Het is zalig slapen en zeer goed voor je rug Een aanrader en is een Belgisch product. Vriendelijke service en levering zoals afgesproken
Beste Willy, Bedankt voor de mooie reactie en review! Groetjes van het Dorsoo-team.
Tijdens winkelbezoek goede uitleg Nadien een vlotte levering
Beste Noël, Dankjewel voor de mooie beoordeling! We wensen u deugddoende nachtrust toe. Groetjes, het Dorsoo-team.
Slaap terug als een roosje
Beste Eddy, Daar zijn we blij om! Bedankt voor de positieve beoordeling. Groetjes, het Dorsoo-team.
Totale kwaliteit vanaf de bestelling de keuze van het onderstel de matrassen de ligthouding tot de opvolging van de bestelling de vlotte betaling en de levering door twee deskundige techniekers die het oude waterbed snel leegmaken met zorg om zonderlekken te werken de vlotte afvoer van de onderdelen van het oude bed met de ladderlift en de deskundige aanvoer van het nieuwe bed met belangrijke tips voor het onderhoud tenslotte de aanpak van zero afval
Beste Louis, Dankjewel voor de mooie reactie en beoordeling! :-) Groetjes, het Dorsoo-team.
Vriendelijke en correcte afhandeling. Zeer goede matras en lattenbodem. Een aanrader!
Beste Annita, Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling! Groetjes van het Dorsoo-team.
Ik heb veel rugklachten en de producten van Dorsoo (zowel het bed zelf als het kussen en de matras) zijn enorm goed. Je voelt meteen dat je een goede lighouding hebt. Ik zou niets anders meer willen, deze producten zijn gewoon fantastisch!
Beste An, Uw aanbeveling is de beste reclame. Hartelijk dank daarvoor! Groetjes, het Dorsoo-team.
Mijn kinesist had me documentatie meegegeven en ben heel blij met de aankoop van een Dorsoo bed, matras, hoofdkussen en vooral de vriendelijke en correcte uitleg en levering en vooral de follow-up herinnering om matras tijdig te keren, heel hartelijk aan al de medewerkers.
Beste Claire, Bedankt voor de mooie beoordeling en de complimenten. Ze worden overgemaakt :-). Groetjes en fijn weekend, het Dorsoo-team.
heel goede nachtrust en minder pijn bij het opstaan.
Beste Ludo, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. :-) We wensen u de best mogelijke nachtrust toe! Groetjes en fijn weekend gewenst, het Dorsoo-team.
Heerlijk ontspannend.
Beste Kitty, Zo moet dat zijn :-). Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn weekend, het Dorsoo-team.
Geachte mijn ervaring met Dorsoo zeker met Jan in Winkel aartselaar.een hele correcte uitleg van Jan zeet professioneel,uitgelegd. Ik ben uiterst tevreden en zeer goed gevoel. Deze verstelbare bedden 90x200 meter.een zaligheid om op te slapen,en met uitleg Jan ga ik nog een bed aan kopen ´ 90x 200 voor dochter. Dorsoo Dank Jullie team van verkoop tot plaatser HEEL HARTELIJK DANK TOP MVG Alexander van Doremalen wouwerstraat 8 te Hemiksem SafeHarbor
Beste Alexander, Hartelijk bedankt voor de geweldig overtuigde review! :-) We wensen u een fantastische nachtrust toe! Groetjes van het Dorsoo-team.
Na mijn scheiding 'kreeg' mijn ex-partner het oude Dorsoo-bed. Ik heb even geprobeerd om op een ander bed te slapen, maar ben na nog geen half jaar terug overgeschakeld. Minder rugpijn, betere nachtrust, zalig slapen!
Beste Katrien, Bedankt om dit te delen! We wensen jou een supergoede nachtrust toe!! Vele groetjes en altijd welkom, het Dorsoo-team.
Uitstekend systeem, vanaf de eerste nacht was het verschil met ons vorige bed enorm. Dorsoo ondersteunt waar het nodig is. Heerlijk slaapcomfort, we staan op zonder rug-of spierpijn. Een wereld van verschil. We hadden veel eerder een Dorsoo moeten aanschaffen.
Beste Manuela, Wat fijn dit te lezen! Bedankt voor de mooie review!! :-) Vele groetjes van het Dorsoo-team.
Ik heb nog amper gebroken nachten tegenover vroeger elke nacht. Ook sta ik beter, uitgeruste op dan voorheen
Beste Christel, Fijn dat te vernemen! en hartelijk dank voor de mooie beoordeling :-). We wensen u de best mogelijke nachtrust toe! Groetjes, het Dorsoo-team.
Voor ik in een Dorsoo bed sliep werd ik elke nacht wakker van de pijn en moest me inspannen om me te verleggen. Na enkele weken slapen op het Dorsoo systeem werd ik 's nachts niet meer wakker met pijn en realiseerde ik me dat ik me opnieuw kon draaien zonder moeite. Een echte aanrader !
Beste Chris, Super te lezen! Dankjewel voor de mooie review :-). Vele groetjes, het Dorsoo-team.
Een nek hernia maakte me noodzakelijk om op mijn rug te slapen , waardoor ik s'ochtends met rugpijn opstond . Nu met mijn dorsoo bed maakt het allemaal niet uit hoe ik slaap .links rechts zijdelings of op mijn rug , ik slaap en sta op met een ontspannen gevoel . Echt geweldig.
Beste Kristiaan, Hartelijk bedankt voor uw verhaal en de mooie beoordeling! Alvast een leuk eindejaar en een gezond 2025 gewenst, Groetjes, het Dorsoo-team.
De service, kwaliteit van het product, samen met de optie om te hardheid van de matras gedurende een tijd thuis te kunnen evalueren, hebben ons overtuigd om bij Dorsoo te kopen. Ook de correcte afwerking van de levering was een goede ervaring.
Beste Robert, Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling! :-) We wensen u een deugdoende nachtrust toe en een uitgeslapen bestaan. Groetjes, het Dorsoo-team.
Zeer professionele firma! Service super! Uitleg zeer goed, op al je vragen een antwoord
Beste Fabienne, Dankjewel voor de mooie beoordeling! We wensen u een schitterende nachtrust toe. Groetjes, het Dorsoo-team
Hartelijk ontvangen, professionele bijstand en uitleg, vlekkeloze levering .Tevreden klant!
Beste Paul, Dat doet ons heel veel plezier te lezen. Dankjewel! :-) Fijn weekend het Dorsoo-team.
De eerste week was een beetje moeilijk, met dikwijls het gevoel dat ik niet echt goed lag. Het vroeg van mij echt een beetje wennen. Maar nu na een maand, zeer tevreden, voelt comfortabel aan met goede ondersteuning.
Beste Chris, Dankjewel voor de mooie beoordeling. We wensen u alle comfort en ondersteuning toe! Groetjes, het Dorsoo-team.
Sinds ik mijn Dorsoo slaapsysteem heb, sta ik ‘s morgens op en kan onmiddellijk stappen. Voorheen moest ik steeds even wachten, me uitrekken en dan pas stappen. Mijn rugpijn is zeker niet over, maar ik merk wel dat ik dieper slaap en minder van kant moet wisselen (ik ben een zijslaper). Zo voel ik me toch opmerkelijk beter uitgerust om de dag te starten. Daarvan alleen al word ik goedgezind.
Beste Ingrid, Dankjewel voor de mooie beoordeling! Fijn te lezen : ) Groetjes, het Dorsoo-team.
Bij de plaatsing van het 2e bed heeft de technieker het eerder gekochte bed (5j oud) gecontroleerd op mogelijke schade of mankementen, er bleek een lekkage te zijn. Binnen dezelfde week werd dit kosteloos hersteld en want dit was nog binnen de garantie.
Ik was als rugpatient een harde matras gewoon daarom was er wel een aanpassing op de dorsoomatras van wel een maand ( had smorgens krampen in mijn been ) nu is dat voorbij en slapen we goed
We waren beiden onmiddellijk overtuigd van het concept. Zeer heldere uitleg gekregen en de adviseur kon antwoorden en tips geven voor onze rugklachten. Het bed werd zeer snel geleverd en vanaf de eerste dag merkten wij al het verschil. Ook de dienst na-verkoop is prima. We weren actief opgebeld of het bed aan onze verwachtingen voldeed en een kleine bijstelling werd onmiddellijk uitgevoerd. Kortom: tevreden klanten met veel minder rugklachten!
Beste Katrien, Hartelijk bedankt voor uw mooie review! Vele groetjes, het Dorsoo-team.
Ik kan niet uiten hoe tevreden ik ben over dit slaapsysteem. Ik heb altijd op een degelijk standaard bed geslapen tot ik dit Dorsoo via familie heb leren kennen. Het bed kraakt of piept niet, is super comfortabel, geen pijn meer aan de schouders of heupen door op de zijkant te slapen ezv. Het is de investering zeker waard. De opvolging en dienst na verkoop is ook niet te onderschatten, ik had een paar opmerkingen waarbij oplossingen snel zijn gevonden. Een echte aanrader
Beste Thomas, Bedankt voor de volledige review!!! Fijn weekend en groetjes, het Dorsoo-team.
Al jarenlang bijzonder tevreden met ons Dorsoo bed. Enthousiast aangeraden aan verschillende vrienden en kennissen, die net als ons unaniem tevreden zijn over het Dorsoo bed. Recent een matras moeten vervangen owv een productiefout. 1 telefoontje volstond om ons vriendelijk en snel te helpen. Wat een uitstekende service van het Dorsoo team uit Aarstelaar! Dank je!
Beste Karel, Dankjewel voor de mooie beoordeling en de complimenten! :-) Vele groetjes, het Dorsoo-team
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder