Goede intake, goede planningscoordinatie, goede uitvoering en spontane, onmiddellijke klachtafhandeling. Kortom niets dan lof.
Prettig bedrijf, duidelijke afspraken,die ook zonder uitzondering werden nagekomen. Er werd netjes gewerkt ,door vriendelijke en zeer vakbekwame medewerkers. In alle opzichten;TOP.
Ziet er goed uit. Nog geen regen gehad voor ultieme test. Afwerking regenpijpen was niet OK.
De kwaliteit heb ik nog niet kunnen beoordelen.
Snelle service, duidelijke offerte, goede afspraken
Na diverse prutsers op ons dak te hebben gehad eindelijk een betrouwbaar gecertificeerd bedrijf gevonden wat onze lekkages wel kon oplossen. Dakdekker Kevin was zeer vakkundig en heeft diverse lekkages prima gerepareerd. Uitstekende service, goede terugkoppeling en rapportages waar we wat aan hadden. Wij zijn dan ook zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat en bevelen Kewodak van harte aan!
We hadden een lekkage aan onze dakkapel in Rotterdam en Kewodak kwam de volgende dag gelijk al langs om te kijken, bracht een offerte uit en uitstekend en snel gerepareerd. We werden geholpen door Kevin die duidelijk wist waar hij het over had en was erg vriendelijk. Dat ze bij keurmerk Dakmerk aangesloten zijn gaf de doorslag bij onze keuze, en dat was merkbaar gezien de kennis en kunde. Veel dank!
Werkzaamheden werden ondanks het slechte weer snel uitgevoerd. Vriendelijke medewerkers.
Prima gedaan.
werk naar behoren goed uitgevoerd, zeer tevreden!
Ik kan niks anders dan dikke complimenten geven aan het team van Kewodak. Na een telefonische offerte aanvraag is er een medewerker ons dak komen inmeten waarna de officiële offerte volgde. Kewodak is zeker niet de goedkoopste of de duurste. Met de VVE is er besloten om voor Kewodak te kiezen ook mede omdat zij op korte termijn konden. De mannen die het dak vernieuwd hebben, hebben echt topwerk afgeleverd, waren vriendelijk, behulpzaam en echte vakmannen. Ik ben blij dat ik Kewodak ben tegen gekomen. Hopelijk niet tot snel maar wel super bedankt voor jullie top service.
De prijs kwaliteit verhouding is goed. De deskundigheid en vakmanschap van de medewerkers is goed. Vriendelijke medewerkers. Afspraken worden nagekomen.
Prima bedrijf met vakbekwame en klantgericht medewerkers
Kewodak is een zeer klantvriendelijke onderneming. Bij mij gekomen vanwege lekkage dakkapel. Snel en zover ik kan beoordelen vakkundig geholpen. Gelijk daarna een offerte aangevraagd voor een structurele oplossing. Ook dat is naar tevredenheid uitgevoerd. Daarna nog nagebeld of alles naar tevredenheid is uitgevoerd. Echt een aanrader. Blijf zeker klant van Kewodak.
Ons schuurdak was aan vervanging toe. Op internet hebben we 2 bedrijven uit de regio gebeld en gevraagd om een offerte uit te brengen. Kewo dak nam direct contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezichtiging. We kregen binnen 2 uur na de afspraak een keurig gespecifieerde offerte met een reële prijs. Na onze bevestiging om het dak door Kewo te laten vervangen, werd ik direct gebeld om de afspraak te maken. Dat kon al in de week erna gebeuren. De mannen moesten op een bloedhete dag in de volle zon het dak vervangen, maar hebben deze klus heel vrolijk en correct uitgevoerd (uiteraard werden onze verkoelende drankjes gewaardereerd). De week na de vervanging werd ik gebeld om te vragen of alles naar wens was, dat kon ik positief beantwoorden. Pas daarna kreeg ik de factuur met het verzoek om deze te betalen. Professioneel en betrouwbaar bedrijf!
verstand van zaken - vriendelijk en hulpvaardig - en komen afspraken na.
Zeer tevreden met de uitvoering en het eindresultaat: Kewodak is absoluut aan te bevelen!
Zeer snel en mooi resultaat
Goed en netjes gewerkt, geen rommel achtergelaten.
In eerste instantie werken niet geheel conform offerte uitgevoerd. Na klacht hierover is een opname verricht betreffende de uitgevoerde werken en bleek ook dat de eerste opname over de benodigde uit te voeren werken niet geheel compleet was. Deze zaak is goed opgepakt en met goede service geheel op orde gebracht.
de mannen kwamen keurig op tijd, zelfs vroeger dan de aangegeven tijd. ze waren vlot klaar en hebben vervolgens foto's genomen van het gerepareerde dak, opdat ik kon zien wat er gedaan is.
Postbus 296
2400AG Alphen aan de rijn
Het dak laten renoveren bij een Dakmerk-erkend dakmakersbedrijf biedt voordelen, maar vooral: meer zekerheid! Dakmakers Kewodak -35 jaar ervaring -Complete projectgarantie -Gecertificeerd personeel -24/7 service -Lid brancheorganisatie -Erkend keurmerk Dakmerk Kewodak de Dakmakers Kalkovenweg 58 Alphen a/d Rijn +31 172 438332 www.kewodak.nl