Laden reviews...
6 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews benadrukken snelle, vriendelijke service en strak werk. Klanten waarderen de snelle reacties en een vlot verloop, met duidelijke informatie over subsidies. Een paar beoordelingen uiten zorgen over prijs en communicatie na afloop. Over het geheel genomen wordt de dienstverlening als betrouwbaar en professioneel beschouwd.
Het bedrijf cq medewerkers communiceren niet na het geven van een opdracht, hun belang is de handtekening vd klant om de subsidie te verkrijgen. Ik raad het bedrijf sterk af, heel lucratief, duur en communicate is niet hun sterkste punt.
Beveelt niet aan
12 May 2026
Sam Sari Kouzal
Oostzaan
Beste Sam, dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons te lezen dat u onze communicatie als onvoldoende heeft ervaren. Dat is zeker niet het niveau van dienstverlening waar wij naar streven.
We willen benadrukken dat wij altijd proberen onze klanten goed te informeren tijdens het gehele traject. Het is vervelend dat dit in uw geval anders is overgekomen.
Graag komen we met u in contact om uw ervaring verder te bespreken en te kijken waar het precies is misgelopen. Uw feedback helpt ons om onze processen en communicatie verder te verbeteren.
U kunt ons bereiken via onze klantenservice, zodat we dit samen kunnen oplossen.
Van intake naar offertes naar uitvoer geeft een goed gevoel. Ook op vragen wordt snel gereageerd. Het aanbrengen van de dakisolatie ging soepel. Aardige vaklui over de vloer gehad.
31 March 2026
Ad
Roosendaal
Beste Ad, hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat het hele traject. We vinden het belangrijk om snel en duidelijk te reageren op vragen, dus het is mooi dat dit zo is ervaren.
Ook geweldig om te lezen dat de dakisolatie soepel is aangebracht en dat u aardige vaklui over de vloer heeft gehad. We geven dit compliment graag door aan het team.
Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar.
Mensen eerken keurig.. Lebeten alles schoon af ! Complimenten. Aan te bevelen.
19 March 2026
Lies Klein
Heerjansdam
Beste Lies, hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat onze medewerkers alles keurig hebben uitgevoerd en de woning schoon hebben achtergelaten. We geven uw complimenten graag door aan het team.
We waarderen uw aanbeveling enorm en staan in de toekomst graag weer voor u klaar.
Jongens gingen gelijk aan de slag. Vook nog tips gegeven voor luik. Zeker aanraden.
18 March 2026
Mascha
Heemstede
Beste Mascha, hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat onze jongens direct aan de slag konden en u nog extra tips hebben kunnen geven voor het luik. We waarderen uw aanbeveling enorm.
We hebben de woningscheidende vloer laten isoleren tegen geluidsoverlast voor een bedrag van Euro 3840,-. Helaas, ondanks de gewekte verwachtingen, zonder merkbaar resultaat. Advies aan iedereen om NIET voor deze behandeling te kiezen. Chris de la Bije
Beveelt niet aan
26 February 2026
Chris de la Bije
Den Haag
Beste Chris, dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. We vinden het oprecht jammer om te horen dat de aangebrachte isolatie niet het gewenste effect heeft gehad op de geluidsoverlast. Geluidsisolatie is maatwerk en de mate van resultaat hangt sterk af van de constructie van de woning en de bron van het geluid. Dat maakt het extra vervelend dat u geen merkbare verbetering ervaart.
We bespreken dit soort situaties graag persoonlijk, zodat we kunnen achterhalen wat er precies speelt en welke mogelijkheden er nog zijn. Uw feedback helpt ons bovendien om onze advisering en verwachtingen richting klanten verder te verbeteren.
We nodigen u daarom graag uit om contact met ons op te nemen, zodat we dit samen kunnen doornemen en kijken wat we voor u kunnen betekenen.
Snelle en goede service
25 November 2025
Roberto
Diever
Beste Roberto, Hartelijk dank voor de review en fijn te horen dat alles naar wens is verlopen.
U mag ons zeker aanbevelen.
Een heel strak gerund bedrijf.. Duidelijke website en communiceert goed.. De werkzaamheden zelf verliepen vlot en zorgvuldig . Ik ben meer dan tevreden !
18 July 2025
Dirk
Amstelveen
Beste Dirk,
Hartelijk dank voor de genomen moeite en de mooi review. Wij zijn blij te lezen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel wooncomfort.
Super, een week na de schouw konnen ze al komen. Vriendelijk en na een uur waren ze al klaar. Materiaal ziet er goed uit. Men krijgt een folder met uitleg voor sibsidie aanvraag
17 July 2025
Lonnie
Bergum
Beste Lonnie,
Hartelijk dank voor de genomen moeite en de mooie beoordeling. Fijn te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen jullie veel wooncomfort.
Goed werk geleverd en alles schoon achtergelaten. Goede handleiding voor de subsidie aanvragen digitaal geleverd Een aanrader!
Cor
Eindhoven
Beste Cor,
Wat fijn te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Wij wensen u veel wooncomfort.
En hartelijk dank voor de genomen moeite om deze review te schrijven.
Vanaf de intake tot aan het inbrengen van isolatiemateriaal in de spouw heb ik als snel, helder en fijn ervaren. Isolatiespecialist.nl streeft ernaar om u ze snel mogelijk te helpen en houden rekening met je mogelijkheden. Fijn dat Isolatiespecialist.nl je helpt bij het aanvragen van ISDE subsidie, ook dit was makkelijk en snel! Mijn advies: doen!
Redwane
Boxtel
Beste Redwane,
Hartelijk dank voor de genomen moeite om deze review te schrijven. Fijn te lezen dat van begin tot einde van het proces alles naar tevredenheid is verlopen.
Wij wensen u veel wooncomfort.
Vriendelijke medewerkers die snel de klus hebben uitgevoerd.
Dirk
Hoofddorp
Beste Dirk,
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen en fijn dat u de moeite heeft willen nemen om deze review te schrijven.
Wij wensen u veel wooncomfort.
Alle medewerkers van de Isolatiespecialist zijn heel vriendelijk en weten waar ze over praten ! alles 100% !!
13 May 2025
W.J.C. Bouma
Vogelenzang
Beste Heer Bouma,
Fijn te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Wij wensen u veel wooncomfort en hartelijk dank voor de genomen moeite om deze review te schrijven.
We engaged isolatiespecialist.nl to install insulation (vloerisolatie) under the floorboards in the crawl space. They did an outstanding job, worked hard and even left the place clean afterwards. Highly recommended!
6 December 2024
Derek
Den Haag
Thanks for your great review nice to know that you are a happy customer.
Men kwam op tijd en in no time was de hele kap geisoleerd.
18 September 2024
Peter
De Wijk
Beste Peter van Wijk,
Hartelijk dank voor de mooie review fijn te weten dat u tevreden bent over hoe alles gegaan is.
Prettig contact om af te spreken, snel afgesproken, prettig personeel.
13 September 2024
Edwin Lieste
Siddeburen
Prima jongens, harde werkers
11 September 2024
marjolijn boelens
Ubbena
Komen afspraken na, beleefde monteurs op lokatie. Prima Klantenservice.
10 September 2024
Lieke
Naarden
Aardige mannen die hun vak verstaan en uiterst netjes en snel de klus klaren. Niks op aan te merken
9 September 2024
Bert
Spakenburg
Bij zowel informatie verstrekking, aanmelding en daadwerkelijke isoleren zijn wij uitstekend geholpen. We zijn uitstekend geïnformeerd over isolatie en subsidie. Ook de twee monteurs waren vakmensen, vriendelijk, ook door hen goed geïnformeerd, snel en netjes werkend. Groet Jan R Amstelveen
8 September 2024
Jan
Amstelveen
Jammer dat de medewerkers de boormachine om gaten in de muur te maken niet voldoende evenwichtig in de hand hebben (het is ook een behoorlijk gewicht, zeker als je een trap oploopt) en daardoor verschillende hoekjes van de stenen van het huis eraf hebben getikt. Dit had met iets meer geduld en tijd voorkomen kunnen worden.
6 September 2024
Arie
Nieuwegein
Uitstekende voorlichting vooraf en snelle efficiente uitvoering.
6 September 2024
F
Rotterdam
Nette installateurs die goed werk afleveren volgens afspraak. Erg tevreden, nu kijken wat de extra isolatie gaat doen
Robert van Hal
Zoetermeer
Het team heeft snel en zorgvuldig gewerkt, zijn netjes en vriendelijk ruimen alles netjes op, En maken nog schoon waar nodig Top gedaan!
Ben van Ginkel
Nieuwegein
Super netjes gewerkt en snel. Alles keurig opgeruimd achtergelaten.
Martin
Harmelen
Vooraf duidelijke afspraken gemaakt met de accountmanager, afspraken goed nagekomen. De daadwerkelijke bodemisolatie werd snel en vakkundig uitgevoerd.
Joan
Hensbroek
Wij zijn een landelijk opererend bedrijf met een passie voor het helpen van mensen. Dit doen wij door middel van onze isolatieservice. Wij kunnen u helpen door uw spouwmuur, kruipruimte, vloer of dak te isoleren.
Dagelijks zijn we met zo'n 100 collega's in de weer om Nederland te verduurzamen. Bent u toevallig in de buurt van onze hoofdvestiging in Moerkapelle en wilt u isolatieadvies of wilt u even kennismaken? Kom eens langs voor een heerlijk kopje koffie! Op woensdag krijgt u er zelfs een pannenkoekje bij.
Nijverheidstraat 5
2751GR Moerkapelle