Heerlijke slaapervaring.

We hebben vooraf een degelijke uitleg gekregen en een passend advies, zonder dat er druk op ons gelegd werd. Na de bestelling verliep alles supervlot en de levering was stipt, netjes en prima in orde. En het bed + matras slaapt heerlijk. Ik voelde al vanaf de eerste nacht een verschil. Mijn lichaam lijkt veel beter tot rust te komen via dit slaapsysteem. Dus ik ben direct veel meer ontspannen. Wij zijn heel tevreden.

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Veel beter
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Aangenaam slapen zonder nek- of rugpijn

Goed dat we de stap gezet hebben naar een bed van Dorsoo.

Beter dan verwacht.

Al na één nacht grotendeels van mijn ochtendlijke rugpijn verlost. We hoopten wel op een positive ervaring maar zo snel had ik geen verbetering verwacht.

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Veel beter
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Uitstekende dienstverlening en topkwaliteit

Ik wil graag melden dat het bed en de matras van topkwaliteit zijn. De opvolging was uitstekend en de dienstverlening van aankoop tot plaatsing verliep zeer professioneel. Absoluut een aanrader.

de

De matras van de firma Dorsoo ligt heel goed !

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Veel te lang gewacht om een dorsoo te kopen

Al jaren heb ik last van rugpijn. Na 5 nieuwe bedden op 25 jaar tijd, kreeg ik de tip om een dorsoo te proberen. Ik kan eindelijk een volledige nacht in m’n bed blijven liggen zonder pijn, en dit vanaf de eerste dag ! Ook overdag is de rugpijn erg verbeterd. Ik ben super tevreden van m’n dorsoo.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Het dorsoo bed heeft onze slaap verbeterd!

Vanwege rugklachten en via mijn zus bij Dorsoo terecht gekomen. Zeer tevreden over ons nieuw bed. Je voelt de extra ondersteuning van je lichaam! De plaatsing verliep zeer vlot. Ook wanneer ik aangaf dat er een piepend geluid was bij het in bed gaan, werd er meteen een technieker langs gestuurd. Probleem opgelost. Nadien ook goede ondersteuning van de verkoper (Jan Esselens) in de winkel voor beddengoed en hoofdkussens.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Wij zijn in de watten gelegd.

Aangename dame in de winkel die haar tijd nam, echt luisterde wat wij nodig hadden en veel uitleg gaf. De levering was eveneens goed verlopen, vlot, niet moeten wachten, voldoende uitleg en het bed heel goed in elkaar gestoken. Daarna zoals beloofd een telefoontje als opvolging. Dus naar onze mening een fijne samenwerking. Het bed zelf ligt heel comfortabel, het was in het begin wel wennen, maar na een maandje konden wij het niet meer missen.

top service

Heel goed ontvangen geweest in de Dorsoo winkel te Oostende. De levering verliep ook zoals beloofd en heel vriendelijk en behulpzaam personeel.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Dankzij Dorsoo geen last meer van stijve en pijnlijke rug

Wij hebben al sedert 2003 Dorsoo bed en matras. Ik had vaak last van stijve rug in de ochtend en pijn in de onderrug. Na 12 jaar positieve ervaring met het Dorsoo systeem, begon ik terug wat last te krijgen. Er werd geadviseerd de matrassen om de 10 jaar te vervangen dus dit heb ik gedaan na 12 jaar en nu terug nergens meer last van. Service is zeer uitstekend!

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Roeselare

Een positieve ervaring

Professioneel, klantvriendelijk en correcte informatie. Goede afspraken, tijdige levering en ook de service na verkoop was top.

Heel tevreden

Ik slaap ondertussen al 19 jaar op een Dorsoo bed, en ik ben er nog altijd heel tevreden over! Toen hadden we zelfs de luxe dat de zaakvoerder het bed met drie verschillende matrassen aan huis kwam presenteren. Nu is dat door het grote klantenbestand waarschijnlijk niet meer mogelijk! Na 10 jaar kregen we de vraag van Dorsoo of onze matras nog niet aan vervanging toe was. We hadden nog altijd dat ontspannen gevoel van in het begin, en vonden het dus nog niet nodig. Maar met ouder worden begonnen de kwaaltjes, en zo heb ik onlangs een nieuwe Dorsoo matras gekocht in de winkel in Roeselare, met een heel vriendelijke verkoopster. Ik lig terug zalig en pijnloos in bed! Alleen mijn hoofdkussen is aan vervanging toe, en de actie van oktober met het gratis hoofdkussen is helaas niet voor mij.

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Roeselare

Is een aanrader

Betere en diepere slaap. Minder rugklachten en vooral de stijfheid 's morgens is een stuk minder Geen gewenning van matras, was van de 1ste nacht comfortabel.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Evenveel rugpijn

Een leuke ervaring met product Dorsoo

Heel leuk en leerzaam in de winkel in Oostende.

• Dienst-na-verkoop N.v.t.
  • Algemene tevredenheid N.v.t.
  • Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Veel beter
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: N.v.t.

Betere slaapkwaliteit al van de eerste nacht!

Aankoop gedaan van zowel matras, bodem en kader. De gegeven uitleg in de winkel klopt met de realiteit. Beter doorslapen en veel minder stijfheid bij het opstaan. Dus overdag ook een betere levenskwaliteit.

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Sint-Martens-Latem

Duper goed!

Comfortabel en de zachte matras voelt zeer goed aan. Uitstekende rugsteun.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Beste koop in mijn leven

Sedert mijn vrouw en ik in een dorsoo bed slapen, slapen we veel beter en voelt de matras heel aangenaam en ondersteunend.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Professioneel advies, eerlijk en correct en uitstekend bed

Er wordt voldoende tijd voor je gemaakt in de winkel. Je maakt vooraf een afspraak zodat je in alle rust naar de uitleg kunt luisteren en het beste bed kunt uitproberen. Er is totaal geen commerciële druk om te kopen. Je krijgt advies van een gediplomeerde specialist (kinesist of gelijkaardig) en niet van een “verkoper”. De levering verliep perfect door vriendelijke plaatsers. Het bed is ook zoals beloofd werd. Top

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Veel beter
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: N.v.t.
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: N.v.t.

Goede en duidelijke uitleg en installatie!

Duidelijk verbetering van rugpijn !

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Goed advies, vlotte en duidelijke communicatie, stipte levering en heerlijk slapen

Goed advies in de winkel, ruimte tot vragen stellen. Vlotte communicatie, duidelijke en stipte levertijd en bovenal een betere nachtrust

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Met plezier gaan slapen en uitgerust wakker worden.

Zalig om in het Dorsoo bed te slapen, je slaapt dieper en wordt 's morgens monter wakker. De beste investering voor jezelf.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Evenveel rugpijn

Mijn rugpijn is zo goed als verdwenen. Ook na een zware rugbelastende dag brengt mijn dorsoo bed mijn lichaam terug in balans. Ik wordt uitgerust wakker zonder rugpijn (tussen de schouderbladen) en kan er weer problermloos verder met een nieuwe dag. Beste aankoop sinds jaren.

perfecte slaaphouding

betere slaapkwaliteit, geen last in de rug

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Uitstekend, zelf onze hond spring veel meer op het bed.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Nieuwe kussens en matrassen perfect oo ons maat

Top advies en blij weerzien. Super vriendelijk en geholpen perfect aan onze noden. Dikke 10 op 10

Ten Beukeboom 13

9400 Ninove

+32 54 31 97 21

Over Dorsoo

Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder