Al jaren op zoek naar een bed waar ik met al mijn rugproblemen toch behoorlijk kan slapen. Tot voor de aankoop van het dorsoo bed sliep ik tussen de 4 en 5 uur per nacht met herhaaldelijk wakker worden en stond ik op met meer pijn dan dat ik naar bed ging. Nu met het dorsoo bed slaap ik 7 tot 8 uur aan 1 stuk door en is de rugpijn ‘‘s morgens maar ook voor de rest van de dag een heel stuk verbeterd. Weg is mijn pijn niet maar daar werden we vanop de hoogte gesteld toen we het bed gingen kopen. Mijn rug is zo problematisch dat het al een wonder zou zijn dat ik pijnvrij zou zijn ‘s morgens. Mijn echtgenoot die slaapt duizend maal beter dan voorheen, zijn rusteloze benen zijn nu nog maar eens sporadisch en de intensiteit is veel minder. Zelfs zijn snurken is verbeterd. Wij raden het in ieder geval iedereen aan. Top bed!
Beste Sabrina, Wat fijn om te lezen dat het Dorsoo-systeem jullie beiden zoveel voordelen biedt. Wat een winst op jouw uren nachtrust ! Dit doet ook ons deugd om te horen. Dank van gans het Dorsoo-team
Doorheen de jaren reeds 3 verschillende lattenbodems en bijhorende matrassen aangekocht, resultaat was niet bevredigend en steeds opstaan met pijn in de rug. Een kleine reclame zette mij er toe aan een DORSOO winkel te bezoeken, na een uitgebreid gesprek met de verkoper en een uitgebreide rondleiding in de zaak was ik overtuigd van de kwaliteit, vlot werd er een afspraak gemaakt voor levering en betaling. De levering werd gedaan door zichtbaar ervaren mensen, vlotte plaatsing met de nodige uitleg. Reeds na de eerste nacht was ik overtuigd dat het een heel goed systeem was en de nodige ondersteuning gaf aan mijn zo kwetsbare rug. Bedankt DORSOO spijtig kwam ik jullie niet eerder tegen. Groeten Gilbert
Beste Gilbert, Bedankt voor uw relaas en puike review. Leuk dat u ons uiteindelijk toch gevonden heeft en we voor u konden werken. Groetjes, het Dorsoo-team.
alles is heel correct bij dorsoo oostende , opvolging, uitleg, er hebben al veel mensen op mijn bed gelegen en zijn heel erg verrast hoe goed dit ligt.
Beste Stefaan, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. We vinden het altijd fijn als klanten het slaapcomfort nog beter vinden dan verwacht. :-) Groetjes van het Dorsoo-team.
Van eerste contact tot aankoop en tot levering , alles verliep perfect bij DORSOO. En dan heb ik het nog niet over de kwaliteit van het product, heerlijk slapen we nu ! Ook voor mijn wensen hadden ze aandacht ivm de levering , wat ik zeer erg waardeer. Op mijn 65 het beste bed en gemaakt in ons eigen Vlaanderen , ik ben goed voor de komende 35 jaar , daar gaan we voor en nu sta ik er niet alleen meer voor. Met de afstandsbediening regel ik elke stand , elke ligging, alles is top, Dank u DORSOO TEAM , jullie zijn goed bezig . Raf uit Oostende .
Beste Raf, Bedankt voor de fijne reactie en review! We komen graag tegemoet waar het kan. zonnige groetjes, het Dorsoo-team.
Heb een matras gekocht daar ik zware rugproblemen heb. Slaap nu veel beter ondanks dat het mijn rugwervels niet kan genezen maar wel mijn lichaam beter ondersteund.
Beste Lucien, Dat is fijn te lezen! Bedankt voor de mooie beoordeling. We wensen u de best mogelijke nachtrust toe. Groetjes, het Dorsoo-team.
De firma had mij attent gemaakt om er toch bij stil te staan om mijn matras te vervangen daar die toch al 11 jaar oud was. We zijn dat terug gaan testen en het verschil was duidelijk. We voelen dat het resultaat aan de rug met de nieuwe matras onmiddellijk effect heeft voor het slaapcomfort!
alles naar wens
Beste Wilfried, Super, dankjewel voor de mooie beoordeling! Groetjes, het Dorsoo-team.
Tevreden over de ganse lijn... vanaf het bestellen in Oostende kregen we een goed verstaanbare uitleg met allerlei demo-modellen zodat je de werking van het slaapsysteem kan zien en nadien kan uittesten en ondervinden - je weet waar op wat te letten en waarom... Geen gepush, als klant moet moet je er zelf volledig achter staan alvorens te bestellen. Verscheidene opties beschikbaar, waardoor je alles kan personaliseren. Alle tussenstappen perfect zoals afgesproken en stipt en nauwkeurig uitgevoerd... Ook achteraf nog steeds de mogelijkheid om bepaalde wijzigingen aan te brengen... Ik zou niet weten wat er nog kan verbeteren - van a tot z compleet in orde... als klant kun je niet beter gediend zijn !!
Beste Franky, Het doet ons veel plezier uw reactie te lezen. Hartelijk dank daarvoor! Zonnige groetjes, het Dorsoo-team.
Het is onze tweede keer dat we voor Dorsoo kiezen. Na een eerste periode van 10 jaren zalig geslapen te hebben op onze matrassen, was het tijd om deze te vernieuwen. Alweer een prima service en weerom zijn we klaar om jaren zalige dromen te hebben. Dank aan het team van Dorsoo St-Niklaas. Pier en Mie Busse Verspecht
Beste Mieke, Bedankt voor de mooie beoordeling!! Zonnige groetjes, het Dorsoo-team.
Alles is verlopen zoals gewenst is , zeer goede bedden en matrassen voor de rug , echt waar top.
Beste Herman, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Zonnige groetjes, het Dorsoo-team.
ik heb veel last van lage rugpijn. 's morgens stond ik op met nog meer pijn. Nu ik het Active+ slaapsysteem nog maar 2 weken gebruik ; merk ik daarin al een heel verschil. Ik slaap beter en heb bij het opstaan veel minder pijn dan vroeger.
Beste Martine, Dat is positief. Het kan nog beter worden. Bedankt voor de mooie beoordeling! Groetjes van het Dorsoo-team.
Na een zwangerschap, veel last aan onderrug, bekken en nek door hypermobiliteit, sliep ik zeer slecht. Mijn boxspring was duidelijk niet goed meer voor mij. Na overleg met een vriendin en kinesitherapeute, zoals mezelf, besloot ik om te investeren in een nieuw bed van Dorsoo. Leve een gezonde en pijnvrije nachtrust. Ik kan dit enkel aanraden, de rugpijn die ik 's morgens ervaarde, heb ik niet meer. Een mooie ondersteuning voor iedereen die aan zijn gezondheid wil werken. Dorsoo adviseur Werner geeft advies en luistert naar je verwachtingen. Als kinesitherapeute en acupuncturist, raad ik Dorsoo van harte aan!
Beste Annabelle, Bedankt voor de mooie review en het compliment :-) Groetjes van het Dorsoo-team.
Ik omschreef slapen voordien als het verhaaltje van de princes op de erwt is op mijn lijf geschreven met de uitzondering dat ik geen princes ben maar wel van ieder plooitje of drukpunt wakker werd vd pijn. De buren hadden dorsoo en na een babbel zelf naar de winkel gereden...super ontvangst, duidelijke uitleg en eens testen in de winkel. Keuze was eigenlijk vlug gemaakt daar het comfort zo overduidelijk was. Levering liep zoals gepland en vriendelijk. Het slapen....super geen last van de drukpunten en plooitjes..dus het verhaal van de princes en de erwt...die is niet meer voor mij...ik lig super. Het is geen geneesmiddel maar het maakt slapen en rusten zoveel aangenamer. En ...ze zijn begaan met de klant want nu een maand later reeds telefonisch contact voor en feedback. Carine
Beste Carine, Bedankt voor het mooie verhaal. Dit motiveert ons nog meer. :-) Alvast een fijn weekend gewenst, het Dorsoo-team.
Met een 10 op 10 voor mevr. Quaghebeur !
Beste Niels, beste Delphine, Dank voor het compliment voor Sylvie en de puike beoordeling. :-) Fijn weekend gewenst, het Dorsoo-team.
Al 19 jaar een geweldig slaapcomfort dankzij Dorsoo bed, hydraulische lattenbodem en matras. Servies en levering gebeuren snel en worden uitgevoerd door vriendelijke leveranciers of onderhoudstechniekers.
Beste Jan, Het is heel aangenaam om vriendelijk met elkaar om te gaan. We zijn blij dat u onze medewerkers zo ervaren heeft over de jaren. Bedankt voor de mooie review! het Dorsoo-team.
Na een nacht slapen op een Dorsoo-matras of na een korte(re) rustpauze sta je uitgerust op.
Beste Jan, Dankjewel voor de mooie review! Groetjes en fijn weekend, Het Dorsoo-team.
We zijn heel tevreden over service en kwaliteit van bed en matras.
Beste Tina, Dat vinden we heel fijn. Dankjewel voor de positieve beoordeling! Fijn weekend gewenst, het Dorsoo-team.
Comfortabel bed, ondersteunt goed.
Beste Matthias, Dankjewel voor de mooie beoordeling! Fijn weekend gewenst, het Dorsoo-team.
We worden uitgerust wakker, zonder rugpijn
Beste Sam, Dankjewel voor de positieve beoordeling! Fijn weekend gewenst, het Dorsoo-team.
Enorm tevreden over mijn nieuwe bed. Jarenlange rugproblemen hebben me overtuigd om voor dorsoo te kiezen. Vanaf dag 1 voelde dit bed als perfecte ondersteuning. Ik ben enorm blij en gelukkig! Ook de service bij verkoop en levering én nazorg is fantastisch
Beste Lesley, Dat doet ons veel plezier! Bedankt voor de mooie beoordeling!! Groetjes van het Dorsoo-team.
Mijn Vrouw en ik slapen nu bijna 10 jaar in een Dorsoo-bed. Ik ben een slechte slaper. Inslapen is geen probleem, doorslapen daarentegen... Voordien sliepen we o.a. in een waterbed. Elke keer wanneer ik wakker werd, kon ik geen gemakkelijke houding meer vinden, en stond ik dan maar op om te werken. Dorsoo heeft op dat vlak alles veranderd: ik slaap iets langer door, maar vooral: ik blijf liggen, wegens comfortabel. Elders slapen (een, paar dagen uit, bv.) is 's nachts een ramp voor mijn nachtrust, want elk bed is beduidend minder goed dan een Dorsoo-bed.
Beste Frank, Oost West thuis best, een Dorsoo bed versterkt dit gekende gevoel nog wat kunnen we opmaken uit uw reactie. Dank voor de uitstekende beoordeling! Groetjes van het Dorsoo-team.
Levering en plaatsing correct volgens afspraak. Systeem beantwoordt aan de verwachting ( en die was niet min ).
Beste Achiel, Heel fijn te vernemen dat we aan uw verwachtingen voldoen. Dank voor de mooie beoordeling! Groetjes, het Dorsoo-team.
Zeer deskundige uitleg in de showroom , goede afhandeling en opvolging naar de levering toe en tot slot zeer vlotte en correcte installatie van ons nieuw slaap systeem ! Welterusten!
Beste Michel, Dat zijn mooie complimenten! Dankjewel daarvoor! Een schitterende nachtrust gewenst, het Dorsoo-team.
professioneel uitleg wat de mogelijkheden waren. Gaf veel vertrouwen
Beste Filip, Bedankt voor de mooie beoordeling! Zonnige groetjes, het Dorsoo-team.
Een echte aanrader! Na meer dan twintig jaar was mijn dorsoo aan vervanging toe. Zonder twijfelen terug een dorsoo gekocht. Martine.
Beste Martine, Dank om opnieuw voor ons te kiezen, én voor de toffe review! Vele groetjes, het Dorsoo-team.
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder