4 sterren: goede service, goed behandeld

De mannen waren op tijd aanwezig, vriendelijk , hulpvaardig en kennis van zaken. Ik werd goed op de hoogte gehouden tijdens het proces ook toen bleek dat er extra maatregelen getroffen moesten worden om het schuurdak goed waterdicht te maken i.v.m. verrotte dakbeschot . Ik ben zeer tevreden met het verrichte werk van Kewodak.

• Prijs-kwaliteitverhouding N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De offerte en werkzaamheden zijn snel tot stand gekomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nadat de opdracht was getekend en de eerste factuur was betaald duurde het ruim een jaar voordat met de uitvoering werd gestart. Ik kreeg het idee dat de opdracht onderop een stapel terecht was gekomen en dat dankzij veel bellen van mij gestart werd. De dakdekkers (zzp’ ers) waren vakbekwaam en uiteindelijk is er een prima dak gerealiseerd tegen een goede prijs (voor zover ik dat kan beoordelen). Tip voor Kewodak: informeer de klant wanneer er wat wel gebeurt en wanneer niet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaring met de snelle aanleg van een nieuw dak.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede afspraken, op tijd, snel en netjes opgeleverd. 3 opdrachten tot volle tevredenheid door Kewodak laten uitvoeren. Kies voor zekerheid en kwaliteit ipv goedkoop met risico......

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het duurt even maar dan heb je ook wat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik beveel Kewodak nog niet aan, want we zijn nog niet helemaal klaar. Er is hard gewerkt , ook aan de oplossing van een ontstaan probleem. Maar ik ben nog niet tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben ons dak laten vernieuwen door Kewodak. Bij de offerte werd veel tijd genomen om het dak goed te bekijken en de opties met ons te bespreken. En we hadden ons nieuwe dak uiteindelijk sneller dan verwacht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De communicatie kan helderder. Indicaties over voortgang van e.e.a. hebben in het aanvraag- en uitvoeringstraject nauwelijks geklopt. De opvolging van gemaakte afspraken kan beter. Het feitelijke werk is netjes uitgevoerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eerste werkdag begon stroef met onderaannemer; vervolg met eigen personeel prima. Planning van aflevering / ophalen materialen (door derden) kan beter. In totaliteit tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles is volgens afspraak verlopen. Werkzaamheden zijn goed uitgevoerd. Als er vragen waren kreeg ik snel en duidelijke antwoorden waar ik heel tevreden over was.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima vakmanschap. Goede samenwerking. Prettig en klantvriendelijk. Kwalificatie zeer goed.

zeer tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eerste kennismaking met Dennis uit Krommenie was perfect. Offerte duidelijk. Uitvoering echter twijfelachtig. De schroeven steken uit door de geplaatste multiplex. Afschot niet helemaal goed. Er is niets gedaan met de afvoerpijp. Het is nog niet duidelijk of het dak nog lekt. Ik wacht de eerste grote bui af. De twee medewerkers waren vriendelijk. Ik zou het prettig vinden als iemand controle komt uitvoeren. Dennis misschien.?! Mvg, Haarsma

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

We zijn uiteindelijk tevreden over de kwaliteit van de dienstverlening en de wijze waarop tijdens de uitvoering van werkzaamheden is gecommuniceerd. De kwaliteit van de mensen vonden wij goed en ook plezierig in de omgang. Wij voinden de communicatie voorafgaand aan de werkzaamheden niet goed. We hadden het gevoel dat we na ondertekening van de offerte eigenlijk in de vergetelheid kwamen en er niet of alleen op ons verzoek werd gecommuniceerd. Overall wel tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kan niet anders zeggen dat ik heel tevreden ben . De gesprekken met jullie mensen ging goed . Het dak is netjes afgewerkt. Ik zal jullie, zeker aan bevelen !

4 sterren: goede service, goed behandeld

De offerte was zeer uitgebreid en ook 'leesbaar' en de uitvoering is prima verlopen. De mensen verstaan hun vak. De dak heeft de eerste storm goed doorstaan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De afspraak kwam nogal rommelig tot stand Ik moest zelf meerdere keren er achteraan bellen voor een afspraak en voor de daadwerkelijke reparatie anders was het dak nog niet gemaakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prima bedrijf, enkele opmerkingen: duurde lang (maanden) voordat werkzaamheden werden uitgevoerd, niet gecommuniceerd dat werkzaamheden nog niet waren afgerond terwijl de indruk wel werd gewekt. Vakwerk hoewel aardig aan de prijs

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service, vriendelijke en kundige mensen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben meerdere offertes opgevraagd voor het vervangen van de lekkende dakbedekking op onze woonboot. Kewodak viel hierbij al positief op, snelle reactie en gedetailleerde offerte. Ook vragen werden beantwoord. Ter illustratie: van de vijf bedrijven hebben wij uiteindelijk maar twee offertes ontvangen. Kewodak levert ook witte bitumen, wat voor ons een eis was. Onze woonboot wordt snel warm als de zon erop schijnt.. Wij zaggen er best wel tegenop om het dak te vervangen. Een stuk van het dak was verrot en het was nog onduidelijk hoe groot de schade was. Deze vrees was snel weg toen men eenmaal begon. Gezellige aanpakkers die duidelijk wisten waar ze mee bezig waren. De toch nog grote reparatie kon tegen wat minderwerk worden weggestreept, waarbij het offertebedrag overeind bleef. Vandaag was een zonnige dag en volgens ons toch wel duidelijk koele binnenr. Het witte dak doet zijn wonderen.

Postbus 296

2400AG Alphen aan de rijn

Over Kewodak

Het dak laten renoveren bij een Dakmerk-erkend dakmakersbedrijf biedt voordelen, maar vooral: meer zekerheid! Dakmakers Kewodak -35 jaar ervaring -Complete projectgarantie -Gecertificeerd personeel -24/7 service -Lid brancheorganisatie -Erkend keurmerk Dakmerk Kewodak de Dakmakers Kalkovenweg 58 Alphen a/d Rijn +31 172 438332 www.kewodak.nl