Beste Liesbeth, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Uw tevredenheid lezen doet ons heel veel plezier : ). Alvast een fijn weekend! het Dorsoo-team.
Beste Johny, Heel fijn te vernemen :-). Bedankt voor deze mooie review! Alvast een fijn weekend gewenst. Het Dorsoo-team.
Beste Ekaterina, Super leuk om zo'n mooie review te mogen ontvangen. We doen ons best, elke dag een beetje beter :-). Alvast een heel fijn weekend gewenst, het Dorsoo-team.
Beste Danny, Bedankt voor de mooie review en dito reactie! Veel slaapplezier gewenst. :-) Veel groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Koenraed, Dat is een geweldig mooie reactie voor ons bedrijf. Heel veel dank om dit te delen! We wensen u de best mogelijke nachtrust toe. Veel groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Cindy, Dat is heel fijn om lezen. :-) Dank om te delen! Veel groetjes van het Dorsoo-team.
Beste JP, Dank voor de mooie review! Heel fijne dag gewenst, het Dorsoo-team.
Beste Frederik, Bedankt voor de complimenten en de mooie review. :-) We wensen jullie de best mogelijke nachtrust toe! Groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Jonathan, Bedankt voor de mooie review! :-) Veel groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Hilde, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Ingrid, Dankjewel voor de mooie reactie! Veel groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Anne, Bedankt om dit te delen. Dat is een heel fijn resultaat! Vele groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Eddy, Dankjewel voor de mooie beoordeling. U weet nu wat u kan doen om een bloemetje te ontvangen :-). Dank voor de feedback hierover. We wensen jullie heel fijne nachten en uitgeslapen dagen :-) het Dorsoo-team.
Beste Peter, Dankjewel voor de mooie beoordeling! Een heel fijne dag gewenst vanwege het Dorsoo-team.
Beste Koen, Dat zijn heel goede resultaten. Dank om te delen! Groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Jonathan, Dankjewel voor de mooie beoordeling en de complimenten :-). Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Valerie, Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling! We wensen u een geweldige, doch rustgevende nachtrust :-). Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Brigitta, Wat fijn te lezen. :-) Dankjewel voor de mooie beoordeling. Vele groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Linda, beste Jean-Pierre, Hartelijk dank voor de mooie reactie. Altijd welkom voor een koffie als jullie in de buurt zijn. Groetjes en fijn weekend, het Dorsoo-team.
Beste mevrouw, beste heer, Hartelijk dank voor de mooie reactie en feedback. We wensen jullie de best mogelijke nachtrust toe! :-) Veel groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Ann, Hartelijk voor de positieve reactie. Veel groetjes en fijn weekend, het Dorsoo-team.
Beste Wendy, Hartelijk dank voor mooie review! Dit doet ons veel plezier :-) Kleine tip: Tijdig de matras draaien helpt om ze in topvorm te houden. Alvast een fijn weekend gewenst, het Dorsoo-team.
Beste Danny, Bedankt voor de mooie beoordeling! Alvast een heel fijn weekend gewenst, het Dorsoo-team.
Beste Annemie, Superleuk om te lezen :-). Bedankt voor de mooie reactie! Groetjes, het Dorsoo-team.
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder