voor de mooie beoordeling! Groetjes, het Dorsoo-team.
Het is echt waar, sinds wij ons dorsoo bed hebben, hebben wij al veel minder tot bijna geen rugpijn meer.
Beste Ilse, Hartelijk dank voor de mooie reactie! Vele groetjes, het Dorsoo-team.
na enkele weken gebruik van deze matras zijn mijn rugklachten verdwenen en heb ik een uitstekende nachtrust.
Beste Johnny, Dat is super! Bedankt om dit te delen :-) Groetjes, het Dorsoo-team.
Na een hartelijke ontvangst in de winkel te Deinze kreeg ik een uitgebreide uitleg over de verschillende mogelijkheden. Hierdoor was ik volledig overtuigd om deze matrassen aan te kopen. De levering verliep vlekkeloos en ook de dienst na verkoop was perfect.
Beste Marijke, Hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling! Heel leuk om lezen dat u onze werking waardeert. :-) Veel groetjes, het Dorsoo-team.
Na een dubbele Hernia op mijn 26ste hebben we de keuze gemaakt om te investeren in kwaliteit en een zeer goed getest systeem. Vandaag na 10 jaar slaapcomfort in onze Dorsoo bedden hebbben we onze nieuwe matrassen en hoofdkussens gaan bestellen. Wouter die me ontving heeft me vlot opnieuw advies gegeven. De producten zijn gewoon top en als je het verrekend op zijn levensduur zeker betaalbaar, onze bedbodem blijft ongeacht zijn werk doen. Wij kijken er naar uit om de nieuwe matrassen en kussens in ontvangst te nemen met de laatste nieuwigheden erin verwerkt.
Beste Matthieu, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Doet plezier te lezen dat u nog steeds heel tevreden bent. Beste wensen voor het nieuwe jaar. Het Dorsoo-team.
We hebben een goede nachtrust. Rugklachten zijn voorbij. Het installeren van het nieuwe bed is vlot verlopen. Mooie service
Beste Inge, Leuk te lezen voor alle medewerkers. Bedankt voor de mooie beoordeling :-) Groetjes, het Dorsoo-team.
de eerste twee dagen was het wat wennen maar daarna was ik helemaal overtuigd, ik wil geen andere matras meer, de rug voelt veel beter bij het opstaan, minder pijn en meer uitgerust
Beste An, Hartelijk dank voor de fijne beoordeling! Groetjes. het Dorsoo-team.
Dat onze aankoop van het dorsoo bedsysteem enkele jaren terug een goede investering bleek voor onze nachtrust, dat wisten we al. Nu ondervonden we een klein probleempje, dit werd feilloos en binnen de week opgelost. Dus, ook een dat verdient een 10 op 10 voor dienst na verkoop! Hartelijke dank!
Beste Evelyn, beste Armand, Leuk dat u onze service kan appreciëren. :-) We doen ook ons uiterste best als er eens iets misloopt. Fijn weekend, het Dorsoo-team.
Vlotte service en snelle levering perfect georganiseerd.
Beste Carlos, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Doet plezier te lezen. Groetjes, het Dorsoo-team.
Alles super geregeld, van bezoek in de winkel tot en met levering en zelfs omruiling
Beste Ronny, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Dat doet ons plezier. We wensen u nog veel fijne nachten toe. Groetjes, het Dorsoo-team
Ten Beukenboom 13
9400 Oost-vlaanderen
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder