Heel fijn contact en snelle afwikkelen

Prettig contact, en snelle afwikkeling, er werd echt de tijd genomen.

• De schade was eenvoudig in te dienen Zeer eens
  • Ik werd goed op de hoogte gehouden tijdens het verloop van de schadebehandeling Zeer eens
  • Ik ben tevreden over de afhandeling van de schade Zeer eens
  • Heeft u nog opmerkingen of suggesties waarmee wij onze service kunnen verhogen? N.v.t.

snel-vriendelijk-up to date

zoals boven vermeld en mede omdat tegenpartij dezelfde verzekeringmaatschappijhad

• Ik ben tevreden over de afhandeling van de schade Zeer eens
  • Heeft u nog opmerkingen of suggesties waarmee wij onze service kunnen verhogen? nvtjan

Geduldig en snel geholpen

Geduldig en op een nette manier ben ik geholpen en voorgelicht. Uiteindelijk allemaal heel soepel verlopen

alles was perfect geregeld

Er valt verder niets aan toe te voegen

• Ik ben tevreden over de afhandeling van de schade Zeer eens
  • Heeft u nog opmerkingen of suggesties waarmee wij onze service kunnen verhogen? beter kan niet

Heel fijn geholpen

Ondanks dat het wel een tijdje heeft geduurd zijn ee heel goed geholpen. Wij zijn hier heel tevreden over.

• De schade was eenvoudig in te dienen Eens
  • Ik werd goed op de hoogte gehouden tijdens het verloop van de schadebehandeling Eens
  • Ik ben tevreden over de afhandeling van de schade Zeer eens

Ontzettend goed en snel geholpen

Ik ben heel erg begripvol geholpen alles was duidelijk en is zeer snel afgehandeld en ik hoefde er zelf praktisch niets voor te doen

Goed, maar onduidelijk

Na na een maand nog niks gehoord te hebben over verdere voortgang heb ik zelf gebeld.

• De schade was eenvoudig in te dienen Eens
  • Ik werd goed op de hoogte gehouden tijdens het verloop van de schadebehandeling Zeer oneens
  • De correspondentie was duidelijk en begrijpelijk Geen mening
  • De schade is snel afgehandeld Oneens
  • Ik ben tevreden over de afhandeling van de schade Eens
  • Heeft u nog opmerkingen of suggesties waarmee wij onze service kunnen verhogen? Mensen meer serviceupdates sturen + uitwerking van vergoeding (wat wordt er precies vergoed)

Snelle schade afhandeling.

Zeer correct te woord gestaan bij vragen. Schade formulier ingevuld en ingescand 2 dagen later kon de auto al gerepareerd worden. Top.

• Ik ben tevreden over de afhandeling van de schade Eens
  • Heeft u nog opmerkingen of suggesties waarmee wij onze service kunnen verhogen? Het is al perfect vooral zo doorgaan.

Correct

Zeer duidelijk wat mogelijk is, correct en vriendelijk , behulpzaam.

• De schade was eenvoudig in te dienen Eens
  • Ik werd goed op de hoogte gehouden tijdens het verloop van de schadebehandeling N.v.t.
  • Ik ben tevreden over de afhandeling van de schade Eens

Kundig, met zicht op persoonlijke situatie

Fijne correspondentie en kundig bezoek.

• Ik ben tevreden over de afhandeling van de schade Zeer eens

Super klantvriendelijk en terugbel acties zijn perfect volgens afspraak. We zijn uiterst tevreden met de zeer vriendelijke medewerking. In één woord FANTASTISCH !!!!!!!!!

• Ik ben tevreden over de afhandeling van de schade Zeer eens

Heel netjes en duidelijk geholpen.

Zal aan mij liggen, maar ik ervaar het of ik alles dubbel moet zeggen.

• Ik ben tevreden over de afhandeling van de schade Zeer eens
  • Heeft u nog opmerkingen of suggesties waarmee wij onze service kunnen verhogen? Via de telefoon is het allemaal heel geduldig en duidelijk uitgelegd. Wij zijn zeer tevreden.

Zeer snel opgelost

Klacht gemeld en snel met tevredenheid geholpen. Top!

Correct en snel

Correct en snel

Zeer goed geholpen

Heel fijn kan ik gelukkig weer een nieuw apparaat kopen.

• Ik ben tevreden over de afhandeling van de schade Zeer eens
  • Heeft u nog opmerkingen of suggesties waarmee wij onze service kunnen verhogen? Ben erg blij

DE BESTE VERZEKERAAR VAN DE WERELD EN OMSTREKEN.

GOEDE MORGEN, IK HEB AL EEN MENSENLEVEN (BIJNA) ALLES VERZEKERD BIJ DE FAMILIE BIJMANS ONDER DE LEUZE: "WIE ZOEKT KENT BIJMANS NIET; WIE BIJMANS KENT ZOEKT NIET". DIE LEUZE HEBBEN ZE ALTIJD IN ERE GEHOUDEN. VOOR MIJ IS "HEILBRON" EVEN WENNEN, MAAR TOT NU TOE BEN IK ZEER TEVREDEN. MINPUNTJE: HET "HUISKAMERGEVOEL" HEEFT IN MOETEN BOETEN. GROETJES, ALBERT PELSER

• Ik ben tevreden over de afhandeling van de schade Zeer eens
  • Heeft u nog opmerkingen of suggesties waarmee wij onze service kunnen verhogen? NOG BETER? DAT KAN NIET!

De hele afwikkeling is uitstekend verzorgd!

Als gevolg van overspanning in de meterkast bij enkele zekeringen hebben een aantal elektrische apparaten ernstige schade opgelopen. De schade-expert stelde voor om de ontstane schade te onderbouwen op basis van facturen en foto's ivm de gedeeltelijke lock down in maart 2020. Een beoordeling ter plaatse was niet mogelijk. Dat heeft niet geleid tot enige vertraging en acute reparaties die al waren uitgevoerd werden gehonoreerd. Ook gevolgschade van andere apparaten worden erkend en gehonoreerd. Een prompte uitkering maakte het mogelijk de reparaties en kosten voor vervanging te betalen zonder lange wachttijden. Ook de begeleiding van de nazorg (afwikkeling van enkele nog lopende zaken) verliep voorspoedig. Wij kregen het gevoel dat bij de schade uitkering vooral werd gehandeld vanuit de oplossing. Ondanks alle ongemakken voelden wij ons gesteund door Mandaat en haar medewerkers, hetgeen een goed gevoel heeft achtergelaten.

• Ik ben tevreden over de afhandeling van de schade Zeer eens
  • Heeft u nog opmerkingen of suggesties waarmee wij onze service kunnen verhogen? Soms hoor je wel eens dat verzekeraars graag premie ontvangen, maar als het uitkeren aankomt...... Mandaat heeft door haar actieve ondersteuning aangetoond dat dit zeer niet altijd waar is. De goede klantbenadering was een weldaad bij alle narigheid.

zeer goed

Het was gauw verholpen en ik kreeg een leen auto

• Ik ben tevreden over de afhandeling van de schade Eens
  • Heeft u nog opmerkingen of suggesties waarmee wij onze service kunnen verhogen? nee

Geweldig geholpen door vriendelijk medewerkers

Kon niet beter

• Ik ben tevreden over de afhandeling van de schade Zeer eens
  • Heeft u nog opmerkingen of suggesties waarmee wij onze service kunnen verhogen? Zou niet weten

Goed en professioneel geholpen

Heilbron geeft prima feedback over benodigde formulieren en handelt schade snel en profeioneel af. Zeer tevreden!

• Ik ben tevreden over de afhandeling van de schade Zeer eens
  • Heeft u nog opmerkingen of suggesties waarmee wij onze service kunnen verhogen? niets aan toe te voegen

• De correspondentie was duidelijk en begrijpelijk Zeer oneens
  • Ik ben tevreden over de afhandeling van de schade Eens
  • Heeft u nog opmerkingen of suggesties waarmee wij onze service kunnen verhogen? Nee

Helder en duidelijk

Duidelijke info en goed op de hoogte over de stand van zaken m.b.t. de afwikkeling van de schade.

prima afgehandeld!

zie boven

• De schade is snel afgehandeld Geen mening

Snel en correct!

Telefoon werd snel vergoed nadat hij in het water was gevallen. Dank voor de snelle afhandeling.

Snelle oplossing

Ik ben zeer tevreden met de afwikkeling

Postbus 642

7000AP Doetinchem