Goed gewerkt

Communicatie verdient enige aandacht. Maar er is keurig gewerkt met een goed eindresultaat. Petje af voor de mannen van de uitvoering.

Deskundig advies, top uitvoering van de werkzaamheden!

Afgelopen week zijn de spouwmuren van ons huis geïsoleerd. Bij het intake gesprek waren we al zeer te spreken over de deskundigheid en het advies dat ons werd gegeven. Alle communicatie met dit bedrijf van intake naar offerte naar uitvoering was heel duidelijk. De uitvoering van de werkzaamheden was helemaal top en is zeer vakkundig gedaan. Beide monteurs Turan en Ahmed hebben keihard gewerkt in het superwarme weer. Na de klus is alles netjes opgeruimd en kon je niets meer zien van de werkzaamheden. Ook onze buren, die we van te voren hadden geïnformeerd over de werkzaamheden, gaven aan totaal geen overlast te hebben ervaren. Al met al een goede ervaring met dit bedrijf en medewerkers, welke ik zeker aanbeveel.

Emiel en Lucas hebben 06-06 onze vloer geïsoleerd, 2 heel goede mannen die zeer netjes werken en alles keurig netjes achterlaten, topteam.

Fijn en goed bedrijf

Bodem-en spouwmuurisolatie laten doen, prima gedaan. Goed voorgelicht, administratie netjes geregeld. Alles keurig opgeruimd, fijne, zeer vriendelijke mensen, een aanrader!

Klasse werkzaamheden netjes

Lukas en Emiel naar nogmaals zeer net werk

Vriendelijke mensen die hun werk serieus nemen

Professioneel bedrijf, met de juiste kennis van materialen, om de isolatie goed aan te brengen. Bij een volgende klus zal ik zeker weer de isolatiespecialist inhuren..

Absoluut een aanrader. Keurig werk en na een maand al resultaat zichtbaar in het gas verbruik.

Netjes en op tijd.

Goede uitleg van tevoren. Duidelijke offerte. Met vragen kan je terecht. Mensen van de uitvoering leggen alles ook goed uit. Emiel en Lucas waren beleefd en hulpvaardig.

Fantastische werklui

Zeer klantvriendelijk. Lucas en Emile werken snel en schoon. Een aanrader. Ik zou ze zo nog een keer inhuren.

Uitstekend geholpen

Vriendelijk netjes en heel beleefd geholpen.

De kou is uit onze muren

Alhoewel we er enigzins septisch over waren is het de beste beslissing die we hebben gemaakt

Goed werk afgeleverd.

Zeer tevreden. Vriendelijke mensen. Goede uitleg. Keurig achtergelaten.

Goed personeel en netjes gewerkt

Alles vlot en snel geregeld. Super vriendelijk en erg goede service!

Uitstekend!

Goed en eerlijk personeel. Werk is goed en netjes uitgevoerd

Super service en ook bereid om stapje extra te doen.

Mannen waren heel beleefd en hebben alles netjes achter gelaten. Dat wil je graag, maar gebeurt niet altijd. Wel bij hen! Kruipruimte ook bekeken en goed advies gekregen. Super bedankt!

Geweldige service en vriendelijk personeel

Snelle en deskundige service. Heel snel kunnen schakelen omtrent extra werk wat binnen zeer korte tijd geregeld kon worden en uiteindelijk is gerealiseerd. Echt top!

Werken netjes en zjjn erg klantvriendelijk dus ik zou ze aanbevelen aan andere

Werken netjes en erg klant vriendelijk en schoon gewerkt zeker aanrader

Vakwerk en service met een smile

Prettige monteurs, die staan voor de kwaliteit van hun werk. Ruimen na de klus ook goed op. Aanrader!

Helemaal prima! Netjes en volledig volgens afspraak. Aardige heren

Netjes en snel

Aardige mensen doirwerken netjes en alles mooi afgewerkt.

Prima en netjes gewerkt

Heel netjes gewerkt.

Zeer netjes gewerkt, vriendelijk en verstand van Aken.

Zeer netjes gewerkt, vriendelijk en verstand van zaken.

Zeer netjes gewerkt

Zoals afgesproken is alles netjes uitgevoerd wij zijn zeer tevreden

Uitstekend personeel.zeer goede uitleg.

Heel goed geholpen.

Nijverheidstraat 5

2751GR Moerkapelle

Over Isolatiespecialist.nl

Wij zijn een landelijk opererend bedrijf met een passie voor het helpen van mensen. Dit doen wij door middel van onze isolatieservice. Wij kunnen u helpen door uw spouwmuur, kruipruimte, vloer of dak te isoleren. Dagelijks zijn we met zo'n 100 collega's in de weer om Nederland te verduurzamen. Bent u toevallig in de buurt van onze hoofdvestiging in Moerkapelle en wilt u isolatieadvies of wilt u even kennismaken? Kom eens langs voor een heerlijk kopje koffie! Op woensdag krijgt u er zelfs een pannenkoekje bij.