Verstopte afvoer met grind en zand. Tot twee maal schuur blank. Gastjes in afvoerpijp geboord. Schade aan gipsplaat. Afspraak niet nakomen tweemaal belooft wij bellen terug. Zie verder de foto die ik doorstuur. Dus waardeloos om met jullie zaken te doen. Service een dikke nul.
Alles netjes verzorgt van begin tot aan het einde van het traject.
Vakwerk. Gedegen offerte. Werk liep iets uit door plotseling cursus medewerker en niet op voorraad zijnd onderdeel. Verder alles goed en deskundig. Tevreden dus.
Snel opgeleverd tegen een lagere prijs dan in eerste instantie was begroot.
Goed afgehandeld, slordig in opruimen en aandacht voor de tuin
Perfect bedrijf met een enorme kennis van daken en onderhoud aan daken. Met name ook op het gebied van Bouwfysica problematiek.
Onze daken zijn heel mooi en strak afgewerkt, vakkundige mensen en de communicatie verloop prima voor en tijdens de dak werkzaamheden. Snelle en nette dak werkzaamheden ik kan iedereen aanraden om je dak weer gezond te laten maken (slogan van Kewodak). Een super fijn bedrijf om mee in zee te gaan ben helemaal 100% tevreden
Wij zijn snel en goed geholpen. De gemaakte afspraken zijn goed nagekomen. Wij hebben geen spijt van de gemaakte investering,ook omdat wij nu niet meer bang zijn voor een regenbui.
De dakbedekking van onze aanbouw was aan vervanging toe. Na een aantal offertes opgevraagd te hebben bij diverse bedrijven besloten om voor Kewodak te gaan vanwege de goede recensies op internet, de specialisatie en ervaring in daken en 10 jaar garantie. De offerte was iets duurder dan verwacht, maar wel zeer gedetailleerd en alle vragen erover zijn netjes beantwoord. Vriendelijk en vakkundig personeel en ik ben tevreden met het resultaat. De enige verbeterpunten die ik zou willen noemen zijn dat het offertetraject wat lang duurde, en dat de op maat gemaakte zinken dakrand verkeerd was opgemeten waardoor deze opnieuw besteld moest worden, maar dat kan gebeuren natuurlijk en het is uiteindelijk goed opgelost.
De tijd tussen de opname van het werk en de offerte was wat lang, maar voor de rest: uitstekend. Vriendelijk en zorgzaam personeel en meedenkend. Voor het volgende dak hoef il niet meer te zoeken.
Snelle service en goed vakwerk !
De onderaannemer had wel het afval wat beter kunnen meenemen.
plezierige vakbekwame partij om mee samen te werken.
Netjes gewerkt volgens afspraak. Meerwerk tijdens werk netjes besproken en bevestigd
Wij hebben alle daken van ons woonhuis laten renoveren. Het personeel is zeer vakkundig te werk gegaan en het resultaat mag er dan ook wezen. Wat mijn vrouw als zeer prettig heeft ervaren was het persoonlijk contact en dat dingen meteen geregeld en opgelost werden. Eric en Dave waren regelmatig aanwezig en bereikbaar voor een bespreking van de resultaten en de voortgang. Al met al zeer goede resultaten en bevindingen over dakdekkersbedrijf Kewo dak Kewo dak is zeker goed aan te bevelen.
Geweldig. Heel netjes gewerkt. Goed en schoon afgeleverd.
Goede duidelijke afspraken, keurig werk en een goede prijs. Totaal geen klachten over kewodak sterker nog een echte aanrader voor mensen die gewoon een klus op de bon willen hebben. 9/10
Er werd heel netjes gewerkt en het lijkt goed afgewerkt; ik neem aan dat er geen lekkages zullen optreden. De prijs lijkt mij wat aan de hoge kant als ik zie hoe snel alles klaar was. Maar ik ben verder heel tevreden
goed en snel gewerkt / strak gebrand / jammer alleen dat er geen hoekstukken van de daklijst gebruikt worden maar dat die ter plaatse gebogen worden
Goed voorbereid en geregeld. Goede service. En vakkundig werk.
Prima werk geleverd
Postbus 296
2400AG Alphen aan de rijn
Het dak laten renoveren bij een Dakmerk-erkend dakmakersbedrijf biedt voordelen, maar vooral: meer zekerheid! Dakmakers Kewodak -35 jaar ervaring -Complete projectgarantie -Gecertificeerd personeel -24/7 service -Lid brancheorganisatie -Erkend keurmerk Dakmerk Kewodak de Dakmakers Kalkovenweg 58 Alphen a/d Rijn +31 172 438332 www.kewodak.nl