Betere houding,steun over het hele lichaam.

Eindelijk, na vele jaren, slapen we veel dieper. Rusteloze benen spelen geen parten meer. Algemeen, veel meer ontspannen 's morgens opstaan. Super tevreden met onze aankoop.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: N.v.t.

Goede begeleiding van het eerste informatief gesprek in de winkel tot na de levering.

Wij zijn heel tevreden met de aankoop van ons dorsoo bed. Heel goed advies gekregen in de winkel zonder opdringerig te zijn. Ook de levering en plaatsing gebeurde heel professioneel. Echt een aanrader!

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Veel beter
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn

Goeie opvolging en service

vriendelijke ontvangst in de winkel, goeie info, snelle en duidelijke opvolging, zeer beleefde en vriendelijke medewerkers bij levering

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Even goed
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Voelt goed aan

Heel tevreden

Na 11 jaar drong matras vernieuwing zich op. Ik koos deze keer voor de firm matras en heb er nog geen moment spijt van gehad. Héél wat minder last van lage rugpijn, dus : betere slaap en fitter opstaan.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: N.v.t.

Betere slaap als nooit tevoren!

De matrassen zijn instelbaar naar wens en dat zorgt voor een ultiem slaapcomfort!

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

“De aankoop van ons nieuw bed was de investering waard"

“De aankoop van ons nieuw bed was een fijne ervaring dankzij het goede advies, het testen van de bedden in de winkel en het merkbaar betere slaapcomfort vanaf de eerste nacht.”

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Ninove
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: N.v.t.

Dorsoo, where dreams come true!

Zonder teveel poespas en verbloeming kunnen wij schrijven dat we geweldig blij zijn, gezien onze slechte rug, om gekozen te hebben voor een slaapsysteem van Dorsoo. Ik raad iedereen aan, en zeker mensen met rugklachten, die op zoek zijn naar een bed of matras de moeite te nemen om ook bij Dorsoo langs te gaan. Het is een ontdekking van een nieuw slaapverhaal dat u zelf moet ervaren. Antwoordend op onze vragen kregen wij zeer vriendelijk, professionele uitleg. De afhandeling van onze aankoop is zeer correct en vriendelijk uitgevoerd.

Goed bed

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Oostende

Een tevreden klant

Slaap nog maar kleine maand op ons bed maar voelt heel comfortabel aan

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Oostende

super tevreden

De levering was correct met heel vriendelijke werknemers; De overgang naar ons nieuw slaapsysteem hebben we positief ervaren; Op aanraden van de verkoopster kozen we voor de zachtste matras en voor ons was dat een goede beslissing. De rugklachten zijn merkelijk verminderd; Het is aangenaam slapen. Heel tevreden.

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Roeselare
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Een beter bed kun je niet aanschaffen

Heb lang mijn twijfels gehad of het effectief zo goed is als ze beweren Maar nu na amper een maand erop geslapen te hebben ondervindt ik ondanks mijn rug en nekklachten dat ik minder stijf en pijn heb als ik opsta Kortom een goeie aankoop Zou het iedereen aanraden Degelijke uitleg ook van Nadia en niet opdringerig

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Dorsoo doet wat het beloofd

Ik ben 70 en een rugpatiënt. Enkele jaren geleden zag ik bij mijn rugarts een foldertje liggen van Dorsoo en heb dit meegenomen. Dit jaar waren we aan een nieuwe matras toe en dacht ik direct aan Dorsoo. En... eerlijk gezegd, dat was één van de beste beslissingen ooit! Smorgens sta ik op zonder rugpijn en als ik in bed kruip voel ik de pijn wegtrekken. Ook overdag ga ik soms 10 minuutjes plat op bed liggen en voel de pijn verzachten. Echt, hun slogen is niet uit de lucht gegrepen! Dorsoo = slapen zonder rugpijn! Spijtig dat ik mijn bed niet kan meenemen op vakantie ;-) Dus ikzelf zou het iedereen aanraden. Je wordt heel vriendelijk en professioneel ontvangen en krijgt alle tijd om de verschillende matrassen uit te testen. De prijs? Die is dezelfde als een andere merk dus daar moet je het zeker niet voor laten!

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Deinze

Geweldig!

Ik zat er al verschillende jaren mee in mijn hoofd om een Dorsoo bed te kopen, ik heb lang getwijfeld omdat het toch een serieuze investering is. Uiteindelijk heb ik mij er 1 aangeschaft en sinds ik mijn bed heb, heb ik er nog geen seconde spijt van gehad! Ik heb gekozen voor een slaapsysteem met medium matras. Ik heb nu al een tweetal weken in mijn nieuwe bed geslapen en ben nog geen enkele keer wakker geworden met pijn in mijn rug, nek of heupen. Dat was met mijn vorige bed wel het geval. Ik moest eigenlijk ook helemaal niet wennen aan mijn nieuwe bed, het voelde van de eerste nacht al geweldig aan! Ik ben niet alleen tevreden over mijn bed, maar ook over het Latex hoofdkussen van Dorsoo. Het is een verademing om in dit bed te slapen, het enige nadeel is dat ik er 's morgens weer uit moet als de wekker afloopt :-) Ook in de winkel heb ik goed advies gekregen, waar ik heel dankbaar voor ben!

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Ninove
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Sinds we een Dorsoo-bed hebben, word ik nooit meer wakker met rugpijn.

Ik was eigenlijk van plan ooit een brief te schrijven naar de uitvinder van het bed — de ‘papa’ van Dorsoo, meneer René. De vriendelijke mevrouw in de winkel verzekerde me dat hij de reviews ook leest, dus bij deze: meneer René en alle medewerkers van Dorsoo, proficiat met jullie product. Jarenlang werd ik elke ochtend wakker met rugpijn; sinds we een Dorsoo-bed hebben aangeschaft, is dat verleden tijd. Dit bed doet meer voor mijn rug dan de rugschool! Mijn enige spijt is dat we niet veel eerder voor Dorsoo kozen. Vriendelijke groeten en de beste wensen voor een gezond en gelukkig 2026.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Het doet wat het belooft: slapen zonder rugpijn!

Artrose en stenose waardoor slapen pijnlijk was. Vanaf nacht 1 in het nieuwe bed geen (nachtelijke) pijn meer en betere slaap. Absolute aanrader!

Slaapcomfort duidelijk beter sinds Dorsoo

In het begin sceptisch omdat ik best goed sliep op mijn vorige matras. Maar de mens is een gewoonte dier. De switch naar het dorsoo bed heeft men slaapkwaliteit echt beter gemaakt!

Uitstekende service.

Uitstekende service van de verkopers in de winkel en de plaatsers van het Dorsoo slaapsysteem. Een verademing dat naar u als klant wordt geluisterd om te komen tot een voor u optimale aankoop.

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Sint-Martens-Latem
  • Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: N.v.t.

zalig bed gewoon

Meestal geloof ik niet in verkoopspraatjes als "slapen zonder rugpijn"... maar hier moet ik mijn mening herzien want alhoewel we niet slecht sliepen, slapen we nu toch nog iets beter....zalig bed gewoon. Iedereen aan te bevelen !

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Evenveel rugpijn

Perfecte service en ervaring. Werner heeft ons goed ontvangen en begeleid. Top service.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Zijn al jaren zeer tevreden en service is perfect.

Zeer tevreden, zijn geld meer dan waard.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

We zijn heel tevreden over onze aankoop

Ontvangst in winkel was top,uitleg systeem ook heel goed Levering en communicatie top!

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Even goed

al 13 jaar een tevreden klant bij dorsoo

na heel wat jaren heerlijk te hebben geslapen in mijn eerste dorsoo bed was het tijd om mijn matras te vervangen. aangezien mijn eerste bed aangeschaft was in de dorsoo vestiging in maastricht en deze helaas niet meer bestaat moest ik uitwijken naar de dichtsbijzijnde vestiging in geel. hier werd ik hartelijk ontvangen door andy. samen werd gekeken welk matras voor mij het beste zou aansluiten op mijn lichaam. dit bleek de meduim versie te zijn. na bestelling werd het matras geleverd en blijkt het inderdaad een goede keuze te zijn aangezien ik weer uitgerust wakker word en mijn lichaam maximaal hersteld is. zeer tevreden met dit slaapsysteem

Perfect slaapsysteem

We kregen professionele uitleg bij Dorsoo in Geel. Na de bestelling verliep alles heel vlot en de levering was volledig in orde. En het belangrijkste: het bed én de matras slapen heerlijk. Al vanaf de eerste nacht voelden we een duidelijk verschil. We dachten dat onze vorige matras al zeer goed was, maar dit Dorsoo-slaapsysteem is toch van een ander kaliber. Je betaalt er wel iets voor, maar het is onze beste aankoop in jaren. Ik draag ’s nachts mijn Apple Watch voor mijn slaapscore en vanaf de eerste nacht was die al veel beter — echt ongelooflijk. Bedankt, Dorsoo !!

• Dienst-na-verkoop N.v.t.
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Het perfecte bed voor iedereen met rugpijn.

Gewoon een perfecte uitleg in de winkel , je kunt de verschillende soorten matrassen proberen, je ervaart helemaal geen druk om te kopen, levering en plaatsing was correct. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuw degelijk bed !

• Dienst-na-verkoop N.v.t.

Ten Beukeboom 13

9400 Ninove

+32 54 31 97 21

Over Dorsoo

Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder