Zeer plezierig en begripvol
Gewoon prima service. Meteen antwoord en een snelle afhandeling. Heel tevreden. Dank U wel.
Prima!
Goed opgepakt, vlotte afwikkeling. Top!
Tel contact ging heel snel en vriendelijk maar website waar je veel dingen moet vullrn is niet klant vriendelijk.
Jammer dat tegenwoordig alles maar online moet, en aangezien wij de papieren die meegestuurd moesten worden niet gescand konden krijgen was het nog 'n hele toer om alles doorgestuurd te krijgen! De papieren die we hier toen voor thuisgestuurd kregen waren voor andere schades en niet voor 'n reisschade. Gelukkig dat voorheen onze contactpersoon, van Heilbron nu ons kon helpen door hem foto's door te sturen, en is het nog allemaal snel gegaan en goedgekomen met de afhandeling, bedankt!
Heb ik hierboven reeds opgeschreven
Snelle en accurate service
Medewerkers met essentiele kennis van verzekeringsbranche.
Klant vriendelijk geholpen
De schadeafhandeling is naar wens verlopen. Door externe factoren heeft het wat langer geduurd als de bedoeling was, maar Mandaat heeft het in mijn ogen perfect afgehandeld.
de afhandeling was correct maar na de schade melding van 27-08-2022 duurde het lang voor een reactie pas na mijn e-mail van 7-09-2022 vlogde een reactie
Onze ervaring is dat we zeer goed zijn geholpen en na een zeer vervelende periode in het buitenland vanwege autopech zijn we door onze verzekeringsmaatschappij gerust gesteld.
Dit is gewoon super, en klant vriendelijk.
Geen specifieke opmerkingen, snelle afhandeling waarvoor dank.
Na het ontvangen van uw mailtje waarin gemeld dat de nota van de opticien niet goed bij u was overgekomen , nog dezelfde dag verstuurd en ook dezelfde dag nog antwoord gehad met afwikkeling van de schade naar mijn volledige tevredenheid.
Erg goede service met snelle reacties!
Super goede afwikkeling van de schade bij het zoek raken van een koffer.
Als er iets is, of ik heb een vraag, ik word altijd goed en snel geholpen. Erg blij mee.
De afhandeling van de genoemde schadeclaim is onvolledig en niet duidelijk, van de geclaimde schade is krap de helft gehonoreerd.
Snelle afwikkeling, vriendelijk en klant gericht. Zeer tevreden.
We zijn heel erg netjes en vriendelijk behandeld door onze schade expert. We zijn nog wel erg teleurgesteld en ziek van t hele gebeuren. Ondanks dit alles hebben we zeker n mooie trouwdag gehad.
Veel gedoe.
De vergoeding was naar verwachting.
Ik heb online schadeformulier ingevuld en er is van jullie kant nul reactie gekomen
Postbus 642
7000AP Doetinchem