Het doet wat het belooft: slapen zonder rugpijn!

Artrose en stenose waardoor slapen pijnlijk was. Vanaf nacht 1 in het nieuwe bed geen (nachtelijke) pijn meer en betere slaap. Absolute aanrader!

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Veel beter
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Slaapcomfort duidelijk beter sinds Dorsoo

In het begin sceptisch omdat ik best goed sliep op mijn vorige matras. Maar de mens is een gewoonte dier. De switch naar het dorsoo bed heeft men slaapkwaliteit echt beter gemaakt!

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Veel beter
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Perfecte service en ervaring. Werner heeft ons goed ontvangen en begeleid. Top service.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Zijn al jaren zeer tevreden en service is perfect.

Zeer tevreden, zijn geld meer dan waard.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Het perfecte bed voor iedereen met rugpijn.

Gewoon een perfecte uitleg in de winkel , je kunt de verschillende soorten matrassen proberen, je ervaart helemaal geen druk om te kopen, levering en plaatsing was correct. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuw degelijk bed !

Beter dan verwacht.

Al na één nacht grotendeels van mijn ochtendlijke rugpijn verlost. We hoopten wel op een positive ervaring maar zo snel had ik geen verbetering verwacht.

Uitstekende dienstverlening en topkwaliteit

Ik wil graag melden dat het bed en de matras van topkwaliteit zijn. De opvolging was uitstekend en de dienstverlening van aankoop tot plaatsing verliep zeer professioneel. Absoluut een aanrader.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Veel te lang gewacht om een dorsoo te kopen

Al jaren heb ik last van rugpijn. Na 5 nieuwe bedden op 25 jaar tijd, kreeg ik de tip om een dorsoo te proberen. Ik kan eindelijk een volledige nacht in m’n bed blijven liggen zonder pijn, en dit vanaf de eerste dag ! Ook overdag is de rugpijn erg verbeterd. Ik ben super tevreden van m’n dorsoo.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Het dorsoo bed heeft onze slaap verbeterd!

Vanwege rugklachten en via mijn zus bij Dorsoo terecht gekomen. Zeer tevreden over ons nieuw bed. Je voelt de extra ondersteuning van je lichaam! De plaatsing verliep zeer vlot. Ook wanneer ik aangaf dat er een piepend geluid was bij het in bed gaan, werd er meteen een technieker langs gestuurd. Probleem opgelost. Nadien ook goede ondersteuning van de verkoper (Jan Esselens) in de winkel voor beddengoed en hoofdkussens.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Goede en duidelijke uitleg en installatie!

Duidelijk verbetering van rugpijn !

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Goed advies, vlotte en duidelijke communicatie, stipte levering en heerlijk slapen

Goed advies in de winkel, ruimte tot vragen stellen. Vlotte communicatie, duidelijke en stipte levertijd en bovenal een betere nachtrust

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Met plezier gaan slapen en uitgerust wakker worden.

Zalig om in het Dorsoo bed te slapen, je slaapt dieper en wordt 's morgens monter wakker. De beste investering voor jezelf.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Evenveel rugpijn

Mijn rugpijn is zo goed als verdwenen. Ook na een zware rugbelastende dag brengt mijn dorsoo bed mijn lichaam terug in balans. Ik wordt uitgerust wakker zonder rugpijn (tussen de schouderbladen) en kan er weer problermloos verder met een nieuwe dag. Beste aankoop sinds jaren.

correct , vriendelijk ,met geduld ;betrokken en volgens afspraak

na lang zoeken uiteindelijk bij dorsoo terechtgekomen , daar ook alle confortmatrassen uitgeprobeerd op eigen lattenbodem gedurende meerdere maanden , helaas nt met het verwachte resultaat Uiteindelijk geopteerd voor dorsoo matras(n en bodem (nogal prijzig )en voila reeds binnen de week een bevredigend resultaat!!! Het advies en service waren bovendien uitstekend ., met de glimlach , veel geduld en correct volgens afspraak . Dankjewel

Beste aankoop ooit!

Wij hebben ons Dorsoo bed ruim 2 jaar geleden gekocht, en ik kan zeggen dat we hier elke dag van genieten. Ik had steeds last van mijn nek na een nekoperatie en mijn vrouw stond altijd op met pijn in haar heup. Sinds we ons Dorsoo bed hebben zijn deze pijnen volledig verdwenen. We slapen ook veel beter en rustiger, zijn veel meer uitgerust en worden ontspannen wakker. Dit is de beste aankoop die wij ooit gedaan hebben en ik dan dit aan iedereen aanraden!

prima matras!

Slaap merkelijk veel beter met mijn nieuwe matras die ik heb aangeschaft na een fractuur in mijn rug! Uitstekende nadienst,er komt direct reactie op een probleem ( heeft niets te maken met de matras zelf ) Nogmaals bedankt en probleem is ondertussen opgelost!

Slaapt zalig!

Slapen veel beter

"heerlijk " tevreden

* al vanaf je gaat liggen, word je ondersteund alsof je minder weegt . * dit herhaalt zich na elke verandering van je lichaamshouding * je wordt ontspannen wakker

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Blij dat we eindelijk de stap gezet hebben.

We hebben er meerdere jaren over gedaan, maar daar we beide (mijn vrouw en ik) een zwakke rug hebben en de laatste maanden wel heel slecht sliepen zijn wij toch overgegaan om een Dorsoo-bed aan te kopen. En hadden wij het geweten, hadden we het al veel eerder moeten doen. Het is dan ook een plezier om s avonds in ons bed te kruipen en s ochtends uitgerust en zonder pijn op te staan. Wij kunnen het Dorsoo-bed dan ook aan iedereen aanraden.

Fantastisch

Wij hebben de 2 harde matrassen genomen en wat zijn we er super tevreden mee. De matras ligt heetlijk!!!!! Onze slaap is verbeterd. Minder rugpijn bij het opstaan. . Bij Jan (in de xinkel van Aartselaar) hele duidelijke en goede uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden. Het verschil tussen de matrassen... Er wordt ook niet gepushd naar de duurdere mogelijkheid waarbij hé ook het onderstel moet aanschaffen. Zeker een aanrader!!!!!!!

Uitstekende kwaliteit

Goede en professionele uitleg gekregen in de winkel. Snelle levering en plaatsing. Sinds ik hierop slaap heb ik geen rugklachten meer. Zeer tevreden!

uiterst comfortabel bed

Lang gezocht naar een elektrisch bed en comfortabele matras. Eindelijk gevonden bij Dorsoo en uiterst tevreden.

Super!

Uitgebalanceerde ondersteuning van het hele lichaam waardoor ik geen spierpijn en vooral geen rugpijn meer heb 's nachts en ook veel minder overdag.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Heel goed bed waar we een goede nachtrust in hebben

Vanaf de eerste nacht hadden wij een goed gevoel bij het ligcomfort. Dagelijks werden onze pijntjes van rug, schouder en benen verminderd. We hebben ook de hoofdkussens van Dorsoo en deze hebben we wel tot het laagste niveau gebracht en zo slapen we zalig en worden we wakker volledig uitgerust en zonder pijntjes

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Ligt heel goed en je lichaam krijgt de onderstuining waar het nodig is,dit al van dag één ,beter deze beslissing iets sneller genomen om een Dorsoo bed te kopen

Ten Beukeboom 13

9400 Ninove

+32 54 31 97 21

Over Dorsoo

Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder