Filters

10

Een vriendelijke en proffesionele service

Na contact met de isolatie specialist, was er binnen een week een afspraak met Devon voor schouwing van de vloer en kruipruimte. Gedurende de schouwing, kreeg ik uitgebreid vriendelijke en deskundige informatie over de uitvoering, gebruikte materialen en tijdsduur van de uitvoering. Een afspraak voor de uitvoering was snel gemaakt, binnen 2 weken..!! Op datum stonden Alex en Cheyenne ruim op tijd voor de deur, zeer vriendelijke medewerkers overigens. Daarna werd de klus in korte tijd geklaard op een vakkundige en nette manier. Ik ben nl zelf daarna onder de vloer geweest om kleine stempels aan te brengen op de balken om vloer resonatie te dempen.( aanrader van Alex). Ik werk ook zelf aan het huis en wilde elders ook nog wat isolatie aanbrengen, met Devon gebeld waar ik het specifieke materiaal kon krijgen. Verhaal kort; Devon zou ervoor zorgen dat nog een rol bij mij langs gebracht zou worden door Alex en Cheyenne, binnen de kortste keren stond de rol voor de deur. Dat noem ik service..!! Een dikke aanrader..!! Met dank. Martin, Badhoevedorp

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel duidelijk!

Goede service, heel flexibel in alles en de medewerkers bij de uitvoering zijn ook heel klantvriendelijk!

 • Aanbevelen? Ja
10

prima

Werken netjes en efficiënt Beleefd en vriendelijk personeel

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurig volgens afspraak verricht werk.

Vanaf moment één goed contact en na inspectie een scherpe offerte gekregen. Door het weer helaas tweemaal moeten verplaatsen maar de derde keer kon het wel. Het verplaatsen was nooit een probleem en alle begrip gekregen vanuit het bedrijf. Bij levering keurig op tijd en met een goede 2 uur klaar met de vloerisolatie van zo'n 45 meter.

 • Aanbevelen? Ja
9

Het is allemaal goed verlopen.

De eerste afspraak voor een offerte, was snel geregeld. Duidelijke informatie wat te verwachten en rekening mee te houden, medere keren via de mail toegestuurd. De monteurs waren vriendelijk en gaven aan het verloop van de vorderingen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima werk!

Prima werk. Alles volgens afspraak!

 • Aanbevelen? Ja
9

Erg goed

Makkelijk geregeld, snel contact en behulpzaam, toen we het type isolatie materiaal wilden wijzigen op een laat moment werd er niet moeilijk over gedaan en gewoon een nieuwe datum ingepland niet lang daarna. In de uitvoering aardige en vakbekwame mensen, vriendelijk advies en nette afwerking. Ik heb geen klachten.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed

Goed

 • Aanbevelen? Ja
10

Gezellige jongens

Gezellige jongens die de klus keurig deden en...alles weer netjes achterlaten.

 • Aanbevelen? Ja
8

Waren op tijd zoals afgesproken tussen 7,00/8.00 uur

Vriendelijke Bulgaren oude en jonge die jonge kon behoorlijk Nederlands kon praten. Netjes gewerkt. Alles opgeruimd. Ga zo door.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima bedrijf!

Goede en duidelijke afspraken, mooi op tijd, schoon gewerkt en vriendelijke mensen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf

Ontzettende beleefde en aardige mannen Die zelfs 20 min eerder waren gearriveerd en meteen aan het werk zijn gegaan Na 45 min weer klaar en netjes afgemeld TOP Bedankt fam Tjon Zeist

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede ervaring

De mannen hebben goed en netjes gewerkt, we zijn tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakbekwaam, servicebewust, hulpvaardig, meedenken

De offertes zijn duidelijk. Prima contactmogelijkheden en je wordt snel geholpen. De vakmensen ter plaatse waren servicebewust en dachten mee met de mogelijkheden die onze kruipruimte(n) bood. Het huis bleef netjes achter. De rekening was keurig conform offerte en bevatte dus geen verrassingen. Dit bedrijf is een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
7

Proffesionele dienstverlening

Goede afspraken, duidelijke communicatie en netjes gewerkt

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijn dat het gedaan is

Isolatiespecialist is een fijn bedrijf, met een goede adviseur (dank, Maarten!). Over de uitvoering van de bodemisolatie niets dan tevredenheid. Over de uitvoering van de spouwmuurisolatie één punt van kritiek: als je bezig bent, let op de tuin en beplanting. Er was geen reden om er op te staan, dus dan kun je dat beter ook gewoon niet doen. Nu hopen dat het goedkomt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Bedrijf om aan te raden

Vriendelijke monteurs, werken netjes. Goede uitleg.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitmuntend!

Burhan & unal uitstekend werk! Ik wou dat ik nog een ander huis had, ik zou ze als volgt weer laten isoleren door deze uitstekende jongens! Ik vind de mannen van goud zijn!

 • Aanbevelen? Ja
9

zeer tevreden

Review Isolatie; 12-06-2023 Ik heb zowel de vloer als de spouw laten isoleren. Dit kon gelukkig op dezelfde dag (ochtend en middag). Wel waren het twee verschillende teams maar dat is geen bezwaar. De mannen waren vriendelijk, er werd goed gecommuniceerd, netjes gewerkt en in het belang van de klant. Dat laatste bleek toen er een order op de offerte leek te staan die overbodig bleek. Dit constateerden de mannen zelf, ze namen contact op met de order-verantwoordelijke en zorgden dat de prijs op de factuur werd aangepast. Ondanks de hitte werkten ze stevig door, gingen pas tussen 18.00-19.00 uur weg.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed gewerkt

Communicatie verdient enige aandacht. Maar er is keurig gewerkt met een goed eindresultaat. Petje af voor de mannen van de uitvoering.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig advies, top uitvoering van de werkzaamheden!

Afgelopen week zijn de spouwmuren van ons huis geïsoleerd. Bij het intake gesprek waren we al zeer te spreken over de deskundigheid en het advies dat ons werd gegeven. Alle communicatie met dit bedrijf van intake naar offerte naar uitvoering was heel duidelijk. De uitvoering van de werkzaamheden was helemaal top en is zeer vakkundig gedaan. Beide monteurs Turan en Ahmed hebben keihard gewerkt in het superwarme weer. Na de klus is alles netjes opgeruimd en kon je niets meer zien van de werkzaamheden. Ook onze buren, die we van te voren hadden geïnformeerd over de werkzaamheden, gaven aan totaal geen overlast te hebben ervaren. Al met al een goede ervaring met dit bedrijf en medewerkers, welke ik zeker aanbeveel.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top

Emiel en Lucas hebben 06-06 onze vloer geïsoleerd, 2 heel goede mannen die zeer netjes werken en alles keurig netjes achterlaten, topteam.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijn en goed bedrijf

Bodem-en spouwmuurisolatie laten doen, prima gedaan. Goed voorgelicht, administratie netjes geregeld. Alles keurig opgeruimd, fijne, zeer vriendelijke mensen, een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Klasse werkzaamheden netjes

Lukas en Emiel naar nogmaals zeer net werk

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijke mensen die hun werk serieus nemen

Professioneel bedrijf, met de juiste kennis van materialen, om de isolatie goed aan te brengen. Bij een volgende klus zal ik zeker weer de isolatiespecialist inhuren..

 • Aanbevelen? Ja

Over Isolatiespecialist.nl

Wij zijn een landelijk opererend familiebedrijf met een passie voor het helpen van mensen. Dit doen wij door middel van onze isolatieservice. Wij kunnen u helpen door uw spouwmuur, kruipruimte, vloer of dak te isoleren. Dagelijks zijn we met zo'n 100 collega's in de weer om Nederland te verduurzamen. Bent u toevallig in de buurt van onze hoofdvestiging in Moerkapelle en wilt u isolatieadvies of wilt u even kennismaken? Kom eens langs voor een heerlijk kopje koffie! Op woensdag krijgt u er zelfs een pannenkoekje bij.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd