De schade werd snel opgepakt en snel afgewikkeld.

• De schade was eenvoudig in te dienen Zeer eens
  • Ik werd goed op de hoogte gehouden tijdens het verloop van de schadebehandeling Zeer eens

Goed en snel geholpen

Geweldig !

• De schade was eenvoudig in te dienen Eens
  • Ik werd goed op de hoogte gehouden tijdens het verloop van de schadebehandeling Eens
  • Ik ben tevreden over de afhandeling van de schade Eens

snelle en correcte afwikkeling.

Altijd fijn als je verzekert bent dat bij eerlijke schades je kan rekenen op je verzekaar.

top

top

Snelle en goede afhandeling

Goede service en afhandeling van de kla hten

• Ik ben tevreden over de afhandeling van de schade Eens
  • Heeft u nog opmerkingen of suggesties waarmee wij onze service kunnen verhogen? geen

Correcte behandeling

Tevreden

• Ik ben tevreden over de afhandeling van de schade Eens
  • Heeft u nog opmerkingen of suggesties waarmee wij onze service kunnen verhogen? N.v.t.

Snel afgerond

Dat bewijs van schade en de reparatiefactuur niet overlegd moesten worden vind ik verbazingwekkend.

Snelle afwikkeling van zaken

De claim werd zeer snel na het indienen behandelt en ook zeer snel afgehandeld nadat ik alle benodigde documenten/bewijzen had ingeleverd. De communicatie via mail was duidelijk en to the point.

• Ik ben tevreden over de afhandeling van de schade Zeer eens
  • Heeft u nog opmerkingen of suggesties waarmee wij onze service kunnen verhogen? Nee

Snel en duidelijk

Dinsdag schade ingediend, woensdag wisten we al waar we aan toe waren. Zo snel hadden we niet verwacht. Duidelijk omschreven hoe schadebedrag is opgebouwd

• Ik ben tevreden over de afhandeling van de schade Zeer eens
  • Heeft u nog opmerkingen of suggesties waarmee wij onze service kunnen verhogen? Ja, opmerking. Het was mij niet helemaal duidelijk waar tent (= eigenlijke vakantieverblijf ) onder viel. Uiteindelijk maar bij bagage ingevuld

Gewaardeerd begrip voor de situatie waarin wij door diefstal van fietsen in terecht kwamen.

Goede contacten met medewerkers. Positieve reacties en begrip ervaren. Afhandeling volgens polisvoorwaarden correct. Daarvoor waardering en dank. Voor ons vervelend dat uitgekeerd bedrag de geleden schade slechts zeer gering dekt…

• Ik ben tevreden over de afhandeling van de schade Eens
  • Heeft u nog opmerkingen of suggesties waarmee wij onze service kunnen verhogen? Positieve reacties geven moed na zeer onprettige ervaring door diefstal.

Klantgericht, behulpzaam

Ik vond de opstelling van Aegon niet goed. De medewerkers van Hemelraad hebben de zaak uiteindelijk vlotgetrokken. Mijn dank daarvoor.

• De schade was eenvoudig in te dienen N.v.t.
  • Ik ben tevreden over de afhandeling van de schade Eens
  • Heeft u nog opmerkingen of suggesties waarmee wij onze service kunnen verhogen? Hemelraad goed, Aegon slecht.

Duidelijke en snelle reactiesnelheid.

Goede ervaring.

• Ik ben tevreden over de afhandeling van de schade Zeer eens

Afhandeling was onvriendelijk en onbehulpzaam

De mailwisseling was onvriendelijk. Er werd duidelijk niet goed gelezen wat ik had gemaild. Hierdoor waren antwoorden vaak onvolledig of was de mail zonder zinnige inhoud. Het helpt ook niet in sommige mails bepaalde zinnen geheel in hoofdletters werden geschreven. Dit komt behoorlijk vijandig over. Later maar via de telefoon geprobeerd. Ook via de telefoon werd er kortaf en onvriendelijk gereageerd.

• De schade was eenvoudig in te dienen Oneens
  • Ik werd goed op de hoogte gehouden tijdens het verloop van de schadebehandeling Oneens, Eens
  • De correspondentie was duidelijk en begrijpelijk Oneens
  • De schade is snel afgehandeld Oneens
  • Ik ben tevreden over de afhandeling van de schade Oneens
  • Heeft u nog opmerkingen of suggesties waarmee wij onze service kunnen verhogen? Geen regels in capslock in de mail, goed lezen wat er gemaild is voordat een antwoord wordt geformuleerd.

Snel, correct en proffesioneel afgehandeld.

Zie boven.

Snel, duidelijk en deskundig

...

goed en snel afgehandeld

Tevreden , goede snelle afhandeling

• Ik ben tevreden over de afhandeling van de schade Zeer eens

Ik had nog nooit iets gedeclareerd ! Sinds 1998, daarvoor weet ik niet, deed mijn man als het zich zou voordoen.

Goed geregeld, ook via Mandaat Gendt

Zie hierboven

Uitstekend en adequaat

Snelle afhandeling en prima expertise, meegedacht in het verhelpen van de schade, nogmaals dank voor u service

Top !

Tijdens onze vakantie zijn onze fietsen gestolen en we hebben daar een groot deel via onze reisverzekering terug gekregen. We zijn daarnaast snel vriendelijk en medelevend geholpen.

• Ik ben tevreden over de afhandeling van de schade Eens
  • Heeft u nog opmerkingen of suggesties waarmee wij onze service kunnen verhogen? Schade digitaal indienen.

Goede afwikkeling

Na een vervelende situatie in het verleden, heb ik mijn mening over mandaat bij moeten stellen. De afwikkeling van de laatst genoemde schade hebben zij in mijn beleving dan ook zeer correct afgehandeld.

• Ik ben tevreden over de afhandeling van de schade Zeer eens
  • Heeft u nog opmerkingen of suggesties waarmee wij onze service kunnen verhogen? Het zou prettig zijn als de tussenpersoon eens langskomt of zo en nu eens contact opneemt, zodat relaties niet het gevoel hebben een nummer te zijn. Ik persoonlijk denk dat daar veel behoefde aan is.

Schade super snel afgehandeld

Schade via de mail gemeld, binnen een dag al bericht. Schade vervolgens online ingediend en deze is binnen een week al afgehandeld. Communicatie verliep snel en correct via de mail. Wij zijn erg tevreden.

Alles uitstekend verzorgd.

• Ik ben tevreden over de afhandeling van de schade Zeer eens

Beetje lang maar verder goed gegaan

Ben opzich tevreden. Had alleen wel iets sneller gekunt duurde lang voordat ik voor mijn zoon een nieuwefietskon kopen. Maar verder goed afgewikkeld. Ik ben het niet echt eens dat de tegenpartij zoveel vergoed heeft gekregen. Maar snap dat de situatie ook moeilijk is in te schatten

• De schade was eenvoudig in te dienen Geen mening
  • De correspondentie was duidelijk en begrijpelijk Geen mening