Schade afhandeling tegenpartij netjes afgewerkt,zoals het hoort en ik het ook verwacht,prima zo.
Tijdens het (telefonish) melden was al direct duidelijk wat ik moest aanleveren. Tijdensn het invullen van formulier en aanleveren documenten had ik een vraag. Direct gebeld en opgelost. Na definitieve aanlevering zeer snelle afhandeling.
Op de reisverzekering schade ingediend middels persoonsgebonden account. Kort daarna de ontvangstbevestiging. Vervolgens korte mailwisseling ten aanzien van de genoten reis, in mijn geval camperreis. Kopie van de nota van de laatste camping ingestuurd. Enige noot: Het geheel gaat middels internet en men dient wel over de juiste vaardigheden beschikken om de schade op deze wijze in te dienen(voor mij geen probleem). Ik vermoed dat er ook gebeld kan worden met assurantiekantoor, in mijn geval niet nodig.
Dit zal toch echt afhankelijk zijn van de te vergoede schade. Zo eerlijk moet je zijn. Ben benieuwd en laat me graag verrassen.
Ik kreeg snel antwoord op een mail, waarin ik de schade meldde. En de vervolgprocedure werd me duidelijk uitgelegd. Er werden zelfs herinneringen gestuurd, toen alles wel erg lang ging duren (door leveringsprobemen en drukte bij aannemer); zeer attent.
Geen reactie meer ontvangen
Zeer snelle afhandeling en uiterst behulpzaam.
Zeer goed geholpen
Mijn telefoon is kapot gegaan op vakantie. Hierop contact opgenomen met mandaat. De zelfde dag nog reactie terug. Duidelijke communcatie, er werd gevraagd 3 bewijsstukken aan te leveren dit gedaan en is na het weekend direct en snel afgewikkeld! Top service
Annulering verzekering doet wat hij moet doen.
Prima afhandeling
Goed geholpen
Makkelijk stap voor stap in te vullen waarna een zeer snelle afhandeling volgde. Alles was afgehandeld binnen een dag.
Het telefoon gesprek was prettig. Het schadeformulier invullen was duidelijk. Bijlage meesturen gaf geen problemen.
Ik heb een hele fijne ervaring met het verzorgen en afhandelen van mijn schade en ook die van de tegen partij.
Natuurlijk moet er vanalles gedaan worden, maar uiteindelijk zijn we goed geholpen.
Ivm uitgebreide lekkage wat moeilijk te verhelpen was, werd zowel jullie en mijn geduld danig op de proef gesteld. Uiteindelijk is de schade expert geweest en heeft de schade goed opgenomen. Ik ben allang bij jullie verzekerd, en nu voor de 1e x een claim. Ik ben tevreden hoe dit nu snel en accuraat is afgehandeld.
Eenvoudig digitaal melden van de claim. Aanvullende informatie werd adequaat en persoonlijk naar geïnformeerd. Na indienen aanvullende informatie is schade direct uitgekeerd. Uitstekende dienstverlening!
Vriendelijke medewerkster. Goed en snel geholpen.
Het toegestuurde digitale formulier werkte niet goed. Dat werd onmiddellijk opgelost door een algemeen schadeformulier toe te sturen. Contacten met de schadeafdeling verliepen uitstekend! Afspraken worden nagekomen, vriendelijke, zakelijke manier van communiceren. Chapeau!
Duidelijk overleg gehad alles was in 1dag geregeld
Super snel geholpen gisteren contact gehad en de volgende ochtend al bericht dat wij het vergoed krijgen Super... blij mee !!!
Postbus 642
7000AP Doetinchem