Top bedrijf

Goede communicatie en komen gewoon de afspraken na zoals het hoort. Konden zelfs de afspraak nog vervroegen. Mag 2 weken niet in de kruipruimte dus ik weet niet hoe het er uit ziet maar dat zal wel goed zitten. Nu maar hopen dat ik de VVV bon krijg.

Offerte na tekenen verhogen en daarna annuleringskosten in rekening brengen

Prima eerste indruk en vriendelijke specialist. Na dat ik de offerte heb geaccordeerd heb ik 2 weken voordat de werkzaamheden eindelijk uitgevoerd konden worden nog een offerte ontvangen voor het vleermuis vrij maken terwijl dat in eerste instantie niet noodzakelijk zou zijn (is mij verteld). Ze hebben aangegeven dat de regels door een uitspraak van de raad van state van augustus 2023 zijn veranderd en dat deze kosten daarom niet te voorzien waren. Echter speelde in 2021 (en volgens mij eerder) deze zaak ook al. Omdat ik als ik van te voren had geweten dat deze kosten er bij kwamen ik niet voor de isolatiespecialist gekozen zou hebben. Daarom heb ik toen gevraag of de offerte geannuleerd kan worden zonder additionele kosten. Dit was niet mogelijk en die kosten hebben ze inderdaad nu in rekening gebracht. Gang van zake kan ik niet waarderen en m.i. niet netjes.

Uitvoering top, kijk de offerte goed na!!!!

Na het invullen van de offerte aanvraag een concept offerte ontvangen. Daarna is een medewerker ter plaatse geweest. Alles netjes besproken. Kruipruimte was volgens hem heel goed m.b.t. hoogte en bereikbaarheid. Besproken dat er een aanvulling zou komen om ook de funderingsranden te doen en twee extra roosters te plaatsen. Werk is uitgevoerd conform afspraak. Bij het betalen toch nog even gekeken naar de eerste prijsindicatie en zag tot mijn schrik dat naast de extra roosters en fundatie isolatie ook de prijs 500 € hoger was geworden. Klantenservice heeft het uitgezocht en gaf aan dat dit kwam omdat het een betonnen broodjesvloer betrof en dit meer werk en materiaal kost. Ik heb toen aangegeven dat dit nooit besproken is. Ook aangegeven dat het niet netjes is om dit in de eerste offerte aan te passen omdat je dan niets meer terug kan zien. Ik had toevallig nog een schermprintje bewaard. Voorgesteld om het verschil te delen. Ik had misschien ook beter moeten controleren. Na een positieve reactie van eerste medewerkster dat we er wel uit zouden komen wilde de tweede niets tegemoetkomen. Belachelijk uiteindelijk meer dan de hoogste prijs per m2 betaald dan op de website genoemd wordt door een toeslag van 8.50€.

Fantastisch

Alex, zijn dochter Cheyenne en zoon Tyson zijn een parel voor uw bedrijf! Heel deskundig en voortvarend. Zeer netjes en snel gewerkt. Topmensen!

Goed afgeleverd resultaat

Duidelijk en zeer bekwaam bedrijf. Konden maand eerder starten dan op de planning stond wat voor ons ideaal was en geen probleem gaf. Kleine obstakel gehad mbt vleermuizen in de spouwmuur, maar ook dat in samenspraak aangepakt en natuurvriendelijk opgelost, maar alles schoof daardoor met een maand op. 1 maand na die werkzaamheden het vervolg van de spouwmuur isolatie hervat door 2 toffe heren die eerder ook aanwezig waren. Goeie uitleg, snel en goed te werk gegaan en na afloop netjes opgeruimd. Zeer tevreden, absolute aanrader

Bedrijf met prima service

Goed bedrijf , in twee weken was alles geregeld . Snelle service dus. Vriendelijke mensen, zowel de adviseurs als de mannen die bij mij de bodemisolatie aanbrachten, keurig en snel gewerkt met nog een goede uitleg erbij. Dikke pluim voor jullie. Ik beveel jullie van harte aan.

Een vriendelijke en proffesionele service

Na contact met de isolatie specialist, was er binnen een week een afspraak met Devon voor schouwing van de vloer en kruipruimte. Gedurende de schouwing, kreeg ik uitgebreid vriendelijke en deskundige informatie over de uitvoering, gebruikte materialen en tijdsduur van de uitvoering. Een afspraak voor de uitvoering was snel gemaakt, binnen 2 weken..!! Op datum stonden Alex en Cheyenne ruim op tijd voor de deur, zeer vriendelijke medewerkers overigens. Daarna werd de klus in korte tijd geklaard op een vakkundige en nette manier. Ik ben nl zelf daarna onder de vloer geweest om kleine stempels aan te brengen op de balken om vloer resonatie te dempen.( aanrader van Alex). Ik werk ook zelf aan het huis en wilde elders ook nog wat isolatie aanbrengen, met Devon gebeld waar ik het specifieke materiaal kon krijgen. Verhaal kort; Devon zou ervoor zorgen dat nog een rol bij mij langs gebracht zou worden door Alex en Cheyenne, binnen de kortste keren stond de rol voor de deur. Dat noem ik service..!! Een dikke aanrader..!! Met dank. Martin, Badhoevedorp

Heel duidelijk!

Goede service, heel flexibel in alles en de medewerkers bij de uitvoering zijn ook heel klantvriendelijk!

Werken netjes en efficiënt Beleefd en vriendelijk personeel

Keurig volgens afspraak verricht werk.

Vanaf moment één goed contact en na inspectie een scherpe offerte gekregen. Door het weer helaas tweemaal moeten verplaatsen maar de derde keer kon het wel. Het verplaatsen was nooit een probleem en alle begrip gekregen vanuit het bedrijf. Bij levering keurig op tijd en met een goede 2 uur klaar met de vloerisolatie van zo'n 45 meter.

Het is allemaal goed verlopen.

De eerste afspraak voor een offerte, was snel geregeld. Duidelijke informatie wat te verwachten en rekening mee te houden, medere keren via de mail toegestuurd. De monteurs waren vriendelijk en gaven aan het verloop van de vorderingen.

Prima werk!

Prima werk. Alles volgens afspraak!

Erg goed

Makkelijk geregeld, snel contact en behulpzaam, toen we het type isolatie materiaal wilden wijzigen op een laat moment werd er niet moeilijk over gedaan en gewoon een nieuwe datum ingepland niet lang daarna. In de uitvoering aardige en vakbekwame mensen, vriendelijk advies en nette afwerking. Ik heb geen klachten.

Gezellige jongens

Gezellige jongens die de klus keurig deden en...alles weer netjes achterlaten.

Waren op tijd zoals afgesproken tussen 7,00/8.00 uur

Vriendelijke Bulgaren oude en jonge die jonge kon behoorlijk Nederlands kon praten. Netjes gewerkt. Alles opgeruimd. Ga zo door.

Prima bedrijf!

Goede en duidelijke afspraken, mooi op tijd, schoon gewerkt en vriendelijke mensen.

Top bedrijf

Ontzettende beleefde en aardige mannen Die zelfs 20 min eerder waren gearriveerd en meteen aan het werk zijn gegaan Na 45 min weer klaar en netjes afgemeld TOP Bedankt fam Tjon Zeist

Goede ervaring

De mannen hebben goed en netjes gewerkt, we zijn tevreden.

Vakbekwaam, servicebewust, hulpvaardig, meedenken

De offertes zijn duidelijk. Prima contactmogelijkheden en je wordt snel geholpen. De vakmensen ter plaatse waren servicebewust en dachten mee met de mogelijkheden die onze kruipruimte(n) bood. Het huis bleef netjes achter. De rekening was keurig conform offerte en bevatte dus geen verrassingen. Dit bedrijf is een aanrader!

Proffesionele dienstverlening

Goede afspraken, duidelijke communicatie en netjes gewerkt

Fijn dat het gedaan is

Isolatiespecialist is een fijn bedrijf, met een goede adviseur (dank, Maarten!). Over de uitvoering van de bodemisolatie niets dan tevredenheid. Over de uitvoering van de spouwmuurisolatie één punt van kritiek: als je bezig bent, let op de tuin en beplanting. Er was geen reden om er op te staan, dus dan kun je dat beter ook gewoon niet doen. Nu hopen dat het goedkomt.

Bedrijf om aan te raden

Vriendelijke monteurs, werken netjes. Goede uitleg.

Uitmuntend!

Burhan & unal uitstekend werk! Ik wou dat ik nog een ander huis had, ik zou ze als volgt weer laten isoleren door deze uitstekende jongens! Ik vind de mannen van goud zijn!

zeer tevreden

Review Isolatie; 12-06-2023 Ik heb zowel de vloer als de spouw laten isoleren. Dit kon gelukkig op dezelfde dag (ochtend en middag). Wel waren het twee verschillende teams maar dat is geen bezwaar. De mannen waren vriendelijk, er werd goed gecommuniceerd, netjes gewerkt en in het belang van de klant. Dat laatste bleek toen er een order op de offerte leek te staan die overbodig bleek. Dit constateerden de mannen zelf, ze namen contact op met de order-verantwoordelijke en zorgden dat de prijs op de factuur werd aangepast. Ondanks de hitte werkten ze stevig door, gingen pas tussen 18.00-19.00 uur weg.

Nijverheidstraat 5

2751GR Moerkapelle

Over Isolatiespecialist.nl

Wij zijn een landelijk opererend bedrijf met een passie voor het helpen van mensen. Dit doen wij door middel van onze isolatieservice. Wij kunnen u helpen door uw spouwmuur, kruipruimte, vloer of dak te isoleren. Dagelijks zijn we met zo'n 100 collega's in de weer om Nederland te verduurzamen. Bent u toevallig in de buurt van onze hoofdvestiging in Moerkapelle en wilt u isolatieadvies of wilt u even kennismaken? Kom eens langs voor een heerlijk kopje koffie! Op woensdag krijgt u er zelfs een pannenkoekje bij.