Schade gemeld maandagochtend, zelfde dag laten repareren, donderdag schadebedrag terug op mijn rekening, top!
Het enige puntje van kritiek is dat een medewerker het verkeerde eigenrisico bedrag aan het schadeherstelbedrijf had doorgegeven. Hierdoor moesten wij bijna, onterecht, een betaling doen. Dit was slordig.
Die was goed
gewoon perfect
Geen opmerkingen. prima geregeld.
Snel en Duidelijk afgehandeld
Super snelle ,correcte afhandeling . Een 10 met een griffel
Wij zijn heel goed geholpen.mijn dank er voor.m klein Gunnewiek Wennink .
Bijzonder prettig behandeld, alles telefonisch afgehandeld, hoefde niet eens een schadeformulier in te vullen!
Tijdens de eerste melding, leek het net alsof men naar de kleine lettertjes zocht om niet uit te hoeven keren. Ik heb het schade/herstelrapport van het bedrijf gemaild, maar dat was niet goed genoeg. Het bedrijf moest nog eens duidelijk aangeven hoe de schade was ontstaan. ik kreeg heel sterk de indruk dat men het op achterstallig onderhoud wilde gooien, terwijl uit het rapport duidelijk het tegendeel bleek. Hierdoor hebben wij zeker 1 maand op ons geld moeten wachten. Tip: Meer vertrouwen in uw klanten. Ga niet meteen op de stoel zitten van: wij keren niet uit tenzij anders blijkt..
Snelle afhandeling, duidelijke uitleg en ook een uiterst prettige samenwerking met het schadebedrijf.
Top afgehandeld. We zijn zeer tevreden.
Snel en zeer goed geregeld.
Postbus 642
7000AP Doetinchem