Top, professioneel en flexibel!

Top! Na het plannen en (later) uitbreiden van een opdracht, was er de mogelijkheid dit alsnog te combineren in één werkdag. Professioneel! Een bezoek met goede uitleg naar de klant! Waarbij eventuele tips en een deel werkvoorbereiding gedaan wordt. Flexibel!! Niet weg te denken met dit werk!! Echter komt dit in meerdere vlakken naar voren. Mooi om te zien hoe dit een geheel vormt!! Bedankt voor de goede service en aflevering van dit resultaat!! Als ik je iets mag aanbevelen, dan zou ik bij isolatie Isocoat in huis nemen!!

Goede snelle service

Fijne service, nette heren

Een professioneel en attent team dat precies werkt en duidelijk communiceert.

Zeer prettig en professioneel bedrijf met attente medewerkers!

Snel, vriendelijk en betaalbaar

Van offerte tot aan de werkzaamheden snel gehandeld en goede communicatie. De heren op de klus hebben heel netjes gewerkt en waren goed in de communicatie. Prima ervaring!!

Goede ervaring

Professionele monteur!!

Snel en vakbekwaam, goede uitleg

Leuke gasten en goede uitleg

Zeer correct en netjes gedaan

Communicatie vooraf. Toelichting op werkwijze tussen door. Schoon achtergelaten.

Snel, netjes en vakkundig!

Zie boven

Netjes vakkundig gewerkt

Vakkundig

Zıe onder

Prima personeel, erg vriendelijk en serieus met hun werk bezig. Werken netjes , dus aan te raden voor andere mensen . Ik ben een tevreden klant , bedankt.

Super netjes werk geleverd!

Super netjes werk geleverd!

Snel en keurig gewerkt

Zie onder

Klantvriendelijk, vakkundig, keurig alles opgeruimd.

Keurig verzorgd gewerkt en aanspreekbaar

Zie hiervoor

Prima en vriendelijk personeel zeer tevreden netjes gewerkt

Prima en vriendelijk personeel Zeer tevreden netjes gewerkt

Zeer slecht uitgevoerd

In de zomer 2020 hebben wij besloten tot het laten isoleren van de vloer. Wij hebben een vrijstaande jaren '30 woning met een houten vloer en balken. Na uitvoering van het werk in de winter '20/21 bleek er nog vreselijk veel tocht onder de vloer vandaan te komen. Hetzelfde afgelopen winter, waarna wij hebben besloten om de hele vloer te verwijderen en beton te laten storten. Dit wordt binnenkort uitgevoerd. Eerst hebben wij de isolatiespecialist een mail gestuurd dat wij niet tevreden waren met de korrels en of deze verwijderd konden worden. In plaats dat ze contact opnemen om te bespreken of ze nog iets kunnen betekenen of het probleem kunnen oplossen, krijgen we een offerte van maar liefst € 1100,- om de korrels te verwijderen. Via marktplaats gelukkig iemand gevonden die de korrels (gratis) wilde komen ophalen en uit de ruimte zuigen. Bij het verwijderen van de vloer zijn we er achter gekomen waarom de isolatie niet werkt.... Langs de buitengevels lag NIKS. In het midden lag een hoopje, maar als langs de gevels niks ligt, kan zelfs een kind bedenken dat het hele concept niet werkt. Na diverse mails met de isolatiespecialist kregen we het advies om het maar een beetje uit te vlakken (???? er gaat beton in!). Hierna (na uitgebreide uitleg zoals boven beschreven) een mail dat ze wel wat korrels komen bijspuiten (??? er gaat beton in!). Uiteindelijk Telefonisch contact gehad met de vertegenwoordigster en aangegeven dat we ons belazerd voelen en dat onze klacht niet serieus wordt genomen. Veel geld betalen voor iets wat niet werkt. Na 4 dagen! krijgen we onderstaande reactie: "Wij hebben van X vernomen dat de bodemisolatie inmiddels verwijderd is. U heeft dit via marktplaats verkocht. We zijn blij dat het probleem zo is opgelost. We zullen aan de planning doorgeven dat u geen gebruik wil maken van een van onze voorstellen. Het dossier is dan voor ons ook gesloten." I rest my case.... Ik zou zeggen, ga zo door!

Fantastisch

De werklui waren keurig op tijd, hebben goed gewerkt afgeleverd en alles keurig netjes achtergelaten.

Prima werk geleverd

Laten de boel weer netjes en schoon achter

Nette medewerkers.

Vriendelijke mensen en netjes afgewerkt!

Prima service, netjes gewerkt

Tevreden!

Vlot en netjes gewerkt door vriendelijke, correcte medewerkers!

Perfect super netjes

Heel netjes gewerkt goeie uitleg werkzaamheden gewoon perfect.

Prima werk goed gedaan

Prima werk goed gedaan

Vlotte nette en vriendelijke werkers

Netjes op tijd gaten goed gedicht dik tevreden

Perfect goede vakmensen werken zeer netjes en zijn heel klantvriendelijk

Nijverheidstraat 5

2751GR Moerkapelle

Over Isolatiespecialist.nl

Wij zijn een landelijk opererend bedrijf met een passie voor het helpen van mensen. Dit doen wij door middel van onze isolatieservice. Wij kunnen u helpen door uw spouwmuur, kruipruimte, vloer of dak te isoleren. Dagelijks zijn we met zo'n 100 collega's in de weer om Nederland te verduurzamen. Bent u toevallig in de buurt van onze hoofdvestiging in Moerkapelle en wilt u isolatieadvies of wilt u even kennismaken? Kom eens langs voor een heerlijk kopje koffie! Op woensdag krijgt u er zelfs een pannenkoekje bij.