zeer snelle afwikkeling schade na melding.
Superfijn meegedacht en naar volle tevredenheid afgehandeld. Hartelijk dank!
Erg snel afgehandeld en prettig te woord gestaan.
Korrekt afgewikkeld.
Recent voor het eerst een beroep moeten doen op een lastig incident, ik ben geheel ontlast door jullie, erg blij mee, verliep allemaal bijzonder soepel. TOP
N.v.t
Wil graag volgend jaar alles weer eens door nemen of alles nog up toe date is
Prima ervaring. Voor overall pakket is Chris Tak AT Verzekeringen mijn tussenpersoon. AT samen met Mandaat bevalt prima.
snel en correct afgewikkeld
Uit bovenstaande blijkt dat wij uitermate tevreden zijn, en niet alleen in deze afhandeling maar over de gehele benadering en behandeling.
top ... gaat zo door
Goede service en snel bereikbaar schade kwestie snel afgehandeld met akkoord. Aanrader!
Ik was.in paniek en werd door u medewerker gelijk gerustgesteld. Ik heb hulp kunnen nemen en alles is in volle tevredenheid tot een goed einde gekomen.
Hallo bij deze wil ik mij bedanken voor de super snelle afhandeling omtrent de riool schade, voor u misschien interessant om te weten, er zat een breuk van ca 14cm. Ben zeer tevreden, Mijn dank aan iedereen...
Marianne heeft mij deskundig geholpen bij het melden van de schade. Ik had het gevoel terecht te kunnen met de vragen die ik had.
Ben zeer tevreden met Mandaat, ik zou alleen graag zien dat U een wat rigider premie-incasso beleid zou willen voeren, de incassodatum verschilt nogal eens en dat vind ik niet prettig. Graag op een vaste datum!
Al jaren een tevreden klant
Eerste keer schade gemeld. Dat ging op een prettige uitleggende manier.
perfecte afwikkeling, super !!!
In een woord fantastisch geregeld Pauline!!
Postbus 642
7000AP Doetinchem