De keer een werk een met een gouden randje!

Prettige ervaring met Jonker als uitvoerende partij voor een goudstuc wand. Netjes gedaan en in een paar beurten efficiënt afgemaakt. Strak werk. Dank je wel!

Na verbouwing heeft schildersbedrijf Jonker uitstekend schilderwerk geleverd. Met betrokken aannemer werd meerdere malen overleg gepleegd of de afgesproken planning haalbaar was. Eenmaal werd de planning daardoor bijgesteld. Ik werd hierover tijdig geïnformeerd. Ik ben steeds uitermate tevreden over de geleverde diensten.

Top bedrijf

"Vanaf de eerste offerte tot het eindresultaat een zeer prettige samenwerking met Robbert. De schilder "Ronald" was professioneel, meedenkend en werkten erg netjes en gestructureerd. Ze hebben ons huis prachtig geschilderd met oog voor detail en lieten alles keurig achter. Zeer betrouwbaar en zeker een aanbeveling waard!". Het gezegde strak in de lak is hier van toepassing

Leveren mooi en strak schilderwerk

Onze ervaringen met Schildersbedrijf Jonker zijn positief Je moet even geduld hebben voordat ze je schilderwerk hebben ingepland maar de uitvoering en service van dit bedrijf is het wachten meer dan waard. Echt vakwerk met personeel die weten hoe je een mooie schildersklus aanpakt en afwerkt

Top service en ervaren vakmannen!

Wij hebben Jonker schilders bedrijf laten komen om onze trappen te laten schilderen. Omdat bij entree van onze woning direct de trap zichtbaar is, wilde ik wel dat dit goed gebeurde. Tenslotte is het toch een eerste aanzicht. Samen met Robert hebben we alles doorgenomen. Van de kleur, tot de afwerking en de prijs. De werkzaamheden zijn uitgevoerd en na afloop hebben we het resultaat nog nagekeken. Bij beide trappen was het een mooi en strak resultaat. Direct een fris gezicht als we de woning binnen komen. Hier gaan wij nog jaren lang plezier van hebben!

Geweldige service en uitstekende kwaliteit

Na een aantal slechte ervaringen met andere schilders, hier terecht gekomen na goede verhalen. Een aanrader voor iedereen!

Drie maal V

Heb je een schilder nodig? Overweeg Jonker met drie maal een V: Vakkundig Vertrouwd Verzorgd met een goed resultaat!

Goede schilder en fijn contact!

Ontzettend fijne schilder, naar tevredenheid geholpen en het contact verliep goed. Zelfs aan de kleinste details werden gedacht. Ik werd tevens voorzien van goed advies qua kleuren. Ik raad deze schilder zeker aan voor al het schilderwerk.

Jonkers slogan klopt, kwaliteit is een keuze!

Geweldig bedrijf dat top kwaliteit werk levert. Komt afspraken na, denkt mee, fijn dat zulke bedrijven nog bestaan. Zou het iedereen aanraden.

Wij zijn ontzettend tevreden over het buitenschilderwerk dat bij ons is uitgevoerd. Vanaf het eerste contact verliep alles professioneel en klantvriendelijk. Er werd goed meegedacht over kleurkeuze en planning, en het werk is tot in de puntjes verzorgd. De schilders werkten netjes, kwamen hun afspraken na en leverden echt vakwerk af. Ons huis ziet er weer als nieuw uit! Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid

Ons huis staat er weer top op

Netjes, nauwkeurig en snel. Aanrader voor iedereen in Zeewolde en omgeving.

Toppers!

Jonker Schilderwerken heeft bij ons kwaliteit geleverd. Ze komen netjes hun afspraken na en het personeel is zeer netjes en beleefd

prima werk geleverd

In 2020 heeft Jonker al ons buitenwerk aan het bedrijfspand gedaan, inclusief de metalen damwanden. dit alles kundig gedaan en prima opgeleverd. in 2025 heeft Jonker bij ons binnenwerk geschilderd, ook dit ziet er keurig uit. voor de toekomst hebben we ook al afspraken staan om onze entree weer onderhanden te nemen na 5 jaar.

Professioneel vakwerk

Wij laten al minstens 15 jaar ons onderhoud en schilderwerk door Jonker uitvoeren tot volle tevredenheid. De offertes zijn altijd helder en duidelijk zodat er geen misverstand over kan ontstaan. Het personeel is zeer vriendelijk en levert altijd perfect werk af.

Uitstekend werk, gedaan door professionele vakmensen!

Zeer keurig werk geleverd door professionals! Het contact was duidelijk en helder waardoor ik niet voor verassingen kwam te staan! Voor toekomstig schilder of onderhoudswerk weet ik wie ik moet bellen!

Uitstekende ervaring met Jonler Schilders en Onderhoud — professioneel, precies en betrouwbaar.

Het werk van Jonker was vakkundig uitgevoerd, op tijd afgerond en keurig afgewerkt. De schilders werkten netjes, respecteerden onze woning en lieten alles schoon achter. Prijs-kwaliteitverhouding is goed en afspraken werden nagekomen. De communicatie verliep soepel en helder; elk detail en tijdspunt werd vooraf besproken. Robbert is een hele fijne vent om mee samen te werken en doet er alles aan om de beste service te leveren — vriendelijk, meedenkend en betrouwbaare.

Uitstekend bedrijf

Transparant in offerte, goed werk geleverd. Aardige schilders en weten zeker hoe het moet. Al meerdere klussen laten doen door hun. Aanrader.

Slecht werk

Zeer slecht afspraken niet na komen pruts werk

Wij zijn zeer te spreken over het geleverde schilderwerk van Jonker Schilderwerken. Communicatie was goed,Gaat uiterst secuur te werk. De werkzaamheden van het binnen schilderwerk zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd . Daarom ook gelijk het buitenschilderwerk bij Jonker schilderwerk ingepland.

Prettig schakelen kwalitatief werk

Jonker heeft ons buiten schilderwerk gedaan. Was prettig afstemmen met de heren en ze hebben vakwerk geleverd.

Vakmanschap en beloftes worden nagekomen !

De schilder werkzaamheden aan ons huis zijn zeer grondig en vakkundig uitgevoerd, we zijn zeer tevreden !

Super gedaan

Vakkundig, flexibel en betrouwbaar

Super tevreden!

Ondanks dat de agenda tot het einde van het jaar vol zit toch extra tijd gemaakt om de plafonds van kamer, hal en wc te komen spuiten. Aan het resultaat is niet te zien dat het een 'tussendoor' klus was. Super strak zowel het plafond als de koof boven het kookeiland. Wij zijn blij en zullen Robbert Jonker zeker vragen voor ons volgend project....maar dan wel iets eerder

Mooi en strak schilderwerk geleverd

De planning gaat wel eens mis (door weersinvloeden en het Corona virus), maar het geleverde schilderwerk is strak en ziet er perfect uit. De nazorg is ook prima.

Prima fijn bedrijf

Komen afspraken na, werken heel netjes en vlot.

Eenspan 20 f

3897 AL Zeewolde

Over Jonker Schilder- & Onderhoudsbedrijf

In de wereld van schilder- en onderhoudswerk is het vinden van een betrouwbare partner goud waard. Bij Jonker Schilder- & Onderhoudsbedrijf begrijpen we dat als geen ander. Onze jarenlange ervaring en focus op kwaliteit hebben ons niet alleen in Zeewolde, maar ook ver daarbuiten op de kaart gezet. Onze passie, jouw thuis Dit zijn wij: een team gedreven door passie voor het vak. Robbert Jonker, de drijvende kracht achter ons bedrijf, heeft schilderen met de paplepel ingegoten gekregen. Vanuit een rijke familiehistorie in het schildersvak, hebben wij ons ontwikkeld tot een veelzijdig schildersbedrijf dat zowel traditionele als moderne technieken beheerst. Een blik op ons werk Ons werkterrein strekt zich uit van particuliere woningen tot projecten voor Vereniging van Eigenaren, gemeenten, woningbouw en vastgoedhandelaren. Wij zijn trots op het feit dat we niet alleen in Zeewolde werken, maar ook in het Gooi en daarbuiten. Onze vijf bedrijfsbussen, herkenbaar aan de reclame, zijn een vertrouwd gezicht in de regio. Schildersbedrijf Zeewolde Waarom kiezen voor Jonker? Bij Jonker Schilder- & Onderhoudsbedrijf staat de klant altijd centraal. Wij geloven in transparantie, duidelijkheid en bovenal in kwaliteit. Als erkend Sikkens Vakschilder werken we uitsluitend met de beste professionele en duurzame materialen. Onze aansluiting bij Koninklijke OnderhoudNL en onze status als erkend leerbedrijf onderstrepen onze toewijding aan vakmanschap en kwaliteit. Onze visie voor de toekomst In een wereld die snel verandert, blijven wij ons inzetten voor het leveren van topkwaliteit schilderwerk. Onze passie voor het vak en ons streven naar perfectie zijn de drijvende krachten achter ons succes. Wij zijn trots op de groei die we hebben doorgemaakt en kijken uit naar wat de toekomst ons brengt.