Filters

10

Klasse werkzaamheden netjes

Lukas en Emiel naar nogmaals zeer net werk

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijke mensen die hun werk serieus nemen

Professioneel bedrijf, met de juiste kennis van materialen, om de isolatie goed aan te brengen. Bij een volgende klus zal ik zeker weer de isolatiespecialist inhuren..

 • Aanbevelen? Ja
8

Netjes en op tijd.

Goede uitleg van tevoren. Duidelijke offerte. Met vragen kan je terecht. Mensen van de uitvoering leggen alles ook goed uit. Emiel en Lucas waren beleefd en hulpvaardig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische werklui

Zeer klantvriendelijk. Lucas en Emile werken snel en schoon. Een aanrader. Ik zou ze zo nog een keer inhuren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend geholpen

Vriendelijk netjes en heel beleefd geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
9

De kou is uit onze muren

Alhoewel we er enigzins septisch over waren is het de beste beslissing die we hebben gemaakt

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed werk afgeleverd.

Zeer tevreden. Vriendelijke mensen. Goede uitleg. Keurig achtergelaten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Goed personeel en netjes gewerkt

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Alles vlot en snel geregeld. Super vriendelijk en erg goede service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!

Goed en eerlijk personeel. Werk is goed en netjes uitgevoerd

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service en ook bereid om stapje extra te doen.

Mannen waren heel beleefd en hebben alles netjes achter gelaten. Dat wil je graag, maar gebeurt niet altijd. Wel bij hen! Kruipruimte ook bekeken en goed advies gekregen. Super bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service en vriendelijk personeel

Snelle en deskundige service. Heel snel kunnen schakelen omtrent extra werk wat binnen zeer korte tijd geregeld kon worden en uiteindelijk is gerealiseerd. Echt top!

 • Aanbevelen? Ja
9

Werken netjes en zjjn erg klantvriendelijk dus ik zou ze aanbevelen aan andere

Werken netjes en erg klant vriendelijk en schoon gewerkt zeker aanrader

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakwerk en service met een smile

Prettige monteurs, die staan voor de kwaliteit van hun werk. Ruimen na de klus ook goed op. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Helemaal prima! Netjes en volledig volgens afspraak. Aardige heren

 • Aanbevelen? Ja
8

Netjes en snel

Aardige mensen doirwerken netjes en alles mooi afgewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima en netjes gewerkt

Heel netjes gewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer netjes gewerkt, vriendelijk en verstand van Aken.

Zeer netjes gewerkt, vriendelijk en verstand van zaken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer netjes gewerkt

Zoals afgesproken is alles netjes uitgevoerd wij zijn zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend personeel.zeer goede uitleg.

Heel goed geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed en snel geholpen. Aanrader voor iedereen die isolatie overweegt.

Vakkundige mensen die weten wat ze doen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super !

Fijne mensen, lekker nuchter, en aardig ! En alles netjes opgeruimd top !!!

 • Aanbevelen? Ja
1

Afrader

Wij hebben slechte ervaring met dit bedrijf. In eerste instantie leek alles goed te zijn. De adviseur was vriendelijk en leek een echte specialist. De eerste afspraak werd op de dag zelf afgezegd ivm weersomstandigheden. Balen want het kost je een vrije dag en het is hier een gedoe om alles auto's weg te krijgen. De tweede afspraak werd weer kort van tevoren afgezegd. Kost je weer een dag en het hele tafereel met het vrijhouden van de parkeerplaatsen. De derde afspraak ging wel door maar het bleek dat besproken luchtgaten niet geplaatst konden worden. Hoewel de situatie van tevoren duidelijk was bleek het nu een probleem. Ze wilden het alsnog wel doen maar de kans was groot dat het mis zou gaan. De schade zou voor eigen rekening zijn. "Als het mijn huis was zou ik het niet doen" zei de medewerker nog. Het bleek dat de adviseur dit onderdeel bewust niet met ons had besproken en dat hij bekend stond als een verkoper met snelle deals en niet echt begaan was met de klant. Fout van de adviseur bleek. Uiteindelijk was het voorstel om de spouwmuren te isoleren en de luchtgaten maar te laten. Na elders navraag te hebben gedaan bleek dat je dit nooit moet doen. Daar krijg je namelijk schimmel van. Na dit advies hebben we de zogenaamde isolatiespecialisten weggestuurd. Na contact met de mensen op het kantoor kon er nog geen sorry of excuses vanaf. "Dit gaat altijd zo" zei de jongen aan de telefoon. Tenenkrommend hoe dit is gegaan. Na maanden wachten, fout advies en afgezegde afspraken is er niet gebeurd. Er zou nog gebeld worden door een specialist in kruipruimtes. Deze afspraak is ook niet nagekomen. Geen oplossing, alternatief, excuus en geen geïsoleerde muren. Het zal de schaarste zijn dat dit bedrijf nog bestaat.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste dhr. Sluiter, beste Bram, Oei, een 1. Daar balen we altijd van! U bent ontzettend teleurgesteld. Op alle mogelijke kanalen geeft u ons een 1. En we kunnen u ook wel – gedeeltelijk - begrijpen. Door (té) koud weer en een zieke monteur moest uw afspraak tot 2 keer toe worden afgezegd. Ontzettend vervelend! Gelukkig stonden wij – na de tweede afzegging – binnen een paar dagen bij u op bezoek. Echter, u verbaast ons ook. U bent boos omdat wij u van te voren niet hebben gewaarschuwd voor het risico bij het boren van ventilatieroosters. Dit risico is bij u wat groter omdat de kruipruimte onder uw woning niet bereikbaar is. Het lokaliseren van leidingen is namelijk lastiger. Onze adviseur heeft u hierop expliciet in de offerte gewezen. Dit mocht geen verrassing voor u zijn. Wij wijzen de consument hierop zodat er een overwogen keuze gemaakt kan worden en daarmee achteraf onduidelijkheden en teleurstellingen voorkomen worden. Ook in de bepalingen – in dezelfde offerte – hebben wij u hierover nogmaals helder geïnformeerd. Wij vinden het dan ook onbegrijpelijk dat u hiervan niet op de hoogte was. U heeft tenslotte zelf uw offerte geaccepteerd. Wij vinden het ontzettend jammer te lezen dat u vindt dat wij u bewust informatie achterhouden. Wij hebben uw huis dan ook niet geïsoleerd. Bij spouwmuurisolatie hoort een goede ventilatie van de kruipruimte. Zowel de monteurs als onze medewerkers van de binnendienst (telefonisch) hebben u hierop gewezen. En wanneer u het boorwerk niet aandurft (en wij daardoor geen ventilatieroosters kunnen boren), is het niet verstandig te isoleren. Het zou vervelend zijn om later schimmelproblemen of een doorgerotte vloer te hebben. Ontzettend jammer dat alle moeite (door u, maar ook door ons!) hierdoor voor niets is geweest. Met vriendelijke groet, Team isolatiespecialist.nl

10

Goed werk en erg vriendelijk

Goed werk en erg vriendelijk

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele benadering

Prima contact voor afspraken en planning. De intake, offerte en realisatie verliep heel professioneel. Goede digitale ondersteuning en afhandeling. Isolatie is vakkundig aangebracht en alles is aan het einde van de werkzaamheden netjes opgeruimd!

 • Aanbevelen? Ja

Over Isolatiespecialist.nl

Wij zijn een landelijk opererend familiebedrijf met een passie voor het helpen van mensen. Dit doen wij door middel van onze isolatieservice. Wij kunnen u helpen door uw spouwmuur, kruipruimte, vloer of dak te isoleren. Dagelijks zijn we met zo'n 100 collega's in de weer om Nederland te verduurzamen. Bent u toevallig in de buurt van onze hoofdvestiging in Moerkapelle en wilt u isolatieadvies of wilt u even kennismaken? Kom eens langs voor een heerlijk kopje koffie! Op woensdag krijgt u er zelfs een pannenkoekje bij.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd