Meubelvisie heeft de kussens van onze bank en de eetkamerstoelen opnieuw bekleed. De service die is geleverd (kussens werden netjes opgehaald en terug gebracht) en de prijs / kwaliteitsverhouding is uitstekend.
Snel schakelen, duidelijke communicatie, goede afspraken en uiteindelijk een "nieuwe" bank die we eigenlijk al hadden afgeschreven. Echt top!
We hebben onze bank van 2 jaar oud, gekocht bij Woonsquare, een nieuwe vulling laten geven door Meubelvisie en we zitten beter als ooit tevoren, in welk bankstel dan ook! De mailwisseling was heel snel en correct, net als de mannen die de banken kwamen halen en brengen! De meubelmakers hebben een mooi stuk vakwerk geleverd en zij hebben er allen voor gezorgd, dat wij weer heerlijk kunnnen zitten! Bedankt allemaal!
Prima geadviseerd en later uitgevoerd
Zowel het contact als de uitvoering van de opdracht is als prettig ervaren.
Opvallend was de snelle communicatie vanaf het eerste moment. Op mijn vragen kreeg ik bijna per ommegaande een antwoord. De reparatie is precies op de afgesproken datum en tijd uitgevoerd. Onder de bank werd nog even gestofzuigd voor hij weer op zijn plek werd gezet. Er was een duidelijke uitleg hoe en war er werd gerepareerd.
Tevreden over de snelle adequate communicatie en de uitgevoerde werkzaamheden aan de Jori fauteuil. De leren zitting is vervangen en het kleurverschil is minimaal. Zijn aangenaam verrast.
Super service !👌
Meubelvisie heeft de kussens van mijn bank van een nieuwe schuimvulling voorzien. Ik vond het erg prettig dat de hoezen thuis werden opgehaald en 2 weken later ook weer nieuw gevuld thuis werden afgeleverd. De bank ziet er weer uit als nieuw en zo zit hij ook! Enigszins onhandig vind ik dat er contant en gepast moet worden afgerekend bij aflevering, dat moet tegenwoordig toch minstens via pinbetaling kunnen.
Hartelijk dank voor uw feedback. De reden waarom wij sinds 2015 geen pin meer gebruiken is het feit dat veel klanten gebruik maken van een bank app. Hiermee kan ook worden afgerekend zonder dat we nog gebruik hoeven te maken van een pinapparaat. Klanten kunnen dan via hun bank app het bedrag direct op onze rekening overmaken.
Zeer goed van begin tot aflevering
Een verenstel van onze 3 zitbank was defect. Op advies van Meubelvisie niet één maar alle verenstellen door koud schuim laten vervangen, wat een enorme verbetering. Ook alle krassen die de kat had aangebracht zijn keurig weggewerkt. Een dergelijke vakmanschap vindt je niet meer zo gauw, PROFICIAT.
Prima verlopen en geholpen. Er werd snel gereageerd en meteen duidelijk wat het zou gaan kosten. De twee mannen die mijn bankstel kwam maken (kapotte vering) waren erg vriendelijk en gingen direct aan de slag. De klus was zo geklaard, goede ervaring dus met Meubelvisie.
prettige snelle en deskundige schoonmaak van onze favoriete bank!
We hebben onze bank laten vullen, de service geweldig zowel het ophalen als het thuisbrengen, ze waren op tijd. Nu de bank, het zitgedeelte is opnieuw gevuld en zit zoals hij zat toen hij werd gekocht zo'n 10 jaar terug, echt super een echte aanrader, welke ik aan iedereen met meubelen die het verdienen nog een tijdje mee te gaan.mijn complimenten.overgens ook een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.
Snel en goed geholpen voor een nette prijs.
Bijzonder goede ervaring met meubelvisie. Alle afspraken zijn perfect en op de juiste wijze en tijden nagekomen. Service perfect. Medewerkers zeer correct. Zeker een aanrader wanneer een reparatie noodzakelijk is.
De stoelen zijn prima schoongemaakt. Zien er weer goed uit en waren een paar uurtjes later zo weer droog om te zitten.
prima uitgevoerd. Het is niet goedkoop maar het resultaat is ernaar. Vakman gaat echt voor een goed resultaat
van het begin tot het eind perfect.
Onze bank zit weer als nieuw. Gaan zeker nogmaals van uw vakmanschap gebruik msken. Fam Busker
Ingezakte bank laten repareren
Hierbij wil ik jullie hartelijk danken voor het zeer goed reinigen van mijn bank! De heren hebben professioneel werk geleverd. Ik zal als het nodig is zeker weer van jullie diensten gebruik maken!
Twee leren banken geweldig gerepareerd. Erg blijk mee. Goede prijs en service.