Beste heer, beste mevrouw, Dankjewel voor de mooie beoordeling. Dat is heel fijn te lezen. :-) Veel groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Rudy, Dankjewel voor de mooie review! Groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Bianca, Dankjewel voor de mooie beoordeling. Het doet ons plezier dat u liever thuis slaapt in het Dorsoo-bed :-) Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Barbara, Daar zijn we heel blij om. Dankjewel voor de mooie beoordeling! :-) Alvast een fijn weekend, het Dorsoo-team.
Beste Jan, Wat fijn te lezen. Dankjewel voor de mooie beoordeling! Alvast een fijn weekend, het Dorsoo-team.
Beste Olaf, Bedankt om dit te delen en de puike beoordeling. Mensen als u aan een betere nachtrust helpen is heel belangrijk voor ons. Alvast een fijn weekend gewenst, het Dorsoo-team.
Beste Dirk, Super, dankjewel voor de mooie beoordeling en het compliment voor de uitleg van Wim. :-) Veel groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Rita, Dankjewel voor de mooie beoordeling! :-) Veel groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Roos, Super, dankjewel voor mooie beoordeling! Veel groetjes, het Dorsoo-team.
Beste Patrick, Dankjewel voor de mooie beoordeling! We hadden het niet beter kunnen verwoorden :-) Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Dominique, Blij te lezen dat u dat ook vindt :-). Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn weekend, het Dorsoo-team.
Beste Monique, Leuk te lezen :-) Bedankt voor de mooie beoordeling. Groetjes en fijn weekend alvast, het Dorsoo-team.
Beste Dirk, beste Karin, Super bedankt voor de mooie beoordeling! Heel fijn om jullie terug te mogen bedienen. :-) Fijn weekend, het Dorsoo-team.
Beste Chris, Hartelijk dank voor uw uitgebreid relaas, de complimenten en de mooie beoordeling. :-) Alvast een fijn weekend, het Dorsoo-team.
Beste Monique, Dankjewel voor de mooie beoordeling! We wensen u een verderzetting van de fantastische nachtrust. ;-) Groetjes van het Dorsoo-team.
Beste Frank, Das super om te lezen : ). Bedankt om jouw verhaal hier te doen! Én voor de mooie beoordeling. Fijn weekend gewenst, het Dorsoo-team.
Beste Eric, Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. En bedankt voor de bijbestelling :-) Groetjes, Het Dorsoo-team
Beste Koen, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! We geven het compliment door aan onze collega in Oostende :-) Groetjes, Het Dorsoo-team
Beste Johan, Dankjewel voor deze positieve beoordeling! Dit doet ons plezier :-) Groetjes, Het Dorsoo-team
Beste Anne Mie, Bedankt voor deze heel mooie review! Dat is fijn om te lezen. We hebben het compliment doorgegeven aan onze monteurs :-) Groetjes, Het Dorsoo-team
Beste Petra, We vinden het heel jammer dat de matras niet het verhoopte resultaat oplevert voor u. We zullen onze adviseur vragen met u contact op te nemen om te bekijken of er eventueel nog iets kan gedaan worden om dit te verbeteren. Vriendelijke groeten, Het Dorsoo-team
Beste Eric, Bedankt voor de mooie reactie! :-) Groetjes, Het Dorsoo-team
Beste Davor, Hartelijk dank voor deze heel mooie review! Dat doet ons enorm plezier :-) Groetjes, het Dorsoo-team
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder