Keurige, beleefde jongeman (Jeffrey). Moest wél terug naar de zaak i.v.m. onjuiste maatvoering materialen, maar daar gaan we niet over zeuren.
Heel tevreden over de werkzaamheden uitgevoerd op de eerste verdiepingdak alles vanaf de buitenkant uitgevoerd. Na de werkzaamheden netjes opgeruimd. Na de eerste regenbui gelukkig geen lekkage meer. Dus dat zit wel goed en ook nog met 10 jaar garantie.
Werkzaamheden worden goed uitgevoerd. Kewodak is deskundig. Communicatie kan soms beter.
Het contact, met name terugbellen voor informatie en een offerte liep in het begin moeizaam. De werkzaamheden op de werkdag zijn prima en stipt uitgevoerd, ondanks soms slechte weersomstandigheden
Ondanks de regenbuien tussendoor is het dak snel en goed gerepareerd. We zijn er erg content over de snelle afhandeling.
Kewodak was heel snel om de situatie op te komen nemen maar daarna duurde het heel lang voordat er een offerte kwam. Na opdracht duurde het ook weer langer dan beloofd voordat de klus daadwerkelijk werd uitgevoerd.
Afspraak was afspraak (gelukkig zat het weer mee)
Onverwachts snel nieuw dak. In ruim een ochtend geheel vernieuwd, ziet er weer puik uit. Nou maar hopen dat het ook weer 40 jaar houdt.
Zeer goed, ook omdat degene, die de dakinspectie uitvoerde ook de persoon is ,die de reparaties heeft gedaan. Complimenten voor Hennie.
Zeer professioneel en vakbekwaam. Aanrader.
Vlotte vakkundige hulp
Vriendelijke mensen en goede service. Een klein adeel was dat ee steeds heel vroeg begonnen werd.
Ik had moeite om de offertes op tijd te ontvangen en de uitvoerdatum werd eenmaal verschoven zonder dat ik daarvan op de hoogte was. Dat gezegd hebbende vond ik de medewerkers erg vriendelijk en vakbekwaam.
Vakkundige en vriendelijke mensen. Goede en snelle service én een goede prijs. Wat ze beloven komen ze na. Kleine opmerking; Bij oplevering een bladrooster op de regenpijp vergeten. Inmiddels gedaan door Eric nogmaals bedankt.
Modderwater wordt over de rand gegooid:vervuiling van buitenmuur. Grote teervlek aan gele buitenmuur, na opschuren is de gele kleur weg.Klant maakt afspraak: kewodak betaald de verf en de klant zal de muur opnieuw verven!!!!!!!!! Bij de definitieve afrekening werd deze belofte niet gehouden.Ook werden materialen in rekening gebracht die niet gebruikt werden. Daarnaast werden 2 verschillende offertes ingediend met verschillende prijzen????????
Tot nu toe prima tevreden. Voor een grote investering zouden ze ook pro-actief alternatieve mogelijkheden kunnen aanbieden. Over kennis en vakmanschap kan ik niet oordelen. Lijkt mij wel oké .
Postbus 296
2400AG Alphen aan de rijn
Het dak laten renoveren bij een Dakmerk-erkend dakmakersbedrijf biedt voordelen, maar vooral: meer zekerheid! Dakmakers Kewodak -35 jaar ervaring -Complete projectgarantie -Gecertificeerd personeel -24/7 service -Lid brancheorganisatie -Erkend keurmerk Dakmerk Kewodak de Dakmakers Kalkovenweg 58 Alphen a/d Rijn +31 172 438332 www.kewodak.nl